Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

    Σκέφτομαι τα δύο μέτρα και δύο σταθμά της όλης Νεοταξίτικης κατάστασης που ζούμε:

    η κ. Πρωτοψάλτη έκανε συναυλία στους δρόμους των Αθηνών όπου και επί μέρους συγκεντρώνονταν φωτογράφοι και θαμώνες (τσεκάρετε τα βίντεος, κάπου θα παίζουν), ενώ στο Αίγιο, η περιφορά της εικόνας της Παναγίας της Τρυπητής τιμωρήθηκε με 500 ευρώ πρόστιμο + αφαίρεση πινακίδων του αυτοκινήτου + 10 επιπλέον πρόστιμα ατόμων που ακολουθούσαν.

    Δε χρειάζεται να είναι κάποιος church freak για το πασιφανές.

    (και πόσο προβλεπόμενες είναι οι αντιδράσεις του "δεν είναι έτσι, είναι γιουβέτσι")
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Τελικά η γη είναι επίπεδη;
    Μήπως υπάρχει κανένα κρυφό εργαστήριο στην κοίλη γη;
    Αυτή η πανδημία είχε και ένα καλό; Σταμάτησαν οι πτήσεις των αεροπλάνων που μας ψέκαζαν;
    Γράφει πουθενά για το μυστικό εργαστήριο που φτιάχνει κηραλοιφή κατά του SARS-CoV-2;
     
  3. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Όταν εφιστούν την προσοχή στα fake news δεν αναφέρονται μόνο στα made in Greece. Δεν έχουμε την πρωτοκαθεδρία ούτε σε αυτό  

    Κάποιοι το κατέχουν ακόμη περισσότερο το σπορ.

    Έχετε τόσο πολύ εθιστεί στο ντάντζεον που έχει μετατραπεί το σπίτι σας και θέτε κι άλλο; Ε εγώ δε θέλω. Θέλω να βγω έξω και θέλω να δουλέψω.
     
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    "...δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις....Όταν ακούω ότι όλα υποχωρούν μπροστά στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, πρέπει να πω ότι αυτό δεν είναι απόλυτο. Υπάρχει στάθμιση και αλληλοπεριορισμός στα ανθρώπινα δικαιώματα. Εάν υπάρχει μία απόλυτη αξία στο Σύνταγμά μας, αυτή είναι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Αυτή είναι απαραβίαστη. Αλλά αυτό δεν αποκλείει ότι κάποτε θα πεθάνουμε…"

    Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γνωστός "Φιλάνθρωπος" αλλά και" Ρεαλιστής" στην ερμηνεία του Γερμανικού Συντάγματος, σε σημερινή συνέντευξη του στην Tagesspiegel

    Aυτάαα!
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Πολλά πράγματα είναι όχι απλά στραβά αλλά θεόστραβα. Πόσα παιδιά πεθαίνουν κάθε μέρα από την πείνα και από τις αρρώστιες; Είναι φρικτά απάνθρωπο να τα θυμόμαστε μόνο όταν το θανατικό χτυπάει τη δική μας πόρτα.

    Είναι εξίσου απάνθρωπο το cost Vs benefit όπως αυτό του Σόιμπλε και του κάθε Σόιμπλε που ζυγίζει ανθρώπινες ζωές και αξιοπρέπεια από τα θύματα αρρώστιας Vs ανθρώπινες ζωές και αξιοπρέπεια από την δυνητική κατάρρευση ενός σάπιου μέχρι το μεδούλι οικονομικοκοινωνικού συστήματος εξ αιτίας αυτής.

    Είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε.
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

  7. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Είναι κάποιες κουλτούρες που μόνο σε πεπατημένες πηγαίνουν καλά είναι και άλλες που οι πεπατημένες τις μαραζώνουν.
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Like
     
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

  10. Bασικα εχουμε Μεικτο Συστημα Οικονομίας παντου... ακομα και στην Κινα. Η σωστοτερη περιγραφη ειναι Πλουτοκρατία - Κρατισμός.
     
  11. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    @Arioch

    Εννοώ ότι για να φτάσει να πει κάποιος με δημόσιο λόγο ότι η ανθρώπινη ζωή δεν έρχεται πρώτη - να μην κάνει την στοιχειώδη σκέψη δηλαδή ότι οι νεκροί δεν έχουν δικαιώματα - σημαίνει ότι διαβάζει την πραγματικότητα με σημείο εκκίνησης όχι την αρχή αλλά αυτό που έχει μάθει και τον βολεύει και παίρνοντας για θεμελιώδη και σταθερά πράγματα που τώρα κλονίζονται. Δέχεται μια πεπατημένη δηλαδή, χωρίς να το συνειδητοποιεί καν. Αντίθετα στην Ελλάδα ήταν κοινή η αντίληψη ότι όταν όλα τ άλλα χάνονται πρώτα κοιτάζουμε τον άνθρωπο. Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το πώς κοιτάζουμε τον άνθρωπο αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι βάση αναφοράς είναι ο άνθρωπος. Σε πολύ μικρότερη κλίμακα σκέψου κάποιους που έτσι και βρεθούν σε συναυλία με καμιά εκατοστή διπλοπουλημένα εισιτήρια τα γκρεμίζουν όλα πάνω στην ταραχή τους και άλλους που σε μια τέτοια περίπτωση αυτοοργανώνονται, βρίσκουν μια λύση και τελειώνει η ιστορία.

    ΥΓ. Έχω ήδη αυτολογοκριθεί για να μη μπλέξουμε με εγγενείς αδυναμίες του προτεσταντισμού, ότι για να σταθεί χρειάζεται μεγάλη ποσότητα πολιτισμικού κεκτημένου. Δηλαδή μας σκοτίζουν για το τι είναι ηθικό και τι όχι με τα βασικά λυμένα. Από μας - ναι πάλι αυτό! - λυμένα  
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Και πολύ καλά κάναμε, δεν βάλαμε αυτό το ανατριχιαστικό ζύγι που αναφέρει ο Σόιμπλε.