Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως Απολογούνται οι Κυρίαρχοι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 13 Ιουλίου 2005.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Αυτό πα να πει πως στα "βίτσια" θα βάνουμε και την παραληρηματική υπαγορευμένη συνταγογραφημένη πρετ-α-πορτέ ονειροφαντασιακή καυλάντα, κάτι σαν το "παίζουμε τις κουμπάρες" στο σκεπτικό "παίζω και μαθαίνω", ξέρω γω..! Κιντεργκάρντεν, γιούπι..!
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    αμέ, αφού γίνηκε και ματσ
     
  3. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Αν είναι να συνεχίσετε, δώστε μου λίγα λεπτά, μου τελείωσε ο freddo...
     
  4. Πριν 10 μερες η Κυρία μου ηταν αρκετά Επιθετική. Της αρεσε τελευταια να με Κλωτσάει χωρις να εχει αισθηση του τι μπορω να πάθω. Καλός μαλάκας κ εγω δεν μιλουσα. Εκείνη τη μερα εριξε κατι φαγωσιμο στο πατωμα κ μου ειπε να το φαω απο εκει. Πηγα να το φαω κ μου κοπάνησε τη μαπα στο πατωμα .Σαν την κλωτσια που ειχε ριξει ο μπινες ο μπατιστ. Έσπασα ευτυχως μονο τα μπροστινα δοντια λιγο. Κ ευτυχως εχω θειο οδοντίατρο. Δεν μου ειπε συγγνώμη. Καταλαβα οτι Την πείραξε κ σταματησε να με χτυπάει πολύ. Νομίζω ότι το να απολογούνταν θα χαλούσε τη μαγεια της σχεσης. Μαθαμε κ οι δυο απο αυτο το πάθημα . Αυτό μετράει.
     
  5. -Volt-

    -Volt- Contributor

    θέλω κι εγώ.
     
  6. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Από ζάχαρη;;  
     
  7. -Volt-

    -Volt- Contributor

    δύο ζάχαρη, 2 παγάκια στο χτύπημα και κανένα άλλο  
     
  8. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Πάρε αναπαυτική θέση αν και τα νέα καλαμάκια δεν είναι και πολύ βολικά... 
     
  9. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Όντως? Δεν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που μέσα στην καραντίνα το γύρισαν στον ελληνικό?

    Δεν μπορώ να κρίνω την επιλογή σου, ούτε τις επιθυμίες, ούτε τις απολαύσεις σου. Θα αναφέρω απλά έναν προβληματισμό. Από τη μία λέω μέσα μου πως δεν έχω δικαίωμα να κρίνω, ούτε να επεμβαίνω, ακόμα και αν ακούω να διενεργούνται βίαιες πράξεις εις βάρος άλλων. Ωστόσο, η επιταγή τήρησης της ουδετερότητας έρχεται σε σύγκρουση με την αντίδραση που θα είχε όλη μου η ύπαρξη αν το συμβάν συνέβαινε μπροστά στα μάτια μου. Εξ ενστίκτου θα ήθελα να επέμβω. Κάτι παραπάνω από διατάραξη της αισθητικής μου: διατάραξη της προσωπικής μου ηρεμίας. Πολύ αναστάτωση με την εικόνα ενός ανθρώπου να πατάει το κεφάλι ενός άλλου ανθρώπου στο πάτωμα και να του σπάει δόντι. Δε σε αφήνει και εντελώς αδιάφορο η σωματική βία που είναι άκριτη, σπασμωδική και ταραχώδης όσο να'ναι. Τελικά καλύτερα που σε γενικές γραμμές αυτά συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες.

    Άσε που το σπάσιμο μπροστινού δοντιού είναι και θέμα. Δύσκολα ξεπερδεύεις με μία βιώσιμη αποκατάστασή του. Όλο το φτιάχνω και όλο χαλάει. Από άλλο βίτσιο εγώ: από κόκκαλο αλανιάρη κόκορα. Ξέρεις από εκείνα τα κόκκαλα που δεν είναι χάρτινα σαν του εμπορίου και που νομίζεις πως θα το σπάσεις και θα πάρεις το μεδούλι, αλλά τελικά σε σπάει εκείνο 

    Σε κάθε περίπτωση, σε ευχαριστώ (τουλάχιστον μιλώντας για λογαριασμό μου) που μοιράστηκες την εμπειρία σου.
     
  10. Καλα ποσα δοντια σου εσπασε;
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν το κρύβω κι εμένα μου γύρισε το μάτι. Είναι όμως επιλογή του @ChristosLarissa84, συνειδητή επιλογή, και ως τέτοια οφείλω να τη σεβαστώ.

    Άλλωστε, από όσα αναφέρει τουλάχιστον ο ίδιος, η Κ του κατάλαβε την αστοχία, ήταν αστοχία, όχι λάθος για μένα, και το δείχνει με τις πράξεις της. Τα λόγια είναι περιττά, οι πράξεις μετράνε.

    Αν η αστοχία ή το λάθος επαναληφθεί, είναι στα δικά του χέρια το πώς θα πράξει και θα πρέπει να γίνει σεβαστό ακόμα και αν όλοι οι υπόλοιποι το βλέπουμε αυτοκαταστροφικό.

    Ου μόνον αρχή άνδρα δείκνυσι, αλλά και αρχήν ανήρ

    Και δεν ισχύει μόνο για τους εξουσιαστές, ισχύει και για τους εξουσιαζόμενους.
     
  12. Δεν το σκεφτηκε καλά . Μαλακία εκανε. Κ εχει δειξει οτι μετανιωσε κ προσέχει. Το δικό μου λάθος είναι ότι ενω εβλεπα το κακό να έρχεται, δεν καταλαβαινε οτι μερικα χτυπηματα ήταν επικινδυνα,δεν Την παρακαλούσα να μη με χτυπάει τοσο δυνατά.