Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. tithon

    tithon Contributor

    το αίτημα αθανασίας είναι για γέλια. και οι θυσίες γι αυτό. ο εγκλεισμός κι ο εν ζωή ενταφιασμός υπηρετεί εξόφθαλμα το «σάπιο σύστημα». απάνθρωπη είναι η μηχανική υποστήριξη.
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Και το αίτημα επιλεκτικής ευθανασίας έναντι μιας επιπλαστης αίσθησης ευημερίας για κλάματα.
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    είναι η ελευθερία,
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Είναι η αναλγησία
     
  5. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Λόγος αφοριστικός, χωρίς επιχειρήματα, χωρίς αποχρώσεις. Απλοϊκός.

    «Εν ζωή ενταφιασμός» όταν μένουμε σπίτια μας, με δυνατότητες εξόδου; Από που κι ως που; Από που κι ως που δεν θα ήταν φαλκίδευση ζωής και υγείας αν λέγαμε πως OK ας πάθουμε ό,τι είναι και μετά δεν πειράζει ας έχουμε διαλυμένο αναπνευστικό ή κυκλοφοριακό όσοι επιζήσουμε. Και γιατί όλο αυτό; Σάμπως μας άρεσε τόσο πολύ η πρότερη κατάσταση που έπρεπε με κάθε τρόπο να την διατηρήσουμε. Σάμπως δεν ήταν ισορροπίες τρόμου. Σάμπως δεν ξέραμε ότι δεν θα κρατούσε για πολύ. Αυτό κι αν είναι σύνδρομο της Στοκχόλμης!
     
  6. tithon

    tithon Contributor

     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ευτυχώς εμείς είμαστε ορθόδοξοι.

    Έχει και τα καλά του.
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Λέω, πως αυτό που θες να πεις είναι πως μια ανθρωποκοινωνία με χ χαρακτηριστικά αντιδρά διαφορετικά από κάποιαν άλλη με ψ χαρακτηριστικά.
    Η κάθε ανθρωποκοινωνία εξ αντικειμένου αντανακλά το αφήγημα που υιοθετεί σε κάθε της εκδήλωση και είναι αυτό το αφήγημα που θα την κάνει να αντιμετωπίσει με επιτυχία ή όχι το όποιο θέμα που θα της προκύψει ενώ το ίδιο θέμα θα αντιμετωπιστεί με αντίστροφα αποτελέσματα από μιαν άλλη ανθρωποκοινωνία, και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις ανεξαρτήτως από τα "προικιά της" (οικονομική δυνατότητα, θέση στον τεχνολογικό ορίζοντα, μηχανισμοί, εργαλεία).
    Στην ουσία αυτό που λες είναι η "μαμά" του σεχταρισμού, που πάντα ξεκινά από την κυριολεκτικώς ιδιότυπη αντίληψη μιας ανθρωποκοινωνίας για τον εαυτό της, δηλαδή την συλλογική αίσθηση υπεροχής και ανωτερότητας που αισθάνεται και επιπλέον αντικειμενικοποιεί, μερικοί το λένε και συλλογική ψύχωση.
    Στην πραγματικότητα είναι το αποτέλεσμα της δομικής α-νοησίας του αφηγήματος και της σε αυτιστικό βαθμό ισχυροποίησής του σε δεδομένα χρονικά στιγμιότυπα.
    Πλάκα έχει, είναι αφάνταστα πολλά τα συνεπακόλουθα της συλλογιστικής που θέτεις, μιας συλλογιστικής που αποτυπώνει κρυστάλλινα την διανοητική οκνηρία που ξεχειλίζει σε "ευτυχείς" χρονικές στιγμές.
    Προς επίρρωσιν των παραπάνω, με απόλυτο ιστορικό δεδομένο πως κάθε μεγάλο ηγεμονικό σχήμα που δημιουργήθηκε κατέρρευσε από έλλειψη ενέργειας, ήταν το αφήγημα που που δεν επέτρεψε την επιτυχή αντιμετώπιση αυτήν την έλλειψη ενέργειας (και για να μη μπούμε σε περιπτωσιολογία η ενέργεια είναι πολύ πλατειά έννοια, από καυσόξυλο και μάσα έως τεχνολογία και πληροφορία).
     
  9. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    @cadpmpc

    λέω ακόμα να πεις αυτό που έτσι και αλλιώς θες να πεις χωρίς τα λεγόμενα μου για δεκανίκι. Δεν έχεις αρκετά στοιχεία για να μου πεις περί βάσης σεχταρισμού, που το λες έτσι για να είσαι καλυμμένος διότι βάση σεχταρισμού θα μπορούσαν να ναι πάρα πολλά πράγματα αλλά σε άλλο πλαίσιο από το δικό μου πλαίσιο αναφοράς στο παραπάνω post.
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Καλέ αυτό είναι το ισοδύναμο του "μη μου χαλάτε το νήμα μου"... Ό.ε.δ...    
     
  11. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Μην κοιτάς εμένα, εσένα κοίτα   Παίρνεις αποστάσεις από την πραγματικότητα του τύπου που κάνεις δύο βήματα πίσω να πάρεις την καλή φωτογραφία και πέφτεις με την πλάτη στον γκρεμό  
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    "Στασίδι" με μια nuance ad hominem. Oh well, I can live with moderate typicality...

    Moυ θυμίζει το παιχνίδι με δυο κνιτόπουλα που έπαιζαν χαρτάκια, μετά την υποθετική παγκόσμια επικράτηση του θοθιαλιθμού...
    "Δεν έχεις θείο Λένιν, δεν έχεις θείο Λένιν", έλεγε το ένα που είχε στη συλλογή του τον "θείο Λένιν" στο άλλο που δεν είχε...

    Είδες..? Μέχρι και νερό στον μύλο σου κουβαλάω..! Τι άλλο πχια..?