Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως Απολογούνται οι Κυρίαρχοι?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 13 Ιουλίου 2005.

  1. Δεν ειναι έλεγχος. Σαν safeword ειναι. Δεν ειναι υγιες να κινδυνευεις σε τετοιες σχεσεις κ να μην μιλάς. Ούτε να υπομενεις κατι που δεν αντέχεις. Ουτε στην Κυρία μου αρεσε αυτό που εγινε. Δεν ειναι ο Ivan Drago. If he dies, he dies.
     
  2. rea..

    rea.. Contributor

    Άσχετα από τον λόγο, από την στιγμή που το υ αποφασίζει και πράττει από μόνο του πως θα φερθεί, έχει έλεγχο.

    Το πονάω - μιλάω, γενικά και αόριστα δεν δηλώνει ούτε αναιρεί τον έλεγχο. Τέθηκε με συγκεκριμένο τρόπο και εκφράζει ξεκάθαρα πιθανή ανάγκη επίβλεψης και οριοθέτησης. Σε αυτήν την περίπτωση βλέπω έλεγχο.

    Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, επειδή δεν θέλω να κοσκινίσω μια βιωματική τοποθέτηση. Σε πιο γενικό πλαίσιο, χωρίς να στοχεύει σε πρόσωπα και σχέσεις θα απολάμβανα πιο άνετα την διαφωνία μας.

    Το safeword είναι κάτι άλλο. Να στο θέσω διαφορετικά, οι λόγοι που δεν έκανες χρήση του safeword εμπεριέχει τον έλεγχο της υπερπροθυμίας να ευχαριστήσεις. Όλοι κάνουμε λάθη και από τα λάθη μαθαίνουμε. Δεν κρίνω την σχέση, ούτε τα άτομα. Συμφωνώ μαζί σου ότι χρειάζεται να βελτιωθεί το πλαίσιο επικοινωνίας.
    Να το χαρείτε και να περνάτε υπέροχα!
     
  3. Ευχαριστώ πολύ. Δεν νομιζω να εχεις ελεγχο επειδη απλώς αντι να ικετεψεις να σταματησει καθεσαι κ τις τρως. Η προθυμια του υ δεν γινεται να ελεγχεται απο την Κ αλλά απο το υ.
     
  4. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Όχι δεν είναι.
    Υπήρχε safeword;
    Τώρα υπάρχει;
     
  5. Κακώς δεν υπήρχε. Τώρα υπάρχει. Βεβαια δεν θα εσωζε κ κατι απο αυτο που εγινε.
     
  6. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Απ' αυτά που έγραψες αντιλαμβάνομαι ότι κανένας απ' τους δυο σας δεν είχε πρότερη ανάλογη ''σχέση''. Το να αμφισβητείς αν θα λειτουργούσε και που δυστυχώς για να απαντήσω μπαίνω σε διαδικασία ξεψαχνίσματος που έγραψε κι η @rea.. είναι εν μέρει ενδεικτικό τόσο για την εμπιστοσύνη / επικοινωνία μεταξύ σας, όσο και για τη χρήση των νοητικών εργαλείων και δη αυτών που αφορούν την ασφάλεια.
     
  7. Το αμφισβητω γιατι ηταν στιγμιαια η κινηση. Δεν θα προλαβαινα να πω κατι. Εχω εμπειρια, Αυτη καθολου, αλλα δεν περιμενα να ξεκινησει να ειναι τοσο Βιαιη κ για αυτο δεν ειχα φροντισει να εχουμε safeword.
     
  8. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Ποια διαδικασία ''διαβάσματος'' ακολούθησες για να καταλήξεις πως δε θα οδηγηθεί σε κάτι τέτοιο;
    Με ποια προοπτική προχώρησες με μια άπειρη Κ; Κάτι τέτοιο:
    Likes to crawl my lady
    All around the floor on her hands and knees
    Oh because she likes to please me
    But most important of all
    Ah, let me tell you
    My lady's got balls ;
    Εν συνόλω είναι Κ, ή όχι ακόμα;
    Τα ηνία της εκπαίδευσης, άρα και τον έλεγχο τον διατηρείς εσύ;
     
  9. Vassiliki

    Vassiliki Regular Member

    Προς στιγμήν νόμιζα σπασμένα δόντια.
    Η σωστά νόμιζα;
     
  10. Το διαβασμα απέτυχε στο ότι πιστευα ότι θα της αρεσουν τα πιο "συμβολικα" δλδ φτυσιμο , ποδοπατημα κ όχι τα λιγο πιο σαδιστικα οπως Κλωτσιες , μπουνιες κτλ. Την ξερω απο Παιδι. Ημασταν συμμαθητες. Καμια δεν μου εχει αρεσει εμφανισιακά οσο αυτη. Πιστευα απο απλα περιστατικα οτι εχει κυριαρχικες τασεις κ Της ταιριαζει να κυριαρχεί. Ξαναβρεθηκαμε στο ιδιο γυμναστηριο πριν 2 χρονια. Εχει γκομενο κ Της ειπα αν δεν μπορω να ειμαι το αγορι Σας να γινω ο σκλαβος Σας. Στην αρχη πηγαινα σουπερ για Αυτή. Με αφηνε να Της φιλαω τα Πόδια σιγα σιγα . Αρχισε να ερχεται σπιτι μου. Ποδοπατημα κ τα λοιπα. Κ τους τελευταιους 2 μηνες αρχισε να με χτυπαρι πιο πολυ. Ειναι φύσει Κυριαρχη . Κ στις σχεσεις Της απο οσο ξερω τους εκανε ό,τι ηθελε. Εχει πολυ πιο δυνατο χαρακτηρα απο εμενα. Δεν εχει εκπαιδευση. Συνηθως προτεινω πχ με φτυνετε Σας παρακαλώ. Αν θελει το κανει αν θελει οχι. Στις Κλωτσιες μονο αρχιζει χωρις προειδοποιηση με προφαση οτι κατι δεν εκανα καλα. Εχει τον ελεγχο γιατι ειλικρινα αν σταματουσε η σχεση που εχουμε ουτε που θα εδειχνε κατι. Εγω δεν θα αντεχα να μην Τη βλέπω.
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Από αυτά που γράφεις περισσότερο μου κάνει ότι σε βλέπει σα σάκο του box.

    Πολύ πιθανό να κάνω και λάθος και τα πράγματα να μην είναι έτσι και να έχω παρασυρθεί από τη διατύπωσή σου.
     
  12. Πιστευω ότι πραγματι με βλεπει κ σαν σακο του μποξ αλλά όχι μονο. Συμπάθεια υπήρχε απο πριν. Κ παρέα κάναμε. Ημασταν φίλοι πριν γινει η Αφέντρα μου.