Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο Κυρίαρχος Είσαι τελικά;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Katemou, στις 17 Απριλίου 2020.

  1. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    Δεν κατηγορώ κανέναν Κυρίαρχο. Πρώτον. Απλά έκανα κάποιες ερωτήσεις σε γενικό επίπεδο δεύτερον.Απο εκεί και περα δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Ειναι πολλά στη μέση.
     
  2. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    @estelwen πού είναι ο σεβασμός σας στην άποψη του άλλου ρώτησα, όχι πού είναι το ποστ, γνωρίζω πάρα πολύ καλά να πηγαίνω να βρίσκω ό,τι χρειάζομαι ή με ενδιαφέρει. Συνειδητοποιείτε, ασφαλώς, ότι αυτό που τσιτάρατε δεν βγάζει το παραμικρό νόημα ούτε καν για σας, έτσι δεν είναι;

    @D Q Juls δίνετε μια πολύ στενή ερμηνεία στο επί προσωπικού, όπως άλλωστε σας εξυπηρετεί στην προκειμένη. Δεν μπορείτε να λέτε από γραπτά και μόνον για κανέναν αν είναι υποτακτικός ή όχι. Αν, αν τυχόν διαβάζατε κανένα μη παιγνιώδες ποστ πότε πότε, θα είχατε διαπιστώσει ότι ποτέ, κανένας, ποτέ, κανένας που να γνωρίζει το άθλημα δεν έχει βγάλει διάγνωση για το αν είναι υποτακτικός ή όχι αυτός που μιλάει. Ό,τι και να λέει. Αυτό εννοώ επί προσωπικού και είναι βαρύτατα επί προσωπικού.
     
  3. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Με εκπλήσσετε, το μετέφρασα και για σαφήνεια. Δεν πειράζει που δεν βγάλατε νόημα, δύσκολοι καιροί.
     
  4. -Volt-

    -Volt- Contributor

    κι αυτό επί προσωπικού είναι και δη του σκεπτικού του μέσου όρου.
     
  5. D Q Juls

    D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

    Όπως δε μπορείτε να λέτε κι εσείς από τα γραπτά μου και μόνο ότι με "εξυπηρετεί να κάνω επίθεση σε έναν άγνωστο μου ανθρώπο" με κάποιον τρόπο και για κάποιο λόγο (κακόβουλο; Πονηρό; )
    Όπως δε μπορείτε να λέτε ότι το μόνο που διαβάζω είναι μόνο τα off topic, πρώτον γιατί είναι αναληθές και δεύτερον διότι και η δική σας κρίση είναι επί προσωπικού.

    Για εμένα δεν έχει νόημα αυτού του είδους η συζήτηση γιατί αυτό που εγώ σας εξηγώ είναι ότι δεν κρίνω την ίδια αλλά αυτά που γράφει.

    Θα μου πείτε κι εσείς κάνετε το ίδιο σε όσα γράφω εγώ. Καλά κάνετε. Αλλά εκεί που βλέπετε εσείς επί προσωπικού από εμένα προς την @Katemou βλέπω κι εγώ επίθεση επί προσωπικού από εσάς προς εμένα. (Εκτός κι αν το κάνατε για εκπαιδευτικούς λόγους. Ή για κάποιο άγνωστο λόγο νιώθετε ότι πρέπει να προστατέψετε την @Katemou )

    Επιμένω όμως ότι είτε το πιστεύετε είτε όχι, είτε σας αρέσει είτε όχι, ότι εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι με την @Katemou σαν άνθρωπο όσο και αν θέλετε να λέτε το αντίθετο.
    Λέω και θα συνεχίσω να λέω την άποψη μου για αυτά που γράφει.

    Δείτε το κι έτσι αν σας βοηθάει στη συζήτηση. Αυτά αντιλαμβάνομαι, αυτά πιστεύω, αυτά νιώθω, αυτά γράφω.  

    Που ξέρετε μπορεί να μην είμαι τόσο έξυπνη όσο εσείς.
    Και παρά τα όσα πιστεύετε εγώ σας διαβάζω τακτικά, συχνά και με μεγάλη προσοχή, άσχετα που σε πολλά διαφωνώ μαζί σας.
     
  6. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    Κορίτσια σας παρακαλώ σταματήσετε το εδώ! Θα βάλω τα κλάματα και δεν το κάνω συχνά. Σας παρακαλώ. Ας λήξει εδώ το θέμα.
     
  7. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Όχι μην το κάνεις!γίνονται αυτά,μην δίνεις βάση.Είμαστε λίγο σαν γαλατικό χωριό εδώ,ένα κάρο ιδιότροποι που αραιά και που,παίζουν φάπες με ψάρια 
     
  8. Πες "ναι έχετε δίκιο όλοι. εσείς ξέρετε καλύτερα ." αλλιώς δεν σταματάνε!!     
     
  9. Higita

    Higita Brain_alcoholic

    Όποιος έχει το Κυριαρχομετρο παρακαλώ να μου το φέρει γιατί έχω καιρό να μετρηθω..
    Πρίν πολλά χρόνια πάντως με είχε βγάλει λεβελ 2.
    Τώρα που στέλνω σε ότι θηλυκό στέκεται μόνο του στα 2 πόδια και παρακαλάω μπας και ζεστάνω την μηχανή λέτε να έχω καμιά αναβάθμιση ;
    Αν χρειαστεί θα στείλω και σε owned υποτακτικές (σιγά δεν θα το μάθει κανείς)..
    Πείτε μου τι να κάνω!!!
    ΉΡΕΜΑ ΡΩΤΆΩ!
     
  10. rea..

    rea.. Contributor

    Δεν συμφωνώ. Αν θέλει να κλάψει, ας κλάψει... και?
    Ανοίγουμε ένα νήμα. Αυτό σημαίνει προσκαλούμε τα μέλη για συζήτηση.
    Οι διαφωνίες και οι τριβές είναι μια μεγάλη πιθανότητα σε συζητήσεις, εντός και εκτός φόρουμ.
    Φτάνοντας στο σημείο να διαφωνείς ταυτόχρονα με πολλά μέλη και να φορτίζεσαι, δεν παύεις να έχεις επιλογές. Μπορείς να αποχωρήσεις από την συζήτηση για να φροντίσεις τον εαυτό σου, να πάρεις τις αποστάσεις σου και να καλμάρεις. Μπορείς να συνεχίσεις με την φόρτιση που έχεις και όπου σε πάει. Μπορείς να αδιαφορήσεις και να επιλέξεις σε ποιον θέλεις να απευθύνεσαι για να συνεχίσεις την συζήτηση σου κτλ κτλ.

    Σε καμία ενήλικη συζήτηση, δεν γίνεται δεκτή η χειριστική συμπεριφορά του 6χρονου. " θα βάλω τα κλάματα"
    Κατανοώ την φόρτιση, κατανοώ την κούραση των συνεχών πιθανών εντάσεων, αλλά υπάρχουν επιλογές, εύκολες και απλές, όσο ένα κλικ.

    Μου φαίνεται αδιανόητη η απαίτηση "σταματήστε γιατί θα βάλω τα κλάματα". Το ανθρώπινο δεν είναι να ενθαρρύνουμε αυτές τις συμπεριφορές και να παρηγορήσουμε, Προφανώς και είμαστε ιδιότροποι - κάποιοι, αλλά δεν έχει καμία ευθύνη το γαλατικό χωριό, για το αν θα κλάψει η κατέ και η όποια κατε. Είμαι σίγουρη ότι δεν σκόπευες να ρίξεις ευθύνες σε κανέναν, αλλά όπως είναι γραμμένο, εύκολα μπορεί να παρερμηνευτεί.
    Σε καταλαβαίνω ότι βλέπεις έναν άνθρωπο σε δύσκολη θέση και είναι ανθρώπινο να θες να βοηθήσεις. Στην ουσία όμως την βοηθάς πραγματικά, αν την αφήσεις να πιστεύει ότι περνάνε αυτές οι συμπεριφορές? Αν εδώ μέσα το βλέπεις όπως πολύ χαριτωμένα είπες fish slaps, εκτός προστασίας της οθόνης, οι αντιδράσεις θα είναι πολύ χειρότερες.

    Αυτές οι συμπεριφορές είναι άξιες περιφρόνησης. Ξεπεράστηκαν τα όρια.
    Σε όλο το νήμα της λένε μέσες άκρες ότι "γκρινιάζει επειδή δεν γίνεται αυτό που θέλει" και στο τέλος τους επιβεβαιώνει όλους με έναν παιδαριώδη ψυχολογικό εκβιασμό." Καντε αυτό που θέλω γιατί θα βάλω τα κλάματα".

    Μακάρι να ήταν ένα μεμονωμένο ξέσπασμα, άνθρωποι είμαστε το καταλαβαίνουμε, και όχι μοτίβο.
    Υπάρχει χώρος για να εκφραστούν όλοι. Ακόμα και η διαφωνία δίνει μια σημασία σε αυτό που εκφράζουμε. Υπάρχουν μέλη που χρόνια τώρα μόνοι τους μιλάνε, μόνοι τους τ ακούνε και δεν το έχουν καταλάβει καν, προφανώς επειδή το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πόζα.
    Χώρος για όλους! Έλα πάρε-πάρε..
     
    Last edited: 28 Απριλίου 2020
  11. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Όντως δεν το έγραψα για να ρίξω ευθύνες φυσικά,απλώς το έριξα στο καλαμπούρι γιατί κατάλαβα την πίεσή της.Δεν το έκανα για να ενθαρρύνω χειριστική συμπεριφορά,δεν την είχα εκλάβει ως τέτοια η αλήθεια είναι...απλώς συνήθως όταν "βλέπω" κάποιον σε "δύσκολη" θέση,μου βγαίνει να αποφορτίζω την κατάσταση,αλλά καταλαβαίνω τι λες,δεν το είχα σκεφτεί και μπορεί έτσι άθελά μου να έριξα λάδι στην φωτιά αντί για νερό.
     
  12. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Θα ξεκινήσω από ένα σημείο στη μέση του ποστ σας, λέτε ότι εκτός προστασίας οθόνης οι αντιδράσεις θα είναι πολύ χειρότερες. Εκτός προστασίας οθόνης, σε έναν δημόσιο χώρο συζήτησης ή μη, αυτός που δεν θα θεωρούσε σωστό το θέμα που θέτει ένας άλλος απλά θα ασχολείτο με κάτι άλλο ή θα έδειχνε όσο λιγότερο μπορούσε την αντίθεσή του. Για τον απλό λόγο ότι θα ήταν και ο ίδιος σε εξίσου ευάλωτη θέση με τον αρχικά εκτιθέμενο, για την αντίδρασή του, θα μπορούσε ο ίδιος να φάει μεγαλύτερο ψάρι στο κεφάλι από αυτό που είχε πετάξει και αυτό το σκέπτεται. Χώρια που θα προκαλούσε να βγουν μπροστά όσοι συμφωνούσαν με τον πρώτο. Άλλωστε, δείτε γύρω γύρω, απλά δεν συμβαίνει αυτό που λέτε.

    Τα θέματα και ο διάλογος αντιμετωπίζονται με κανόνες και με αναλυτική αυστηρότητα όταν είναι επιλεγμένοι οι συνομιλητές και έχουν καλότατη γνώση των κανόνων, ίσως τους έχουν φτιάξει οι ίδιοι και ευχέρεια να τους τηρούν. Και πάλι, και εκεί, αυτούς που θα το φτάσουν στα άκρα να δείχνουν με το δάχτυλο και να λένε "έπρεπε να σκέπτεσαι έτσι και γιατί σκέπτεσαι αλλιώς και ξέρω εγώ πού το πας", τους πιάνει ένας από την μια μασχάλη και άλλος από την άλλη και τους βγάζει από την αίθουσα.

    Κάποιοι φαίνεται ότι βρήκαν αντικανονικό το ερώτημα του νήματος και αντικανονική τη στάση της νηματοθέτριας, το είπαν, το ξαναείπαν, το ματαξαναείπαν, το έριξαν στις ειρωνείες και στις ερωτήσεις ανακριτικού τύπου (interrogation). Πρόκειται για θεμελιώδεις παραλογισμούς: 1. Το να ζητά κάποιος από έναν (συγκεκριμένο) άλλο να σκέπτεται για τις σχέσεις του με τον ίδιο τρόπο που (νομίζει ότι) σκέπτεται αυτός είναι μια στάση ακόμα περισσότερο παράλογη από αυτό που αποκαλείτε - με ποια ακριβώς εξειδίκευση; - "χειριστική συμπεριφορά". Γιατί το πρώτο είναι προφανές και δηλωμένο, το δεύτερο είναι εικαζόμενο από κάποιον τρίτο, κατά την άποψή του, με βάση τις εμπειρίες του που διαφέρουν προφανώς από τις εμπειρίες του φερόμενου ως χειριστικού. 2. Το να στριτζώνουν κάποιοι επειδή αυτοί γνωρίζουν ποιο είναι το σωστό αλλά η νηματοθετρια δεν φαίνεται να συμφωνεί μαζί τους είναι μια χαρακτηριστικά παράλογη συμπεριφορά που στην τελική βαραίνει τους ίδιους και κανέναν άλλο. Κατανοώ την φόρτιση, κατανοώ την κούραση των συνεχών πιθανών εντάσεων, όπως δηλώσατε και εσείς, αλλά ξέρετε, οι παραλογισμοί μπορούν να ελεγχθούν. Ξεκινώντας από αυτούς που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα καλύτερα από τους άλλους. 3. Το να νομίζουν κάποιοι ότι υπάρχουν κανόνες σκέψης που οφείλουν να ακολουθούν όλοι οι άλλοι, οι ίδιοι δεν έχουν ανάγκη για κάποιον περίεργο λόγο, και κανόνες για το πώς πρέπει να γίνονται τα πράγματα είναι ένας παραλογισμός που αναιρείται από τις καθημερινές καταστάσεις κάθε στιγμή.

    Τέλος, καλό είναι να καταλαβαίνει κανείς το χιούμορ και πώς ειπώθηκαν κάποια πράγματα και να μην τα αποσπά από το πλαίσιο αναφοράς τους και να "διδάσκει" τους πέριξ, βάσει αυτού που αυτός κατάλαβε και θέλει να ισχύει.