Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο Κυρίαρχος Είσαι τελικά;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Katemou, στις 17 Απριλίου 2020.

  1. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Εγώ πάντως κατάλαβα ότι έκανες χιούμορ και γέλασα.  
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    εσφαλμένη θεμελιώδης παραδοχή. όλο το μάθημα παράδοξων κανονικοτήτων έωλο.
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    To καλύτερο φρικασέ στον κόσμο το κάνει η μαμά...
    Κανείς άλλος άνθρωπας στον κόσμο δεν κάνει τόσο καλό φρικασέ...
    Και όποιοι πουν πως έχουν φάει καλύτερο να πα ν' αυτωθούνε ν ασπρίσουνε...
    Να σέβεστε, άντε μη νευριάσω και σας κάνω να σεβαστείτε με το ζόρι, να βγάλ'τε τον σκασμό...
    Αφού ακόμα κι αν σας πει ή και να σας δείξει η ίδια η μαμά μου την συνταγή, πάλι δεν θα το κάνετε σαν της μαμάς...
    ...
     
  4. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Διαπιστώνεται εμπειρικά;
    Σε αντίθεση με τις πυκνές διατυπώσεις, οι αφορισμοί τελευταία δεν με πείθουν. Ίσως αν εξηγούσατε κάτι παραπάνω...
     
  5. goodevil

    goodevil arcade

    Κάπου είδα, κάτι έμαθα, τυχαία διάβασα, κάποτε μου είπαν.....
    Όποτε και αν σε κάποιους φανούν αστεία ή άνευ ουσίας όλα αυτά
    ε και τι έγινε άλλος/η ήταν τελικά.
     
  6. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Ανθρωποφαγίες.
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    εκτός από την στάση «θα δείξω όσο μπορώ λιγότερο την αντίθεσή μου, μη και με βγάλουν πάλι απ' τις μασχάλες απ' την συζήτηση», που αναπτύξατε ως κανονική συμπεριφορά, είναι εξ ίσου αναμενόμενες και περιεκτικές ποικίλες άλλες συμπεριφορές, κι ενδεικτικά:
    «ας μην ασχοληθώ μ αυτήν την έκρηξη δυσφορίας, τρώω τώρα, ή έχω κουβέντα με τον διπλανό μου»
    «ας ασχοληθώ μ αυτήν την έκρηξη δυσφορίας, μπορεί τελικά κάτι να εννοεί, ας δοκιμάσω μήπως μπορέσει να το διατυπώσει, και δεν παλλινδρομεί και αυτοαναιρείται αυτήν τη φορά»
    «ας ασχοληθώ μήπως αναδειχθεί απ την συζήτηση κανένας σκεπτόμενος, κι έχω ευκαιρία να να ρωτήσω μιά γνώμη γιά κάτι που σκέφτομαι»
    «ας διασκεδάσω μιάς και δεν εισπράττεται, έτσι κι αλλιώς, τίποτε»
    .
    .
    κοκ

    διαπιστωμένο και εμπειρικά.
     
  8. rea..

    rea.. Contributor

    Προφανώς και υπάρχουν συζητήσεις ζωντανότερες, θερμότερες εκτός οθόνης και χωρίς τους περιορισμούς των κανονισμών του φόρουμ. Δεν είναι καθόλου απαραίτητο να αισθάνεται κανείς ευάλωτος εκτός οθόνης. Πλήθος ανθρώπων αυτήν την στιγμή που μιλάμε, κοιτάζει κάποιον στα μάτια και του λέει ακριβώς αυτό που πιστεύει. Αμέτρητες ασυναρτησίες ξεβρακώνονται απροστάτευτες από τα κλικ. Άπειρες μπούρδες ισοπεδώνονται από την αμείλικτη κοινή λογική.

    Όχι πάντα. Πολύ συχνότερα από ότι νομίζετε καλότατοι συνομιλητές με καλότατη γνώση των κανόνων εκφράζουν με πάθος αυτό που πιστεύουν, νουθετούν, κάνουν επιθετικές τακτικές, ακυρώνουν , απορρίπτουν, μειώνουν, χλευάζουν, διαστρεβλώνουν κτλ κτλ

    Και για του λόγου το αληθές:
    Και αυτά είναι μόνο τα σημεία που αφορούν την θέση μου. Το υπόλοιπο πλήθος αριθμημένων αιχμών σας δεν με αφορά, για άλλους χτυπάει η καμπάνα, δεν έχουν καμία σχέση με την τοποθέτηση μου και δεν με ενδιαφέρει να τοποθετηθώ σε τιτανομαχίες που κρατάνε καιρό και μεταφέρονται από νήμα σε νήμα και από θέμα σε θέμα.
    Μιλάτε για κάποια συγκεκριμένη ποιότητα διαλόγου και αυτοαναιρείστε με το ύφος, την ένταση και το πάθος που εμφανίζετε στο αιχμηρό σας κείμενο.
    Νιώθετε κανένα τράβηγμα στη μασχάλη?

    Από την στιγμή που μπήκα στην διαδικασία να εκφράσω δημόσια την γνώμη μου ( και όχι να διδάξω), είμαι προετοιμασμένη για αντιδράσεις, αντιρρήσεις και για πιθανών υπέροχες gabισιες επιθετικές αιχμές. Είναι αυτό που είναι.

    Το δίκαιο θα ήταν να χρεωθούν όλοι οι "παραλογισμοί" και στο τέλος φοβάμαι πως δεν θα υπάρχουν συζητητές.

    Γι αυτό λοιπόν επιλέγω να μένω στα βασικά, σε αυτά που ξεφεύγουν από κάθε μέτρο λογικής για τον μέσο όρο και όχι δεν χρειάζεται κάποια εξειδίκευση για να αντιληφθεί κανείς την χειριστική συμπεριφορά αυτού του επιπέδου. Μπορείτε ελεύθερα να ζητήσετε την γνώμη των ειδικών αν δεν με πιστεύετε. Επίσης, μπορείτε να διαφωνείσετε ελεύθερα, με όποιο τρόπο και όποιο πάθος σας εκφράζει. Σας υπόσχομαι πως δεν θα βάλω τα κλάματα.
     
  9. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Εγώ λέω να τα αφήσουμε αυτά και να λέει ο καθένας ποιος από μας θα μπορούσε να είναι ο αστερίξ,ο οβελίξ και πάει λέγοντας,παίζουμε; 
     
  10. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Εγώ πάλι θα κοίταζα πρώτα αν με αφορά το συζητούμενο θέμα, μετά θα έβλεπα τι θα έκανα. Δεν θα έδινα, πάντως, τόσο μεγάλη έμφαση στο τι εγώ έκανα εκείνη τη στιγμή, πιο πολύ θα με απασχολούσε το θέμα, ποιοι το συζητάνε και γιατί το συζητάνε.

    Μόλις αυτοαναιρεθήκατε ή μου φαίνεται; Ρωτούσατε, ρητορικά, "θα τα έλεγες αυτά εκτός οθόνης;"

    Παρομοίως, δεν έχω αντίρρηση να κάνετε χρήση των λόγων μου όπως νομίζετε, είναι κάτι που συμβαίνει, σωστά το λέτε.

    Αλλά επειδή διαστρεβλώσατε αυτό που λέω, το ξαναλέω: Κανόνες και αυστηρή τήρηση προδιαγραφών διαλόγου (δεν είπα ότι δεν επιτρέπουν την διαφωνία ή και την σύγκρουση) ώστε να σχολιαστεί ή και να αποκλειστεί κάποιος που δεν τους τηρεί γίνονται σε πολύ συγκεκριμένα και δομημένα forum συζητήσεων, εδώ είμαστε πιο χαλαροί και interrogations και τα άλλα διάφορα κάνουν αρνητική εντύπωση και ως τέτοια σχολιάζονται.

    Όχι αιχμές, εκτός αν θέλει κάποιος να τις δει έτσι. Τρόποι σκέψης που οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα και αδιέξοδα. Μην σας χαλάει που έτυχε να τα πω εγώ, μην τα πετάξετε πέρα μόνο για αυτόν τον λόγο. Αν δεν σας αφορούν σήμερα ή εδώ, κάποιες άλλες φορές, κάποια άλλα τέτοια λάθη σας αφορούν, όλους μας αφορούν. Π.χ. εσείς, σήμερα, παρουσιάσατε ότι πήρατε πολύ προσωπικά τις παρατηρήσεις μου που δεν ήταν για σας αλλά για ένα ποστ σας. Αυτό είναι επίσης λάθος.
    Για να λύσω την απορία σας, δεν νιώθω τράβηγμα στις μασχάλες.

    Διδακτική ακουστήκατε.

    Διαλέξτε   Είστε υπέρ της ελευθερίας έκφρασης γνώμης; Ή υπέρ του να λέτε εσείς και αυτοί με τους οποίους συμφωνείτε την δική τους και οι υπόλοιποι καλό να λείψουν και να αρχίσουν να νιώθουν από τώρα τραβήγματα στη μασχάλη; Διότι αν είστε υπέρ της ελευθερίας έκφρασης γνώμης τότε δεν μπαίνει θέμα χρεώσεων και ούτε εγώ έθεσα θέμα χρεώσεων, έθεσα θέμα να βλέπει ο καθένας τι πραγματικά λέει και όχι τι νομίζει ότι λέει.

    Η μεσότης χρειάζεται πολύ δουλειά με τον εαυτό και όταν επιτευχθεί δεν ασχολείται με χαζομάρες. Δεν είναι του "καλή καλή εγώ αλλά άμα μου την πεις μια θα σου την πω δέκα". Είναι άλλο πράγμα.

    Κατά τα λοιπά ευχαριστώ για την ελευθερία που μου δίνετε αλλά κρούετε ανοιχτές θύρες. Οι χειριστικές συμπεριφορές και γενικά τα κίνητρα πίσω από συμπεριφορές δεν γίνονται τόσο εύκολα αντιληπτά, ρωτήστε εσείς ειδικούς αν ενδιαφέρεστε. Αλλά, ακόμα και να γίνονταν, χωρίς την συναίνεση και την συνεργασία του άλλου δεν πηγαίνουμε να προσδιορίσουμε τις συμπεριφορές του, τότε του κολλάμε ταμπέλα απλά και αυτό σίγουρα δεν είναι ούτε δικαίωμά μας ούτε ελευθερία έκφρασης.
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    πολύ καλά μοιάζει να πράττετε, ρυθμίζουσα τη στάση σας ανάλογα με το τι νομίζετε πως σας αφορά. ανάλογα πράττουν κι οι υπόλοιποι. και χωρίς υποδείξεις.
     
  12. rea..

    rea.. Contributor

    The great Gaby... one of a kind.
    Ευχαριστώ για την απάντηση και καλή συνέχεια.