Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιός έχει τον έλεγχο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Lucifer81, στις 23 Φεβρουαρίου 2020.

  1. Salamander

    Salamander Dance into the fire

    Ερώτηση..;; Μπορούν να τον λέμε και
    Τσιόρδα η τέλος τέλος Χαρδαλιά...;;;
     
  2. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Το οτιδήποτε του T/b ουδεμία σχέση έχει με το D/s.
     
  3. Δεν μίλησα πουθενά για T/b.!
     
  4. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Αν και η περιπτωσιολογία μπορεί να οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια, ωστόσο είναι ενδεικτική του τι εννοούμε λέγοντας οτιδήποτε σε σχέση D/s. Θες να δώσεις ένα παράδειγμα που να μη σχετίζεται άμεσα με το play;
    Με δεδομένο φυσικά ότι το << Εφόσον με μία μου λέξη(safe word ) μπορώ να κάνω τον κύριο μου να σταματήσει οτιδήποτε κάνει έχω κι εγώ τον ελέγχο >> δεν παραπέμπει μόνο στο play.
     
  5. Ευγενικε κύριε volt όταν λέω οτιδήποτε εννοώ, οποιαδήποτε πράξη μου προκαλεί αβάσταχτη δυσφορία η όποια με βγάζει από τα όρια μου και θέλω να σταματήσει άμεσα. Είτε αυτό σημαίνει ότι πονάω πιο πολύ από όσο μπορώ να αντέξω η ότι το δέσιμο πχ είναι πολύ σφιχτό και νιώθω ότι είμαι οριακά να λιποθύμησω είτε ότι κάποια εντολή δεν μπορώ να την διαχειριστώ η να την εκτελέσω για χ σοβαρούς λόγους (απλά παραδείγματά ) .
    Με απλά λόγια λοιπόν, συνοψίζοντας, η προσωπική μου άποψη είναι ότι έχω τον ελέγχο (και δεν μπορεί να μου τον δώσει κανείς γιατί απλά τον έχω από μόνη μου! Θέμα αυτοσυντήρησης! Αν νιώθω οριακά θα του πω να σταματήσει !)όλων των σκηνών /σκηνικών είτε σε ντι ες είτε σε t/b εφόσον παραστεί ανάγκη!
     
  6. -Volt-

    -Volt- Contributor

    @sokolata αυτό που ονομάζεις έλεγχο εν προκειμένω, τι είναι αυτό που θεωρείς ότι ελέγχει; Τον Κ, τη σχέση, το σκηνικό, το όριο σου, κάτι άλλο, όλα μαζί;
     
  7. Το σκηνικό όταν νιώθω ότι θα ξεφύγει και κατ επέκταση κάποιο όριο μου που δεν θέλω η δεν αντέχω να ξεπεραστει.

    Το ίδιο ισχύει και για την αποδέσμευσή που είχε αναφέρει η βυσσινάδα.
    Εχω τον ελέγχο της συγκεκριμένης απόφασής εφόσον δεν μπορώ η δεν θέλω να συνεχίσω στο σχήμα.
     
  8. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Βάζω φυτιλιές,ο Διχόνιους 
     
  9. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Ανήκεις στον Κ σου;
     
  10. brenda

    brenda FU very much

    Δήλωσε σκλάβα ποτέ η @sokolata και δεν το έμαθα;
    Θα ρίξω μια ματιά στο προφίλ της καλού - κακού.
     
  11. Το αρχικό ερώτημά του νήματος κύριε @-Volt- ήταν ποιος έχει τον ελέγχο της απόλαυσης και μ αυτά και μ αυτά φτάσαμε να μιλάμε για το αν "ο κυρίαρχος μου κυριαρχεί κυριαρχικοτερα από τον δικό σου..! "

    Οταν εξήγησα ότι ο κάθε ένας εξασκεί την κυριαρχια του διαφορετικά και όπως γουστάρει γύρισε το παιχνίδι στο αν η υποτακτικότητα μου (λέμε τώρα.. γιατί είμαι και brat ..!   ) είναι ανύπαρκτη η είναι λιγότερη, η κατώτερη, από τις άλλες!!

    Δεν καταλαβαίνω τι θέλετε να απαντήσω στην ερώτηση αν ανήκω. Η ψυχή μου του ανήκει.το σώμα μου επίσης. Το ανήκει όμως μόνο ως μεταφορικό μπορώ να το δεχτώ μίας και με την κυριολεκτικη σημασία σημαίνει είμαι κτήμα, είμαι περιούσια του, είμαι ιδιοκτησία με συμβόλαιό κάτι που βάση νόμου δεν υπάρχει πλέον..

    Αν με ρωτάτε ποιος έχει τον ελέγχο της σχέσης, απαντώ εκείνος.αν με ρωτάτε ποιος κάνει κουμάντο πάλι εκείνος.
    Παρόλα αυτά επιμένω πως σε συγκεκριμένες στιγμές μπορώ και οφείλω να πάρω τον ελέγχο!
     
  12. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Το T/b έχει τουλάχιστον δύο κοινά με το D/s: Την συνειδητότητα και το S/m. Το safeword και στο T/b δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει ή υπάρχει για μια εξαιρετική περίπτωση πχ ξαφνική κρίση άσθματος. Τα όρια του παιχνιδιού έχουν συμφωνηθεί πριν ξεκινήσει, δεν ορίζονται από το safeword.
    Υποσημείωση: Αν κάποιος είναι έτοιμος να δεχτεί ότι σε μια αλληλεπίδραση Κυριαρχίας/υποταγής θα υπάρχει D/s αλλά δεν θα υπάρχει S/m δεν θα διαφωνήσω, θα δεχτώ ότι το T/b έχει κοινή με το D/s την συνειδητότητα.

    Αυτό δεν είναι ούτε T/b ούτε D/s ούτε kinky play, αλητεία είναι του τύπου να παίρνει (μια οποιαδήποτε που δεν είναι μέλος εδώ) πίπα και να την φτύνει, επειδή μπορεί, την στιγμή που ετοιμάζεται να χύσει ο παρτνερ. Κάποια στιγμή στο διάβα της θα το φάει το βρωμόξυλο και θα είναι μέρα μεσημέρι αλλά D/s δεν θα είναι.