Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Από τούτη εδώ την ράτσα; Ούτε η πανδημία δεν την άγγιξε...

    ελλαδα, παράδεισος επι γης. Έλληνες, βόμβα νετρονίου (μην χαλάσουμε και τα κτίρια)
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    ψυχραιμία.
     
  3. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Και επιστήμη πάνω από όλα. Στέλνει και με εγκεφαλικά ο covid στην Ελλάδα.
     
  4. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Τόσο καιρό : Γιατί πρέπει να κάτσουμε σπίτι;
    Τώρα : Γιατί αφού βγήκαμε θα πρέπει να φοράμε μάσκα , γάντια ;
    Στο προσεχές μέλλον : Γιατί μπορούμε να πάμε όπου θέλουμε χωρίς καμία προστασία και εάν πάθουμε τίποτα ποιος θα φταίει;

    Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
     
  5. hijra

    hijra Regular Member

    Για νέα πανικοβλητότητα μου κάνει. Και τα χειρότερα έπονται...

     
  6. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

    Να γιάσει το στόμα σου...
     
  7. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

  8. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Φαντάζεστε (λέμε τώρα, ακραία και μακρινά και ανεδαφικά σενάρια, αλλά ας το αναφέρουμε ως υπόθεση εργασίας) το "εμβόλιο" να χρησιμεύσει ως νέο πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων? Όπου "κοινωνικών φρονημάτων" τοποθετούμε το "κοινωνικής ευαισθησίας". Θα' χει και αυτό την πλάκα του. Βιτριολική πλάκα, αλλά πλάκα σε κάθε περίπτωση.

    Καλησπέρα 

    Υ.γ: Για όποιον τυχόν αναρωτηθεί για ποιο λόγο έχω βάλει το εμβόλιο εντός εισαγωγικών, παραπέμπω σε προηγούμενη ανάρτησή μου για τον προβληματισμό μου σχετικά με την ούτως ή άλλως δομική ευχέρεια ενός ιού να μεταλλάσσεται, την πολυ-μεταλλαξιμότητα του συγκεκριμένου ιού + το εσπευσμένο της μαζικής παραγωγής του.
     
  9. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Πάντως εγώ, μια φορά την εβδομάδα, σκέφτομαι να γράφω ένα χαρτάκι για το πού πάω; Έτσι... for (not so) old times sake...
    Θα στέλνω και φωτό στον @tithon γιατί ξέρω ότι συγκινείται με κάτι τέτοια 
     
  10. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Τώρα αυτήν την κινέζικη έρευνα πάρτε την (ή μην την πάρετε) with a grain of salt. Έχει ενδιαφέρον, ωστόσο, καθώς συνδέει την ομάδα αίματος με την πιθανότητα προσβολής από τον ιό (δεν εξετάζεται, όμως, ή απλά δεν αναφέρεται αν και η ποιότητα της ανοσολογικής απόκρισης απέναντι στο συγκεκριμένο παθογόνο συναρτάται προς την ομάδα αίματος).

    https://www.pharmacytimes.com/news/...ype-a-associated-with-higher-risk-of-covid-19
     
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Αμοιβαία τα αισθήματα AlexanderV και χαίρομαι που επιφυλάσσεσαι για την διάρκεια αυτού. Επιφυλάσσομαι και εγώ, να διευκρινίσω ότι αν βαρεθώ μπορεί να αλλάξει η παρεχόμενη ικανοποίηση  .

    Έχω διαφορετική γνώμη όσο αφορά κάποια σημεία (αν και κάπως καθυστερημένα στο λέω) αλλά στην ουσία συμφωνούμε. Τα μόνα με τα οποία διαφωνούμε είναι το παρακάτω σου, ως τάση όχι ως γνώμη :
    Προσωπικά θεωρώ την προσπάθεια για πρόβλεψη του μέλλοντος απαραίτητη, απαραίτητη για τον καθένα μας. Και αποκόπτω την οποιαδήποτε ματαιότητα αυτής κρινόμενη από το ποσοστό επιτυχίας της προσπάθειας.

    Αν πούμε ότι κάποιοι έχουν σχέδια για την ζωή μας και θέτουν τα τρεντς (θεωρώντας εντελώς περιττό το να ασχοληθεί κάποιος με το ποιοι είναι αυτοί και γιατί, για όλους εκείνους τους λόγους περί ανθρώπινης συμπεριφοράς που αναφέρεις) και όλοι εμείς τα ακολουθούμε, βρίσκω εξαιρετικά χρήσιμη την σωστή ανάγνωση των σημείων και βάσει αυτών τον σχεδιασμό της προσαρμογής. Όχι της προσαρμογής προς το λιγότερο αλλά εκείνης προς το περισσότερο. Το πρόβλημα είναι ότι ξεχνάμε. Αν δεν ξεχνούσαμε και ενώναμε όλες εκείνες τις τελείες και ορόσημα που έχουμε βιώσει και προσωπικά και ως κοινωνία η γραμμή, ή η καμπύλη καλύτερα, που σχηματίζεται δείχνει σε γενικές γραμμές προς τα που πάει το πράγμα και αυτό κρίνω ότι από μόνο του είναι καλό εφόδιο για ατομική αν όχι συνολική επιτάχυνση προς το καλύτερο και το καλύτερα βιώσιμο.

    Και ως γνώμη :

    Είμαι της γνώμης ότι ο συγκεκριμένος κλάδος δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να δειξει κανένα κωλοδάχτυλο σε κανέναν. Και αυτό γιατί είμαι επίσης της γνώμης ότι πίσω από κάθε κίνηση μεγάλου παράγοντα/παίχτη/συμφωνίας όχι μόνο του συγκεκριμένου κλάδου αλλά οποιοδήποτε σημαντικού κλάδου βρίσκονται πιέσεις από αγέλες επενδυτών. Τον συγκεκριμένο κλάδο (και κάθε κλάδο σχεδόν) τον δέρνει η απληστία και η ματαιοδοξία κάποιων σε τέτοιο βαθμό που δεν νομίζω ότι έχουν καιρό να ασχολούνται με κωλοδάχτυλα, έτσι όπως αντιλαμβάνομαι ότι το εννοείς τουλάχιστον. Και πίσω από όλους αυτούς όσο αφορά τώρα την κυριαρχία και τα κωλοδάχτυλα είναι τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Εκείνα για τα οποία έχει κάποια σημασία ποιος κλάδος ή επενδυτής είναι ή δεν είναι καλό και υπάκουο παιδί. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως, δεν εννοώ την τράπεζα Πειραιώς πχ τέτοιο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα

    Και κάτι άλλο ως συνέχεια της ως άνω σκέψης μου, υπάρχει μία ευρεία αίσθηση ότι το χρήμα το παράγουν και την αξία του την ορίζουν οι κατα τόπους "αυτόνομες" και "αυτόβουλες" "δημοκρατίες". Λένε ότι το συσσωρευμένο παγκόσμιο δημόσιο χρέος στον πλανήτη γη μετριέται σε χιλιάδες δισεκατομμύρια. Αυτό που δεν λένε ωστόσο είναι το που τα χρωστάει όλα αυτά το παγκόσμιο δημόσιο εάν το παγκόσμιο δημόσιο είναι εκείνο που παράγει το χρήμα ? σε Αρειανά funds ? στην πανγαλαξιακή διαπλανητική κεντρική τράπεζα του Milky Way ? που άραγε ?


    Έχω την υποψία ότι εσύ θεωρείς την αγάπη πρόθεση ενώ εγώ αποτέλεσμα.
    Για να δούμε...
     
    Last edited: 6 Μαϊου 2020
  12. Hematite

    Hematite Honey bee

    Έχουν αλλάξει και σε άλλους τα personal details ή γενικά ρυθμίσεις στο προφίλ ή να ανησυχήσω;