Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σκέφτεσαι τώρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 9 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αυτό καλό θα ήταν να απαντηθεί, όπως και το πότε μηδενίζει ο counter. Στο μεταξύ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μετρήσεις πόσα έχεις στείλει είτε το τελευταίο 24ωρο είτε μετά τα μεσάνυχτα.
     
  2. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Κάποτε τα παλαιά τα χρόνια ήταν πέντε εάν δεν με απατά η μνήμη μου
     
  3. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Καλό θα ήταν γενικά να έχουμε ενημερωθεί για τις αλλαγές . Επίσης μου έχει ''κάτσει'' κάπως αυτό με την χρέωση ,κυρίως με την αιτιολόγηση.

    @Δίας αν και τώρα είναι μόνο 5 (πιθανόν) είναι πολύ λίγα .
     
  4. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Ενημερωθήκατε με ανακοινωση,
    Δεν έχουμε καταληξει, αλλά για την ώρα ειναι 6 για μελη με λιγοτερα απο 30 ποστς και 10 για τα υπολοιπα (35 οι Contributors). Οσον αφορα την αιτιολογηση, τι να σου πω ? πως καθημερινα εχουμε 500 ατομα online, απο τα οποια οι 80% ειναι invisible και πως μόνο το 10% συμμετέχει δημόσια και έχουμε περίπου 300 ποστς την μέρα (μαζί με τα οφφτοπικ) και 2500-3000 pm μεσο όρο ημερήσιως ? Δεν νομιζω πως υπάρχει κανένας λογικός άνθρωπος ο οποίος θα αφιέρωνε 15 χρόνια απο την ζωή του, χρήματα απο τον μισθό του και χρόνο απο τον ελεύθερο του χρόνο ωστε συντηρεί και να χρηματοδοτεί κάτι που κάτα την συντριπτική πλειοψηφία χρησιμοποιείται ως dating service ...




    Τι άλλο να αιτιολογήσουμε δηλαδή ..
     
    Last edited: 9 Μαϊου 2020
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ουαουυυυ. Ενδιαφέρον. 
     
  6. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Ευχαριστώ για την απάντηση. Το σημειο που με προβλημάτισε σχετικά με την αιτιολόγηση ,αφορά τους contributors . Όπως λέτε υπάρχουν χιλιάδες που δεν έχουν γράψει ούτε γραμμή , όμως υπάρχουν και κάποιοι που συμμετέχουν σε δημόσιες συζητήσεις και δημιουργούν καθημερινά περιεχόμενο. Αυτοί γιατί να χρεώνονται ? Δεν θεωρούμαι contributor ,απλά είναι το σημείο που δεν στέκει στην αιτιολόγηση.
     
  7. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Κάποια στιγμή όταν είχε ξαναγίνει κάτι τέτοιο ήμουν και εγώ αντίθετος.
    Με τα χρόνια όμως άλλαξα άποψη . Θεωρώ ότι τα είκοσι ευρώ δεν θα λείψουν κανενός και ότι είναι μια έμπρακτη στήριξη στην κοινότητα .
    Βέβαια το ότι υπάρχει μόνο η πληρωμή σε PayPal είναι λίγο "θέμα" αλλά πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση.
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Βασικά δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα -αν και βέβαια παρά το γεγονός ότι το ποσό είναι πράγματι μικρό μπορεί να μην μπορούν να το διαθέσουν όλοι.

    Ωστόσο νομίζω ότι οι περιορισμοί περιορίζουν και εκείνους που πληρώνουν, εννοώ αν οι συνομιλητές σου έχουν όριο τα 10 μηνύματα το ότι εσύ μπορείς να έχεις απεριόριστα δεν λέει κάτι.

    Βέβαια δεν ξέρω αν είναι τεχνικά εφικτό να μην υπάρχει περιορισμός σε μηνύματα που εκκινούνται από premium members οπότε δεν ξέρω αν αυτό γίνεται ή δε γίνεται.
     
  9. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Στην γενική ανακοίνωση αναφέρονται μόνο οι contributors, ενώ εδώ αναφέρετε δυο επιπλέον κατηγορίες χρηστών.
    Θα βοηθήσει πολύ, όταν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις, να ανακοινωθούν με σαφήνεια τα χαρακτηριστικά κάθε κατηγορίας - για παράδειγμα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι premium users "δεν έχουν χρονικά όρια μεταξύ των μηνυμάτων" - των δημοσίων μηνυμάτων πιθανόν, αλλά ποιά όρια έχουν οι υπόλοιπες κατηγορίες;

    Έχω και μια idle περιέργεια, που δεν χρειάζεται απάντηση: θα τροποποιηθεί, και πώς, το moderation από τη στιγμή που θα υπάρχουν χρήστες διαφόρων ταχυτήτων;
    Θα έχει ενδιαφέρον.
     
  10. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Δεν θέλουμε να πληρώσουν όλοι αλλίως θα ήτανε υποχρεωτικό. Θέλουμε όμως να σταματήσει η κατάχρηση. Θέλουμε να υπάρχει συμμετοχή αν όχι στην θεματολογία τότε έστω μια συμβολική χρηματική. Τα συμπεράσματα από το παραπάνω βίντεο είναι απογοητευτικά. Δεν γίνεται να χρησιμοποιούνε κάποιοι το site ως dating site χωρίς να συνεισφέρουν πουθενά.

    @estelwen Δύο ταχυτήτων είχαμε μέχρι τώρα, Αυτούς που χρησιμοποιούσαν το σιτε χωρίς να προσφέρουν τίποτα και αυτούς που το χρησιμοποιούσαν και προσφέρουν. (με την συμμετοχη)
     
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Πάρε μία απόφαση κάποια στιγμή καλέ μου Κωνσταντίνε εάν θέλεις η Ελληνική bdsm κοινότητα να είναι φόρουμ ή dating service.
    Η υβριδική κατάσταση δεν ευνοεί πολύ το κλίμα.
     
  12. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    @AuroraBorealis σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία για το 90% των μελών είναι dating site.