Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

#me too

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 13 Ιανουαρίου 2018.

  1. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Οι αλλαγές και το ξεβολεμα του να φεύγεις από κάτι που θεωρούσες δεδομένο, επειδή έτσι σου το έμαθαν, είναι πάντα δύσκολα. Είναι - νομίζω- φυσική τάση του ανθρώπου να προσπαθεί να εφευρίσκει δικαιολογίες ώστε να παραμείνει σε ότι του προσφέρει "ασφάλεια". Να παραμείνει σε ότι έμαθε.
    Ο σπόρος για μια αλλαγή έχει μπει και αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα ευδοκιμήσει ή όχι. Προσωπικά ελπίζω στο πρώτο.
     
  2. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Το θέμα και αυτό που πραγματευόμαστε είναι να ευδοκιμήσει σωστά και να μην είναι ενδιαφέρον μας να ευδοκιμήσει έστω και στρεβλά
     
  3. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Εγώ βλέπω προσπάθεια ακύρωσης και όχι προβληματισμούς διόρθωσης.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    τα εγγενή και θεμελιώδη χαρακτηριστικά, εν προκειμένω ο πουριτανισμός και η μισαλλοδοξία, μάλλον δεν επιδέχονται «διόρθωσης». οι 100 γαλλόφωνες διανοούμενες, γιά παράδειγμα, το διαπίστωσαν έγκαιρα. άλλοι ίσως όχι ακόμη.
     
  5. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Συμφωνώ αλλά δεν θεωρώ πουριτανισμό το να αντιδράσω όταν κάποιος/α μου πιάσει τον κώλο,το χέρι ή το κεφάλι χωρίς να θέλω. Επίσης δεν χρειάζομαι κανέναν Γάλλο/Έλληνα/Ιρλανδό/Αφγανό "διανοούμενο" να μου πει πως θα αντιδράσω. Θα συμφωνούσα στο κείμενο των 100 αν παρέμενε στους προβληματισμούς.
    Το συγκεκριμένο κίνημα μπορεί να φύγει όσο ξαφνικά ήρθε. Η ουσία είναι πως πολλά άτομα σταμάτησαν να φοβούνται και μίλησαν/νε. Ο φόβος των γυναικών ως προς την κοινωνία (πρωτίστως) και τους άνδρες (δευτερευόντως) σπάει.
    Δεν φταίει το μίνι, δεν φταίει το βάψιμο, δεν φταίει "ότι ήταν πουτανακι και τα έπινε με 2 άντρες σε ένα σπίτι μόνη". Αρχίζει και γίνεται κοινωνική συνείδηση αυτό, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να το αποτρέψουν.
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    το να αντιδράς όπως θέλεις δεν έχει καμμιά σύνδεση με το #metoo, αντίθετα μάλιστα το #metoo επιχειρεί να επιβάλλει το πώς οφείλεις να αντιδράς, να χειραγωγεί δηλαδή.

    δεν ήταν αρκετά πουριτανές οι 100

    είναι το 9ο ίδιο κύμα εκρηκτικου πουριτανισμού που έχει εκδηλωθεί στην ιστορία του χολλυγουντ.

    κάθε φοβικός που απαιτεί να κλειδώσουν όλους τους άλλους μέσα επειδή φοβάται μην πεθάνει από κορωνοϊό ο παππούς του, και λυσσάει από μίσος γιά όποιον μένει λυτός, μπορεί να εκτονώνει το μίσος του σπάζοντας δόντια στην κυψέλη, αλλά δεν απαλλάσεται απ' τον φόβο του. ο πουριτανισμός καλλιεργεί φόβους.


    φταίει το κρασί;  
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αφοριστική υπεραπλούστευση.
     
  8. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Φταίει ο μαλάκας .
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    και τι σχέση έχει η σύγχυση που προκαλεί το κρασί με το #metoo?
     
  10. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Είναι από τις συνήθεις δικαιολογίες που επικαλούνται οι δράστες .
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    οι δράστες ποιού πράγματος; τι σχέση έχουν με το #metoo όλα αυτά τα ωραία για μίνι και πουτανάκια που έβαλε στη συζήτηση ο @Mr__despicable, εκτός που κάνουν ωραία εντύπωση και κινητοποιούν συναισθηματικούς αυτοματισμούς;
     
  12. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Οι δράστες της παρενόχλησης ή του βιασμού . Δεν έχουν με το πως ξεκίνησε , έχουν με την ουσία και το τι συμβαίνει . Όταν το αφεντικο σου σε στριμώχνει σε μια γωνία και την επόμενη μερα επικαλείται το ποτο, δεν είναι θέμα πουριτανισμού , είναι μια πραγματικότητα που συμβαίνει.