Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

#me too

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Dapom, στις 13 Ιανουαρίου 2018.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Δράση για να προστατέψουν τις κότες έκαναν βίγκαν ακτιβίστριες στην Ισπανία υποστηρίζοντας ότι οι κόκορες κάνουν σεξ με τις κότες παρά τη θέληση των τελευταίων.

    Οι ακτιβίστριες, οι οποίες είναι βίγκαν, έχουν συγκροτήσει την ομάδα «Almas Veganas» -«Ψυχές Χορτοφάγες» και πραγματοποιούν καταδρομικές επιθέσεις στα κοτέτσια για να σώσουν τις κότες που «βιάζονται» από τα κοκόρια. Στόχος τους να διαχωρίσουν τον κόκορα από τις κότες.
    Οι ακτιβίστριες ισχυρίζονται πως, «οι όρνιθες πάντα θα προσπαθούν να ξεφύγουν. Μερικές φορές τραυματίζονται σοβαρά και από τα νύχια των πετεινών».

    Η ομάδα των ακτιβιστριών ανέβασε μάλιστα και βίντεο στο twitter στο οποίο φαίνεται να πετάνε στο έδαφος και να σπάνε αυγά «επειδή αυτά ανήκουν στις κότες και μόνο σε αυτές».

    Στο ίδιο βίντεο δηλώνουν ότι διαχώρισαν τις κότες από τα κοκόρια στο κοτέτσι προκειμένου να σταματήσουν οι βιασμοί.

    Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/zoi/bigkan-aktibistries-se-kotetsia-kokores-biazoyn-kotes


    Δείτε το βίντεο που δείχνει τις ακτιβίστριες να διαχωρίζουν τα κοκόρια από τις κότες
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    η αλληλεπίδρασή τους είναι ανήθικη. είναι γνωστό.
     
  3. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Και ο έτερος έχει πάντα τον έλεγχο και
    την ευθύνη να μη βιάσει. Η, αν θέλετε, να καλυφθει από το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί, απλά απομσκρυνομενος. Μήπως δεν γνώριζε ότι μπορούσε να κατηγορηθεί;

    Έριξα μια ματιά σήμερα στο #me too, να έχω στοιχειωδη εικόνα πριν μιλήσω και πολύ περισσότερο πριν το δω υπό το πρίσμα των δικών μου αντιληψεων ή και εμπειριών παρενοχλησης κλπ. Αντανακλά την αντίληψη περί χρήσης μκδ προς κάποιας μορφής όφελος που έχουν οι χρήστες του. Και φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκ του πονηρου από διάφορους που καμιά σχέση δεν έχουν με το αρχικό concept, αν υποτεθεί ότι υπήρξε τέτοιο πράγμα. Πιο πολύ μου έφερε στο νου την ρήση περί εποχής των τεράτων, όταν το παλιό έχει πεθάνει και το καινούργιο δεν έχει γεννηθεί ακόμα.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    βέβαια ο έτερος έχει τον έλεγχο και την ευθύνη να μην βιάσει, και να μην βιαστεί από την χειραγώγηση του παραδείγματος. πάντα έχουν αμφότεροι τον έλεγχο και την ευθύνη των επιλογών τους. η «μέθη», οποιαδήποτε μέθη, είναι υπεκφυγή, κατά κανόνα υστερόβουλη, γιά όλους.

    ακόμη σωστότερο. με την εξαίρεση ελάχιστων άπειρων ή ανυποψίαστων, είναι πασίγνωστο οτι κάθε δυνατότητα επίκλησης μέθης είναι υστερόβουλη υπεκφυγή. οι άπειροι κι οι ανυποψίαστοι το μαθαίνουν πολύ γρήγορα.
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Βιασμός έχει συγκεκριμένο ορισμό, δεν είναι ότι φανεί του λωλοστεφανή.

    Καλή τύχη στο δικαστήριο αν πεις "I didn’t. I didn’t fight back, I didn’t say no. I had willingly gone along with the ways he’d pushed me into sleeping with him, despite my incoherence. I had willingly let him undress me, and touch me, and fuck me — because the alcohol told me I could."

    Ο βιασμός είναι έγκλημα και αυτό δε σηκώνει κουβέντα. Το να κάτσεις WILLINGLY στον άλλον -και από αυτό νομίζω ότι εξαιρείται ο εκβιασμός- ακόμα και αν αυτό γίνεται δίκην ανταλλάγματος ΔΕΝ είναι βιασμός.

    Μπορεί να μη γίνεις star αν δεν ανοίξεις τα πόδια σου όπως και μπορεί να μην πάρεις υποτροφία, ωστόσο αν αποφασίσεις να το κάνεις είναι *ΕΠΙΛΟΓΗ* σου και η γκρίνια μετά είναι μετάθεση ευθύνης.

    Θα έπρεπε να διώκεται το να ζητάς σεξουαλικά ανταλλάγματα λόγω εξουσίας; Ναι, θα έπρεπε με άμεσο ξύρισμα αυτής της εξουσίας και ό,τι άλλο χρειάζεται αλλά αυτό είναι ΑΛΛΟ πράγμα από το να φωνάζεις εκ των υστέρων "εγώ του έκατσα, δεν έφταιγα."

    Να μη του καθόσουν.
     
  6. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Αυτό τι σχέση έχει με το metoo?
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Έχει.
     
  8. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    ΤΙ σχέση έχει ρώτησα; Γιατί προφανώς στο μυαλό σου πιστεύεις ότι έχει.
     
  9. espimain

    espimain Contributor

  10. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Συμφωνώ με τον διαχωρισμό βιασμού/κακοποίησης και παρενόχλησης. Αν το σκεφτούμε όμως, δεν είναι ακριβώς επιλογή. Η’ «καταστρέφεις» το μέλλον σου η του/της καθεσαι. Τι επιλογή είναι αυτή;
     
  11. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Α καλά... μιλάμε για ευφυή διάλογο όχι αστεία!

    Εγώ προτείνω να βρείτε καμία κότα να τα πείτε, να σας φύγει και το γαμώτο, να συνεννοηθείτε κι υπέροχα.
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Όσο και αν είναι αισχρό να βρεθείς σε αυτή τη θέση, όσο και αν είναι ιταμός αυτός που το ζητάει, δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι επιλογή. Υπάρχουν αυτές που κάναν την "επένδυση" και αυτές που προτίμησαν να τα έχουν καλά με τη συνείδησή τους. Όπως έπραξες εσύ έτσι μπορεί να πράξει ο καθένας.