Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Γυναίκα κυρίαρχη μέσα από την υποταγή της

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 21 Απριλίου 2007.

  1. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Re: Γυναίκα κυρίαρχη μέσα από την υποταγή της

    ακριβώς έτσι αγαπητοί μου!!
    και μη μου πείτε ότι αν η αγαπημένη Σας σκλαβίτσα, Σας ζητήσει τρυφερά παρακαλετά και ναζιάρικα να την πάτε στο σινεμά πχ δεν θα το κανετε γιατι δεν είναι στις ανάγκες επιβίωσής της!!
    Φαντάζομαι ότι θα βρεί χίλιους δυό τρόπους να σας πείσει και να σας "ευχαριστήσει" πριν και μετά την ταινία.... Για να μην πω και κατα τη διάρκεια ...και παει χαμένο και το εισητήριο!!!
       
    Ε.... και αν δεν την πατε σήμερα , για να μη φανεί οτι της κάνετε τη χάρη αμέσως θα την πάτε , αυριο μεθαυριο ή την επόμενη εβδομάδα...

    Αλλέως πως...όπως ειπε και η SM_Art_Lady πολύ smart... απο δω παν και οι άλλοι...σεσσιονάκια χωρίς love story, χωρίς εξαρτήσεις και χωρις δεσμεύσεις, απ'οτι μαθαίνω γίνονται άπειρα , αλλά αυτά ειναι one night stands και σαφώς εξυπηρετούν 'ανάγκας αμφοτέρων των εμπλεκομένων'!!!


    Βεβαίως δεν ξεχνώ ποτέ οτι σ'ολες τις περιπτώσεις υπάρχουν οι εξαιρέσεις...!!!
     
    Last edited: 23 Απριλίου 2007
  2. Striker

    Striker Regular Member

    Καποτε απολαμβανα αυτον εδω τον δικτυακο χωρο γιατι μεταξυ αλλων τα συμπερασματα των αναγραφομενων αποψεων εκλιναν προς μια αρκετα σωστη κατευθυνση (οπως αλλωστε ευκολα διαπιστωνε και απο μονος του ο καθενας μας με εμπειριες του).

    Βεβαια τοτε γραφονταν ακομα και δοκιμια επι των θεματων του χωρου, απολαυση για τους εχοντες καποια εμπειρια και χρησιμοι αρχικοι οδηγοι για τους/τις νεοεισερχομενους/ες (JP τι νομιζεις, εχουν εξαντληθει πλεον τα θεματα για πραγματευση επι των αρχων του bdsm?)

    Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι συμβαινει και σημερα βλεπω αυτα που βλεπω? Masters διαλακτικοι μεχρι ανεπιτρεπτου οριου, Mistresses σε μια απεγνωσμενη προσπαθεια να κυριαρχησουν σε ολους και σε ολα, slaves καποιες απροπροσανατολισμενες, καποιες αλλες σε προσπαθεια να πολιορκησουν μεσα απο την υποταγη τους. Τι ειναι αυτα. Μπορει το bdsm να ειναι ελαστικο (σε σχεση με αλλους πιο αυστηρους χωρους) αλλα ΟΧΙ επι των βασικων αρχων του! Και σε καμμια περιπτωση δεν ειναι λαστιχο για να το φερνει ο καθενας στα μετρα του - καποιοι δουλεψαν δεκαετιες για να οριστουν οι βασικες αρχες οσο το δυνατο σωστοτερα για ολους.

    Τελος να πω οτι οι παραπανω παρατηρησεις μου σε καμμια περιπτωση δεν απεθυνονται προς ατομα αλλα προς το πνευμα που θελει να διαμορφωθει και συναντω επειτα απο μια χρονικη περιοδο απουσιας μου απο εδω. Ως εκ τουτου οποιαδηποτε προσπαθεια δημιουργιας αντιπαραθεσης με την μορφη flame (βλεπω να εχει γινει μοδα τελευταια, τωρα καταλαβαινω τους λογους) θα την αγνοησω και δεν προκειται να απαντησω. Δημιουργικες ως προς το γενικο συνολο της κοινοτητας παρατηρησεις και αντιπαραθεσεις φυσικα ειναι ευπροσδεκτες.

    Ο σκοπος του post ειναι ευνοητος. Κατα πρωτο να θεσει καποιους προβληματισμους στον καθενα μας και καθεμια και κατα δευτερο να απαντηθει και η παραπανω απορια μου. Εαν το (δικο μας??) bdsm θελουμε να ειναι κουστουμι να το κοβει και να το ραβει ο καθενας στα μετρα του τελικα.



    Striker
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Μήπως Striker κάποτε απουσίαζε η ειλικρίνεια;
    Είναι άραγε κακό αν το bdsm αποκτήσει πιο «ανθρώπινο» χαρακτήρα; Μήπως οι κανόνες του ήταν τόσο αυστηροί ώστε δεν μπορούσαν να εφαρμοστούν παρά μονάχα από λίγους;

    Η εξέλιξη είναι η μαγική λέξη για εμένα. Στον κόσμο όπου τα πάντα αλλάζουν, μέχρι και το bdsm δεν μπορεί να παραμένει στάσιμο.
    Θέλουμε να περνάμε καλά μέσα από τον σαδομαζοχισμό (και σύμφωνα με τις επιθυμίες και αντοχές του καθενός) ή να υπακούμε απλά σε κανόνες για να μην είμαστε «εκτός»;

    Εν ολίγοις για μένα πιστεύω πως ... "όσο μπορεί ο καθένας"
     
  4. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Η Γυναίκα κυρίαρχη μέσα από την υποταγή της

    * αναρωτιέται πότε της άρχισε η έντονη τριχοφυΐα σε όλο το σώμα, πότε κιτρίνισαν τα δόντια της και άρχισαν μακραίνουν, πότε το βλέμμα της έγινε δόλιο και φθονερό και εν γένει πότε μεταμορφώθηκε σε αυτό το υποχθόνιο πλάσμα που λέγεται "σκλάβα"

    η sapfw ένα έχει να πει: κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά...
     
  5. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Στέκομαι στην παρακάτω φράση - κλειδί:

    Μια σκλάβα παραδίδεται, ώστε να ταυτίσει τον βίο της με την ψυχοσύνθεσή της. Με αυτό και μόνο ως παραδοχή, αποκαλύπτεται πως όντως, με την υποταγή της σε έναν Αφέντη ικανοποιεί την κύρια επιθυμία της (το κατα Gandalf "βασικό της γούστο"). Αυτό είναι που την τροφοδοτεί και για να καλύψει αυτήν την έλλειψη έκφρασης που της ταιριάζει μπαίνει στην διαδικασία υποταγής.

    Ουδέποτε υποστήριξα πως όλες οι σκλάβες μπορούν να υποταχθούν σε κάθε Κυρίαρχο. Εκτός από την κλίση περί Κυριαρχίας και υποταγής θα πρέπει να υπάρχει η ανάλογη επικοινωνία σε κάθε επίπεδο μεταξύ τους (αυτό που χαρακτήρισα κάποτε ως "χημεία"). Όμως, η ως άνω φράση κρύβει μια - κατ' εμέ - τραγικότητα:
    Παρουσιάζεται η εικόνα του Κυρίαρχου, ο οποίος φοβούμενος να μην χάσει την σκλάβα του (και που να τρέχει να βρεί άλλη ο άνθρωπος;;;; ), προσαρμόζει την Κυριαρχία του βάσει των "γούστων" της σκλάβας. Συνεπώς, είτε οι δικές του επιθυμίες μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα (πράγμα που καταρίπτει την φύση τόσο του Κυρίαρχου, όσο και της σκλάβας), είτε ζεί σε κλίμα διαρκούς ελέγχου και φόβου της ενδεχόμενης αποχώρησης της σκλάβας "προς άλλες πολιτείες" αν δεν ικανοποιηθούν "τα γούστα" της. Μιλάμε για σχέση με σαφή ημερομηνία λήξης, καθώς αργά ή γρήγορα θα αντιληφθούν και οι 2 (ή τουλάχιστον ο ένας) ότι ζει ένα ψέμα, μια σχέση Αφέντη - σκλάβας μόνο στους τίτλους και όχι στην ουσία. Η κάθε ανθρώπινη σχέση (πόσο μάλλον μια που περιλαμβάνει "δεσμό" σωματικό, πνευματικό και ψυχικό) πρέπει να διέπεται από αλήθεια, κάτι που χάνεται εδώ. Ακούγομαι "άκαμπτος και αρτηρειοσκληρωτικός" σε πολλούς, όμως προσωπικά είμαι πρόθυμος να προσαρμόσω τον τρόπο προσέγγισης μου προς την σκλάβα που έχω απέναντί μου για να πετύχω καλύτερη επικοινωνία, δεν θα βάλω ως αυτοσκοπό μου να της "κάνω τα γούστα", ειδικά αν είμαι αντίθετος προς ορισμένα από αυτά... ιδιαίτερα δε, ουδέποτε θα ξεκινήσω σχέση αν βρίσκομαι υπό τον φόβο "μην μου την κάνει". Αν είναι να ζώ ένα ψέμα και να έχω αμφιβολίες, δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να δωθώ σέ μια τέτοια σχέση (ναι, και ο Κυρίαρχος δίνει κομάτια της προσωπικότητάς του). Επαναλαμβάνω πως το βασικό "γούστο" μιας σκλάβας είναι να υποταχθεί σε Κάποιον, κάτι που δεν απαιτείται αλλά εμπνέεται. Αν δεν μπορεί να κερδίσει την υποταγή της, τότε σαφώς και θα λήξει η σχέση, καθώς ουδέποτε υπήρξε η βάση της (η Κυριαρχία και η υποταγή αντίστοιχα).
    Κλείνω με μια φράση που είχα ακούσει κάποτε και την οποία προσυπογράφω:
    "Κυριαρχία είναι να έχω την πόρτα διάπλατα ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα, αλλά εκείνη να μην διανοείται να φύγει από δίπλα μου"
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Πιστεύω ότι σκλάβα που περνάει το "δικό της" θα είναι ανικανοποίητη και ανασφαλής τελικά.
    Μπορεί να αισθάνεται ότι ο Κύριός της δεν την θέλει αρκετά για να μην γίνεται αυστηρός, σκληρός, απαιτητικός ακόμα και απόμακρος από την ίδια, με λίγες σταγόνες επιείκιας και χαδιού, όταν τεντώνουν πολύ τα ελατήρια...

    έτσι καταλαβαίνω και από αυτά που γνωρίζω  

    όταν μία σκλάβα αποδέχεται να υπηρετήσει έναν Αφέντη νομίζω ότι ικανοποιεί την ανάγκη της να είναι σκλάβα και κατ επέκταση σκλάβα Του.

    Η βασική της ανάγκη είναι να ικανοποιεί τα θέλω Του και να είναι ικανή να το κάνει αυτό. Ίσως να της αρέσει να τρώει τα μούτρα της στο σκληρό ντουβάρι. Να της αρέσουν τα δύσκολα, ο πήχυς που διαρκώς ανεβαίνει, της αρέσει ν αγωνίζεται για την επιβράβευσή της. Να μη θέλει να νιώσει τον Αφέντη της αδύναμο και υποχείριο σ αυτήν.

    Καλύτερα θα "εναρμονιστεί" ο Κύριός της με τα "γούστα" της αν κάνει αυτό που θέλει ο Ίδιος - έχει μετρήσει κάπου τις αντοχές της υποτίθεται - παρα αν προσπαθεί να μαντέψει τί θέλει αυτή, που άλλωστε αν είναι εκπαιδευμένη θα ξέρει να Του το προσδιορίσει και με τον σωστό τρόπο. Θα ξέρει ακόμα ότι δεν έχει προτεραιότητα αυτό που θέλει αυτή. Προφανώς, κάποια στιγμή θα της γίνει, αλλά δεν είναι το ζητούμενο.

    Αν κοιμάστε με τα τσαρούχια Κύριοι, τότε μοιραζόμαστε την χαρά να σας συντροφεύω στον ύπνο σας  

    Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να τις γεμίζει τις σκλάβες αυτό που κάνουν για να συνεχίζουν να το κάνουν. Σ αυτό νομίζω ότι η Εύα έχει απόλυτο δίκιο.

    Πολλοί θέλουν τις εύκολες λύσεις, λίγοι τις κατορθώνουν και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    Το κοστούμι sur mesure άλλωστε, είναι τέχνη, κόπος και έξοδο για να πέσει καλά.
    Μία σκέψη είναι ότι το bdsm του καθενός μας είναι ένα κοστούμι στα μέτρα δύο τουλάχιστον ανθρώπων ή λίγο περισσότερων αλλά μάλλον αυτό το κοστούμι ράβεται με σταθερούς κανόνες και πολύ ικανότητα στην εφαρμογή τους...

    Συμφωνώ απολύτως μαζί σας Master Striker και χαίρομαι που ξαναγράφετε  
     
    Last edited by a moderator: 23 Απριλίου 2007
  7. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Striker: Πιστεύεις πως όσα γράφτηκαν διαβάστηκαν;
     
  8. G_E

    G_E Contributor

    Τελικά μόνο οι players (παιχτες) μπορουν και να τη βγαλουν καθαρή..... Ολους τους αλλους τους έφαγε η σκλαβιά...

    Κορίτσια, Α.Σ. (Αιώνιος Σκλάβος) σας  
     
    Last edited: 24 Απριλίου 2007
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Συμφωνώ...  
     
  10. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Ο σωστός σκλάβος θα πρέπει να ικανοποιεί τις επιθυμίες της Κυρίας του πριν Αυτή τις εκφράσει. Άρα πρέπει να τις ξέρει. Άρα θα πρέπει να τις μαθαίνει με τον καλό ή τον κακό τρόπο (τιμωρία), αν είναι ενεπίδεκτος. (Όπως εγώ μερικές φορές.) Αυτή η διαδικασία μπορεί να συνεχίζεται στο διηνεκές, εκτός και αν καταφέρει να Την μάθει καλά γρήγορα, πράγμα που το "κόβω" λίγο απίθανο.

    Οι γυναίκες, πάντως, έχουν το τρόπο τους να υποτάσσουν τον άντρα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Έτσι, πολλές φορές και ένας κυρίαρχος μπορεί, χωρίς να το καταλάβει να γίνει σκλάβος Της, άσχετα αν το ομολογήσει ή όχι. Εδώ συμφωνώ 100% με την SM_Art. Έτσι όλοι (και εγώ) υποταχθήκαμε.
     
  11. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Εγω δεν βλέπω μεγάλες διαφορές πάλι. Ας σοβαρευτώ!
    Κανείς δεν νομίζω οτι θεωρεί Μαστερ ή Κυρίαρχο εκείνον που σέρνεται πισω απο όποια σκλάβα μη τυχόν τη χάσει! Για όνομα! Οπως πιστεύω σοβαρά και με επίγνωση του τι λέω , και το εχω βιώσει πως ούτε σκλάβες ουτε υποτακτικές είναι εκεινες που απλά επιζητουν την ταπείνωση , και τον πόνο μονο ενώ δεν εχουν ιδέα τι σημαίνει υποταγή, τι σημαίνει να υπηρετείς και τι σημαίνει να κάνεις πράγματα που ΔΕΝ σε ευχαριστούν μόνο και μόνο για να ευχαριστήσεις τον Κύριό σου. Διοτι ακριβώς αυτές χρησιμοποιουν κάποιους τέτοιους που δηλώνουν Μαστερς.

    Αν λοιπον συμφωνουμε εως εδώ (που ελπίζω ότι οι περισσότεροι θα συμφωνουμε), τότε θα περάσω και στην άλλη άκρη. Σίγουρα υπάρχουν σκλάβες - σκλάβες. Πετ, ή "πράγματα" , που Κάποιοι "τα χρησιμοποιούν" και τα χουν φέρει στα μέτρα τους γιατι έτσι συναποφάσισαν για κάποιους λόγους (δεν θα τους εξετάσω αυτη τη στιγμή). Δεκτό και σεβαστό απόλυτα αν είναι κοινά αποφασισμένο.

    Όμως οπως ειπώθηκε πιο πάνω σε μια σχέση bdsm υπάρχει και χημεία και όσο η σχέση γίνεται μακροχρόνια , σαφώς αναπτύσσονται και συναισθήματα, ακόμα και αν δεχτούμε ότι όταν ξεκίνησε δεν είχε καμμια συναισθηματική χροιά παρα μονο bdsmική.

    Τότε λοιπόν και οταν ο Κυρίαρχος δεν είναι Τύρανος, ή εν πάσει περιπτώση , όταν δεν αρέσκεται στο να διαφεντεύει ένα pet ή ένα πράγμα , τότε ακριβώς αρχίζει να υπάρχει στη σχέση αυτή η αλληλεπίδραση. Η σκλάβα /σαμπ είναι τόσο "απαραίτητη " στον Κυρίαρχο όσο είναι και Εκείνος για τη σκλάβα. Όσο Πολύτιμος Αναντικατάστατος και Μοναδικός είναι Εκείνος γι'αυτη , αλλο τόσο ειναι και αυτη...η μικρή Του!!

    Καμμιά σκλάβα/σαμπ δεν θέλει να πάρει την εξουσία, ουτε να κάνει τον Κυρίαρχο σκυλάκι της... τς τς τς αλλιως ...μάτσο οι αντρες slaves πιστέψτε με. Ομως χαλαρώστε...  ειναι ένα παιχνίδι.. μη μου πειτε ότι συνειδητά ή ασυνείδητα δεν το χετε παίξει λίγο Ό/όλοι... !!
    Εκείνη θέλει ένα καινούριο φουστανάκι και Σεις αρνειστε επίμονα... (διοτι δεν ειναι η εποχή για αγορές!!) και κεινη σας κάνει νάζια ή ολα τα χατήρια ...ή σας κάνει εκπληξουλες που δεν τις περιμένατε προκειμένου να της κάνετε το χατήρι.... Η μαγεία της σχέσης!!! Κανείς δεν είπε οτι θα πειτε όχι και εκεινη θα αδειάσει το μισο ΑΤΤΙΚΑ .... ούτε οτι θα σας σύρει σώνει και ντε... Αλλα όπως είπα , ένα παιχνίδι είναι και σίγουρα και Σεις οι 'κακοί' και 'αυστηροι" Κυρίαρχοι κάποιες στιγμές έχετε τις αδυναμιούλες σας...ε..και στο κάτω κατω μπορεί και να θέλετε που να παρει ο διαολος να της κάνετε το χατήρι!!! Δεν χάλασε και ο κόσμος.

    Δεν αφαιρείται η Κυριαρχία, ο σεβασμός , η υποταγή και η ανάγκη της να σας υπηρετεί απο κάτι τέτοια. Ισα - ίσα , τονώνεται. Επιβραβεύεται και θέλει να είναι ακόμα καλύτερη και να κάνει ακόμα και αυτά που δεν μπορει ίσως προκειμένου να σας ευχαριστήσει που... σας "έριξε" και της το αγοράσατε το φουστανάκι!!!

    Και λιώνει για χατήρι Σας..και Σας το δείχνει με όλους τους τρόπους...και Σας κάνει χαρούλες σαν τις σκυλίτσες που τρέχουν περιχαρείς στο Αφεντικό μολις μπει στην πόρτα   και χαίρεστε και Σεις μ'αυτο ! και αφού τη νοιάζεστε και την πονάτε (με όλους τους τρόπους) είναι και χαρά δική Σας η χαρά της..και ετσι Σας γινεται απαραίτητη και Σεις σε εκείνη όλο και πιο πολύ ...ολο και πιο ουσιαστικά όλο και πιο βαθια μέχρι τα μυχια των ψυχών σας...

    Τοσο απλά , τοσο χαριτωμένα ...τόσο ρομαντικά(???) ένας όμορφος φαύλος κύκλος!!
    Επομένως μη φοβάστε... η Εξουσία δεν χάνεται απο τέτοια...ουτε κερδίζεται αμα λείπουν αυτά... (έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον) και όταν Εκείνος δώσει την επόμενη διαταγή.. και πει "στη θέση σου sub" και εκείνη γονατίσει με τα μάτια χαμηλωμένα, τότε φαίνεται πόσο Master είναι Εκείνος και ποσο υποτακτική Του , εκεινη....
     
    Last edited: 24 Απριλίου 2007
  12. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Re: Η Γυναίκα κυρίαρχη μέσα από την υποταγή της


    όμορφο