Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μισογυνισμός στο bdsm. Υπάρχει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος brenda, στις 16 Νοεμβρίου 2018.

  1. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Δεν σου απαγόρεψα εγώ κάτι για να με λές φασίστα, ο χειρότερος υπαρξιακός φασισμός είναι να πιστεύεις για τον εαυτό σου ότι είσαι ένα τυχαίο κοσμικό ατύχημα χωρίς ελεύθερη βούληση ή νόημα που ξέρασε το απόλυτο τίποτα. Απορρίπτω τις άλλες θρησκείες γιατί όλα τα αλλόθρησκα κράτη έχουν υιοθετήσει τον Χριστιανικό τρόπο διακυβέρνησης.
     
  2. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Ασύνηθες ξέσπασμα από εσάς, του είδους που τα παίρνει όλα σβάρνα αδιακρίτως. Ειδικότερα απέναντι σε ένα μέλος που συντεταγμένα αποφεύγει να προκαλεί ή να επιτίθεται σε μία εποχή που κυριαρχεί το μακρύ και το κοντό του καθενός και όπου όλοι έχουν δίκιο και όλοι αδικούνται από τους κακούς. Κατανοητό ως ένα βαθμό το ξέσπασμα αυτό, ακόμα και αν φαίνεται πως δεν είναι και ιδιαιτέρως διαχειρίσιμο.

    Όπως για παράδειγμα η ερώτηση αν μου έχει τύχει να πέσει στην αντίληψη μου άντρας που να έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα στον εργασιακό χώρο. Πιο προσωπική αντίληψη δεν μπορώ να έχω γι' αυτό 

    Κατόπιν αυτό. Εσείς που ζητάτε διευκρινίσεις από άλλα μέλη σε αυτά που λένε και που εστιάζετε σε μέλη όταν με τη γραφή τους γίνονται ιδιαίτερα presumptuous και συμπεραίνουν πράγματα χωρίς να έχουν καμμία εικόνα εκείνου του μέλους στο οποίο απευθύνονται, θα μπορούσατε να είστε λιγάκι πιο προσεκτική όταν υποθέτετε αυθαίρετα και πάνω σε αυτές τις υποθέσεις προχωρείτε σε επιμορφωτικά σεμινάρια δυσκολιών και δυσχερειών στη ζωή 

    Μη σχετιζόμενο με τα γραφόμενά μου ξέσπασμα εξαιτίας προφανούς συναισθηματικής φόρτισης. Και αυτό κατανοητό ως ένα βαθμό. Για φανταστείτε ο καθένας μας να προχωρούσε σε τέτοιο ξέσπασμα σε αγνώστους που δεν τον έχουν προκαλέσει εξαιτίας των προσωπικών του. Ώπ, μια στιγμή... μα αυτό ακριβώς συμβαίνει στην καθημερινότητά μας άλλωστε 

    Δεν είστε η μόνη που δεν αντάλλαξε την αξιοποίηση των γεννητικών του οργάνων ή του κώλου του για διατήρηση μίας θέσης ή διασφάλισης του κοινωνικο-οικονομικού του status. Αλλά δεν είναι αναγκαίο να το κάνουμε πανό όλοι μας, έτσι δεν είναι?

    Μήπως το ρήμα αυτό συνοδεύει και κάποιες άλλες λεξούλες πυο συμπληρώνουν το νόημα?  Μήπως?

    Εν κατακλείδι, το πόσο δεινοπαθεί ή έχει δεινοπαθήσει ο καθένας, το ξέρω ο/η ίδιος/ίδια. Τα βεβιασμένα συμπεράσματα και οι επιθέσεις όπου βρούμε δε βοηθάει και ιδιαιτέρως την προαγωγή ενός κλίματος επικοινωνίας και αλληλοκατανόησης.
     
  3. Discerning

    Discerning Contributor


    Ακόμα και στο χώρο που είμαστε, που υποτίθεται πως διακρίνεται από ελευθεριάζουσα συμπεριφορά η οποία δεν συναντάται συχνά, καλό είναι να δοθεί ένας γενικός ορισμός, του τι νοείται σεξουαλική παρενόχληση. (Αξίζει να διαβαστεί η σχετική άποψη της Ντενέβ)

    Στη ζωή είθισται, ως μέση σχηματική αναφορά των γεγονότων, να επικρατούν οι έχοντες το μεγαλύτερο - πιο ενδεδειγμένο οπλοστάσιο. Στην εποχή μας, μεγάλο ποσοστό γυναικών μπορεί να χαρακτηριστεί ως όπλο άμα τη εμφανίσει. Στις περιπτώσεις δε, που συνδυάζεται με νόηση, οι δυνατότητες του όπλου πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα. Ιδίως σε ένα κόσμο αιδοιόδουλων, πειναλέων, λιγωμένων και σαλιάριδων αντρών.

    (Δεν είναι δε, λίγες οι περιπτώσεις που το κόρτε από προϊστάμενο / διευθυντή / υψηλόβαθμο στέλεχος..., ανεξάρτητα αν ξεπερνά την απαιτούμενη διακριτικότητα ή όχι, χαρακτηρίζεται ως "ο παλιομαλάκας, το στερημένο σεξιστικό γουρούνι" αν είναι δυσθέατος, ή "τυπάς" αν διαθέτει κάλλος)
     
  4. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Έχασα πρόσφατα μια δουλειά, επειδή δεν έδωσα μίζα. Για κωλο, δε το συζητάω.
    Ευχαριστήθηκα όμως το ΣάλτΑ που του έριξα κείνη την ώρα. Δίνει ενέργεια. Τις αδικίες του ντουνιά δεν μπορείς πάντοτε να τις αποφύγεις. Εκτός αν έχει κανείς το τηλέφωνο του μπατμαν, εκείνος ο τεράστιος προβολέας που ρίχνει το σήμα στα σύννεφα έριξε την ασφάλεια του κτηρίου....
     
  5. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Το ποσό απολαμβάνω συζητήσεις αντρών για τετοια θέματα δεν λέγεται.

    Συνεχίστε, πείτε μας για τις εμπειρίες μας και τη ζωή μας. Ακούμε πολύ προσεχτικά.

     
     
  6. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    @trterterterterter

    > εγώ λέω ότι οι άντρες δεν έχουν καθόλου ίσες ευκαιρίες με τις γυναίκες.

    > Ο Φεμινισμός δημιουργήθηκε απο αριστερούς και βασίζεται στα ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗΣ, για αυτό και απαγορεύουν ακόμα και στα κόμματα να έχουν 100% άντρες στα ψηφοδέλτια, εν ολίγοις είναι καρκίνωμα που δεν προσφέρει τίποτα απολύτως.

    > Και ναι, μερικές γυναίκες πάνε γυρεύοντας γιατί μπλέκουν με λάθος άντρες (τοπαλούδη)

    > Οι περισσότερες γυναίκες σαγηνεύονται απο τους κακούς άντρες, για αυτό και τα καλά παιδιά μένουν αγάμητα.

    > οι άθεοι δεν πρέπει να έχουν οποιοδήποτε δικαίωμα να εκφράζονται δημόσια γιατί δικαιώματα έχουν μόνο όντα που δημιουργήθηκαν με πρόθεση απο μια ανώτερη δύναμη και όχι απολύτως τυχαία, η τυχαιότητα είναι άστοχη, και όλες οι άλλες θρησκείες για εμένα είναι λάθος, γιατί σε όλο τον Κόσμο έχουν υιοθετήσει το Δυτικό σύστημα διακυβέρνησης (Κώδικας Ιουστινιανού) που μας παραδόθηκε από τα Χριστιανικά κείμενα.

    --------------------------------------------

    In a nutshell:

     
     
  7. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!


    Απάντηση το πολύ 5χρονου.
     
  8. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Ξέρετε;
     
  9. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Ξέρεις ότι έχεις νικήσει όταν οι άλλοι καταφεύγουν σε προσβολές. Όταν τους χτυπάς τις ευαίσθητες χορδές κάνουν σαν 5χρονα, προσπαθούν να σε προσβάλλουν επειδή δεν έχουν επιχειρήματα.

     
     
  10. tithon

    tithon Contributor

    δεν έχουν μόνον οι γερμανοί εμπειρία και άποψη γιά τον ναζισμό. απλώς μερικοί γερμανοί έχουν πολύ στενή έως μονομερή.
     
     
  11. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Η απαντησ μου πηγαινε στον αγαπητο tithon που μιλησε για μιζες. Απο ταχυτητα δικτυου μπηκε ακριβως μετα μπο εσενα

    Ενα γεγονος που δειχνει ανισοτητα.....χμμμ. "Αν προκειται να παντρευτεις και να κανεις παιδια, δεν μπορω να σε προσλαβω"
     
    Last edited: 29 Ιουνίου 2020
  12. trterterterterter

    trterterterterter Speak the words that drag me to surrender!

    Θα προτιμούσα να μας πείτε ΕΣΕΙΣ μπάς και καταλάβουμε που διάολο υφίστατε αδικία η γυναίκα στον Δυτικό κόσμο εν έτη 2020.

    Σας σφύριξε κάποιος στο δρόμο; Σας έκανα παρατήτηση το αφεντικό; Βαριέστε να πλύνετε τα πιάτα και το ονομάζετε καταπίεση; Ελάτε ανοιχτείτε μας.