Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Ότι του φανεί του λωλοστεφανή σου έγραψα εγώ, με πλήρη συνείδηση.

    Δεν μπορεί να μιλάς για κακότροπους άλλους, όταν δεν χάνεις ευκαιρία να γράφεις απαράδεκτα σχόλια σε άλλους, κυρίως νέους χρήστες, θεωρώντας ότι σε παίρνει, καθώς συνήθως δεν αντιδρούν, η ειρωνεία, ή η προσπάθεια αυτής πάει σύγνεφο, μαζί με κάτι άλλο βέβαια. Το να είσαι κακότροπος και γκρινιάρης, βέβαια είναι δικαίωμα σου. Το να βγάζεις κομπλεξισμό και κακία επίσης. Δικαίωμα των άλλων είναι να σου απαντάνε όπως σου αξίζει.
    Αν νομίζεις ότι κάποιος ενδιαφέρεται για τις παγίδες σου, είσαι γελασμένος.
    Δεν ξέρω τι σου συμβαίνει και έχεις γίνει τόσο ανυπόφορα κακός. Είναι κρίμα πάντως να βλέπω κάθε φορά που μπαίνω μια ακόμη προσωπική επίθεση σε κάποιον, οποιονδήποτε.
    Κι επειδή εγώ δεν έχω μάθει να λέω αυτό που έχω να πω ούτε ανώνυμα, ούτε με κουτσομπολιά που θα κάνω δεξιά και αριστερά προσπαθώντας να μειώσω τους άλλους, να κυκλοφορώ ψευδείς ειδήσεις που ούτε ξέρω αν είναι αλήθεια, ούτε θα έπρεπε να σε ενδιαφέρουν, να τους χλευάσω, ή να τους καλέσω σε μια φανταστική δική μου τάξη, σου το λέω ευθέως και εντελώς ειλικρινά, πως όσο συνεχίζεις να γράφεις αυτά που γράφεις, θα συνεχίσω να σου απαντώ.
    Γι αυτά που λες και διαδίδεις όπου βρεθείς κι όπου σταθείς, δεν μπορώ να κάνω κάτι.
    Η κακοήθεια φυσικά χαρακτηρίζει αυτόν που για κάποιον ακατανόητο λόγο ασχολείται με τις ζωές των άλλων, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί πολύ σκληρά να πείσει τους γύρω του πώς έχει ζωή.
    Ζήσε την ζωή σου λοιπόν εσπι και σταμάτα να ασχολείσαι με την δική μου και των άλλων, διαφορετικά εκεί, θα σχολιάζω κάτω από κάθε κούφια ανοησία γράφεις, για να δεις και την γλύκα. Εκεί, επώνυμα και ανοιχτά, κατά πρόσωπο, κι όχι πίσω από την πλάτη σου, που είναι η δική σου προσφιλής τακτική.
     
  2. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Και που να ξερες, τα σοφά σου λόγια αυτά, ποιον, ποίαν και ποιους φωτογραφιζουν και κρεμάνε κουδουνάκια, άσχετα από τη προσωπική σου υπόθεση που δεν (πρέπει να) με αφορά!

    Η πρόσκληση ισχύει. Κερνάω.

    Παρασκευή 3 Ιουλιου. Με πανσέληνο.
     
    Last edited: 29 Ιουνίου 2020
  3. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Αγαπω Monty Python
     
  4. sigh

    sigh .

    Το όντως περίεργο φαινόμενο που παρατήρησες, εξηγείται με το γεγονός πως κάποια από αυτά τα άτομα δεν ενδιαφέρονται να έχουν κάποια συμμετοχή στις φορουμικές συζητήσεις, και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν γνωριμίες. Οπότε χρησιμοποιούν το "δοξολόγημα", σαν ένα περίεργο είδος φλερτ. Και λέω περίεργο, επειδή έχω παρατηρήσει πως σ αυτές τις περιπτώσεις -των καμακιών δλδ- ούτε καν διαβάζουν το κείμενο στο οποίο κάνουν λάηκ πχ, εξ ου και τα εισαγωγικά στην λέξη "δοξολόγημα".

    Κάποιοι άλλοι -εξαιρετικά ελάχιστοι-, οι οποίοι δεν έχουν στόχο να γκομενίσουν, συμμετέχουν σ αυτό το παιχνίδι, από μια εκατέρωθεν παιχνιδίστικη διάθεση και τίποτε παραπάνω. Έχω παρατηρήσει κι εγώ, πως εξίσου δεν συμμετέχουν στο φόρουμ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν το έχουν επιχειρήσει στο παρελθόν και είναι προσωπική τους υπόθεση πως θα διαχειριστούν την φορουμική συμμετοχή τους.

    Γενικά, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις των δοξολογητών οι ίδιες. Όταν ξεκίνησα αυτό το παιχνίδι, τον Γενάρη του 2017 που είχε ρίξει πολυυυ χιόνι και δεν είχαμε μαθήματα και βαριόμουν, έμπαινα στο τότε εδώ τσατ και επέλεγα άτομα με μηδενική ή ελάχιστη φορουμική δραστηριότητα, άτομα φαινομενικά άσχετα με τον χώρο που συνήθως μοστράριζαν πως μπήκαν μόνο για βανιλοκινκοκαμάκι, ωστε να παίξω με αυτή την τόσο ντίρλα τάση τους για σεξ, ζητώντας τους να κάνουν λάηκ εδώ κι εκεί, διασκεδάζοντας με την ελπίδα πως θα ανταποκρινόμουν στο αίτημά τους.

    Στην πορεία, το παιχνίδι αυτό διευρύνθηκε και σε άτομα που δεν ήταν εμφανώς βανιλοκινκοκαμάκια, αλλά και πάλι ουδεμία σχέση με το "vip φορουμοδυναμικό" είχανε. Κι αυτό έγινε επειδή με ευχαριστούσε η συχνά ψευδ-αίσθηση της συμπάθειας που ταχα έπαιρνα, από ένα κλικ, την ανάγκη για φιλικότητα που είχα σε ένα εχθρικό περιβάλλον με ένα χρονίζον "ερωτικό" bullying στο background του skype, και με κλικοψουψου στα μετόπισθεν.

    Και κάπου εκεί χάθηκε η αρχική παιχνιδίστικη διάθεση. Τα βανιλοκινκοκαμάκια όταν έβλεπαν πως δεν υπάρχει φως για το ζητούμενο τους, έφευγαν είτε χαλαρά, είτε με ζοχάδα η οποία αντιμετωπίζονταν κι από εμένα ανάλογα.

    Υπήρχαν και άτομα βέβαια, τα οποία ουδεμία διάθεση είχαν για καμάκι, και απλώς στην δική μου τάση για παιχνιδίστικη φιλικότητα, απαντούσαν με προσβολές επειδή μάλλον κάπως τους φαινόταν εξαιρετικά προσβλητικό το λάηκ -δεν μπορώ να ξέρω τι σενάρια έκαναν, αλλά διαβάζω και μερικά ονλινε- οπότε πήγαινε περίπατο και το παιχνίδισμα αλλά και η φιλικότητα, οι προσβολές τους δε, αντιμετωπίζονταν με τον ανάλογο τρόπο από εμένα ενώ στο after, και από το αναμενόμενο κλικοθάψιμο στα μετόπισθεν.

    Αυτό όμως δεν ήταν το χειρότερο. Το χειρότερο ήταν, όταν κάποια από τα βανιλοκινκοκαμάκια ζητούσαν ανταλλάγματα, φωτογραφίες μου πχ, ανεχόμουν το γλοιώδες πέσιμο, ανεχόμουν προσβολές και όλο αυτό, για μια ψεύτικη επίγευση φιλικότητας που ταχα θα αντιστάθμιζε την ονλινε εχθρότητα.

    Ήταν όμως μια σκοτεινή περίοδος που είχα αποδεχθεί και σχεδόν εθιστεί σ ένα χρονίζον ερωτικό bullying μέσω skype, το οποίο όταν ένιωθα πως δεν άντεχα άλλο, ξεσπούσε σε σωρεία κατεβατών γεμάτων οργή και πίκρα για το ουτοπικό ποθούμενο.
    Εν τέλει, η όλη ιστορία έμοιαζε με μια τρύπα στο νερό, άλλοτε σαν ασήμαντο παιχνίδι και άλλοτε με δαγκωματιές και ανούσιες προστριβές με ανυποψίαστα εχθρικά ψάρια που έτυχε να περνάνε ονλινε.


    Tον Μάη του 2015, μετά από επιθέσεις για μια σκηνή από την ταινία Λολίτα που είχα ποστάρει σ ένα νήμα σχετικό με κόκκινα χείλη και σημάδια, με την αιτιολογία πως προσπαθώ να διαφθείρω αθώους ονλινε μεσήλικες με σκηνές από την ταινία Λολιτα, -που εκείνη την περίοδο είχε προβάλει η Ερτ2 στις 9 το βράδυ- είχα θυμώσει τόσο με την υποκρισία, που ακόμη και η κατανόηση πως μια γυναίκα δεν μπόρεσε ποτέ να θεραπεύσει εφηβικά τραύματα, δεν αρκούσε, ώστε να αποδεχθώ πως διαφθείρω αθώο κόσμο με μια εικόνα από μια ταινία που ακόμη δεν είναι απαγορευμένη ούτε καν από το κρατικό κανάλι.

    Οπότε συνέχισα να ποστάρω επίτηδες σκηνές από την εν λόγω ταινία, μέχρι που πήρα warning για παιδοφιλικό περιεχόμενο, για μια σκηνή από το youtube, από την ταινία Λολίτα, που έπαιζε η Ερτ, την Άνοιξη του 2015, στις 9 το βράδυ, χωρίς να επέμβει ο εισαγγελέας καν : P.
    Ζήτησα διευκρινήσεις από την τότε διαχείριση και μου δόθηκε η αιτιολογία πως από την μια είναι βέβαια υποκειμενικό το κριτήριο, και από την άλλη μπορεί να ζητηθεί η ΙP μου απ τον εισαγγελέα.
    Και αυτό ήταν το κομβικό σημείο που πυροδότησε την δημιουργία των 15 προφιλ τότε. Ήταν κάποια γυναικεία: E-stella, ΜυρΤώ, burned-sienna, Ερατώ, περιμπανού που αρχικά ήταν ροτόντα, chrysanthi, Νηρηίς, ηλιοβάμον χερούβ μαζί με το aethereal που λίγο μετά διέγραψα αφού ενημέρωσα για την εισαγγελική απειλή έναν από τους admin, κάποια ανδρικά: Εξάντας, Νεφεληγηρέτης, Απόλλων, Joachim, Limit, kazolin, D.T,
    και η χρησιμότητά τους ήταν να αποδομήσω την απειλή σχετικά με την ΙP μου η οποία βέβαια, εφόσον επί 6 μήνες που κράτησα το όλο "παιχνίδι" δεν είχε εντοπιστεί -και δεν εντοπίστηκε, μέχρι που ζήτησα να γίνουν όλα Guest- θα ένιωθα την ψευδαίσθηση της ασφάλειας αλλά ακόμη περισσότερο, μια ταχα αίσθηση πως αντέδρασα με φαινομενικό παιδιάστικο τρολάρισμα, που στην ουσία ήταν θυμός.

    Οπότε ναι, δικά μου ήταν τα κείμενα που εν μέρει αναδημοσίευσα, και μπορώ να τα χρησιμοποιώ όπου και όπως επιθυμώ. Το σχοινί και το καράβι που ανέφερε πιο πριν με εικόνες ο Arioch, ισχύει αλλά μονάχα εν μέρει. Δεν ήταν όλες οι επιλογές μου βανιλοκινκοκαμάκια, όπως αναφέρω πιο πάνω.

    Και όταν προφανώς κινητοποιήθηκε η διαχείριση και έστελνε άδικα ban σε άτομα που λανθασμένα υποψιαζόσασταν ως δικά μου προφιλ, αναγκάστηκα να εξηγήσω στο support forum, με τις συνομιλίες μου με αυτά τα άτομα, ωστε να μην στοχοποιούνται νέα προφιλ που με "δοξολογούν" και σας ενοχλούνε γι αυτόν τον λόγο τόσο πολύ. Οπότε, μάλλον καλύτερα να ρωτάτε σαν άνθρωπος και όχι να ενεργείτε υπόγεια, σαν ταχα ντετεκτιβ, ώστε τα χαμπαριμ γιοκ σας να περιορίζονται κάπως και να μην ξεφεύγουν από την πραγματικότητα.


    Αυτός που λες, ήταν ο πατούσας. Κάποια στιγμή, που έβλεπα πως το λαηκό παιχνίδι γινόταν περίεργα σοβαρό εκ μέρους του, του εξήγησα πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση, δεν αναζητώ ερωτική γνωριμία, και η αναμενόμενη ζοχάδα, πέρασε στην δημόσια αποστασία. Επειδή όμως για κάποιον λόγο συνέχιζε να έχει ελπίδες, επέστρεψε από την λαϊκή αποστασία, στην λαηκή εργασία : P
    Υπήρχαν αρκετά παρόμοια "κρούσματα". Ήταν ο πιπίλας, που έψαχνε την ανταπόκριση λες και ήτανε μωράκι και που όταν δεν την βρήκε μετατράπηκε από πιπίλα σε σαπίλα, ήταν ο πιπινολάγνος διαιτητής, ο βυζαντινός αυτοκράτορας, ο παθιασμένος Ragnar, και 3-4 ακόμη καμάκια που έσβησαν απαλά μόλις δεν βρήκαν ανταπόκριση, όπως ο φλοίσβος.

    Από όλα τα σενάριά σου, ισχύει μόνο το πρώτο. Από τη μια διασκέδαζα επειδή πάντα σιχαινόμουν τα καμάκια, είτε ονλινε, είτε οφλινε, κι αυτό, επειδή σιχαίνομαι το χύμα, το τουρλα όσον αφορά τον έρωτα και το φλερτ, και από την άλλη, ψευδέτρεφα την ανάγκη που είχα για αυστηρώς ονλινε φιλικότητα, μέσα από ένα εικονικό κλικ. Αυτο που λες για εκβιασμούς και ταχα προσήλωση που σου μοιάζει στα όρια της παθολογίας, είναι γνωστές και αναμενόμενες κακεντρέχειες με τις οποίες είμαι πλεον φορουμικά εξοικειωμένη.

    Ακριβώς αυτό που λες, όμως, πόσο περίεργο αλήθεια είναι κάτι που όντως φαντάζει αστείο, και θα προσέθετα γκροτέσκο γελοίο -κάτι που επεδίωκα και με την πρότασή μου για συγκεκριμένα αβαταρ σ αυτά τα άτομα, ώστε να μοιάζουν όσο πιο γκροτέσκο γίνεται, βανιλοκινκοκαμάκια που "δοξολογούν" έχοντας άβαταρ τον Rimbaud, τον Vikernes, τον Ναπολέοντα, τον Stefánsson, σκηνές απ το Wings of Desire, τον Απόλλωνα, τον Δία και πάει λέγοντας, να πυροδοτεί τέτοια κακοπροαίρετη ενασχόληση -ίδιως στο πιο φαιδρό της ενασχόλησης με την αρχαιολογία Guest προφιλ προ 5ετίας-, και μάλιστα με τέτοιο μένος από άτομα τα οποία μου είναι και θα ήθελα να παραμείνουν άγνωστοι ανώνυμοι περαστικοί ονλινε.
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    @sigh καλά για τα πολλαπλά nicknames που λέτε ότι φτιάξατε, εξάλλου το είχαν καταλάβει πολλοί.
    Για την μεγάλη σχετικά πρόσφατη συνομοταξία με ρωσικά ονόματα που συνεχίζουν το παιχνίδι σας, δεν λέτε τίποτε.
    Αλήθεια πώς το κάνετε;
     
     
  6. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Η ανωριμότητα στο μεγαλείο της !
     
  7. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    προσωπική μου άποψη το ποστ αυτό φλερτάρει έντονα με την αθλιότητα και τη σαπίλα
     
  8. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Δεν με ενδιέφεραν ποτέ τα λαϊκά δικαστήρια, ούτε θα κάτσω ποτέ να βρω το δίκιο ή το άδικο στα λεγόμενα κάποιου που δεν έχω δει ούτε στη φάτσα. Βρισκόμαστε όμως σε ένα ιντερνετικό φόρουμ που διέπεται από κάποιους κανόνες.

    Πιστεύω κι ελπίζω ότι δεν είναι δύσκολο να banαριστεί η IP μέλους εάν υπάρχουν πολλαπλά προφίλ με την ίδια IP. Πιστεύω κι ελπίζω ότι η διαχείριση προστατεύει τα μέλη που τηρούν τους κανονισμούς του φόρουμ από τα μέλη με τα πολλαπλά προφίλ και banάρει αυτά που δεν συμμορφώνονται.

    Αυτός είναι, για εμένα, ο ουσιαστικός ρόλος της διαχείρισης.
     
    Last edited: 30 Ιουνίου 2020
  9. brenda

    brenda FU very much

    Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;  
    Το τζέρτζελο είναι ενίοτε επωφελές, μην το ξεχνάμε αυτό.
    Παλιά έπαιζε και κανένα ban για τα μάτια του κόσμου, τώρα δε νομίζω, ή αν συμβαίνει δεν το βλέπω.
    Τα πολλαπλά προφίλ είναι προσφιλή σε αρκετό κόσμο, οι οποίοι τα δημιουργούν και τα "τρέχουν" για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Δεν είναι καθόλου νέο φαινόμενο.
    Το πρόβλημα της ip λύνεται εύκολα από όσο έχω πληροφορηθεί.
    Εγώ προσωπικά το βρίσκω λίγο σχιζοειδές, αλλά it's just weird me!  
     
  10. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    @sigh

    Για άλλη μια φορά, μοχθηροί σιχαμεροί γλοιώδεις άνδρες απέναντι σε μια αιωνίως αμόλυντη ύπαρξη με παιχνιδιάρικη διάθεση.
    Γκροτέσκο γελοία φαντασίωση στην οποία περιέργως η ευκρινέστερη μελωδία είναι η δική σας κακεντρέχεια, περιφρόνηση, μένος και εκμετάλλευση.

    Σε κάτι πιθανόν θα σας είναι χρήσιμο όλο αυτό. Στους υπόλοιπους, γιατί τα λέτε;
     
  11. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Εγώ αναρωτιέμαι κάτι άλλο.
    Έχουμε ένα μέλος που παραδέχεται ότι εξαπατούσε άλλα μέλη με σκοπό τα like. Ύστερα παραδέχεται ότι είχε πολλαπλά προφίλ.
    Δεν θα έπρεπε να επιβληθεί κάποια τιμωρία;;


    Υ.Γ: Το ότι οι πράξεις αυτές συνοδεύονται από αιτιολογία δεν σημαίνει ότι δεν είναι παραβατικές.
     
  12. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Μήπως για ένα κουταλάκι σημασία?