Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Εσείς όλοι,γιατί προβληματιζεστε τόσο,ώστε να το κάνετε θέμα;
    Αντιλαμβάνομαι το να υπάρχει μια περιέργεια,αλλά το να γίνεται τοσο θέμα και να συζητείται δημοσια,όχι.
    Επίσης,καλό θα ήταν,τα ιατρικά σας πορίσματα,να τα κρατάτε για τους εαυτούς σας.
    Είναι ευαίσθητα θέματα αυτά και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.
     
  2. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν είμαι ειδική αλλά γνωρίζω πως υπάρχει και το MAC address που είναι μοναδικό για το ίδιο pc. Σίγουρα ο περιορισμός των pm μπορεί να βοηθάει και σίγουρα δεν είναι εύκολο να βρεθούν όλα τα πολλαπλά προφίλ και να banαριστούν.

    Δεν ζηλεύω τη δουλειά σας αλλά σαν μέλος τα πολλαπλά προφίλ με αγχώνουν, δεν το κρύβω.

    Έτσι το βλέπω κι εγώ, αλλά πέρα από την ανησυχία μου για το άτομο που το κάνει ανησυχώ και για το σκοπό αυτού απέναντι στα αλλά μέλη. Κατά τη γνώμη μου είναι καταφανής η διάθεση προς εξαπάτηση, η ύπαρξη πολλαπλών προφίλ εννοώ, αν και ξέρω ότι το νετ είναι απύθμενο πηγάδι και όλοι παίρνουμε ρίσκα "εκθέτοντας" τον εαυτό μας.

    Τα ζητήματα αυτά δεν λύνονται εύκολα... I know. Τις ανησυχίες μου εκφράζω.
     
  3. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Το να κάνω ότι δεν βλέπω τα "ευαίσθητα θέματα" εφόσον τίθενται ανοιχτά, εμένα μου φαίνεται υποκριτικό. Για την περιέργεια δες και άλλα ενδεχόμενα, ιδίως κοίτα μήπως κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

    Πρόεδρο της συνέλευσης πότε σε κάναμε και μου διέφυγε;
     
  4. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

     like
     
  5. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

     
     
  6. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Like κι από εμένα  
     
  7. sigh

    sigh .

    Όχι δεν είναι bullying. Είναι η προσπάθεια να βοηθήσουν ένα άτομο που φλερτάρει με την παράνοια, όπως μου είχες πει πέρυσι. Το ονλινε ανώνυμο βρισίδι, συχνά βοηθά τρικυμισμένες ψυχές, not.
     
  8. sigh

    sigh .

    Δεν θα είχα καμία διάθεση να αναμοχλεύσω παρελθοντικές καταστάσεις, που κάποτε δυστυχώς συνέβησαν, εάν δεν ένιωθα την ανάγκη να δώσω απαντήσεις σε δημόσια "υπόγεια" σχόλια.
     
  9. sigh

    sigh .

    Επειδή δεν μπορώ να γνωρίζω για ποια συνομοταξία με wtf ρώσικα ονόματα μιλάτε, δεν μπορώ και να τοποθετηθώ. Γνωρίζω μονάχα ένα nickname με ρώσικους χαρακτήρες, που είναι φίλος μου από το 2017. Εάν σας αναστατώνει τόσο πολύ η παρουσία του, πάρτε βαθιές ανάσες. Πίσω του, δεν ακολουθεί μια συνομοταξία Ρώσων, είναι μόνος του, μέλος από το 2014.
    Πάντως, όλα αυτά που αναφέρω στο ποστ μου, ανήκουν πλέον στο παρελθόν, ήταν μια φάση που έχει παρέλθει, σε αντίθεση με την εμμονή σας σε wtf σενάρια.
     
  10. sigh

    sigh .

    Δεν θα είχα καμία διάθεση να απαντώ σε προσβολές και βρισιές, εάν δεν με προκαλούσαν.
    Μετά την σχετικά πρόσφατη απεμπλοκή μου από μια σάπια επικοινωνία εθελοστραβομάρας μέσω skype, στην οποία θυματοποιήθηκα εν γνώσει μου, δεν πρόκειται ποτέ να ξαναφοβηθώ να πω τα πράγματα με το όνομά τους, ούτε να ξαναεμπλακώ σε φαινομενικά αθώα παιχνίδια με καυλωμένα λιγούρια ή εχθρικούς ονλινε θαμώνες.
     
  11. sigh

    sigh .

    Εμμονή έχετε όσοι ασχολείστε με το ποιοι μου κάνουν λάηκ, πόσοι και γιατί. Εγώ θα απαντώ μόνο στις προκλήσεις σας, μολονότι μου είναι αδιάφορη η ονλινε δραστηριότητά σας.
    Αηδιάζω με την πεποίθηση πως είναι απαράδεκτη συμπεριφορά να δίνεις φρούδες ελπίδες σε λιγούρια ή να ζητάς εικονική ψευδοφιλία, όμως πέρα από την οικεία πλέον κακεντρέχεια, αναγνωρίζω την επικινδυνότητα ενός αρχικά φαινομενικού παιχνιδιού.
    Ευτυχώς, οι συγκυρίες και τα θετικά ερεθίσματα, με έκαναν να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, να πάρω αποφάσεις και να απεμπλακώ από ό,τι σάπιο υπήρχε, χωρίς να χρειαστώ κάποια περαιτέρω βοήθεια.
     
  12. sigh

    sigh .

    Δεν υπήρχε καμία τάση για τζέρτζελο, έμπαινα από νετ καφε τότε, και γι αυτό και δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τις διαφορετικές IP. Το έκανα για να αποδομήσω την εξαιρετικά παρατραβηγμένη απειλή του εισαγγελέα από το τότε μέλος της διαχείρισης.

    Εγώ προσωπικά, το βρίσκω τέρμα κακεντρεχές να χαρακτηρίζεται με όρους ψυχοπαθολογίας, μια εφηβική αντίδραση στην αηδιαστική απειλή του εισαγγελέα, για την ταινία Λολίτα, για την οποία με είχατε κατηγορήσει τότε, για προσπάθεια διαφθοράς των αθώων ονλινε μεσήλικων.