Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    έλα έλα σώπα..δείχνω κατανόηση καλό μου στην απύθμενη βλακεία
     
  2. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Για να με πειράξει κάτι που μου λέει κάποιος,θα πρέπει είτε να τον έχω σε εκτίμηση είτε αυτό που λέει να το πιστεύω κι εγώ για τον εαυτό μου.
    Τίποτε από τα δύο δε συμβαίνει στην προκειμενη γλύκα.
     
  3. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    το χειρότερο είδος ανόητου είναι αυτό που νομίζει το αντίθετο για τον ίδιο..
     
  4. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Όταν δύο ανθρωποι τσακώνονται,φταίει ο πιο έξυπνος.
     
  5. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Δηλαδή;
     
  6. Avalonia

    Avalonia Regular Member

    Έχω χρόνια να γράψω εδώ. Κυρίως γιατί πολλές φορές διαβάζω και λυπάμαι, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Μία ερώτηση θέλω να κάνω.
    Αγαπητή @sigh αναρωτιέμαι το εξής: Έχεις καταλάβει ότι πίσω από τα nicknames και την πολλές φορές περίεργη συμπεριφορά (ο καθένας όπως θέλει ορίζει το "περίεργη") υπάρχουν άνθρωποι, κάποιοι κακοί, κάποιοι λιγότερο κακοί και κάποιοι καλοί που πλήγωσες, πρόσβαλες, χειρίστικες κλπ κλπ? Δεν ένιωσες ποτέ την ανάγκη εκτός από το να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου να ζητήσεις ένα ειλικρινές συγγνώμη?
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    ανεξάρτητα απ την δική σας αναφορά στο απαύγασμα της υποκρισίας, λάβετε υπ όψιν την κατεύθυνση. είναι χρήσιμη.
     
  8. sigh

    sigh .

    Τα προφίλ που αναφέρετε δεν είναι δικά μου και η διαχείριση έχει ενημερωθεί ανάλογα.
    Δεν με ενδιαφέρει ποια νήματα έχουν λαηκ και ποια δεν έχουν. Με ενδιαφέρει η θεματολογία τους.

    Μπορείτε να κάνετε tag τα συγκεκριμένα μέλη και να σας απευθύνουν τον λόγο, αν και δεν νομίζω να συμβεί, επειδή οι περισσότεροι μπήκαν από περιέργεια μετά απο παρότρυνσή μου και πλέον που δεν έχουμε επαφές, δεν ασχολούνται.
    Τα άβαταρ που βλεπετε να είναι ίδια, είναι επειδή εγώ τους τα πρότεινα ώστε να διασκεδάζω περισσότερο με το οξύμωρο του δήθεν θαυμασμού.

    Ελπίζω κάποια στιγμή, να ξεπεράσετε την ενασχόλησή σας μαζί μου.
     
    Last edited: 2 Ιουλίου 2020
  9. sigh

    sigh .

    Επειδή πλεον δεν διατηρώ τοξικές συνομιλίες με κανέναν, ούτε έχω ανάγκη την ψεύτικη ένδειξη φιλικότητας μέσα από ασήμαντα κλικ, και επίσης, επειδή νιώθω επιτέλους όμορφα με τον εαυτό μου που ξεκαθάρισα πράγματα και καταστάσεις, δεν έχω ανάγκη τον ψυχοθεραπευτή.
    Πριν δυο μήνες περίπου, που πάλευα να απεμπλακώ από μια 4χρονη τοξική επαφή, είχα σκεφτεί σοβαρά αυτό που λες, αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε.
     
  10. sigh

    sigh .

    https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Κόκκινα-χείλη-και-σημάδια.44988/#post-463610
    Όταν πόσταρα σκηνές από την ταινία Lolita, 5 χρόνια πριν, ένιωθα να ταυτίζομαι με την κοπελίτσα. Δεν έβλεπα τον εαυτό μου ως παιδί, ούτε ήθελα να αποδεχθώ πως σε σάητ περι σαδομαζοχισμού, δεν μπορώ να μιλώ όπως πχ σε ένα σάητ σχετικό με την λογοτεχνία και τον κινηματογράφο.
    Με τον παρορμητισμό της τότε ηλικίας μου, αισθάνθηκα πως βάλλομαι άδικα, στο σχόλιο πως προβάλλω τα ανήλικα ως πρότυπα, επειδή έβλεπα την σκηνή μόνο αισθητικά, λόγω του κραγιόν που φορούσε η κοπέλα.
    Τεσπά, όλο αυτό έχει παρέλθει, και το ανέφερα μόνο επειδή ήταν η αιτία της τότε ανώριμης αντίδρασής μου όσον αφορά τα ποστ και τα προφιλ.
     
  11. sigh

    sigh .

    Σαφώς και υπάρχουν άτομα τα οποία είτε ήθελαν κάτι ερωτικό, για το οποίο τους άφηνα να ελπίζουν, ενώ δεν ενδιαφερόμουν, και κάποια άλλα άτομα που απλώς ήθελαν να είναι εχθρικοί μαζί μου.
    Σε κάθε περίπτωση, -και δεν ξέρω πως υπάρχει αυτή η εντύπωση, ενώ το έχω γράψει αρκετές φορές- αναλογίζομαι αυτό το "παιχνίδι", σαν μια γάγγραινα που περισσότερο απ όλους, ζημίωσε εμένα με προσβολές, ανοχή, εκατέρωθεν ανούσιες προστριβές, απειλές, ανταλλάγματα, και γενικότερα μια ανούσια εκατέρωθεν σπατάλη ενέργειας.
    Ο λόγος που δεν έχω ζητήσει συγγνώμη από κάποιο απ αυτά τα άτομα, είναι επειδή γνωρίζω προσωπικά τα ζητούμενά τους και τον τρόπο που τα επικοινωνούσαν. Σίγουρα όμως, ήταν μια άσχημη συγκυρία για όλους τους εμπλεκόμενους.
    Επίσης, δεν έχω διαπιστώσει και καμία ένδειξη στοιχειώδους ευαισθησίας από κάποιον, για το όλο προβληματικό σκηνικό, ώστε να κινητοποιηθώ ανάλογα.
     
  12. sigh

    sigh .

    Όταν πόσταρα την σκηνή από την Lolita, η οποία διαγράφηκε από τον Revenant, επειδή θεώρησε παρατραβηγμένο το warning, την μέρα που ζήτησα την διαγραφή του προφιλ aethereal με αιτιολογία αυτό το warning,
    https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/brat-στο-bdsm.45775/page-37#post-500404

    ζήτησα διευκρινήσεις και μου είπατε πως πέρα από το γεγονός πως είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα, έπρεπε να δράσετε έτσι, επειδή μπορεί να ζητούνταν η IP μου από τον εισαγγελέα. Αυτό με φρίκαρε, και ενήργησα παρορμητικά. Δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορέσετε να διαβάσετε την απάντησή μου, δυστυχώς ίσως δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω όσο ειλικρινά θα ήθελα.