Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μάλλον εκτός θέματος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλέκτρα, στις 9 Ιουλίου 2020.

  1. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Να τα εκδηλώνει όπως περιμένει το υ να τα εκδηλώσει, όπως θα ήθελε το υ, όπως καλύπτει το υ, όπως θα έκανε το υ .... ή να έχει γενικά αισθήματα ο Κ;

    Αισθήματα έχουν όλοι, οτιδήποτε ζουν αυτά τα Κ κάποια αισθήματα τους εγείρουν δεν είναι ρομπότ. Το θέμα είναι...μήπως ψάχνεις για αισθήματα και συναισθήματα που θα ήθελες εσύ να έχουν; Αυτό κάνει όλη την διαφορά... Και άντε και τα έχουν...θες να τα εκδηλώσει με τρόπο που εσένα θα σου προσφέρει α. Ασφάλεια β. Επιβεβαίωση γ. Ένα ωραίο μπουστ στο εγώ σου ; Και τέλος... Άντε και να τα εκδηλώνει έτσι, σε τι δρόμους σας οδηγούν; Πχ μονογαμία ενώ έχει δηλώσει πολυγαμικος; Βανίλα π.χ να λαμβάνει της μετροιτης την γνώμη σου πάνω στα θέματα γιατί "πλέον είσαι πολύ σημαντική " ενώ μπήκε στην σχέση ως Κ;


    Προσπαθώ να καταλάβω δηλαδή ουσιαστικά ποια είναι αυτά τα συναισθήματα που ψάχνουν κατά καιρούς πολλοί ...
    Γιατί και εγώ ειμαι all about the feelings and the moments and the sparks and the έντονο του πράγματος αλλά ξέρω πολύ πολύ καλά τι συναισθήματα έχει νόημα μια s να ασχολείται και να επιθυμεί και ποια είναι απλά συνταγή για αποτυχία ( της ίδιας, του σχήματος, της σχέσης, του όλου )
     
  2. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Θα σου πω την άποψη μου πάνω σε αυτο. Μερικα κυριαρχικα είτε δυσκολεύονται πολύ συναισθηματικά, είτε δεν έχουν πολύ πλούσιο συναισθηματικό κόσμο, ειτε.... δεν έχουν καθολου συναισθηματικό κόσμο.Αλλά. εχουν

    Ο συναισθηματικός κόσμος δεν είναι η μοναδική ποιότητα που μπορεί να έχει ένα κυριαρχικό. Μπορεί να δυσκολεύεται εκεί, αλλά σε άλλους τομείς να φυσάει.

    Ο συναισθηματικός κόσμος όχι.. δεν τον κάνει λιγότερο κυριαρχικό αντικειμενικά

    Λιγότερο κυριαρχικό και ανεκπλήρωτο ( στον εαυτό του με τον οποίο μιλαει καλύτερα από ολους υπόψιν)θα τον κάνει αν αφήνει τον συναισθηματικό του κοσμο
    να σαμποτάρει τις επιθυμίες του.
     
  3. Άρα λοιπόν αν δομούνται ή όχι συναισθηματικές σχέσεις ανάμεσα σε Κυριάρχους/ες και Υποτακτικούς/ές αφορά ξεκάθαρα στην προσωπικότητα του Κ. Κατάλαβα σωστά;
     
  4. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Ακριβως. Ουκ αν λαβοις παρά του μη συναισθηματικά έχοντος. Η λίγα θα λάβεις αναλογως τι απόθεμα υπάρχει.

    Και επαναλαμβάνω. Ο συναισθηματικός κόσμος δεν είναι η μόνη ποιότητα που ψάχνεις η αλλά Υ ψάχνουν σε κυριαρχικο. 
     
  5. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Ηλέκτρα καλώς όρισες στο φόρουμ.
    Καμιά απορία δεν είναι εκτός θέματος εφόσον σε ταλανίζει και έχεις επιθυμία να μοιραστείς.
    Προσωπικά δεν θα μιλήσω για συναισθήματα. Για μένα τα συναισθήματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα σε μια σχέση D/s, M/s etc. Δεν έχει σημασία να κατονομάσουμε το είδος των συναισθημάτων η την ποσότητα αυτών.
    Αν και εφόσον αισθάνονται οι εμπλεκόμενοι ικανοποιημένοι με όσα έχουν.
    Άπαξ και βρεθείς με τον κατάλληλο για εσένα συντροφό πιστεύω ότι μέσα σου θα ξέρεις ότι αυτός/η (δεν γνωρίζω τις προτιμησεις σου σόρρυ) είναι "το λιμάνι σου" (Η όπως θες ονόμασε το)
    Ακόμα κι αν σε "ζορίσει" η εκπαίδευση σου θα ξέρεις ότι είσαι καλά εκεί που είσαι και είσαι γεμάτη συναισθήματα.
     
  6. Σε ευχαριστώ πολύ Αλίκη.
     
  7. Discerning

    Discerning Contributor

    Έρχεται μια μέρα πού ένας άνθρωπος, σου μαθαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Που σε κάνει όχι απλά να κοιτάς, αλλά να βλέπεις πίσω από τα σύννεφα το φεγγάρι που προσπαθεί να σε ξεγελάσει... φωτίζοντας μια ολόκληρη γη με δανεικό φως.

    Με τους ανθρώπους λες πολλά λόγια και δεν βγάζεις άκρη. Μιλάς με συναίσθημα και σου απαντούν με εκλογικεύσεις. Λες θέλω και σου λένε πρέπει. Κουράζεσαι... και έτσι εύκολα αφήνεις την πόρτα ανοιχτή στην αδιαφορία πριν γύρεις το κεφάλι να ξαποστάσεις. Μία αισιόδοξη αχτίδα του φεγγαριού που τρυπώνει από το παράθυρο προσπαθεί να σου δείξει την ζωή που χορεύει στον αέρα, να σε παρηγορήσει, εσύ όμως πλέον βλέπεις μόνο σκόνη.

    Υποστηρίζω πως η υποταγή, είναι από τα πιο δυνατά και ιδιαίτερα συναισθήματα που μπορεί να νιώσει η γυναίκα, αλλά πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να σε οδηγήσουν σε "αυτή" άλλου είδους ευαισθησίες και συναισθηματισμοί. Εάν συμβεί το πρώτο, θα το απολαύσεις όσο αυτό κρατήσει. Αν συμβεί το δεύτερο, αργά ή γρήγορα θα το νιώσεις, ως ένα ανεξήγητο κενό που υπάρχει.

    Αυτό που θα κάνει την διαφορά, δεν μπορείς να το δεις, ούτε να το πεις, ούτε να το εκλογικεύσεις... Μόνο το αισθάνεσαι. Και τότε, φράσεις σου όπως "εύλογο χρονικό διάστημα", "θέτω", "τείχη" και "αποστάσεις", θα εξαφανιστούν, τόσο από το λεξιλόγιό σου, όσο και κυρίως, από τις σκέψεις που τις γεννούν.

    Αν θα βάλεις ερωτηματικό στο τέλος της φράσης "θα τα καταφέρω", ή όχι, είναι καθαρά δική σου απόφαση.

    Καλώς ήρθες.
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    καιρό είχε να εισαχθεί ένα νήμα που να αφορά στην ασυμμετρία. καλώς ήλθατε.

    η μονομερής, δική μου, ανάγνωση, θα με ωθούσε να σας πώ πως παρόμοια με την διαπίστωσή σας πως οι αντιλήψεις που είχατε καλλιεργήσει χρειάστηκε να έρθουν σε σύγκρουση και να υποχωρήσουν απέναντι στην είσπραξη μεγάλης ικανοποίησης από την σχέση και την θέση σας σε αυτήν, έτσι και η καλλιεργημένη προσδοκία να υπάρχουν ίδια συναισθήματα, και με ίδιο τρόπο εκφρασμένα, από την άλλη πλευρά, που είναι διαφορετική και αισθάνεται και εκδηλώνεται διαφορετικά, θα υποχωρήσει, υπό εκπαίδευση ή ενδεχομένως και υπό απλή διαχείριση, μπροστά στην ικανοποίηση από την θέση και την σχέση, και την αντίστοιχη αρμονία.
    λιγότερο μονομερώς, έχει παρατηρηθεί οτι υπάρχουν ταιριάσματα γιά όλα τα γούστα. υπάρχουν κυριαρχικοί που καλλιεργούν και εκδηλώνουν «συναισθήματα» με τρόπο που μοιάζει πολύ με αυτό που αναγνωρίζεται ώς οικείος τρόπος και καθησυχάζει μιά υποτακτική αντίληψη του συναισθήματος. σε μιά πιό τεχνική έκδοση υπάρχουν κυριαρχικοί που μπορούν να προσομοιώσουν μιά ανάλογη έκφραση συναισθήματος. εν πάσει περιπτώσει συναισθήματα είναι μάλλον δεδομένα εκατέρωθεν, αλλά δεν υπάρχουν ίδια συναισθήματα εκατέρωθεν, απ όσο έχω γνωρίσει. αρμονίες διαμορφώνονται, αλλά κατά κανόνα διάφορες φοβικές αντιλήψεις και ιδεολογήματα είναι εμπόδια ή αναστολές στις αρμονίες.

    καλώς ήλθατε και πάλι.
     
  9. Σας ευχαριστώ πολύ. .
     
  10. Seras Victoria

    Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

    Δεν ισχύει απαραίτητα αυτό, έχει να κάνει και με το τι του βγάζει η κάθε υποτακτική.
     
    Last edited: 10 Ιουλίου 2020
  11. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    Δεν υπαρχει κανενας κανονας που να μην επιτρεπει στον Κ να δειξει τα συναισθηματα του ... αν δεν τα εκδηλωσει τοτε τα δικα σου δεν θα τα κερδισει εξ ολοκληρου και δεν θα νιωθεις δικη του γιατι θα μπαινουν αμφιβολιες που μεταξυ σας δεν πρεπει να χωρουν θα σου πουν πολλα δεν εχει σωστο και λαθος , κανενας δεν ταιριαζει με ολους ουτε ειναι για ολους, αυτος που ειναι για σενα θα το εχει αυτο το κομματι γιατι το ζητας εσυ για να μην εισαι μιση. Υπαρχουν που δεν δειχνουν τιποτα ναι και ειναι δυσκολοι ανθρωποι θα δεις την διαφορα οταν εισαι με καποιον που τα εχει ολα αλλα και σε αυτο το κομματι στα δειχνει για αυτο και σου εμεινε μονο αυτη η σχεση και ζητας κατι παρομοιο, δεν χρειαζεται να συμβιβαστεις με καποιον που να μην ειναι αυτο που θες. Φυσικα και υπαρχει αυτο που ψαχνεις, ο καθενας ειναι διαφορετικος δεν ειναι ολοι ιδιοι ουτε λειτουργουν με τον ιδιο τροπο.