Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα "πρέπει" του Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Discerning, στις 2 Ιουλίου 2020.

  1. Discerning

    Discerning Contributor

    Ακριβώς! (Μπράβο)
     
  2. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Ο διάλογος είναι πάντα θεμιτός και ανοιχτός προς όλους. Το ύφος είναι που αλλάζει τα δεδομένα και οι λέξεις που χρησιμοποιούμε. Από κει και πέρα, κάποιοι ψάχνουν ακόμα για πεταλούδες που θα πάνε στο φως, και ας είναι να κάουν. Είναι άλλωστε "κοινή" γνώση όπως έλεγε και ένας από ένα άλλο χωριό  
     
  3. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Πάντα θα υπάρχουν πεταλουδες και πάντα θα υπάρχουν φώτα.
    Χρειάζονται άλλωστε για να βλέπει ο λαός που βαδίζει τη νύχτα.
     
  4. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Οπως και οι νυχτεριδες για τους παρατηρητικους.
     
    Last edited: 6 Ιουλίου 2020
  5. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Υπάρχουν πολλά ζώα που ενεργούν την νυχτα και μπορουν να βοηθήσουν... Αρκεί να ξέρεις να τα εκπαιδεύσεις...
    Εγώ από την άλλη προτιμώ τα φώτα και τα μάτια μου.
     
  6. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Συμβαίνει κι αυτο όταν έχεις πέσει θύμα αποπλάνησης
     
  7. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Μία κυριαρχία και το πρέπει επιβάλλει και το θέλω.
    Και τα δυο (πρέπει & θέλω) μπορούν να επιβληθούν τόσο τυφλά όσο και απολύτως δομημένα. Η s δεν χρειάζεται να ξέρει τίποτε για τα πρέπει και θελω του Κ για τον απλουστατο λογο πως αυτα θα γινουν και δικά της.
    Χρειάζεται όμως ή έστω καλό θα ήταν να μπορεί να διακρίνει πότε έχει να κάνει με Κ και πότε με έναν απλά γεματο συμπλέγματα, ηλίθιο.
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    ωραίον το οξύ ύφος, ολούθε όμως. αν μας αρέσει απ αυτόν με τον οποίον συμφωνούμε ή υπερασπιζόμαστε, και μας φαίνεται τοξικούλι όταν στριμώχνει καναν γλυκούλη, καρφωνόμαστε.  
     
  9. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Τσούκου, δεν μεροληπτω. Και μάλιστα, φορουμικως, εσάς σας συμπαθώ πιο πολύ από τον νηματοθετη. Μου αρέσουν οι σαρκαστικές σας απαντήσεις, είναι επιτυχημένες. ·) αντικειμενικά όμως, του την είπατε πρώτος. Και όπως λέω πάντα, στην δράση θα υπάρχει μια αντίδραση. Και ποτέ δεν μπορείς να την προβλέψεις. Μπορεί να είναι ανάλογη της δράσης, μπορεί δυσανάλογη. Πχ αν την πεις σε κάποιον μπορεί να μην απαντήσει, να απαντήσει ώριμα και ήρεμα, μπορεί να κάνει κρισαρα. Έσο έτοιμος για όλα πριν προβείς στην δράση. Τεσπα, μετά βγήκε πιο τοξικουλι και ξενερα σκέτη.   
     
    Last edited: 10 Ιουλίου 2020
  10. tithon

    tithon Contributor

    το ίδιο κι αν προσπαθήσεις να την πεις γενικώς.
     
  11. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    To "να πεις" ή το "να την πεις" έχει πάντα να κάνει με τις μύγες...
     
  12. Discerning

    Discerning Contributor

    Για μπάστα ρε μάγκα. Το ότι η πολλή μαλακία δεν τυφλώνει, δεν σημαίνει πως ο καθένας έχει δικαίωμα να τον βγάζει και να το παίζει δημοσίως όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Οταν σε όλα μου τα threads και post κυριαρχεί ή παραδοχή και ο σεβασμός μου στο Ζήστο όπως σου αρέσει και όπως το έχεις φανταστεί. Εάν εσύ έτσι το χαίρεσαι και έτσι το αντιλαμβάνεσαι, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν. και συμπληρώνω με το Δεν κομίζω Γλαύκα εις Αθήνας, ούτε η συζήτηση σε forum αποτελεί προσηλυτισμό. Απόψεις εκφράζουμε. πως ακριβώς "σας" την λέω;

    Ηρθα εγώ σε νήμα σου (ή σε άλλου μέλους), να στο παίξω γλωσσολόγος, ψυχολόγος, να αφήσω το τσιτάτο μου ως επαϊων, ή να ερμηνεύσω το συλλογισμό σου με ύφος δέκα καρδιναλίων; Χωρίς την παιδικότητα (sic) βγάλτoν να τους μετρήσουμε, δεν μπορείς να λειτουργήσεις;

    Μπήκαν, και μπαίνουν συνεχώς, δυο (όπως θέλει ας τους χαρακτηρίσει ο καθένας) και γράψαν-γράφουν offtopic τη παρόλα τους, για φαντάσματα του παρελθόντος που τους στοιχειώνουν για δικούς τους λόγους, και κάποιοι βρήκαν σχοινί και το τράβηξαν λες και στην άκρη του υπάρχει πουγκί με λίρες. Και αυτό το θεωρείς συζήτηση; Τα -συμφωνώ εν μέρει και εξηγώ, -ναι μεν αλλά..., -διαφωνώ διότι..., δεν θα πρόσθεταν στην όποια παράθεση - αντπαράθεση απόψεων; Είναι προφανές πως χρειάζονται troll, flaming και attack για να βγάλουν τη μέρα τους κάποιοι/ες. Συναντάται σε όλα τα φόρα. Οι μπάκουρες και όσοι τρέφονται με τοξικότητα και ασχολούνται μόνο με τη ζωή των άλλων, υπήρχαν - υπάρχουν και θα υπάρχουν Οκ. Αδιαφορία και προχωράμε.