Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι "γραπτοί" κανόνες του BDSM.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Discerning, στις 6 Ιουλίου 2020.

  1. Discerning

    Discerning Contributor

    Aυτό θεωρώ πως είναι Κ. Οπως σημειώθηκε και από άλλο μέλος, ο Κ κρατά και το μαχαίρι και το καρπούζι. Οποια συναινεί, γονατίζει. Ετσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα είναι...

    Αν θελήσει να βάλει σούπα στο ρηχό πιάτο, αν προσπαθήσει, και αν αποτύχει. Πολλά αν. Ενθεν κακείθεν. Οπως γνωρίζει ο κάθε μεζεκλής υπάρχουν εστιατόρια που σερβίρουν το κρέας σε λαδόκολλα.
     
  2. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Αυτός είναι «καθολικός ή έστω βασικός κανόνας» της κ/υ; Υπαρκτός;
    Αλλιώς χύνεται η σούπα;  
     
  3. Discerning

    Discerning Contributor

    Η ανάγνωση του thread πάντα βοηθάει, πριν σχολιαστεί

    Τι υποκρισία, να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους υπέρ των άγραφων κανόνων στο BDSM ορισμένοι/ες, και να μην ακολουθούν τους γραπτούς κανόνες του forum! Αλλά να τους απασχολεί σε τι πιάτο θα σερβιριστεί ή αν θα χυθεί η σούπα...

    Eνδεικτικά:
    Δημοσιεύσεις εκτός θέματος:

    Απαγορεύεται ο εκτροχιασμός των νημάτων, (ως παλαιό μέλος εδώ, δεν παρατήρησες εκτροχιασμό; Ρητορικό το ερώτημα)
    Δημοσιεύσεις που παρεκκλίνουν, όχι τόσο απο το αρχικό ερώτημα ή θέση του νηματοθέτη όσο απο την ροή της συζήτησης και απο το γενικότερο περιεχόμενο και ύφος του νήματος.
     
  4. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Σωστά , αλλά δεν υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν πιάτα γενικά ! Τα συγκεκριμένα εστιατόρια κάνουν μια επιλογή στον τρόπο που τα ιδια σερβίρουν . Δεν υποστηρίζουν οτι όποιος σερβίρει σε πιάτα είναι άσχετος επειδή ...δεν υπάρχουν πιάτα !
     
  5. Discerning

    Discerning Contributor

    Να το ξαναπάμε από την αρχή. Πιάτα φυσικά υπάρχουν. Γραπτοί καθολικοί ιεροί κανόνες (στο BDSM) δεν υπάρχουν, για το αν χρησιμοποιούνται πάντα και μόνο πιάτα, αν το κάθε πιάτο έχει συγκεκριμένη και απαραβίαστη χρήση κλπ. Ο Κ, επιλέγει με τον τρόπο που γουστάρει, αν θα χρησιμοποιηθούν πιάτα ή όχι, και τι θα σερβιριστεί σε αυτά. Ομοίως, πότε, πως, που και πόσο... Πέραν αυτού, υπάρχει το playmobil, η barbie κ.α. Ο καθένας και η κάθε μια, κάνει τις επιλογές του/της.
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    οι επιλογές αυτές καθορίζουν αν κάνει κ/υ, αν σουιτσάρει, αν κάνει s/m, αν κάνει φετιχισμό, αν αυτά τα κάνει στο πλαίσιο του βδσμ ή σε άλλο, αν μπρατάρει, αν ανταγωνίζεται, αν μαλακίζεται μόνος του κλπ. τα κριτήρια που καθορίζουν τις παραπάνω κατηγορίες τα λέμε και κανονικοποιήσεις. χαρακτηρίζονται από ερμηνείες και ασάφεια μέχρι κάποιου σημείου. όποιος παραβεί τον «κανόνα» της διατήρησης του ελέγχου σουιτσάρει, γιά παράδειγμα. και πολύ καλά κάνει. η σούπα χύνεται εύκολα. κανόνας.
     
  7. Discerning

    Discerning Contributor

    Οσοι/ες τα λέτε, να τα λέτε και να τα χαίρεστε. Eφερε κάποιος αντίρρηση σε αυτό; Θέλετε να τα γράψετε κάπου, και να τα προσκυνάτε ολημερίς κι ολυνυχτίς; Και πάλι δικαίωμά σας, από τη στιγμή που έτσι γουστάρετε. Θέλετε να αποδίδετε τιμές σε κείμενα που έχει γράψει άλλος, γνωστός ή άγνωστος σας; Σούπερ αφού για εσάς, έτσι δουλεύει. Θέλετε να τα λέτε σήμερα έτσι και αύριο γιουβέτσι; Μπράβο σας ξανά. Θέλετε να πιστεύετε πως αυτά αποτελούν global ανταπόκριση και αποδοχή; Mια χαρά και πάλι. So?
     
  8. Meido_

    Meido_ Ιδιοκτησία Του

    Αφού λοιπόν όσοι θέλουν να προσκυνάνε τα γραμμένα και τα άγραφα είναι μια χαρά κατά τη γνώμη σας -πήραμε και άδεια- τι συζητάμε 9 σελίδες τώρα;;  
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    δεν μενουμε με ανοιχτό στόμα, ούτε προσκυνάμε κάθε παπαριά που μπορεί να γράψει οποιοσδήποτε στην πρώτη σελίδα ενός νήματος. έχουμε τρόπο να κρίνουμε και να τοποθετούμεθα. δεν το παίρνουμε προσωπικά. αν κάτι είναι σούπα με ένα σκούντηγμα χύνεται. σε ρηχό πιάτο.

    αν συζητάμε γιά θέσεις, κάπως δεμένες, έστω με σάλτσα, δύσκολα παραξηγιόμαστε που δεν μένουν έκθαμβοι όλοι με τις παπαριές μας. δοκιμάζουμε την αντοχή τους, ακόμη κι αν έχουμε μιά δυσκολία στον λόγο, στην σύνταξη ή στην έκφραση. αν έχουμε κάτι να πούμε κάποιος θα βοηθήσει να το πούμε, αν δεν βοηθήσει κανείς είναι πιθανό να μην έχουμε κάτι να πούμε. υπομονή, θα δείξει.
     
  10. Discerning

    Discerning Contributor

    Οι 7 σελίδες, είναι offtopic, troll, attack και flaming. Ούτε εσύ το παρατήρησες; Eίναι από όσους ωρύονται για τους κανόνες!
    Στις 2 σελίδες λοιπόν, συζητάμε το ότι αν κάποιοι πιστεύουν πως η Ρόζμαρυ Αλτέα επικοινωνεί όντως με τους νεκρούς, είναι μεν δικαίωμά τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι έτσι, πως είναι καθολικά αποδεκτό και απαράβατο. Και για να το βάλω και σε global επίπεδο, εκατομμύρια πιστεύουν πως ο ίδιος ο θεός λατόμησε και εγχάραξε τις 10 εντολές και τις παρέδωσε στο Μωυσή. Αυτό τι ακριβώς σημαίνει; Πως όσοι δεν το πιστεύουν είναι κακοί άνθρωποι και θα καούν στη κόλαση; Τέτοιος δογματισμός στον ερωτισμό;
     
    Last edited: 10 Ιουλίου 2020
  11. Meido_

    Meido_ Ιδιοκτησία Του

    Οι 7 σελίδες είναι offtopic, flaming, troll και attack γιατί το νήμα που ανοίξατε είναι: "έλανασουδείξωπωςγίνεταιεγωπουξέρω"
    Απορώ γιατί σας κάνει εντύπωση!

    Live and let live ή καθείς όπως βολεύεται που λένε και στο χωριό μου.
     
  12. Discerning

    Discerning Contributor

    Και πάλι, και αυτή την "ανάγνωση" να κάνει κάποιος/α, ή αποδέχεται την ύπαρξη κανόνων (εν προκειμένω του forum) τους σέβεται και τους ακολουθεί, ή δεν τους αποδέχεται. Το κατά το δοκούν, δεν σου φαίνεται υποκριτικό; Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις το λένε σε άλλα χωριά. Στο δικό σου όχι;