Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι για εσάς η υποταγή

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος prodigal sub, στις 8 Μαϊου 2020.

  1. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    @espimain ? Αυτο που λες εσυ εγω το βλεπω σαν μια τυπικη υποτακτικη που ναι εχει την αναγκη να υποταχθει που δεν μπορει να κανει αλλιως κτλ Δεν ειναι ΜΟΝΟ αυτο. Μην ξεχναμε και τις διαφορες ονοματολογιες για τις υποκτακτικες , η Ψυχική Submissive,η ρομαντική Submissive, η Bedroom Submissive,η Οδαλίσκη, η Sex Slave, η Slave, η Brat, η Alpha sub ολες εχουν κοινο την αναγκη τους για υποταγή δεν μετρά σε όλες σαν δώρο. Γιατι επιμενω? Γιατι αυτο που αλλαζει και γεμιζει την ουσια της λεξης δεν ειναι μονο η αναγκη της ειναι και η επιθυμια της. Ξέρει ότι υποτάσσεται επειδή το νιώθει αλλά ποτέ δεν αποτυγχάνει να είναι μια σκεπτόμενη γυναίκα. Υποταγή αποτελεί τέχνη όχι μια παράσταση στο χρόνο.Υπάρχουν δύο είδη δύναμης: η δύναμη να ηγείσαι και η δύναμη ν ακολουθείς, η δύναμη να ελέγχεις και η δύναμη ν αφήνεσαι. Υπάρχει η ισχύς που επιτρέπει να ξεγυμνώνεις την ψυχή κάποιου και η ισχύς που επιτρέπει να στέκεις γυμνός.Η υποταγή είναι ένας τρόπος ζωής με πολλές προκλήσεις. Άσχετα του πόσο φυσική μας φαίνεται και πόση πληρότητα μας δίνει, απαιτεί προσήλωση, αφοσίωση, ορμή, ταπεινότητα, ευκαμψία και την ικανότητα να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Η νοητική υποταγή ειναι και αυτο απλα αναγκη που δεν μπορεις να κανεις αλλιως??? Αυτο το βρισκεις σε οποιά υποτακτική έτσι γιατί δεν μπορει να κάνει αλλιώς και στο δίνει ? Η νοητική υποταγή επιτυγχάνεται ως αποτέλεσμα όλων των υποταγών.Η διανοητική υποταγή είναι η υποταγή των υποταγών και ο τελικός προορισμός όλων αυτών. Εξαρταται τι ακριβώς θες. Είναι μια συνειδητή μεταφορά εξουσίας. Μια πράξη πλήρους παράδοσης του σώματος και της συμπεριφοράς σε κάποιον που ασκεί έλεγχο στο όριο που επιτρέπεται. Πάντα ανακαλύπτεις και ξεπερνάς αργά τα όρια.Μια υποτακτική νιώθει μέσα της, την ανάγκη να υποταχθεί..ναι Να υποταχθω, δεν είναι θυσία είναι τιμή μου.
     
  2. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    Αυτο που λες ναι ειναι το σημαντικο να την δωσεις σε αυτον που θα επιλεξει και να μπορεί να την κρατησει ειτε την βλεπει σαν δωρο ειτε οχι. Και ναι συμφωνω απολυτα στο οτι απο την στιγμη που κατακτησει το μυαλο σου δεν εχεις αλλη δυνατοτητα απο το να του ανηκεις και ολα σταματανε εκει. Μπορεις αν θελεις να μου εξηγησεις τι εννοεις επετρεψε στον εαυτο σου να μην συμβαινει παντα συνειδητα?
     
  3. Διάβασε πιο προσεκτικά τι έγραψα.
     
  4. Brat sub??? Μη ...μη πετάς τέτοια και αρχίσουν τα εγκεφαλικά κύτταρα μερικών να εκρήγνυνται σαν βεγγαλικά βράδυ Αναστασης στο χωριό...
     
  5. -Volt-

    -Volt- Contributor

    @Kitten η υποταγή δεν είναι τέχνη, αυτό είναι άλλο πράγμα.
     
  6. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    και ομως ειναι, ειναι και ολα τα αλλα που ειπα ειναι και τεχνη ειναι και το αλλο πραγμα που δεν λες, δεν υπαρχει σωστο και λαθος στο πως το βλεπει ο καθενας μας, εσυ δεν βλεπεις τεχνη εγω δεν την βλεπω αλλο πραγμα
     
  7. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    Εσυ εβαλες το sub διπλα της, δεν το εχω βαλει καποιος λογος θα υπαρχει
     
  8. Discerning

    Discerning Contributor

    Μπράβο τύπισσα.
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Δεν ξέρω ποιος σου τα είπε αυτά, αλλά είναι απλά πολυλογίες.
    Όταν σχετιστείς με έναν κυριαρχικό θα καταλάβεις.
    Προς το παρόν από αυτά που γράφεις και ειδικά από το κείμενο που κουοτάρω, είναι εμφανές ότι δεν σου έλαχε να γνωρίσεις Κυρίαρχο.
    Δεν πειράζει έχεις καιρό, καλή τύχη σου χρειάζεται και σου την εύχομαι.
    Να ξέρεις ότι πολλοί θα θέλουν και θα μπορούν να σε πηδήξουν, αλλά αυτό δεν σε κάνει υποτακτική, ούτε αυτούς Κυρίαρχους.
    Όταν βρεις κάποιον που θα θέλει και θα μπορεί να κυριαρχήσει επάνω σου, τότε θα καταλάβεις τι είναι υποταγή και τι κυριαρχία.
    Ο Κυρίαρχος δεν είναι γκόμενος.
     
    Last edited: 11 Ιουλίου 2020
  10. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    Συ ειπας  . Δεν ειναι ετσι και λυπαμαι αν απο οσα εγραψα εχεις βγαλει αυτα τα συμπερασματα.
     
  11.  
  12. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    @sokolata ΝΑΙ και ενω σε ολα εχει διπλα το sub εκει δεν το εχει!!!