Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η φήμη ως κριτήριο επιλογής

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος jasmin sg, στις 12 Ιουλίου 2020.

  1. Discerning

    Discerning Contributor

    Σε μια ιστορία που μας διδάσκει πως "σταύρωσαν το Χριστό", φυλάκισαν τον Ντρέιφους και αμέτρητα ανάλογα παραδείγματα, η απάντηση είναι ναι. Θα συναντηθείς με τη σοκολάτα σε δημόσιο χώρο, όπου δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος, θα γνωριστείς μαζί της, θα μάθεις πως κινείται στον επαγγελματικό και κοινωνικό της χώρο, και θα πράξεις ανάλογα. Θα έχεις κινηθεί ώριμα. Θα έχεις μορφώσει προσωπική άποψη.
     
  2. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Όταν κάποιος δεν έχει φερθεί σωστά σε ένα παιχνίδι, εντός/εκτός σχέσης, είναι σαν να σκάει η νάρκη στα μούτρα του συμπαίκτη του. Θα βγει μια φήμη.

    Το να ακολουθήσω και να πάω να παίξω με το άτομο αυτό, είναι σαν να πάω να πιάσω τα κομμάτια της νάρκης που ήδη έχει σκάσει. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, ένα κομμάτι να ξανά σκάσει στα δικά μου μούτρα. Αν, για κάποιον μυστήριο λόγο, δεν μπορώ να αντισταθώ στο να πιάσω αυτά τα κομμάτια, σίγουρα βάζω τετραπλάσια πανοπλία προστασίας. Ίσως και τώρα δεν το εξήγησα πολύ καλά, ζητώ συγνώμη  
     
  3. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Τώρα το κατάλαβα , ευχαριστώ  .
     
  4. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    Οκ κατάλαβα
     
  5. Η σοκολάτα έχω ακούσει είναι πάνπονηρη ... δεν νομίζω να έκανε κάτι κακό στην πρώτη συνάντηση ... θα δούλευε αργά και μεθοδικά η καργιολα για να κάνει το κακό της... είπαμε ..επικίνδυνη είναι..όχι χαζή. 
     
  6. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Το πιο απλο που εχει γινει. Real story!
    Μια κοπελα Τοπ και αντικειμενικα ομορφη απο εδω μεσα, με στρατό απο αντρες σουμπακια στα ποδια της, δεν της εκατσε ο μορφονιος γιατι δεν γουσταρε την φαση το παλικαρι, και τον εβγαλε στα μανταλακια!! Φυσικα τα σουμπακια με την ιδεα οτι θα γλυψουν κανενα ποδι ή οτι μπορει και να τους κοιταξει βοηθησαν σε ολο αυτο...
    Και ολα αυτα απο μια μονο καριολ... εεε κοπελα ηθελα να πω
     
  7. Discerning

    Discerning Contributor

    Μα ναι, φυσικά! Ειδικά φήμες που προκύπτουν από ερωτικές σχέσεις, ούτε λεπτό δεν χάνω για να τις ακούσω. Η εμπειρία μου (σε επαγγελματικό επίπεδο), μου έχει δείξει πως έχω συνεργαστεί άψογα με άτομα που είχαν κακή φήμη, και την έχω πατήσει από άτομα που είχαν τη καλύτερη. Σε προσωπικό, μόνο η άποψη που διαμορφώνω μέσα από τη γνωριμία, και κυρίως δια ζώσης, συντελεί στην όποια απόφασή μου.
     
  8. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Δεν έχω ακούσει φήμες για κανέναν.

    Ωστόσο παραδέχομαι ότι μια αρνητική φήμη για κάποιον -α για μένα θα ηταν καλυτερο
    κίνητρο να του στείλω για καφέ από το να μαθαινα μια θετική φήμη.
     
  9. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Η αρνητική φήμη δηλαδή είναι πρόκληση για εσάς ?
     
  10. Discerning

    Discerning Contributor

    Στη παμπόνηρη σοκολάτα λοιπόν, θα δεις το πως κινείται επαγγελματικά και κοινωνικά (πολλοί ασφαλείς τρόποι υπάρχουν, για να τσεκάρεις παρελθόν και παρόν), αν γουστάρεις θα ξανασυναντηθείς και πάλι σε δημόσιο χώρο, και θα πράξεις ανάλογα. Παμπόνηρη αυτή, αλεπουδάκι εσύ;
     
  11. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Παράδειγμα. Δήλωσε μια Ψυχή συμμετοχή. Οκ. Δεν της έστειλα π. Μ. Όχι, να μην έρθεις, είπα ότι είναι ενάντια σε κάθε λογική, να δηλώνεις συμμετοχή στην εκδήλωση που διοργανώνει κάποιος που τον έχεις μπλοκ (για λόγους που είναι στο επίπεδο, δεν συμφωνώ μ αυτά που γράφεις, μιας και δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ ούτε έχουμε χαμουρευτει ίντερνετικα).
    Πως το έστειλα αφού είμαι μπλοκ? Έχω δεύτερου λογαριασμο που κάνουμε check διαφορά settings. Απ τη στιγμή που υπογράφω, όχι, δεν είναι φάουλ.

    Όχι, δεν ήρθε, παρότι θα μπορούσε. Το να χει κάποια αρνητική γνώμη για μένα, για κάτι τέτοιο, είναι μια ειδική κατηγορία. Είναι όμως η νοοτροπία του κοπαδιού. Αυτό, είναι φάουλ.


    Ότι αφορά σοβαρές φήμες, περί παραβατικη συμπεριφοράς, ναι, έχουν επιβεβαιωθεί και το έχουμε χειριστεί ανάλογα. Και έχει κοπεί και βήχας σε μερικούς. Ηδη στο disclaimer της ομάδας, που δεν το διαβάζει κανείς, το λέμε ρητά. Κοντά τα χέρια. Άμα τα, απλώνουμε εκεί που δεν πρέπει, έχει συνέπειες.
     
  12. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    Εστω και αν δεν ήταν μέσα στα κριτήρια σου για να την γνωρισεις θα το επιδίωκες απλά για να δεις αν ισχεί η φήμη;