Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η φήμη ως κριτήριο επιλογής

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος jasmin sg, στις 12 Ιουλίου 2020.

  1. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Ασ'τους να λένε μωρό μου...μας ζηλεύουν!
    ❤️
     
  2. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    @brenda Ευχαριστώ για την μακροσκελή και εμπεριστατωμένη απάντηση  .
     
  3. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Κόβετε την συζήτηση για να μην επηρεαστείτε ?
     
  4. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Το πιο επικίνδυνο θέμα όταν έχει σκάσει εκρηκτικός μηχανισμός, είναι ο κόσμος που συσσωρεύεται γύρω από την περιοχή. Έχει αποδειχτεί ότι αυτός που επιδιώκει να προκαλέσει το δυνατόν περισσότερα θύματα, χρησιμοποιεί την πρώτη έκρηξη για να μαζέψει στο σημείο περισσότερο κόσμο και τότε να ενεργοποιήσει την δεύτερη. Αυτός είναι και ο λόγος που μετά από μία έκρηξη απομονώνεται το σημείο και η γύρω περιοχή.

    Όσον αφορά το ερώτημα του νήματος, φρονώ πως παίζει καθοριστικό ρόλο .. δεν είναι θέμα κουτσομπολιού, το οποίο πάντα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει (ποιος χώρισε με ποιον, κλπ, κλπ).
    Η θετική φήμη κάποιου, είναι σαν την εμπιστοσύνη (που θέλει χρόνο να κερδηθεί, μια στιγμή για να χαθεί και χρόνια απέραντα για να την ξανακερδίσει).

    Συμφωνώ επίσης με πολλές από τις προηγούμενες τοποθετήσεις στο νήμα.
    Καπνός χωρίς φωτιά, ειδικά αν υπάρχουν πολλές διαφορετικές εστίες, και σε διαφορετικό χρόνο, δεν υπάρχει.
    Από την άλλη, κάποιοι γουστάρουν (Καυλώνει το μυαλό τους) με τον κίνδυνο .. και αυτοί είναι το target group του:
    η διαφήμιση, θετική ή αρνητική, είναι διαφήμιση.
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Mερικά πολύ απλά πράματα...
    Πάνω από το 80% της όποιας πληροφορίας για τό οποιοδήποτε πρόσωπο ή θέμα ή κατάσταση εκπορεύεται από το ίδιο το πρόσωπο (μην εκπλήσσεσθε, μείναμε κι από σύννεφα για αν πέσετε) ή το αντικείμενο του θέματος (τα άτομα δηλαδή που το έχουν δημιουργήσει/διαμορφώσει) ή τους ίδιους τους κοινωνούς/συμμετέχοντες σε μια κατάσταση.
    Αυτή η πληροφορία, η πρωτογενής, η από την πηγή δηλαδή -από την "μάνα" πώς το λένε(?)- διαδίδεται από εμάς και ποικίλει αναλόγως της ψυχοτέτοιας μας όταν λαλάμε...

    Η αρθρώπινη επικοινωνία, ως εγγενώς ατελής διαδικασία εξ ορισμού, ουσιαστικά κάνει τους αποδέκτες αυτών που λέμε να τα μπερδεύουν και να τα κάνουν σούπα (ή λόγω πραγματικής αδυναμίας αντίληψης ή/και κατανόησης ή λόγω πρόωρης εκσπερμάτωσης του αντιλαμβανομένου που έχουν ήδη για μας -λέγεται γνωστική προκατάληψη και στην προκειμένη περίπτωση είναι τουλάχιστον δευτερογενής) έτσι ώστε στο τρίτο "κυματάκι" τα μπουρ-μπουρ να κινούνται στα όρια του χαζοκουτσομπολιού έως του θρύλλου, συνήθως δε ακολουθούνται από τις κοινότοπες (με ο, με υ δεν υπάρχει λέξη, να ξηγιόμαστε, για όσους λένε πως έχουν και μια κωλοτρυπίδα να καμαρώνουν διάολε) διαπιστώσεις ντι πουτς, τύπου "δεν υπάρχει καπνός κλπ", μόνο που έχουν δημιουργήσει μιαν άλλη φωτιά φανταστικιά (βίρτσουαλ, οιωνεί), αλλά με καπνό πραγματικό όμως, νομίζοντας πως εννοούν την πρώτη αφού αυτό "πουλάνε".

    Οπότε και μπορούν τα πιο πολλά παιδγιά μεν να καλύπτουν τα δέοντα (κώλο το λένε στη πιάτσα), τα δε ελάχιστα που καταλαβαίνουν από δαύτα συνήθως διασκεδάζουν με το αλισβερίσι, για προφανείς λόγους για αυτά τα παιδιά, για τα άλλα, τα παιδγιά (με γ), ντιπ καταντίπ ακατανόητους...
    Να λοιπόν γιατί λέμε ψέμματα στο ιντερνέτς, να γιατί καμωνόμαστε, να γιατί λέμε τσάμπα λόγια, να γιατί αμολάμε σφόλια (φλέιμ χρ'σό μ'), ποζάρουμε, μεγαλοστομιάζουμε, υστεριζόμαστε κλπ, με αρχηγούς όλως των προηγουμένων "εκδηλώσεων" διάφορα ισαποστασάκια, "επί της διαδικασίας", "καραμπίνες", τα "κύμβαλα", τους βαριοπεπόνηδες (τι να κάνει αυτή η ψυχή), τους "γκουχου-γκούχου, παρακαλώ την προσοχή σας", τους και καλά λακωνίζοντες αλά "δις ις Σπάρτα" -δεν σώνει παρακάτω, δεν τα γράφει ούτε ο Τσελεμεντές"- όπως επίσης τα "έχω να καταγγείλω" και τέτχοια από πλάσματα, "αγγελικά" πλασμένα στα ΟΕΜτζίδικα της ρέπλικας...

    Τα παραπάνω είναι απολύτως παραμετροποιημένα μαθηματικώς, με το νι κα με το σίγμα, και ένεκα η εποχή "κενωνία της πληροφορίας", ο τυπικός καταναλωτής τεχνολογίας δεν μπορεί εξ αντικειμένου να τα καταλάβει "με τη καμία", ακόμα κι αν επαίρεται, ω ναι, και συχνότατα και "λογικά", για την κατάρτισή του στο θέμα, φευ όμως παρλάρει είτε ως τεχνικός είτε ως καταναλωτής, κάτι σαν το "πατάω το κουμπί και βγαίνει μια χοντρή" της εποχής των παππούδων μας και βγάλε. Α και πάντα με κωλοτρυπίδα, μπαρδόν, άποψη ήθελα να πω...

    Άντε κι ένα πιασιάρικο, δείτε το ως άσκηση, για τα πιο ψαγμένα άτομα και καλά..:
    Αυτό που εννοούμε σήμερις εμπιστοσύνη, όσο περνάει ο καιρός υποχωρεί ως παράγων, και καλά, εκμυστήρευσης, θα σταματήσει να υποχωρεί όταν...

    Λήξις σεμιναρίου, διαγώνισμα δεν υπάρχει, διασαφηνίσεις και επεξηγήσεις δεν δίδονται, καφές, φούμες κλπ, στο κυλικείο...

    Ευτυχείτε και κάντε οτιδήποτε άλλο απ' το να σκούζετε, έχει πιο πλάκα...
     
  6. Discerning

    Discerning Contributor

    Ο Κ παίζει με 3* υ. Η 1η το "χαστούκι" το εκλαμβάνει ως εξωφρενικά δυνατό, και θεωρεί ότι κακοποιήθηκε. Η 2η ως εξαιρετικά χλιαρό και θεωρεί ότι τη "χαστουκίζει" φλώρος. Η 3η ως μοναδική καύλα και θεωρεί ότι είναι με Κ που ξέρει.
    Και οι 3 μιλούν για την εμπειρία τους με τις φίλες τους. 3 διαφορετικές απόψεις, 3 διαφορετικές φήμες. Κακοποιητής, φλώρος, Κ. Το ποια "φήμη" θα επικρατήσει, τις περισσότερες φορές, σχετίζεται με τον αριθμό της πυραμίδας που διαθέτει η κάθε μια από τις 3.

    *Αναλογιστείτε τι μπορεί να συμβεί αν είναι 13, 23, 33...
     
  7. Τώρα σοβαρά?!?! Κάπως μπερδεύεσαι νομίζω... άλλο το να ξεφύγει λίγο πιο δυνατό χαστούκι η λίγο πιο ελαφρύ .κάνεις δεν θα κατηγορήσει κανέναν για τίποτα...άνθρωποι είμαστε .άλλο όμως να φάει μπουκέτο στην μουρη να σπάσει μυτουλα ενώ στα hard limits της ήταν ξεκάθαρα το "όχι μπουκέτο στην μυτουλα" ... ελπίζω να έγινα κατανοητη..
     
  8. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Ναι.

    Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν το έχω κάνει. Επειδή το έχω κάνει.
     
  9. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    @cadpmpc Ευχαριστώ για την τοποθέτηση . Αν πω ότι τα κατάλαβα όλα , ψέματα θα πω..
     
  10. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Ευχαριστώ για την απάντηση   .
     
  11. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Μια ειλικρίνεια τεσπά..!  
     
  12. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Παίζει καθοριστικό ρόλο γενικά ή για εσάς προσωπικά ?