Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στέρηση επικοινωνίας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Kitten, στις 13 Ιουλίου 2020.

  1. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    για να σε δω εσένα που τα μιλάς σαλονικιώτικα
     
  2. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Σαλλονικιωτικα
     
  3. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Τώρα νυστάζω . Να περιμένεις.
     
  4. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    σαλλλλλλονικιώτικα
     
  5. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Δηλαδή για να καταλάβω, είσαι σε τιμωρία, και μάλιστα τόσο σκληρή, δεν θέλει ούτε να σε δει ούτε να σε ακούσει...και αποφασίζεις να την σπάσεις για να Του πεις κάτι που θεωρείς ότι ΠΡΕΠΕΙ να ξέρει. Μμμμ...με εμένα δεν θα πήγαινε καλά, αλλά αν το δοκιμάσεις πες μας πως πηγε...  
     
  6. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    Δεν θεωρώ εγώ ότι πρέπει, πρέπει και ξέρει ότι αυτός θα αποφασίσει για αυτό. Για αυτό ξέρω αν την σπάσω τι χειρότερο θα γίνει, μάλλον για να δει τι θα κάνω, το άφησε και έτσι.
    Να μου πάει να το δοκιμάσω, τίποτα δεν θα κανω, ξέρω αυτό που θα πει στην αρχη θα το κάνει και έτσι δεν θα αλλάξει για κανένα λόγο, οπότε silence...
     
  7. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Αρχικό ερώτημα ή αλλιώς, Original Post.

    Αναφερόμαστε σε στέρηση επικοινωνίας, δηλαδή άρνηση επικοινωνίας ως τιμωρία σε ένα D/s ή Μ/s ζευγάρι, με σκοπό την βελτίωση του υ (sub ή slave) μέσα από αυτή τη διαδικασία.

    Δεν εξετάζουμε τη στέρηση επικοινωνίας που μπορεί να έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Από αιτίες όπως διαφορετικοί χαρακτήρες, διαφορετικές νοοτροπίες ή διαφορετικές προσδοκίες απ αυτή τη σχέση. Αυτό αφορά συμβούλους σχέσεων. Για μια bdsm σχέση θα ήταν ήδη αργά, μιας και έχει χαθεί η επικοινωνία.

    Δεν εξετάζουμε επίσης μια στέρηση επικοινωνίας σε ένα Top/bottom ζευγάρι, μιας και δεν έχει κανένα νόημα. Το T/b αφορά παιχνίδια της κρεβάτοκαμαρας, παιχνίδια που κάνουν το σεξ συναρπαστικό, συνεναιτικο άγριο ή βίαιο, αλλά μια τιμωρία για συνετιση, δεν έχει ουσιαστικό νόημα. Εάν το υ επιθυμούσε να βελτιωθεί, θα είχε προχωρήσει σε υποταγή μέσα σε σχέση D/s. Για να μην το κάνει, κάποιο λόγο έχει. Δεν κατηγορώ κσπια bottom που δεν θελει να αφεθεί. Καλύτερα όμως να παραχωρήσει τη θέση αυτή σε κάποια που το θέλει και ας συνεχίσει την δική της αναζήτηση για τον Τοp ή γκομενο που της ταιριάζει καλύτερα.

    Τοp ή γκομενος σε μια σχεση bdsm δεν είναι κάτι κακό. Ούτε υποτιμητικό. Πρέπει όμως να μάθουμρ να ορίζουμε με σαφή τρόπο έννοιες, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Φανταστείτε να είστε χορτοφάγοι και να πάτε σε ένα εστιατόριο και να ζητήσετε "κάτι οικολογικό" . Τι θα πει οικολογικό? Και το μοσχαράκι οικολογικό είναι, και ο τόνος (χωρίς δελφινια) οικολογικός είναι, φανταστείτε λοιπόν την σκηνή μιας ουρλιαζουζας χορτοφάγου να χτυπιέται, μα εγώ ζήτησα κάτι οικολογικό. Και ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό? Το γκαρσόνι?

    Η στέρηση επικοινωνίας σαν τιμωρια, επιβάλλεται από το Κ, μετά από κάποιο παράπτωμα του υ. Είναι στην κρίση του Κ για τι και για πόσο. Εξυπακούεται ότι μπορεί να διακοπεί για σοβαρό λόγο, κανένα σοβαρό Κ δεν θα άφηνε ένα μωρό να πνίγει στο φαΐ ή να αφήσει αστηρηχτο το υ σε περίπτωση θανάτου μέσα στην οικογένεια, φίλους ή συνεργάτες. Πάνω απ όλα είμαστε Κ, δεν είμαστε μουλάρια.
    Αλλα μεταμεσονυκτια τηλέφωνα της κσυλωμενης υ, και μάλιστα με κάτι ανεπιτρεπτα "μου λείψες, έλα Καίγομαι" και να μην πω τώρα κάτι χυδαιότητες τύπου "μωρό μου" (στον Κύριο!!!! Έλεος) ή τη βλάχικη βερσιόν "μανάρι μου" (τα χάπια μου, γρήγορα τα υπογλώσσια), αυτά καλό είναι να μετεξελιχτουν σε μόνιμη στέρηση επικοινωνίας. Ο λόγος, όπως είπαμε πιο πάνω, διαφορετικοί χαρακτήρες, διαφορετικές νοοτροπίες, διαφορετικές προσδοκίες. Ο Κύριος δεν είναι γκομενος.

    Πόσο διαφορετικό είναι, στις 20:01 που λήγει η τιμωρία, να χτυπά το τηλέφωνο και με καυλωτικη παιχνιδιαρικη φωνή, να λέει εκείνο το "τι κάνετε Κύριε, μου λείψατε. Πολύ." Το σιωπή ανεδαιστατη ξαναφέρνει τα πράγματα στο ύψος τους. Μισή ώρα αργότερα, χαμογελαστή και φρέσκο πλυμένη στέκεται έξω απ την πόρτα μ ένα μπουκάλι κρασί." Ήρθα όπως με ζητήσατε. Δεν φορώ τίποτα από μέσα."

    Υ είναι. Στον Κ της πάει. Δεν είναι πουτανα, να διαπραγματευεται με πελάτη, για να... συμφωνησει. Τεράστια η διαφορά.
     
    Last edited: 14 Ιουλίου 2020
  8. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση!
     
  9. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Η στέρηση επικοινωνίας σαν τιμωρία θαρρώ πως είναι η πιο αποτελεσματική και η πιο επίπονη διαδικασία.
    Βάζει το υ σε θέση να κατανοήσει που έκανε λάθος,του δίνεται ο χρόνος να σκεφτεί την συμπεριφορά του για ποιο λόγο του δόθηκε αυτή η τιμωρία,αν θέλει γενικά αυτού του είδους την σχέση κτλ.
    Από την μεριά του Κ θα πρέπει να είναι ξεκάθαρος ο λόγος που δόθηκε αυτή η τιμωρία ώστε το υ να γνωρίζει και να μην νιώθει μετέωρο.
    Το Κ επίσης οφείλει να δώσει ξεκάθαρες οδηγίες για το πώς θα συνεχίσει το υ την ζωή του στην διάρκεια της τιμωρίας.
    Αν επιδιώκει την καθημερινή αναφορά αυτό είναι και ένα ελαφρυντικό για το υ διότι εν μέρει του παρέχει την ασφάλεια επικοινωνίας.
    Θα πρέπει επίσης να διευκρινίσει πως ο λόγος της άρσης της επικοινωνίας εφόσον το υ αποφασίσει να την σπάσει να είναι σοβαρός πχ για λόγους υγείας η κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα που θα πρέπει να επέμβει και όχι θέλω να πάω να κάνω μανικιούρ .
    Προσωπικά όταν επιβάλλω την στέρηση επικοινωνίας ,δεν είναι μόνο η μεταξύ μας επικοινωνία αλλά γενικά στο νετ (περίοδο σιωπής την ονομάζω),δεν θέλω καθημερινή αναφορά θα την πάρω όλη μαζεμένη εντός εβδομάδας.
    Σε περίπτωση που σπάσει η σιωπή για άσχετο λόγο, ξέρει πως θα διπλασιαστεί ο χρόνος της μοναξιάς.
    Και αυτό δεν έχει να κάνει με την τεστοστερόνη που διάβασα κάπου πιο πάνω.....έχει να κάνει με την σοβαρότητα της εκάστοτε σχέσης.
     
  10. mariosxl

    mariosxl Beautiful World

    Πω πω, ξύπνησα σε ρομαντική γλυκιά διάθεση και πρωί πρωί διαβάζω αυτά τα σκληρά πράγματα!!! Cruelty!!! Η τιμωρία είναι γάμησέ τα, ελπίζω να μην καταλήγει πανάκεια. Τελικά οι χοντρές μαλακίες πληρώνονται σκληρά.
     
  11. Brt

    Brt #ολαπολυ

    @Kitten μου, είναι τα δικά μου ελληνικά κουκουρουκου, είναι τα δικά σου σοκοφρετα, να δω τι συννενόηση θα κάνουμε τα δυο μας. Κρατώ το τελευταίο που το κατάλαβα, όταν πέφτει τιμωρία, η σιωπή είναι χρυσός.  
        
     
  12. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    "συνεννόηση"