Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι τόσο τρομακτική η ελευθερία;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Arioch, στις 14 Ιουλίου 2020.

  1. Sparrow

    Sparrow Seduce my mind..

    Για μένα η παράδοση και η υποταγή είναι η ύψιστη μορφή ελευθερίας..
     
  2. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.


    Για μένα θα σου πω, ότι ναι είναι, μπορώ να λειτουργήσω αλλά δεν θέλω να λειτουργήσω έτσι. Μπορώ να φάω την πατάτα για να επιζήσω αλλά δεν μου αρέσουν οι πατάτες. Τώρα αν η παράδοση της επικυριαρχίας έχει να κάνει με κάτι άλλο, δεν το έχω αντιληφθεί δεν το έχω ψάξει...Το βλέπω έτσι
     
  3. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Το να ανήκουμε καπου ειναι ανθρωπινη αναγκη. Ο ανθρωπος απο την αρχη της υπαρξης του ειναι αγελαιο "ζωο". Ετσι επιβιωσε το ειδος τοσους αιωνες. Σημερα ολοι ανηκουμε καπου, σε μια θρησκεια, σε ενα πολιτικο κόμμα/ιδεολογια, σε μια ομαδα κτλ. Η διαφορα εδω ειναι η βαθμιδα της αναγκης αυτης. Στους Κ πιο λιγο στα υ περισσοτερο. Μπορω να κατανοησω πως τα υ βιωνουν αυτην την αναγκη και ποσο απαραιτητη τους ειναι, οπως η τροφη και το νερο,σε ακραιες περιπτωσεις θα το ανταλλαζαν ακομα και με αυτα.
    Η απαντηση λοιπον ειναι ναι, ειναι τοσο τρομακτικη η ελευθερια διοτι στερεις μια πρωτευων αναγκη και διαταρασεις την ψυχικη ισορροπία με οτι αυτο συνεπαγεται...
    Ο σωστος χειρισμος της αναγκης αυτης χαρακτηρίζει και τον σωστο Κ
     
  4. Meido_

    Meido_ Ιδιοκτησία Του

    Για μένα η ελευθερία δεν είναι κάτι το "τρομακτικό", ούτε φοβάμαι, ούτε με δυσκολεύει να πάρω αποφάσεις για μένα. Αυτό έκανα όλη μου τη ζωή και μια χαρά τα κατάφερνα όμως ήμουν σαφώς πιο μίζερη και νευρική, σαν κάτι να μου έφταιγε συνέχεια -το οποίο είναι τρομερά κουραστικό.

    Αποζητώ την παράδοση και την έχω ανάγκη γιατί έτσι νιώθω περισσότερο συγκροτημένη, ήρεμη και χαρούμενη.
    Είμαι ξεκάθαρα καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου όταν ανήκω.
     
    Last edited: 15 Ιουλίου 2020
  5. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    Αυτό!
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    δώρο;  
     
  7. Sparrow

    Sparrow Seduce my mind..

    Χαχα Αυτό είναι από άλλο νήμα.

    Αλλά όχι δεν το βλέπω ως δώρο ..
     
  8. Discerning

    Discerning Contributor

    Η εικόνα που έχω, είναι πως λίγες είναι άξιες ή τυχερές να φτάσουν σε τόσο βάθος, ώστε όταν μείνουν εκτός M/s να νιώσουν σαν να έχασαν τον ένα πνεύμονά τους. Γι αυτές τις πραγματικά δυνατές γυναίκες, ιδίως όταν έχουν να αντιμετωπίσουν πολλούς πειρασμούς, είτε λόγο ευφυίας, είτε λόγω εμφάνισης, είτε λόγω θέσης, είτε λόγω ιδιαίτερων χαρισμάτων... και παρ' όλα αυτά τιμούν ουσιαστικά την έννοια της αφοσίωσης, είναι όντως τρομακτική αυτή η έλλειψη ελευθερίας (αίσθηση ελευθερίας για τις άλλες). Συνήθως μένουν για μεγάλο διάστημα μόνες.

    Οι υπόλοιπες την αντιμετωπίζουν με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Σε όσες κι αν αναφερθούμε, τόσες αλλιώτικες περιπτώσεις θα συναντήσουμε, ανεξάρτητα από το πόσο επώδυνο φαίνεται ή είναι. Και οι μεν και οι δε την παλεύουν τελικά, σχεδόν στο σύνολό τους.

    Για αρκετές φαντάζει τρομακτική η ελευθερία μέχρι τον επόμενο Κ, (ο οποίος συχνά έρχεται πολύ νωρίς), για άλλες τις ακολουθεί αυτός ο ενδόμυχος κόμπος της σύγκρισης (συνειδητά ή προσυνειδητά) αλλά μια χαρά συμβιβάζονται μέχρι να "ξαναγίνουν" τυχερές... Αν. Εν τω μεταξύ, μπορούν μέσα σε αυτή τη φάση "μαραζώματος", να κάνουν ένα διάλειμμα με γραμμωμένο, μουσάτο, μακρυμάλλη, φέρων τατουάζ βανίλα... Για τις πρώτες η ανάγκη παράδοσης είναι εσωτερική, για τις δεύτερες επιδερμική και σύμφωνα με το βόλεμά τους, ασχέτως ποσότητας δακρύων ...
     
    Last edited: 15 Ιουλίου 2020
  9. Meido_

    Meido_ Ιδιοκτησία Του

    @Discerning αχ ναι! για πείτε μας πως είναι η πλευρά μας που την ξέρετε...

    υ.γ και με την ευκαιρία λίγο κράξιμο στα βολεμένα ή ανάξια υποταχτικά που κολλάει παντού -ο καθείς με την πετριά του θα πω εγώ.
     
  10. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Εμ εκεί θα καταλήξουμε. χάθηκαν τα σωστά τα υποτακτικά   και που πριν είκοσι χρόνια ήταν σούζα στο ένα πόδι (κάτι σεντόνια που έγραφαν για τους Αφεντες τους σε κράξιμο, όχι εμείς κερί αναμμένο) Κάτσε και θα δεις, βάλτε πιπίλα τα μικρά, πάρτε ποπ κορν τα μεγάλα και περιμένετε. Δυο μέρες τους δίνω.      
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    τι μου λες;
     
  12. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Μην είστε αυστηρή, δεν είναι κράξιμο, δείτε τη μεγάλη εικόνα...

    Σε μένα τα μάτια, εδώ η προσοχή! Υπάρχουν ολόγυρα βολεμένα, ανάξια, ρηχά υποτακτικά, που αλλάζουν συχνά κυριαρχικό, που γαμιούνται φθηνά, τι πληβείες, μπλιαξ... Αλλά εσύ! Εσύ, ναι, εσύ που διαβάζεις, εσύ είσαι δυνατή! Άξια! Τυχερή! Στα σωστά χέρια - που κοιτάς βρε βόδι; Εδώ, σε μένα, κοίτα προς τα εδώ, έεετσι μπράβο! θα γίνεις σουπερντίβα, σουπερνόβα, σουπερσκλάβα, αφού εγώ ξέρω, σε βλέπω, είσαι δυνατή, χαρισματική, ιδιοφυής! Ήσουν μόνη για πολύ καιρό, ω περήφανη φοράδα; Δεν θα είσαι πια! Τι τυχερή που είσαι!
    Στείλε ΤΩΡΑ πμ και μπες στην κλήρωση! Το πολύ να χάσεις έναν πνεύμονα, σιγά!
     
    Last edited: 15 Ιουλίου 2020