Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Από το Γκάζι με αγάπη .....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 15 Ιουλίου 2020.

  1. Έχω βαρεθεί να διαβάζω ιστορίες σενάρια επιστημονικής φαντασίας , σκηνικά που θα ζήλευε κι ο πιο καταξιωμένος συγγραφέας να παρουσιάζονται ως πραγματικά.. Σενάρια τραβηγμένα από τα μαλλιά σου προσπαθούν να μας πείσουν οτι Το bdsm είναι τετοιο ,μόνο αν το βλέπουν οι άλλοι.. Οι έξω, οι βανίλες. Γιατί αγαπητά μου ανωμαλίαρικα παιδιά αν δεν το δείξουμε δεν έχει αξία.. Αν δεν φέρουμε σε δυσκολη θέση περαστικούς, γνωστούς και αγνώστους δεν έχει γλυκα... Bdsm ανάμεσα σε λίγους (η και πολλούς γιατί όχι! Γνωστούς)με κλειστές θύρες είναι πιτογυρο χωρις πατατα... Ειναι παγωτό ζεστό που λιώνει...Για να λέγεσαι σωστός bdsmer πρέπει να έχεις φέρει σε δυσκολη θέση τουλάχιστον μια φορά στην ζωή σου την υποτακτική σου μπροστά σε ανυποψίαστους ανθρώπους.. Αν όχι είσαι η ντροπή του χώρου.. Βασιζόμενη λοιπόν σε αυτό το σκεπτικό θα σας παραθέσω κι εγώ την ιστορία μου.. Ελπίζω μετά από αυτό να γίνω επιτέλους αποδεκτή από την κοινότητα σας..
    Όσοι έχουν ένσταση ότι Δεν είναι αληθινή ιστορία ας το αποδείξουν! Όσοι την πιστέψουν καλό θα ήταν να μιλήσουν με τον ψυχίατρο μου..  .. Όπως και να χει.. Κι εγώ δικιά σας είμαι.. Του χώρου.. Άσχετα αν δεν με ξέρει κανείς.. Άσχετα αν δεν πηγαίνω σε συναντήσεις..ασχετα αν δεν δημοσιοποιω φωτό από τα session με τον κύριο μου.. Είμαι του χώρου σας λέω!! και μπορούν να το αποδείξουν καί οι τρεις φανταστικοι μου φίλοι..!μιλήστε κι εσείς ρε παιδιά. Θα νομίζουν ότι είμαι τρελή να πούμε!

    Ιούνιος 2016, Γκάζι .. Είχα σαφείς εντολές να φοράω ένα άσπρο φαρδύ εσώρουχο της γιαγιάς κάτω από το αερατο κοντο μου φορεμα..είχε πολύ κόσμο την συγκεκριμένη ώρα. Δέκα και μισή το βράδυ. Ωρα αιχμής.. Καθώς περπατούσαμε μου ζήτησε να περπατάω κουτσό ενώ ταυτόχρονα με κρατούσε από το λουράκι μου από το οποίο κρεμόταν μια χοντρή αλυσίδα όπως αυτή που δένουν τα γομάρια.. Σε κάθε πηδηματάκι μου ακουγόταν ο ήχος της λες και περνούσε από δίπλα σου κατάδικος σε μεξικάνικες φυλακές.. Κάποια στιγμή φτάσαμε σε ένα μπαράκι.. Κάτσαμε να ξεκουραστώ. Παρήγγειλα ένα κρασί κόκκινο κι εκείνος μια μπύρα alcohol free.ζήτησε να μας φέρουν κι ένα καλαμάκι, το έβαλε στο ποτό μου και με υποχρέωσε να πινω έτσι.. Πολύ ξεφτιλα...εγώ για να τον εκνευρισω που με έκανε ρεζίλι μόλις ήπια το κρασί μου συνέχισα να ρουφάω το καλαμάκι κάνοντας εκείνο τον εκνευριστικό ηχο που κανουν τα τρίχρονα .
    Μετά από λίγο μου ζήτησε να σηκωθώ και να κάνω "σκοινακι" με την αλυσίδα.. Εγώ του απάντησα πως Αφου είναι αλυσίδα θα κάνω "αλυσιδιτσα". Εκείνος για κάποιο περίεργο λόγο το θεώρησε ασέβεια και μου ζήτησε να πέσω στα γόνατα και να μιλάω στα παπούτσια του.. Το εκανα Χωρις δεύτερη σκέψη. Τα γόνατα μου πονούσαν αρκετά.. Έμεινα ωρα εκει. είχα πολλά να του πω του κυρίου μου..θυμήθηκα όλους τους καυγαδες μας από το 2013..Μετά από 2 ώρες και 42 λεπτά ομιλίας σταμάτησα. κάποιες κοπέλες που μας έβλεπαν τοση ωρα με πλησίασαν και μου είπαν ότι δεν αξίζω τέτοια συμπεριφορά. Μερικές μου είπαν να τον παρατησω και να βρω έναν πιο καλό άντρα. Όλοι οι άντρες που με πλησίασαν απλα έγραψαν τά τηλέφωνα τους σε μια χαρτοπετσέτα και μου τα κόλλησαν στο μέτωπο σαν πεντοχίλιαρα την εποχή της δραχμής στα σκυλαδικα .
    ..μια κοπέλα όμως.. Μου χαράχτηκε στο μυαλό.. Με πλησίασε.. Φαινόταν πολύ γλυκιά.. Με ήρεμη χαμηλή φωνή μου είπε.. Έχουμε ίδια παπουτσια... Εκει λύγισα..πραγματικά.. Έσπασα... Τσακιστηκα... Κανένας κυρίαρχος δεν θα μπορούσε ποτέ να με ξεφτιλίσει τόσο με τρεις λέξεις..
    Σηκωθήκαμε να φύγουμε...οι τελευταίες λέξεις του κυρίου ήταν.. Δεν θα σε φέρω ποτέ ξανά εδώ... [Ω θεοί.. Σκέφτηκα.. Με νοιάζεται πραγματικά.. Δεν θα θέλει Τιποτα να μου θυμίζει αυτή την τραγική στιγμή... Με αγαπά μάλλον.. ] Πριν τελειώσω την σκέψη μου συνέχισε την πρόταση του.. "Δεν θα σε φέρω ποτέ ξανά εδώ.. Μας έπιασαν τον κωλο .δεκαεννιά ευρώ πλήρωσα.."

    The end..
     
    Last edited: 15 Ιουλίου 2020
  2. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

  3. Το λίπος σου και σε άλλο νήμα.
     
  4. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    το ύψος σου και σε άλλο φόρουμ
     
  5. Ιδιο ύψος έχουμε 
     
  6. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    με εικοσάποντο τακούνι
     
  7. Φοράς τόσο ψηλά ρε θηρίο???
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

  9. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    εμ τι νόμιζες ρε!
     
  10. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Προσεχώς και νέα ιστορία.

    Ιούλιος 2020
    "Η dina κι εγώ,μπροστά στους τσολιάδες στο Σύνταγμα"

    Αυτά που θα περάσεις,δεν μπορείς ούτε να τα φανταστείς...  
     
  11. Θα σου υποταχθω πλήρως .. το αποφάσισα.
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Έτσι, δείξε της ποια είναι το αφεντικό η σκλάβα!