Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κοινωνικός περίγυρος-πόσα ξερει

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Kitten, στις 15 Ιουλίου 2020.

  1. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Γενικά δεν βρίσκω κανέναν λόγο ο ευρύτερος κύκλος να γνωρίζει τι προτιμώ στο σεξ ή πως σχετίζομαι . Επίσης δεν έχω νιώσει καμιά ανάγκη να γνωρίζει η οικογένεια . Κοινώς δεν θα παω τον υποτακτικο Μου με λουρί και κολλάρο στο εορταστικό τραπέζι με τα σόγια το Πάσχα  . Οι κολλητές και οι κολλητοί που έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις σχετικά με σχέσεις γνωρίζουν . Από τον ευρύτερο κύκλο φίλων , αν κάποιος ρωτήσει ,δεν εχω πρόβλημα να του πω , αλλά δεν είναι κατι που θα αναφέρω εγώ, εκτός φυσικά και αν εχω λόγο  .
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Τον παραινείς να αναθεωρήσει βασιζόμενη στο θετικό feedback ανθρώπων των οποίων το φιλικό περιβάλλον δεν τέμνεται με αυτό του @Pleasure_king
     
  3. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    Εν τω μεταξύ όλοι στις απαντήσεις μας ανεφέρομαστε στο αν λέμε ή δεν λέμε τι κανουμε στο κρεβάτι μας, Αυτό όμως είναι τρόπος ζώης και όχι μόνο σεξ. Αν αφήσουμε το σέξουαλικό κόμματι και μείνουμε μόνο στην συμπεριφόρα και την καθημερινότητα. Στο ότι αυτή η σχέση είναι πιο δυνατη δεν κάνεις ότι θες μέσα σε αυτή έχεις άλλες υποχρεώσεις άλλες ευθύνες, ανάλογα με τον ρόλο, που για τους vanilla δεν ισχύουν και είναι πολλές οι διαφορές μικρές και μεγάλες για αυτό το κομμάτι θα μιλούσατε, χώρις αναφορά του τι γίνεται στο κρεβάτι;
     
  4. Hematite

    Hematite Honey bee

    Δεν αναφέρομαι στα άτομα που γνωρίζει ο ίδιος, ακριβώς επειδή η διατύπωσή του δεν αναφέρεται μόνο σε αυτά, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα λέγοντας πως κανένας δεν μπορεί να σε καταλάβει αν δεν είναι του χώρου.
    Λέω λοιπόν πως δεν ισχύει και είναι φανερό από τις εμπειρίες που ανέφεραν άλλα άτομα στο παρόν νήμα (και αλλού).
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    @Hematite Υπό αυτό το context έχεις δίκιο.
     
  6. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Αυτός είναι ένας τρόπος ανάγνωσης.
    Φρονώ όμως ότι κανένας δε σου απάντησε ότι λέει στους φίλους του συγκεκριμένα τι κάνει σε ένα session, ή σε μια διείσδυση.
     
  7. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Παιδιά...εγώ μιλάω, ροδάνι πάει η γλώσσα μου και σε φίλες και φίλους και σε όποιον γνωρίζω και συμπαθήσω μια χαρά κουβέντες κάνουμε, το πιο δύσκολο για όλους να καταλάβουν είναι η ουσία του D/s καλά...για M/s ούτε για αστείο.

    Τα περί σαδομαζοχισμου όχι απλά τα πιάνουν αλλά ζητάνε και συμβουλές η έχουν απορίες ( συνήθως οι άντρες ) . Όπως και να έχει ήμουν πάντα τυχερή ή με αγαπούσαν πολύ, δεν ξέρω, ούτε κριτική ούτε κάτι βαρύ μου έχουν πει, μια θλίψη μερικές φορές ότι " αχ κορίτσι μου θα γνωρίσεις έναν σωστό και θα σωθείς " ναι ..α μέχρι εκεί και συνήθως το κρατούν για τον εαυτό τους. ( Οι φίλες αυτά )
     
  8. Βάζω μέσα και τους φίλους , είμαι σίγουρος ότι αν τους πω ότι μου αρέσει πχ να μα γ@μ@ει μια γυναίκα με στραπ ον δεν θα το πάρουν και με τον καλύτερο τρόπο , είμαστε πολύ πίσω στην Ελλάδα σε πολλά θέματα και έτσι αναγκαζόμαστε να κρυβόμαστε ...
     
  9. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    Οχι αλλα ολοι φέρουν σαν απάντηση των φίλων δεν με νοιάζει τι κανει ο καθένας στο κρεβάτι του και αναφορές αρνητικες έχουμε για σημάδια μελανιες, για κάποιο "εργαλείο" κάποιο παιχνιδι για τις φωνές δεν θα σοκαριστεί κάποιος ας πούμε γιατί παίρνεις άδεια να βγεις έξω ή για το τι φοράς
     
  10. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    Μπορεί να ναι και ο τρόπος που εσύ το χειρίζεσαι ειπες λες πολλα ίσως τελικα να ναι καλύτερο από το να πεις λίγα ή τα μισά. Την ουσία των σχέσεων αυτών πρέπει να την νιώθεις, να σου είναι ανάγκη ή επιθυμία για να την κατανόησεις, προσωπικά πιστεύω αν έχεις απλα μονο την καλή διάθεση δεν θα την καταλάβεις.
     
  11. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Αν δεν σου μιλανε μετα και αλλαζουν δρομο μην πεσουν πανω στην τρελη, πως θα μαθεις αν εχουν πει...
     
  12. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Γιατί δεν συμβαίνει αυτό  

    Καλά νταξει τώρα βάλτε στην εξίσωση το γεγονός ότι κάνω παρέα και συμπαθώ μετρημένα άτομα , αλλά γενικώς αν κάποιον τον συμπαθήσω αληθινά θα του πω. Δεν ντρέπομαι ούτε θεωρώ ότι είναι κάτι που πρέπει να κρύψω, εκεί θέλω να καταλήξω. Ίσα ίσα το λέω τόσο φυσικά, όλα θέμα πώς τα προβάλεις είναι, αν το παρουσιάσεις ως κάτι σούπερ περίεργο, ανώμαλο κτλ ε αυτή την αντίδραση θα πάρεις κιόλας.