Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Perv, Straight, και D/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 16 Ιουλίου 2020.

  1. PowerOfLust

    PowerOfLust Lustrosity

    Σίγουρα πολλοί παράγοντες. Γνωρίζω τι θέλω και γενικότερα απολαμβάνω την ευελιξία στις ανθρώπινες σχέσεις - αλληλεπιδράσεις. Για να σας προλάβω (όχι εσάς συγκεκριμένα) ούτε Switch είμαι.   Aυτά δε με κάνουν λιγότερο υποτακτική. Απλώς θαρρώ πως δύσκολα θα υπάρξει D/s σχέση σαν αυτή που έζησα και γι' αυτό δεν συμβιβάζομαι με κάτι "λιγότερο". It's all about the person.
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Καλά μου ακούγονται αλλά ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω.
    Σαφώς το "δεν είναι όλα για όλους" ισχύει και για εμένα.
    Μην με παρεξηγήσετε, δεν το λέω πειραχτικά, αλλά το βλέπετε κάπως σαν να λέμε: "χύμα στο κύμα";
     
    Last edited: 16 Ιουλίου 2020
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Tόσο το perv (από το pervert) όσο και το kinky (από το kink) στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο παρά εκφραστικές διαβαθμίσεις ως εξυπηρετητές της όποιας επικρατούσας αντίληψης στην καθεστηκυία/παραδεδεγμένη κλίμακα περί τα "τοιαύτα", τα οποία συμποσώνονται ως έννοια στη λέξη σεμνοτυφία , που το περιεχόμενό της είναι εξ αντικειμένου μεταβαλλόμενο, ας πούμε, δεν τρέχει πια κάτι με τα μπικίνια ή τα σλιπ, αφού, ναι..?

    Τέτοιου είδους "κοινωνικοί" χαρακτηρισμοί είναι εξαίσια παραδείγματα αγαστής εξισορρόπησης τόσο για τα χαρακτηρίζοντα άτομα όσο και για τα χαρακτηριζόμενα, υπό την προϋπόθεση πως δεν απευθύνονται καταπρόσωπα σε ένα δυνητικό αποδέκτη, και υπό αυτές τις συνθήκες/προϋποθέσεις μια χαρά αισθάνεται ο αποδέκτης να ετεροπροσδιορίζεται από την κοινωνική συνσταμένη ...αυτοπροσδιοριζόμενος.

    Και αισθάνεται μια χαρά, διότι ως χαρακτηρισμοί στερούνται της οξύτητας, που ως επακόλουθο δημιουργεί περιθωριοποίηση ή στιγματισμό, ισορροπώντας έτσι στην επικρατούσα αντίληψη τις όποιες ποιοτικές και ποσοτικές παραμέτρους στα προτιμησιακά χαρακτηριστικά μιας συνιστώσας της, ασχέτως αν η επικρατούσα κοινωνική αντίληψη δεν θέλει και δεν μπορεί -ή ακόμα και αν θέλει και μπορεί, το αποφεύγει- να διασαφηνίσει με ακρίβεια το πεδίο ορισμού των χαρακτηρισμών που η ίδια δημιούργησε. Αυτό θα το συναντήσετε να περιγράφεται ως κομφορμισμό ή κομ-ιλ-φό ή εντός παραδεκτών πλαισίων ή και τακτ κλπ, προσωπικώς το λέω κοινωνικό back-up...

    Το τι συνεπάγεται το παραπάνω ως διαχρονικό φαινόμενο, δεν είναι του παρόντος (πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι?), σήμερα βρίσκεται σε έξαρση αρκετά πολυεπίπεδη, πολιτική ορθότητα τόχουμε βαφτίσει, με τσ' υγειές μας...
     
    Last edited: 17 Ιουλίου 2020
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Στο δική μου οπτική το perv=> όχι straight δεν ισχύει ούτε καν σαν κανόνας παρά το γεγονός ότι θεωρώ τον εαυτό μου perv και πως για μένα ο ωραίος κώλος δεν έχει φύλο.

    Για το αν μπορεί να σταθεί κάποιος perv σε σχέση D/s δεν μπορώ να απαντήσω λόγω του ότι το τελευταίο δεν είναι του γούστου μου.

    Στο δικό μου μυαλό perversion και μονογαμία δεν πάνε μαζί αλλά αυτό δεν αποκλείει κατηγορηματικά το D/s.
     
  5. PowerOfLust

    PowerOfLust Lustrosity

    Το γνωρίζω και σαφώς δε σας παρεξηγώ, προσπαθώ να καταλάβω όμως αν θεωρείτε "χύμα στο κύμα" οτιδήποτε ξεφεύγει από το D/s. Αν βάλω status sub νιώθω πως κάτι λείπει, αν βάλω status masochist πάλι νίωθω πως κάτι λείπει. Το perv είναι ένας πιο περιεκτικός όρος για εμένα.
     
  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Με ποια συλλογιστική όσοι κάνουν D/s δεν υπάγονται στο παραπάνω;
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Παρακαλώ μην επαναλαμβάνετε ερωτήματα που έχουν απαντηθεί.
     
  8. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @espimain : δεν απαντάτε σε αυτό που ρώτησα αφ'ενός και υποθέτω πως δεν ασχολείστε με το D/s ως παρατηρητής αφ'ετέρου. Δεν θέλετε να απαντήσετε, σαφές.
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Αντί να απαντήσετε στο ερώτημα του νήματος, υποβάλετε ερώτημα για την προσωπική μου άποψη.
    Σαφώς και δεν θέλω να απαντήσω, θέλω να διαβάσω την απάντηση σας στο ερώτημα του νήματος.
    Δεν θέλετε να απαντήσετε σε αυτό, σαφές.
     
  10. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Θα απαντήσω όταν κρίνω πως εχω αρκετές πληροφορίες, η ερώτηση, άμεσα σχετική με το προς συζήτηση θέμα, δεν απευθυνόταν μόνο σε σας η παράθεση τμήματος του αρχικού ποστ αποτελεί απλώς εφαλτήριο της.
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    «scripta manent»
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Αναμένεται με ενδιαφέρον ο προσδιορισμός της φύσης της "νόρμας", η αποδοχή του ως τέτοιου σύμφωνα με το (επι)κρατούν , κατά πόσον και αν η "νόρμα" μπορεί να αποτελέσει ορισμό/δεδομένο/τετελεσμένο, αν, κατά πόσο και πώς ο ορισμός μπορεί να (υπο)στηρίζεται και αν εν τέλει το θέμα μπορεί να ιδωθεί/αντιμετωπιστεί πέρα από στατιστική αποτύπωση ως απλώς μια διαπίστωση μεγεθών.