Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποταγή μυαλού

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος ioli_slave, στις 22 Ιουλίου 2020.

  1. Wild

    Wild Regular Member

    Προσωπικη αποψη
    Αν δεν υπάρχει πρώτα στο μυαλό η σωματική υποταγή έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Το μυαλο πρέπει πρώτα από όλα να δεχτεί την κυριαρχία, το σώμα ακολουθεί
     
  2. Dom_Apache

    Dom_Apache Regular Member

    Ναι είναι εφικτό
     
  3. Tania

    Tania Seeking friendship

    Το μυαλό δημιουργεί επιθυμίες και επεξεργάζεται ερεθίσματα και το σώμα αντανακλαστικά αντιδρά. Σε οποιαδήποτε διαπροσωπική σχέση. Θα επιθυμούσα να επαναδιατύπωσω το ερώτημα με μια τροποποίηση λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι εστιάζουμε σε ένα δίπολο εν δυνάμει υποτακτικού και εν δυνάμει κυρίαρχου εξετάζοντας την πλευρά του υποτακτικού. Είναι δυνατόν ένα υποτακτικό άτομο να εκτίθεται σε σωματικό ή / και ψυχολογικό πόνο, εκφράσεις και χειρισμούς ταπείνωσης και εξευτελισμού χωρίς να υπάρχει εσωτερική κατάσταση υποταγής; Με ταυτόχρονα εντονότατη σεξουαλική ευχαρίστηση; Είναι προφανώς δυνατόν. Στην περίπτωση αυτή ο Κυρίαρχος αποδυναμώνεται στον ρόλο κομπάρσου των φαντασιώσεων του « υποτακτικού», στο μέσον για την επίτευξη του στόχου. Εγωιστικού στόχου όπου του Κυρίαρχου δεν θα του προσφερόταν ποτέ η δυνατότητα να κυριαρχήσει . Ο υποτακτικός μπορεί να εγκλωβιστεί στο στάδιο αυτό για πάντα νιώθοντας μεν σωματική ηδονή, έχοντας κερδίσει δε ένα πολύ μικρό μέρος εγκεφαλικής ηδονής. Ή μπορεί το στάδιο αυτό να είναι η έναρξη μιας μακράς πορείας με τέλος στο άπειρο που χαρακτηρίζεται στην αρχή από δειλά, διστακτικά και στην συνέχεια όλο και επιταχυνόμενα βήματα με κριτήριο το βάθος της υποταγής προς ένα άτομο που εκτιμά ως κυρίαρχο. Κυρίαρχο όχι με βάση φύλο, ηλικία, σωματική ρώμη κοινωνικό status ή μόρφωσης αλλά την Ισχύ που αναδύεται μέσα από την ψυχική δύναμη και ανωτερότητα.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    σκεφτείτε την πιθανότητα να είναι μιά φυσική διαδικασία, χωρίς υπερβατικές διαστάσεις.
     
  5. Tania

    Tania Seeking friendship

    Η υποταγή είναι μια εσωτερική ανάγκη ενός ατόμου και μακάρι να του δοθεί η δυνατότητα να την εκφράσει. Κάποιες υπερβάσεις όμως μάλλον είναι απαραίτητες να γίνουν γιατί οι περισσότεροι από μας, με το ζόρι, ενστερνιστίκαμε ταμπού, αναστολές και όρια που ως ένα βαθμό μπορούν να κατεδαφιστούν.
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Αυτό συμβαίνει στις σχέσεις S/m.
    Θα ήταν ορθότερη η χρήση των όρων Σαδιστής και Μαζοχιστής αντί για "Κυρίαρχος" και "υποτακτικός"
     
  7. Tania

    Tania Seeking friendship

    Βεβαίως Κύριε. Οι όροι που χρησιμοποιείτε είναι δόκιμοι και από μένα αποδεκτοί και στην θεωρία και στην πράξη που απολαμβάνω είτε γιατί μου αρέσει ή αρέσει στον Ιδιοκτήτη μου. Καλή Σας μέρα.
     
  8. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Δεν είμαι φίλος της γραμματικής, παρά μόνο του Καλού Βιβλίου. Αλλα επιτρέψτε μου μια παρατήρηση.

    Κύριε με κεφάλαιο το Κ αποκαλούμε μόνο αυτον που φοράμε το κολάρο του, σαν ένδειξη ιδιοκτησίας.

    Μια και μόνο εξαίρεση, έναν ο ιδιοκτήτης κύριος έχει δώσει την συγκατάθεση του για κάποιον συγκεκριμένον άλλον κύριο ή κυρία.

    Οσο κολακευτικό και να είναι από άλλη ιδιοκτησία, είναι φάουλ στον Κώδικα Τιμής ή Πρωτόκολλο. Ο κύριος σας μπορεί να σας τιμωρήσει γι αυτό το παράπτωμα. Εάν δική μου υπό το έκανε αυτό, θα το μετανοιωνε πίκρα.
     
  9. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Είναι - δυστυχώς-- μια διαδεδομένη παρανόηση.
     
  10. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Σας πέφτει λόγος;
     
  11. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Εσένα σου πέφτει?
     
  12. Tania

    Tania Seeking friendship

    Κύριε, δεν γνωρίζω από Κώδικες τιμής και Πρωτόκολλα, θα ενημερώσω τον Αφέντη μου για να ακούσω την γνώμη Του. Ευχαριστώ.