Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η δύναμη του Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Discerning, στις 24 Ιουλίου 2020.

  1. leopoldos

    leopoldos Regular Member

    Κάθε σοβαρή και αληθινή σχέση έχει ως παράγωγο την καλυτέρευση των ανθρώπων που εμπλέκονται σ' αυτήν. Πόσω μάλλον σε μια bdsm σχέση που είναι -κατ΄εμέ- έκφραση υπέρτατης αγάπης. Μόνο που ομορφαίνουν και εξελίσσονται και οι δύο. Κ και υ. Αλλιώς είναι άλλο λόγια να αγαπιόμαστε...
     
  2. Discerning

    Discerning Contributor

    Μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα, λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Nαι μεν η καψούρα "μετακινεί βουνά", αλλά έξω από τον κόσμο των vanila, στην Κ/υ, η υποταγή έχει μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη δυναμική, και κυρίως ένα από τα βασικά συστατικά της είναι η πειθαρχία. Σκέψου πόσα μπορεί να επιτύχει ο άνθρωπος προς το καλύτερο, βάζοντας την πειθαρχία στη ζωή του. Τώρα σκέψου πόσο καλύτερη πολυεπίπεδα μπορεί να γίνει η υ, με την κατάλληλη καθοδήγηση, εκπαίδευση, διαμόρφωση...από τον Κ, βάση της πειθαρχίας και όλων των συστατικών που εμπεριέχει η Κ/υ.

    Τα παραδείγματα που καθορίζουν τη σύγκριση είναι πάρα πολλά. Σκέψου μια υ, που αποκλειστικά λόγω του Κ της, ξεκολλάει από ναρκωτικά ή από το πάθος του τζόγου. Την κάνει καλύτερη από πριν ή όχι; Σκέψου μια υ, που από υπέρβαρη, ο Κ της την φέρνει σε κατάσταση φυσικής υγείας. Καλύτερη από πριν η όχι; Μια υ που προσπαθεί μάταια για χρόνια να σταματήσει το κάπνισμα, και το επιτυγχάνει λόγω του Κ της. Την κάνει καλύτερη από πριν ή όχι; Oλα αυτά τα ενδεικτικά παραδείγματα κάνουν καλύτερες τις συνθήκες της ζωής της ή όχι;

    Πάμε τώρα και στην ουσία, που είναι η τελευταία σου πρόταση. Η ως άνω διαμόρφωση της υ από τον Κ, δεν τη καθιστά ικανότερη να υπηρετεί τον Κ της, όπως ο ίδιος ορίζει;
     
  3. Discerning

    Discerning Contributor

    Πέρα από τα παραδείγματα που έγραψα στη @jasmin sg, ένα γι' αυτά που επικεντρώνεσαι

    Ο Κ θέλει να τον υπηρετεί το μυαλό της συγκεκριμένης υ που επέλεξε. Οπως ακριβώς ορίζει ο ίδιος. Απόλυτα. Ταυτόχρονα όμως θέλει, το κορμί της υ, από 75 κιλά και πλαδαρό, να γίνει 55 και σφιχτό. Το γεγονός αυτής της αλλαγής, που εξυπηρετεί και ακολουθεί το θέλω και την καύλα του Κ, γιατί αυτός είναι το κέντρο όπως σωστά αναφέρεις, αυτομάτως δεν κάνει καλύτερη την υ από πριν;

    Τόσο απλά.
     
  4. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Αγαπητέ @Discerning, έχοντας απόσχει από την τεταμένη ατμόσφαιρα που έχει παρατηρηθεί στα νήματα που έχετε ξεκινήσει, μπορώ να καταγράψω το εξής που παρατήρησα:
    Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν στα νήματά σας και προς εσάς προσωπικά, είναι τα ίδια νήματα που κατάφεραν να τραβήξουν και να γράψουν σε αυτά "βαριά" ή/και παλαιά ονόματα του φόρουμ. Αυτό καταδεικνύει περίτρανα πως αυτό που χρειάζεται είναι επιμονή και υπομονή για να μπορέσει κάποιος να εγκαθιδρυθεί/εγκαθιδρύσει την παρουσία του.

    Πάντα ενδιαφέρον να παρατηρώ το θεωρητικό να υλοποιείται σε πραγματικό χρόνο και χώρο.
     
  5. Discerning

    Discerning Contributor

    Σε ποιο ακριβώς σημείο του νήματος, διαπίστωσες πως θεωρώ τα υ κατεστραμμένα πλάσματα...; Δεν είναι το βίωμα της υποταγής, κινητήριος δύναμη μεγάλης ισχύος, για τη ζωή της υ, σε γενικότερο πλαίσιο πέραν της συσχέτισή της με τον Κ της; Το αντίθετο του δυνατότερη είναι το αδύναμη; To αντίθετο του καλύτερη είναι το κακή; Το αντίθετο του πιο γεμάτη είναι το άδεια;

    Ο Κ δεν είναι ούτε ψυ, ούτε γκουρού. Είναι όμως ενέργεια. Είναι εσωτερική δύναμη, μεγαλύτερη διάθεση για δράση, το κατάλληλο καύσιμο για πολλές νίκες... Όχι;
     
  6. Grizos Lykos

    Grizos Lykos Regular Member

    Ναι και στα δυο ερωτήματα!Ο Κ δεν ειναι ρηχό άτομο φωρτομένο με οίηση.Αν αξίζει η προσπάθεια ( αξιολογώντας το υπο ) και έχει διάθεση,χρόνο και ενέργεια επεξεργάζεται το ακατέργαστο διαμάντι με στόχο να γίνει ένα πανέμορφο κόσμημα!Πόσοι το κάνουν?Λίγοι!Γιατί?Θέλει χρόνο,κόπο και τρόπο.
     
  7. Discerning

    Discerning Contributor

    @-Volt- και @tithon

    Εν τέλει, η αφόδευση off topic παρόλας, σε νήματα που δεν "προσφέρετε" κάτι περισσότερο από αυτό, σας ηδονίζει περισσότερο από άλλα, πιο καύλα πράγματα. Οπως έχω γράψει πολλάκις, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
    Yποθέτω πως αυτό το φετίχ σας, περιλαμβάνεται σε κάποια σελίδα από τα μάνιουαλ(ς) που πιστά ακολουθείτε. Αντε βρε αγόρια. Καλή ανάγνωση. Προσοχή στις οξείες. Μεταβάλλουν τις έννοιες κάποιες φορές. Μην αμαρτάνετε από μη πιστή τήρηση των κανόνων!
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    επειδή είμαστε κοινωνικά παιδιά, με παρέες κλπ, κι επειδή η κοπρολαγνεία (δεν) απαγορεύεται απ τους κανονισμούς, όπου δούμε κοπρολαγνεία της πετάμε κακάκια στη μούρη, κατά κανόνα, γιά να γουστάρουμε όλοι.
     
  9. Discerning

    Discerning Contributor

    Δεν πιστεύω σε κοινωνίες αφωνίας λόγω καθολικής - κοινής ταυτότητας απόψεων ή σε οποιαδήποτε ανόητη ουτοπία. Ομοίως ούτε σε φόρουμ που δήθεν κουμάντο κάνουν οι δεινόσαυροί του. Δεκτή η κάθε αντίδραση, όταν καταγράφεται ή διατυπώνεται με αξιοπρεπή τρόπο. Εχει πλάκα, που αυτοί που κραυγάζουν περί κανόνων, αγνοούν τον κανόνα της κοσμιότητας, της ευγένειας... Και η υποκρισία, και η αδυναμία, και η έλλειψη ζωής, και η τζάμπα "μαγκιά"... συστατικά των ανθρώπων. Κατανοητά, ωστόσο πιστεύω ότι όλοι θα συμφωνήσουμε, πως όταν θέλει κάποιος να αφοδεύσει, το καλύτερο είναι να το κάνει στο χώρο του. Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που η μπόχα πάει στα ρουθούνια τους, ενίοτε με διασκεδάζουν.

    Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο.
     
  10. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor


    Nuff said.
     
  11. Discerning

    Discerning Contributor

    Δεν διαφωνούμε επί της αρχής. Ωστόσο στο νήμα, θέτω προς συζήτηση, τις περιπτώσεις που ο Κ, στην αρχική του επιλογή, εμπεριέχεται και η καλυτέρευση εν γένει της υ.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    άν στην επιλογή του εμπεριέχεται να την παχύνει, προχωρά σε υποβάθμιση;