Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι "γραπτοί" κανόνες του BDSM.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Discerning, στις 6 Ιουλίου 2020.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Arioch : προτείνω δύο καθολικούς:

    1/ αν δεν περιλαμβάνει κάποιο βαθμό ανταλλαγής ισχύος / παράδοσης - λήψης ελέγχου ΔΕΝ είναι BDSM
    2/ safety is a must.
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Έχετε δίκιο και είμαι σίγουρος όταν αν κάτσουμε και το σκεφτούμε εξονυχιστικά θα βρούμε κι άλλους.
    Πχ.
    3. consent is a must (εκτός και αν το ανταλλαγή περιέχει το consent γιατί αλλιώς δε θα ήταν ανταλλαγή αλλά κατσίκωμα...)
    4. ενήλικες only

    κλπ
     
  3. Discerning

    Discerning Contributor

    1. Υπάρχει ερωτική σχέση, ακόμα και μεταξύ ασεξουαλικών -βλέπε ρομαντικές ή συναισθηματικές σχέσεις., που δεν περιλαμβάνει κάποιο βαθμό ανταλλαγής ισχύος / παράδοσης - λήψης ελέγχου;
    2. Common Sense. Δεν έγκειται αποκλειστικά στο BDSM

    3. Common Sense. Δεν έγκειται αποκλειστικά στο BDSM
    4. Θέμα πολιτισμών και κουλτούρας αφενός, αφετέρου δεν μπορεί να υπάρξει ισχύς, στον όποιο βαθμό, από το ένα μέρος, σε sex ή σχέση μεταξύ 16ρηδων;
     
  4. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Discerning : σας έχουν επισημάνει ήδη πλειστακις να εγκαταλείψετε τα (ίδια) σαθρά επιχειρήματα. Η επανάληψη μπορεί να είναι μήτηρ μαθήσεως είναι όμως και αδελφή της βαρεμάρας.
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    3. Το ότι δεν υπάρχει αποκλειστικά στο BDSM δεν αναιρεί ότι υπάρχει ΚΑΙ στο BDSM
    4. Βασικά είναι θέμα νόμων και ζούμε σε κοινωνία που τους ακολουθεί -ή έστω αν δεν είσαι πρώην κυβερνητικό στέλεχος ή δεν έχεις άκρες. Στα δικά μου μάτια, το 16 με 16 περιέχει τόσο BDSM όσο πραγματικό πόλεμο το παιχνίδι με τις κούκλες των G.I. Joe.
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Τα παραλέτε.. ποιός σας φτάνει σε αλτρουισμό; Εσείς μπροστά μου είστε σβάιτσερ, εσείς σώζετε υ που επαναλαμβάνουν "τις ίδιες λάθος σχέσεις ξανά και ξανά" (με άλλους Κ), ενημερώνοντας τις ότι ο Θουκυδίδης είπε πως η πλεονεξία δεν σταμάτησε κανέναν απ' το να πάρει αυτό που μπορούσε (What The Fact??? Ο μικέος είστε που βλέπουν οι πιτσιρικάδες, και τόσον καιρο σας περνάνε γι άλλον; )

    Επικίνδυνα αυτά που γράφετε είναι για πολλούς λόγους, δεν μπορούν να συντμηθούν σε έναν, άλλος θα πάει από το γαστρεντερικό (δεν θα του μείνει άντερο απ' το γέλιο) άλλη από πνιγμό (πρωινός καφές, ανοίγει φόρουμ, μπαμ πάνω στο νήμα σας), άλλη μπορεί να τα πάρει σοβαρά και να "καεί" ο εγκέφαλος της ("τί μου πε τώρα; να μην σώσω να φάω τα κόκκαλα μου;;;") κλπ.

    Αλλά ένα γύρο ακόμη αντέχουμε, αν αντέχετε και σεις το hoody για τις βροχάλες οπότε προσμένουμε το επόμενο νήμα. Κι αν τελειώσαν οι παραλλαγές σ'ένα θέμα, να δώσω μια ιδέα, να δείτε ότι δεν υπάρχει κακή προαίρεση, να βοηθήσω θέλω.

    Τίτλος: "Ωροσκόπος και BDSM"

    Σύνοψη: Είναι γνωστό ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ότι ο ωροσκόπος παίζει μεγάλο ρόλο στον γυναικείο οργασμό, και ειδικότερα στον τρόπο που οι υ οργάζουν, κατά τις επιθυμίες του Κ τους (άγραφος κανόνας). Υπάρχουν μερικοί Κ (εφεξής: ΟΙ ΑΛΛΟΙ) οι οποίοι, εξαρτημένοι από την τελετουργία και βυθισμένοι σε σκονισμένες βίβλους ψευδεπίγραφων κανόνων βάζουν δαχτυλάκι από πίσω αν η υ έχει ωροσκόπο Κριό ή χρησιμοποιούν καμτσίκι και γλώσσα αν έχει ωροσκόπο Ταύρο. Πιστεύετε ότι η βαθιά γνώση (μου) της συσχέτισης ωροσκόπου και οργασμού (την οποία εμφανώς δεν έχουν ΟΙ ΑΛΛΟΙ με κανόνες, βίβλους κλπ. ας το ξαναπούμε να δέσει και με άλλα νήματά μου) θα μπορούσε να επιφέρει ποιοτική βελτίωση ή μη και συνολική καλυτέρευση υ-πάρξεως σε μια υ που χρόνια την ταλαιπώρησαν (ΟΙ ΑΛΛΟΙ); Υπάρχει κάποια τέτοια υ-παρκτή, να έρθει να της δείξω τί εννοώ;

    Παρακαλώ, απαντήσεις ΜΟΝΟ με σοβαρά αντεπιχειρήματα.
     
  7. Discerning

    Discerning Contributor

    Ακριβώς. Τόσο η πρώτη, όσο και η τελευταία σου πρόταση, αναδεικνύει, σε όσους και όσες έχουν σε λειτουργία τα μάτια και το μυαλό τους, και αιτιολογεί τον χαμό που έγινε από off topic, troll, flaming κλπ, κλπ

    Σχετικά με τη 2η πρόταση, ας τηρήσουν τα μέλη, τον κανονισμό του forum, και μετά ας κραυγάσουν περί άλλων κανόνων...

    Ενδεικτικά

    Απαγορεύεται ο εκτροχιασμός των νημάτων, ειδικά αυτών με αυστηρό BDSM περιεχόμενο.

    Ας συνεχίσουν να πνίγονται μέσα στην υποκρισία τους.
     
  8. Discerning

    Discerning Contributor

    @elfcat

    Aν είσαι αποτέλεσμα του Κ σου, να τον χαίρεσαι. Αν όχι, να σε χαίρεται. (Συμπονώ)
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    @Arioch

    νομίζω οτι διάλογος και διευκρινίσεις επί των επιμέρους παρανοήσεων και συγχύσεων των διατυπώσεων του νηματοθέτη πλατιάζει ατελέσφορα την όποια συζήτηση.
    αν υπήρχαν μόνον επιμέρους συγχύσεις θα είχε ρωτήσει να μάθει.
    η περίτεχνη ασυναρτησία του πυρήνα των ισχυρισμών έγκειται στην γενική και καθολική σύγχυση που προκύπτει από μιά άξαφνη πληροφόρηση για το βδσμ από παραστάσεις και καλλιστεία που οδήγησε στην επιδερμική σύλληψη οτι κ/υ είναι κανονισμοί ασφάλειας στα σαδομαζοχιστικά σέσσιονς και στα δεσίματα.

    η προεφηβική διακηρυκτική βεβαιότητα ανακάλυψης του κόσμου και του τροχού ισορροπεί με τον αργό μετριασμό του θυμού, και το γλύστριμα των αρχιδιών του παπά.

    don't feed them, η ταΐστε για διασκέδαση.
     
  10. Discerning

    Discerning Contributor

    Σκεφθείτε, πως προσωπικά δεν βαριέμαι καθόλου. Αντιθέτως το διασκεδάζω. Αναρωτιέμαι ωστόσο, αυτοί που βαριούνται με / από το περιεχόμενο, ποιος ο λόγος να γυροφέρνουν συνεχώς εδώ; Ποιος ο λόγος να "απαντούν" - "σχολιάζουν" τα (ίδια) σαθρά επιχειρήματα;

    Oπως σωστά γράψατε

    Φυσικά, σας εξαιρώ, όπως και μέλη που ασχέτως συμφωνίας - διαφωνίας, συμμετείχαν με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα. Χαρακτηριστικά δυσεύρετα στις μέρες μας.
     
  11. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Σε αυτή την περίπτωση δεν θα πρέπει να εξανιστασται όταν σας θεωρούν troll όμως, εκτός αν όντως είστε.

    Επιχειρηματολογείστε σοβαρά χωρίς να επαναλαμβάνετε τα ίδια με άλλες λέξεις και θα σας αντιμετωπίσουν σοβαρά
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Λες κάτι πετυχημένα, μερικές φορές, δεν λέω...