Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρερμηνείας το ανάγνωσμα (Αλτ! Τις ει;)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Nickname, στις 28 Ιουλίου 2020.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ούτε τα τεχνικά ντεσού ούτε το πριν ούτε το τρέχον ούτε οι κατ' αναλογίαν προβολές του το "σώνουν" το καρτεσιανό, αν και καταλαβαίνω πώς το θέτεις...
    ...
    Ούτε καν οι εμπειρίες λένε κάτι ιδιαίτερο, πρβλ, οι δυο μάστορες, ο ένας με είκοσι χρόνια πείρα κι ο άλλος με είκοσι φορές ενός χρόνου πείρα...
    ...
    Τεσπά...
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Δες το #97...
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

     
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Χειμέρια τα κύματα..!
     
  5. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Αυτό ακριβώς λέω από την αρχή.
    Ούτε επαναπροσδιόρισα το bdsm ούτε το οριοθέτησα. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως φάνηκε αυτό.
    Το "πρέπει να έχουν ευθύνη" σεβαστό αλλά στην πράξη μη εφικτό.

    Κατά τα άλλα είπα στο αρχικό ποστ το ότι "οτι είναι ο καθένας φαίνεται", με αυτό δεν ασχολήθηκε σχεδόν κανένας .

    Τέλος έμαθα και πως γράφεται το τραίνο! Αμέ!
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Και τον μπαξεβάνη και τον μανάβη και τον μάγειρα και αυτόν που τα βάζει στο κώλο του και την βρίσκει κι αυτόν που τρώει την πρασόπιτα.
    Μαθηματικά δηλαδή: Μπορεί να είναι κάποιος που τρώει πρασόπιτα αν δεν έχει πράσα;
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Οι μαθηματικοί τα έχουν λυμένα αυτά τα προβλήματα, λένε "έστω πράσα" και that's it  
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Άντε πάλι! Τί εννοείτε όταν λέτε στην πράξη δεν είναι εφικτό να έχουν την ευθύνη. Έχετε καταλάβει τί τσαμπουνάτε σελίδες τώρα... ή απλά και εσείς δεν έχετε ευθύνη αυτών που ισχυρίζεστε; Απλά αμολάτε μια παρόλα και "ευθύνη ουκ έχω"; Καταλαβαίνετε τουλάχιστον, ότι στο χώρο που που βρίσκεστε πολλές πρακτικές μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες, σωματικές ή ψυχικές ή ως απειρούλης και καλούλης νομίζετε ότι έχε μπει σε νηπιαγωγείο; Έχετε πάρει χαμπάρι που έχετε μπει ή απλά είστε ακόμη ένας άπειρος, ένας μη συνειδητοποιημένος, ένας δεν ξέρω καλέ τί μου γίνεται, έγραψα και εγώ ο καρμίρης ένα status τί να έκανα ο φουκαράς και απλά γράφετε ό,τι σας έρθει και μετά πάτε και συμφωνείτε με όποιον διαφωνεί μαζί σας;

    Επίσης τί είναι αυτό το 'ότι είναι ο καθένας φαίνεται". Πότε φαίνεται; Όταν θα την έχει σκοτώσει την άλλη στο ξύλο και θα φταίει αυτή που δεν είδε όσα θα βλέπατε εσείς με το μάτι σας το τσακίρικο; Έχετε κατανοήσει στο ελάχιστο τί είναι το bdsm ή απλά έχετε κοτσάρει ένα status ετσι για να περνά η ώρα σας; Α μη τι άλλο, λυπηθείτε μας.
     
  9. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    ,Ένας καλός λόγος που μπορεί να συμφώνω με όποιον διαφωνεί είναι ότι δεν εγράψε κάτι αντίθετο σε αυτό που έγραψα, κοινώς δεν διαφωνεί. Μαλλον δεν το σκεφτήκατε αυτό το ενδεχόμενο.

    Το "άντε πάλι" και το "τσαμπουνάτε" δεν συνάδουν με τον πληθυντικό. Για να μην κοροϊδευόμαστε.

    Θα επανέλθω
     
  10. iolanda

    iolanda Contributor

    Όταν πρωτομπηκα στο χώρο, κάποια στιγμή εξέφρασα σε μια παρέα τις ανησυχίες μου για το s/m, τότε κάποια έμπειρη υποτακτική μου είπε "το επικίνδυνο στο βδσμ, δεν είναι το ξύλο".
    Το κατάλαβα όταν ήρθε η ώρα.

    (Φαινομενικά άσχετο, αλλά ουσιαστικά καθόλου. )
     
  11. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Το πως και με τι σκεπτικό διαλέγει κάνεις στάτους μπορεί να διαλευκανθεί μόνο με κουβέντα one on one.

    Επίσης μπορούν να διαφέρουν κατά πολύ αυτά που γράφονται δημοσίως με το τι λέγεται πριβέ. Η συνεννόηση είναι τεράστια πουτάνα που δεν κάθεται σε όλους...

    Προσωπικά δίνω πάντα το benefit of the doubt στο τι γράφεται δημοσίως, προτιμώ να ξεκινώ με θετική μάτια απέναντι σε κάποιον (μέχρι αποδείξεως του εναντίου, κι όχι το ανάποδο).

    Η δική μου οπτική πάνω στο στάτους πατάει πάνω σε βιώματα. Εάν έχω βιώσει την υποταγή, δηλώνω υποτακτική. Εάν είμαι σκλάβα κάποιου, ευκολάκι, δηλώνω σκλάβα. Εάν δεν έχω καμία εμπειρία και τώρα ξεκινάω, δηλώνω βανίλα. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω κι αυτούς/ες που δηλώνουν αυτό που θα ήθελαν, ουσιαστικά, να ήταν προκειμένου να τους προσεγγίσει ο αντίστοιχος παρτενέρ.

    Όπως και να έχει, δεν είμαι κολλημένη στα στάτους. Είναι λειτουργικό, είναι για ευκολία σε μια πρώτη αναγνωριστική επαφή. Όταν μιλήσεις, συναναστραφείς -κι ακόμη σπανιότερα- καταφέρεις να συννενοηθείς με κάποιον, ας δηλώνει και μάρτυρας του Ιεχωβά. Σκοτίστηκα!
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    @Nickname Η @elfcat τα λέει ωμά αλλά έχει δίκιο. Η όλη συζήτηση αφορά το χώρο του BDSM σε forum που έχει το BDSM ως θεματολογία και όχι κουβέντα περί ανέμων και υδάτων στην πλατεία του χωριού. Δεν περιμένει κανείς κάποιος καινούριος ή κάποιος που μπήκε από την περιέργεια να κατέχει όλες τις γνώσεις. Το forum έχει πολύ πλούσιο υλικό και πολλές ενδιαφέρουσες συζητήσεις γύρω από το BDSM και τις πρακτικές του. Κανείς δε θα σου ανοίξει το στόμα να σε ταΐσει με το κουταλάκι γνώσεις και το γεγονός ότι είσαι νέος/περίεργος/whatever ΔΕΝ μειώνει την προσωπική ευθύνη κανενός που μπορεί να επιφέρει ο "ρους των γεγονότων"