Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρερμηνείας το ανάγνωσμα (Αλτ! Τις ει;)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Nickname, στις 28 Ιουλίου 2020.

  1. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    @elfcat

    Από την αρχή λέω αυτο:
    Πιστεύοντας αυτο:

    Ότι δεν έχει σχέση με αυτά δεν αναιρεί το νήμα μου, οπότε δεν εχω κανένα λόγο να διαφωνήσω.
    Για όποιον θέλει να το δει ήμουν σαφής.

    Αχ, αρχίσαμε και τις γλύκες μετά τον πληθυντικό.
    Μίλησα πουθενά για πρακτικές; Για προσδιορισμό μιλάω από την αρχή. Αν δεν καταλάβατε αυτό κακώς σχολιάσατε.

    Ότι τι δηλαδή; Αν δηλώσει ο άλλος το σωστό status θα γλυτώσει η "άλλη" το ξύλο;
    Γίνεστε αγενής χωρίς καν να έχετε καταλάβει τι γράφω. Συγγνώμη, τι "τσαμπουνάω".


    Για αυτό συμφώνησα και με τα του στίβου νωρίτερα. Δεν έπρεπε; Ήταν αντίθετο στο σκεπτικό μου ή το ενίσχυε;
     
    Last edited: 29 Ιουλίου 2020
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Κανείς δεν απαγορεύει σε ένα ροκά να κάνει κάτι που ΔΕΝ είναι ροκ. Κανείς δεν απαγορεύει σε κάποιον που δεν είναι ροκάς να κάνει ροκ. Κανείς δεν είπε ότι η ροκ δεν έχει υποείδη, το καθένα με τη δική του χάρη. Κανείς δεν απαγορεύει να βάλεις κι άλλα μουσικά όργανα στη ροκ εκτός από μπάσο, κιθάρα και drums, το "Του έρωτα" είναι μια υπέροχη ροκ μπαλάντα που έχει κλαρίνο και δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο όργανο που θα μπορούσε να αποδώσει αυτό το σπαρακτικό θρήνο της μελωδίας καλύτερα.

    Όμως η ροκ είναι ροκ, έχει γνωρίσματα, μπορείς να διακρίνεις αν είναι ροκ ή όχι ή μπορείς να διακρίνεις αν είναι πάντρεμα με κάποιο άλλο είδος ή και να το παντρέψεις με άλλο είδος και να βγει ακόμα καλύτερη.

    Οι Dio και Blackmore στους Rainbow πρόσθεσαν και όργανα κλασσικής ορχήστρας αλλά αυτό ΔΕΝ αλλάζει ότι η μουσική τους ήταν Ροκ.

    Το BDSM είναι κάτι πολύ ευρύ, κανείς δε διαφωνεί, και υπάρχουν μέσα σε αυτό πολλές πρακτικές. Το M/s και D/s (γιατί για εκεί γίνεται η φασαρία) σημαίνει συγκεκριμένα πράγματα.

    Η τελείως απαραίτητη προϋπόθεση για να φτιάξεις κολοκυθόπιτα είναι να έχει κολοκύθια. Μπορεί ο σεφ να επιλέξει να την κάνει γλυκιά ή αλμυρή, να προσθέσει κι άλλα υλικά, διαφορετικά είδη φύλλου κλπ, δικιά του είναι όπως θέλει τη φτιάχνει.

    Αλλά χωρίς κολοκύθια ΔΕΝ είναι κολοκυθόπιτα.
     
    Last edited: 29 Ιουλίου 2020
  3. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

     
  4. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Το πρόβλημα του σκεπτικού σου δεν είναι σε αυτό. Το πρόβλημα είναι στην προστασία που ανέφερες. Το ζήτημα είναι μεγάλο και πονεί. Ειδικότερα όταν σου έχουν μπει και μερικά αγγούρια στον κώλο.

    Το φυσάμε χρόνια αλλά δε δείχνει να κρυώνει. Άβυσσος, που λένε.
     
  5. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Αποφασίζεις να γνωρίσεις κάποιον που έχεις μονο ιντερνετική εικόνα για αυτόν. Καλώς ή κακώς, συμβαίνει και δεν είναι σπάνιο.
    Πώς παίρνεις αυτή την απόφαση;
    Επειδή γράφει στο προφίλ του Έξυπνος, όμορφος και μετριόφρων;
    Επειδή στο status του γράφει καμπουρογαμόσαυρος;
    Προφανώς όχι. Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν έγραψα κι εγώ το πρώτο κομμάτι του νήματος.

    Πάμε και στην προστασία.
    Δεν είπα πουθενά ότι δεν είναι πρόβλημα.
    Συγγνώμη όμως, τι εχεις στα χέρια σου για να προχωρήσεις;
    Μήπως μόνο τα κείμενα του; Σε αυτά δε φαίνεται μονο η γνώση του. Βλέπεις και τον τρόπο που σκέφτεται. Κάνω λαθος; Δε νομίζω.
    Ειναι αρκετό για να είσαι ασφαλής; Όχι, δεν είναι. Όπως δεν είναι και καμία ιντερνετική γνωριμία.
    Για να μη τρελαθώ και απο φόρουμ για τους μελισσοκόμους να κάνεις την γνωριμία, πάλι μποριε να σε βρουν κομμάτια σε σακούλες.

    Το "Δεν το έβλεπες" πάει σε αυτά που μπορει να δεις, εφόσον αρχίσεις την επικοινωνία. Αν λένε αλήθεια για τη γνώση και για την εμπειρία. Αν έχουν εικόνα ισορροπημένου ανθρώπου. Για να μου απαντήσουν τι; Τι είναι αυτά που λες, εγώ δεν μπορώ να το δω; Τι σχέση μπορεί να έχει το διαχρονικό πρόβλημα με αυτό που λέω; Προσφέρω λύση ή προκαλώ κανέναν να ρισκάρει;
    Το γαμοαυτονοητο λεω, ότι σε μια σχέση ενηλίκων δεν μπορείς να ρίξεις όλη την ευθύνη στο μαλάκα.
    Αν κάποια θέλει να παρουσιάσει τον εαυτό της σαν κοκκινοσκουφίτσα και βλέπει στο κείμενο μου ότι κάνω πλάτες στον κακό λύκο, τι να πω.
    Το πρόβλημα δεν είναι στο ότι δεν κατάλαβε τι έγραψα, το πρόβλημα είναι ότι την έχει δει κοκκινοσκουφίτσα.
     
  6. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες και πολύπλοκες. Το δάσος είναι επικίνδυνο, ακόμη κι η έρμη η γιαγιάκα που δεν έβγαινε από το σπίτι της έγινε diner snack. Τα φαινόμενα φορές απατούν. Ας μην ξεχνάμε στο παραμύθι με τον κακό λύκο, ποιος γάμησε ποιόν στο τέλος.

    Θέλει λίγο προσοχή και λίγο να σου κόβει. Α κ μπόλικη τύχη. Άβυσσος δλδ.
     
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Πατριδογνωσία...

    1. Όταν περπατάει μια ομάδα η ταχύτητά της είναι αυτή του πιο αργού πεζοπόρου, ομάδα αφού...
    Ως γεγονός ουδεμία σχέση έχει με τον διάλογο, που ο διάλογος...

    2. ...πάει "ανάποδα", δηλαδή γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τα άτομα που δεν καταλαβαίνουν, δεν γνωρίζουν, έχουν άγνωστες λέξεις, ζουν στη κοσμάρα τους κλπ, διότι...

    3... τότε δεν θα ήταν διάλογος, θα ήταν εκπαιδευτική διαδικασία, σχολείο/σεμινάριο/εργαστήριο/μάθημα τεσπά, (αυτό δηλαδή που γίνεται στα δημοτικά ή στα γυμνάσια) γι' αυτό...

    4. ...παρακολουθούμε, σημειώνουμε, ανατρέχουμε, δεν πεταγόμαστε κλπ, και αφού τα κάνουμε όλα αυτά και έχουμε απορίες, τότε...

    5. ...ρωτάμε το κάτι τις μας και σότο βότσε και αν μας απαντήσουν, μάλλον είμαστε σε καλό δρόμο, αλλιώς, επειδή είναι προφανές πως λέμε ό,τι νάναι, θα εισπράξουμε ανάλογες απαντήσεις/σχόλια, έτσι για το χάβαλο...

    Το δικαίωμα του διαλέγεσθαι είναι απόρροια της δυνατότητας και κατανόησης του πεδίου διαλόγου...
    Δικαίωμα είναι να θέλει κάποιος να μάθει κάτι...
    Αλλιώς παίζει το "ένα", αλλιώς "παίζει" το άλλο...

    Να μην συγχέουμε την πούτσα με την βούρτσα...

    Ούτε το "παίζω και μαθαίνω" της προ/σχολικής ηλικίας -δεν πα νάσαι και πενήντα χρονώ και "σαν την Πελοπόννησο", άμα λάχει,εν προκειμένη περιπτώσει- έχει την παραμικρή σχέση με το κατανοώ παραγωγικά κι επαγωγικά...
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    δεν λές αυτό  
    λες κι αυτό, χρησιμοποιείς κι αυτό, εστιάζεςι σ αυτό και κυρίως περιορίζεις σ αυτό κάτι πλατύτερο, κάτι που έχει καθοριστική σημασία, και το θολώνεις με αυτόν τον περιορισμό που κάνεις.

    λες, όχι άστοχα, βάσιμα, οτι είναι ασήμαντο τι δηλώνει, ας πούμε στο φορουμ, ή σε άλλο καφενείο, κάποιος, γιατί οτι και να λέει στο ταμείο θα τον ξεχωρίσουν και θα τον κατατάξουν, εν τελει. πράγματι.
    λες επιπλέον οτι έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί κανείς να ξέρει τι είναι ή τι να "δηλώσει", γιά το δεύτερο χεστήκαμε κιόλας. δεν είναι έτσι. ακόμη κι αν ξύπνησε στραβά ένα πρωί στα δώδεκα και την είδε ανάστροφα, σε μια δυό κρίσιμες εβδομάδες θ αλλάξει "στατους" ή στατους, θα αντιληφθεί πράγματα.
    ο "κίνδυνος" δεν συνίσταται κυρίως στο να εξαπατήσει κάποιος κάποιον, να δηλώσει σουμπος να την ξεμοναχιάσει και να την κλειδώσει στην ντουλάπα. ο κίνδυνος γιά όλους, «θύτες» και «θύματα» είναι η γενική θολούρα, το «δεν ξέρω πού να γείρω».
    όταν μιλάς, λοιπόν, γιά το δικό σου τραίνο, που δεν είναι δικό σου, και μπερδεύεις το τραίνο που σε πάει σχηματάρι με το τραίνο που μας πάει όσο να περάσουμε τα διόδια της ελευσίνας, όσο λες οτι είναι ασαφές πράμα το τραίνο, κι έχει ένα ο καθένας, θολώνεις τα νερά κι αποπροσανατολίζεις, αποσπάς απ το πραγματικό, που είναι το τραίνο, και περιορίζεις στην σύγχυση του επιβάτη που δεν ξέρει να πει γιά πού ζητάει εισιτήριο. ανέβει δεν ανέβει στο τραίνο.
    καλά τα λές οτι όποιος έχει ήδη τρακάρει με τραίνο είτε το χει σίγουρο πως θα τρακάρει, δεν χρειάζεται να ξέρει την ορολογία του τραίνου. άλλο δεν ξεχωρίζω το τραίνο, αλλό δεν είναι ξεκάθαρο κοτζαμ τραίνο.
     
     
  9. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Ευχαριστώ! Αυτή είναι η βάση του νήματος

    Αυτός είναι ουσιαστικός αντίλογος σε αυτό που έγραψα. Θεωρείς δεδομένο ότι θα το αντιληφθεί τόσο γρήγορα; Και ειδικά αν μιλάμε για στάτους στην ίδια κατεύθυνση;

    Αυτό δεν κατάλαβα που το έκανα.

    Εμ! Πώς αλλιώς;
     
  10. tithon

    tithon Contributor

    ενδεικτικά:

     
  11. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Επιμέρους για κάποιο σχόλιο που έκανες, δεν το συνέδεσα με το κυρίως θέμα. Τεσπα, δεν περίμενα να θεωρηθεί ότι έδωσα τέτοια κατεύθυνση. Δεκτό
     
  12. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Καντε το νημα αυτό, όποιος επιθυμεί. Μπορώ να σας αποδειξω με συνταρακτικά επιχειρήματα οτι είναι (άλλο) ενα ελιτίστικο τελειοφιλικο επιχείρημα που ουδεμία συνεισφορά έχει εις την κοινότητα και μηδενικα ερείσματα στην συλλογική βδσμικη και μη πραγματικοτητα