Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρερμηνείας το ανάγνωσμα (Αλτ! Τις ει;)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Nickname, στις 28 Ιουλίου 2020.

  1. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Κάπως έτσι...
     
  2. Hematite

    Hematite Honey bee

    Πιστεύω πως μεγαλύτερη ευθύνη έχει κανείς να δηλώσει άγνοια για κάτι πάρα γνώση. Όχι μόνο στον "χώρο", παντού (όταν χρειάζεται, όπου χρειάζεται).

    Για την επικινδυνότητα εγώ στο μυαλό μου έχω κυρίως την περίπτωση ένα άπειρο άτομο να ακούσει/εμπιστευτεί ένα εξίσου άπειρο άτομο για πράγματα που δεν κατέχει.

    Από ποια θέση;  
     
  3. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Αυτη:  
     
  4. espimain

    espimain Contributor

    Διάλειμμα για να πιείτε ΤΑΜ ΤΑΜ !  
     
  5. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Ρε συ μπούμπλε, δεν είμαστε όλοι και τίποτα σπουδαγμένοι και δεν τα καταλαβαίνουμε έτσι που τα λες ..

    Για δε το κάνεις λιανά και να πεις ότι: ναι, εμένα που μου λέγει κάποιος πως είναι μαστεράς και δεν είχε ever σκλάβα, τον αποδέχομαι ως μαστερά. Αυτό δεν λές, ή κάνω λάθος;

    Να με συμπαθάς, αλλά είμαι γιαπί και πηλοφόρι από μικρός .. που να το πιάσω το νόημα: «ελιτίστικο τελειοφιλικο επιχείρημα που ουδεμία συνεισφορά έχει εις την κοινότητα και μηδενικα ερείσματα στην συλλογική βδσμικη και μη πραγματικοτητα ».
     
  6. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Μ όποιο "δάσκαλο" καθίσεις,
    Τέτοια "γράμματα" θα μάθεις.

     
     
  7. elfcat

    elfcat . Contributor

    E, ρε τί πάθαμε καλοκαιριάτικα... Ο ένας μόλις τον ζορίσουν λίγο αρχίζει τα "ΦΡΟΥΡΑΑΑ, παραβιάζουν τον κανονισμό..", ο άλλος τα "Μιλάτε μου ευγενικά, θα με υποχρεώσετε, είμαι γιος ναυάρχου.."

    @Nickname

    Δεν ξέρω αν προσβάλεστε, στοχεύω να σας προβληματίσω. Αλλά αρχικά να σας φρεσκάρω λίγο ποιός άρχισε πρώτος τις τσαχπινιές από ΠΡΟΧΤΕΣ:

    Είπα να μην απαντήσω, αλλά βλέπω ότι το συνεχίζετε, από δω κι από κει. Ας το απαντήσω τώρα λοιπόν.

    Το είδα. Αλλά το αγνόησα, ως μία ακόμη σύγχυση. Γιατί από τον 18ο αιώνα επίσημα, η ύπαρξη ή η μη ύπαρξη ευθύνης, ΔΕΝ εξαρτάται από το "ποιός ρωτάει;" - τουλάχιστον για όσους δεν είναι χριστιανόπουλα οιασδήποτε θρησκείας να παίζουν με τις ενοχές και την ηθική έγκληση. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ; ΠΟΣΩΝ ΧΡΟΝΏΝ ΕΙΣΑΙ; 12;

    (όπως καταλάβατε έχω και γω caps lock και ξέρω να χειρίζομαι τον μαγκιόρικο ενικό της αγενείας όπως κι εσείς)

    Για να τελειώνουμε με αυτό: όπου υπάρχει σχέση Κ/υ, υπάρχει παράδοση ελέγχου (άρα και ευθύνης) και ανάληψη ελέγχου (άρα και ευθύνης). Ο βαθμός είναι διάφορος για κάθε σύμπλεγμα Κ/υ και αδιάφορος γι αυτή τη συζήτηση.

    Οταν λοιπόν κάποιος/α δηλώνει κάποιο στάτους του Κ/υ στο φόρουμ ή αλλού κατ'ελάχιστον συμπαραδηλώνει και την παραπάνω αντίληψη και προσέρχεται (ότ)αν χρειαστεί σε διευκρινίσεις για τον βαθμό, στις οποίες διευκρινίσεις για τον βαθμό παράδοσης / ανάληψης δεν χωρεί όντως κριτική, παρά μόνο γούστο και καπέλο των συμμετεχόντων.

    Για το αν εσείς λοιπόν ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΤΕ, τον τύπο στο παράδειγμα, ή εγώ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ, η φατμέ πήρε εκδίκηση για τα πρόσφατα και βεβήλωσε το γενί τζαμί δια αφοδεύσεως. Η παράδοση και η ανάληψη ευθύνης, έχει συντελεστεί. Ο επιμερισμός της ευθύνης της συμφωνίας για την ανταλλαγή ελέγχου είναι επίσης αδιάφορος γι αυτή τη συζήτηση.

    Πάμε παρακάτω.

    Και πάνω που είχαμε βυθιστεί στους καναπέδες και περιμέναμε ένα μέλος που γράφτηκε στο φόρουμ το Μάιο του 2020 (πιθανολογεί κανείς ύστερα από κάποια μετωπική με την καραντίνα) να αναλύσει στα από 15ετίας καθημερινά μέλη τη διαστρωμάτωση του φόρουμ, τους τύπους μελών, το γιατί μπήκαν οι περισσότεροι ή οι λιγότεροι και το πώς ο κάθε τύπος μέλους διαχειρίζεται τις επαφές του και τις αντιλήψεις του, έρχεται ένα πάσο. Κρίμα.

    Πάμε τώρα να δούμε αν σας αδίκησα με την "τσαμπούνα" (μικρή έκταση μελωδίας, μονότονα επαναλαμβανόμενος ήχος, με ασκό ιδιοκατασκευής από το τομάρι της γίδας του οργανοπαίχτη, με κύρια χρήση για τα πανηγύρια).


    Ε, ναι, δεν το δατε, κατ' αρχήν δεν μου κάνει εντύπωση που δεν το δατε γιατί δεν είναι κομμάτι του ελληνικού Δημοσίου το φόρουμ να "προάγεσαι" με τα χρόνια είτε είσαι είτε δεν είσαι κόπανος αλλά κυρίως γιατί κανείς -πλην μυγιαζομένων- δεν έχει από πουθενά την βλακώδη ιδέα ότι ο χρόνος στις πρακτικές παίζει κάποιο ρόλο στις αλλαγές στάτους. Ο χρόνος ενασχόλησης, γεννά ίσως μια ανεπαίσθητη προσδοκία ότι ο/η άλλος/η θα έχει λίγο αρχίσει να οσμίζεται τί περίπου παίζει με το βδσμ και τον ίδιο, αλλά βέβαια έχουμε και βελανιδιές δω μέσα 200 ετών που δεν πήρανε χαμπάρι. Ως ντεκόρ, βοηθάνε. Για ίσκιο.

    Αλλά επίσης, δεν μου κάνει εντύπωση που δεν το δατε, γιατί και εκεί να ταν μπορεί να μην το βλέπατε αν δεν θέλατε, όπως δεν είδατε τα στάτους Perv, Switch και Crossdresser. Γιατι, αν τα είχατε δει αυτά, δεν θα "τσαμπουνάγατε" ότι το νέο κι άπειρο και αναποφάσιστο μέλος λέει τί να βάλω, ας βάλω τί θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω (WTF? θα ρθει δλδ. καμμιά μέρα κάποιος και θα βάλει στάτους admin επειδή όταν "μεγαλώσει" θα θελε να χει δικό του βδσμ φόρουμ;;; )

    Αν τα χατε δει, θα προβληματιζόσασταν κι εσείς, όπως κι εγώ τόσα χρόνια "γιατί αυτό το νέο κι άπειρο κι αναποφάσιστο μέλος, που κάπου νιώθει ότι ξεφεύγει απ'το βανίλα, κάπου έχει κάποιες "στροφές" πάρει σε σχέση με την συνήθη κοινωνική αντίληψη για το σεξ, κάπου γουστάρει λίγο ζοριλίκι, λίγο ενοχή, λίγο σκοτινίλα, κάπου αυτό το μέλος δεν είναι σίγουρο τι, αλλά κάτι, τον τραβάει στον βδσμ κόσμο, θέλει να τον δει κι από πιο κοντά, αλλά δεν του αρέσει και το σφιχτό του πλαίσιο, θέλει πιο αλάργα, πιο ιδιαίτερα, κάπως "πιο δικό του βδσμ" - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ PERV ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ:::::

    Τι το χουμε δλδ. αυτό το στάτους Perv στό φόρουμ, ένα στάτους που καλύπτει ένα τεράστιο φάσμα ανεπεξέργαστων αλλά και κατασταλαγμένων επιθυμιών; Κι ας δώσει στο κροφίλ, τροφίλ, το απαυτό του τέλος πάντων με την εικονίτσα, ό,τι εξειδικεύσεις και ιδιαιτερότητες θέλει.

    Γιατί ντε και καλά πρέπει να βάζει ένα από τα 4 Κ/υ στάτους - αλλά αλλιώς; Από πού ήρθε και μπήκε η ιδέα ότι είναι κάπως "ανώτερα" αυτά τα στάτους; Δίνουν συμμετοχή σε κλήρωση για βάουτσερ σεξουαλικού τουρισμού; Μιλάμε για παράνοια δηλαδή...

    Ξέρετε δεν είναι και πολύ πρωτότυπα αυτά που μας λέτε. Τα τελευταία χρόνια, περνάνε από δω με ακανόνιστη αλλά όλο και μεγαλύτερη συχνότητα διάφοροι κομήτες του φιλοσοφικού είδους "Θρασύβουλας" (όλα είναι ατμός και ο άνθρωπος ύδωρ) και μας λένε ότι δεν χωράν στα στάτους. Για λόγους που σηκώνουν πολύ βαθιά κοινωνική ανάλυση (μπα, μάλλον απλώς μεγαλώσαν τα κακομαθημένα, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, που μάθαν να τρώνε πίτσα με μερέντα κι από πάνω αραβική κοτόπουλο πίνοντας μπύρα άνευ, και κάποια στιγμή βρήκαν και το φόρουμ - εκπληκτική εποχή που έχει 40ρηδες/ες και 50ρηδες/άρες μιλένιαλς ήδη απ'το 2020!!!).

    Ιδέα: Μήπως θα ταν πιο εύκολο αν τα κάναμε κάπως πιο αδρά τα στάτους; Panoxeras/oy - katwxeras/oy - o,ti_katsei_alla_ opws_thelw - flip.flop(xeri) - flip.flop (royxa) θα ήταν ίσως πιο "εμπεριεκτικά" - πιο inclusive που λέμε, και σίγουρα θα δείχναν λιγότερο γκλαμουράτα τα Κ/υ στάτους.

    Κι ίσως πιο εύκολο να βάζει κανείς o,ti_katsei_alla_opws_thelw χωρίς ενοχές και τύψεις, γιατί για τους perv του 'χε πει κι η μαμά να τους αποφεύγει. Κι η Ελληνίδα μάνα ξέρει, όχι αστεία.

    Εκτός κι αν, εσείς κι ο ομοϊδεάτης σας, που ομονοείτε στο ότι τα στάτους είναι βασικά άχρηστα, είστε έτοιμοι για τόσο μεγάλες τομές, ώστε να ζητήσετε να καταργηθούν πλήρως. Καμμία πληροφορία στα κροφίλ, ούτε φύλο, ούτε προσανατολισμός - αυτά άραγε δεν είναι ρευστά, μόνο τα Κ/υ στάτους είναι; Αντε ντε, να λάβετε και σεις κανά "ια σου κόκλα", να μην τα παίρνουμε όλα εμείς  

    ΥΓ. Απορία: Οταν συμφωνούσατε στο 5. του @Arioch , δλδ. ότι οι κοινότητες αυτορρυθμίζονται και σε όποιον δεν αρέσει το κουβαδάκι του και σε άλλη παραλία, σε τί ακριβώς συμφωνούσατε; Οτι καθονται παθητικά οι κοινότητες (και τα φόρουμ) και παρακολουθούν τον κάθε παπάρα που έρχεται να τους βρίσει για να κάνει τον σπουδαίο μέχρι να καταλάβει ότι δεν "κολλάει" και να σηκωθεί να φύγει μόνος του; Και μάλιστα τον παρακολουθούν αγόγγυστα; Ε, όχι και αγόγγυστα...
     
    Last edited: 30 Ιουλίου 2020
  8. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Εγώ είμαι περίεργη τι στάτους θα έπρεπε να υπάρχει για όσους μπαίνουν σε ένα βδσμ φόρουμ για να ανεβάζουν μόνο μουσική και ποίηση.
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Μάλλον κάνεις λάθος.
    Λέει πολύ απλά ότι αν ανοίξεις ένα σχετικό νήμα θα αποδείξει "κάτι" με συνταρακτικά επιχειρήματα.
    Εγώ αυτό κατάλαβα. Υποθέτω ότι αυτό το κατάλαβες κι εσύ.
    'Άνοιξε ένα νήμα λοιπόν μπορείς  
     
    Last edited: 30 Ιουλίου 2020
  10. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Status brat να βανουμε; Γιατί αν είναι να βάλουμε αλλά στατα, να μην μείνουμε κι εμείς στην απέξω. @elfcat καλά να’στε μου φτιάξατε το κέφι.
     
  11. Lost Hours

    Lost Hours Regular Member

    Καλύτερα να είστε περίεργη για το αν το στάτους καθορίζεται από τις αναρτήσεις του καθενός.
     
  12. Discerning

    Discerning Contributor

    @Nickname

    Οπως καταλαβαίνεις, εδώ μέσα ή θα γράφεις ότι εγκρίνουν οι παλιοί, ή θα το βουλώνεις γιατί είσαι νεούδι. Τα 15 χρόνια καθημερινής παρουσίας εδώ, τους κάνει να πιθανολογούν και για την επίδραση της καραντίνας στη ζωή σου! Δεν έχει πλάκα;

    Παρ' όλα αυτά, ναι, σε BDSM forum μπήκες. Xώρο ελεύθερης ερωτικής έκφρασης. Ελα μη γελάς στο "ελεύθερης". Σεβασμός στους 15ετείς από το 2008! Δεν πιστεύω να απαντήσεις καθήμενος. Μόνο σε στάση προσοχής μπορείς! Για φεμινοναζί έχω ματαξανακούσει, αλλά η πουτάνα η ζωή, έχει διασκεδαστικές εκπλήξεις...