Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

whoring

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος little_slut[PieR], στις 30 Ιουλίου 2005.

  1. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: whoring

    Εχοντας ως δεδομένο ότι τα 3α ατομα ειναι γνωστα κ φερεγγυα, ναι κάποιες φορες θα πιέσω τα θέλω των υπό όταν είμαι βέβαιη ότι αντέχουν να φτάσουν ως εκει που θα τους ζητησω να πάνε.
    Οι άντρες υπο έχουν μεγαλύτερες αντοχες κ πιο ξεκαθαρη συμπεριφορα κ ευελιξία ως προς την τέρψη της ηδονής τους..
    Οι γυναίκες ειναι πιο περιπλοκες.. το θέλουν, το φαντασιώνονται, ΑΛΛΑ πρεπει να αισθανθούν "συναισθηματική ασφάλεια" για να μπορέσουν να το απολαύσουν..
    Εγώ βιώνω την ηδονή του σκακιστή..
     
  2. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: whoring

    Δεν ειχα το κουραγιο να διαβασω εκτενως και τις 10 σελιδες αλλα θα προσπαθησω να απαντησω στα θεματα που καταλαβα κατοπιν Αδειας Του.
    Το μοιρασμα της σκλαβας γινεται μεσα σε εναν αυστηρο κυκλο απο ανθρωπους που ολοι ξερουν την ιδιοτητα μιας σκλαβας και το μοιρασμα ειναι μια απο της αυτονοητες ιδιοτητες της αν αυτο Επιυθμει ο Αφεντης της. Την ιδιοτητα του αντικειμενου που μοιραζεται χρησιμοποιειται κλπ.
    Η δημοπρασια σκλαβων απο οσο γνωριζω γινεται σε καποια club της Ευρωπης και συχνα χρησιμοποιουνται ψευτικα χρηματα μιας και τα χρηματα αυτα καθεαυτα σε μια τετοια δημοπρασια δεν παιζουν ρολο. Και αυτο γινεται σε κυκλο ανθρωπων του χωρου γνωριζοντας τις ιδιοτητες μιας σκλαβας και επισης ειναι κατι αυτονοητο και αποδεκτο απο ολους τους παρευρισκομενους αν αυτο Επιθυμει ο Αφεντης της. Την ιδιοτητα του ιδιοκτησιας η οποια δινεται δημοπρατειται κλπ.
    Η εκπορνευση μιας σκλαβας τωρα ετσι οπως την αντιλαμβανομαι γινεται σε ενα vanilla περιβαλλον. Η συμφωνια μεταξυ του "πελατη" και του Αφεντη ειναι εξ ολοκληρου αληθινη και τα χρηματα επισης αληθινα.(αν και δεν παιζουν οποιοδηποτε ρολο σαν χρηματικο προσωπικο οφελος μπορει και στο τελος να δινονται πισω). Ο συγγεκριμενος ανθρωπος που χρησιμοποιει την σκλαβα δεν εχει ακουσει ποτε τον ορο bdsm οπως ουτε επισης ξερει τις ιδιοτητες μιας σκλαβας. Κατι τετοιο περνει τοτε αληθινη μορφη και η σκλαβα μπορει να νιωσει στο πετσι την αληθινη ενοια μια των ιδιοτητων της για αυτο που ουσιαστικα ειναι. Μια πορνη. Δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει αυτο με ολους τους ασχημους χαρακτηριμους που ακουστηκαν πριν για τον Αφεντη. Πως ειναι προαγωγος νταβατζης κλπ. Δεν μπορω να καταλαβω πως ενα χωρο που ελαχιστες απο τις πρακτικες(αν οχι καμια απο τις πρακτικες) ειναι "κοινωνικα ηθικες" "κοινωνικα αποδεκτες" και καμια σχεση δεν εχουν με τον vanilla τροπο ζωης περνουμε ομως vanilla κριτηρια για να κρινουμε μια κατασταση που εξ ορισμου ειναι διαφορετικη.

    tender_lilly εχω μια απορια σε αυτο που γραφεις. Μηπως θα μπορουσες να μου εξηγησεις πως πιστευεις πως η ιδιοτητα σου σαν γυναικα αναιρει την ιδιοτητα σου μερικες φορες της υποτακτικης;Δηλαδη οι εκδιδομενες δεν ειναι γυναικες; Η εκπαιδευση σκυλας αναιρει την θυληκοτητα σου; Και πολλα αλλα πραδειγματα θα μπορουσα να δωσω αλλα ισως απλα να μην καταλαβα τι ενοεις. Δε νομιζω πως η υποταγη και η θυληκοτητα ειναι δρομοι που συχνα πυκνα συναντιουνται αλλα ο ιδιος δρομος με μια και μονο ουσια, εισαι το σκευος της ηδονης του Αφεντη οπως Κρινει Εκεινος. Οταν αυτη η ουσια δεν χανεται καμια πρακτικη δεν αναιρει την θυληκοτητα.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Re: Απάντηση: whoring

    Συμφωνώ ως προς τις σκλάβες. Πλην όμως, μιλουσα για υποτακτικές τότε που το έγραφα σχεδόν πριν δύο χρόνια, και μάλιστα για υποτακτικές σε πολύ αρχικό στάδιο. Εκπαίδευση σκύλας, αντικειμένου και μοιράσματος δεν κάνουμε με το "καλημέρα Σας Κύριε", έτσι δεν είναι;

    Όσον αφορά τα περί προαγωγών, μιά που τα είχα αναφέρει, τους είχα δώσει, τότε και σήμερα, πρακτική σημασία και μόνο, ηθικά δεν βάζω σε κατηγορίες κανέναν, για να πω ότι η εκπόρνευση σε βανίλλα περιβάλλον, όπως κι εσύ αναφέρεις, έχει και αυτή την σκοπιά.
     
  4. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: whoring


      ευχαριστω για τις επεξηγησεις
     
  5. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Εξαρτάται απ'το τι χαρακτήρας είσαι   Μπορώ να φανταστώ αρκετές περιπτώσεις ανθρώπων που το παίζουν έξυπνοι και γνώστες, αλλα δεν έχουν εμπειρία πέρα απ'τα απολύτως βασικά. Οι διαφορές του whoring με το sharing είναι τεράστιες και το ένα δε σχετίζεται καθόλου με το άλλο. Όσο για το αν το κάνουμε με το "καλημέρα", well, όπως είπα και παραπάνω, εξαρτάται σε ποιόν θα πέσεις.
     
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Απάντηση: whoring

    Εκείνη τη στιγμή ή γενικότερα; Αν θέλεις διευκρίνισέ το.

    Δεν είναι vanilla τα κριτήρια αλλά μάλλον προσωπικά.
    Υπάρχουν πράγματα κοινωνικά και ηθικά, περισσότερο αποδεκτά και άλλα λιγότερο αποδεκτά.
    Όπως καταλαβαίνεις το whoring μάλλον δεν ανήκει στην πρώτη κατηγορία.
    Είτε για τους bdsmers είτε για τους εκτός.
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Το σκεπτόμουν κι εγώ ότι εξαρτάται από πολλά και από το σημείο εκκίνησης της κάθε μιάς στο κάτω κάτω Master_Spiler, χιλιόχρονος και many happy returns με την ευκαιρία  , νομίζω κι εγώ ότι είναι ουσιώδεις οι διαφορές του whoring με το sharing.

    Έχουν όμως νομίζω ένα κοινό, whoring, sharing, slut training, poly ότι τα κάνει "σωστά" μία υποτακτική ή σκλάβα αφού έχει εμπεδώσει σε μέγα βάθος ότι είναι ιδιοκτησία του Αφέντη της και όχι του εαυτού της.

    Θα μου επιτρέψεις να μην παίρνω όρκο ως προς "το εξαρτάται σε Ποιόν θα πέσεις" γιατί ο Καθένας ακολουθεί έναν δρόμο ανάλογα με το ποιάν έχει στα χέρια Του και απ ότι ξέρω ... δεν είμαστε όλες ίδιες  
     
  8. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: whoring

    Μου Επετρεψε να απαντησω

    Lost_boy πριν φτασω στο συμπερασμα πως η σκλαβα εχει και μια ιδιοτητα της πορνης της εδωσα και αλλες ιδιοτητες σε αλλες στιγμες. Την ειπα αντικειμενο, ιδιοκτησια, σκυλα και ακομα πολλες ιδιοτητες της θα μπορουσα να ονομασω. Οπως τα προηγουμε παραδειγματα του μοιρασματος και του σκλαβοπαζαρου που εδωσα. Μου κανει εντυπωση πως με ρωτας μονο αν ειναι γενικα πορνη η μονο εκεινη την στιγμη και δεν με ρωτας αν ειναι γενικα αντικειμενο η μονο εκεινη την στιγμη.Πορνη του Αφεντη ειναι παντα οπως Εκεινος Θελησει, αντικειμενο του Αφεντη ειναι παντα οπως εκεινος Θελησει. Τα αναφερα και στο πρωτο μου ποστ ισως να πρεπει να το ξανααναφερω πως ολα αυτα καμια σχεση δεν εχουν με το προσωπικο χρηματικο οφελος. Αποκτουν σημασια εκεινη τη μονη στιγμη οπως και επισης στα σκλαβοπαζαρα (συνηθως) οι σκλαβοι "πουλιονται" για συγγεκριμενο χρονικο διαστημα και οχι αοριστου χρονου. Τη διαφορα που βλεπω αναμεσα στο whoring και στο sharing ειναι μονο το περιβαλλον και οι καταστασεις στις οποιες εξασκουνται και φυσικα τα διαφορετικα αισθηματα που γεννιονται σε καθε περιπτωση.

    Δεν πιστευω πως η ηθικη ειναι τοσο χαλαρη οσο λες. Η "κοινωνικη ηθικη" ειναι κατι που δεν αποδεχομαι μιας και στο περασμα του χρονου και τοπου αλλαζει οποτε ειναι ρευστη. Στην αρχαια Ελλαδα οι Ιεροδουλες μην ξεχνας εκαναν κοινωνικο εργο. Η ηθικη μου μου λεει πως οσο δεν πειραζω και δεν κανω κακο σε καποιον με αυτα που κανω ζω δεν εχω και κανενα λογο να ντρεπομαι για κατι. Και δεν βλεπω που ειναι μεμπτο αν καποιος τελικα βρισκει χαρα, ολοκληρωση, ευτυχια με το να "εκδιδεται" η καποιος βρισκει το ιδιο στο να "εκδιδει", οσο ολα αυτα δεν ξεπερνανε τα προσωπικα ορια και εκεινα της ηθικης οπως την περιεγραψα πιο πανω δεν βλεπω που τελικα εινai το προβλημα, ισως στο οτι ποσο βαθεια εχουμε χαραγμενα μεσα μας τα λογια της μαμας του μπαμπα και απο ολο το συγγενολοι ποσο βρωμικες κακες κλπ ειναι οι πουτανες; Επειδη ο χαρακτηρισμος πουτανα ειναι υβριστικος στην σημερινη εποχη; Οσο υβριστικος εινai και ο χαρακτηρισμος σαδιστης δεν βλεπω ομως κανεναν εδω να εχει προβλημα με το χαρακτηρισμο του σαδιστη/μαζοχιστη αλλα μονο με αυτον της πορνης.
     
    Last edited: 2 Μαϊου 2007
  9. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Μου το κάνεις μια επεξήγηση αυτό σε παρακαλώ λιγουλάκι;
    Δεν διαφωνώ, αλλά συγχρόνως εξαρτάται και το ΤΙ θέλει να κάνει σε κάποιον/α. Μη ξεχνάς άλλωστε οτι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που λένε οτι ξέρουν, αλλά στην ουσία δεν ξέρουν σχεδόν τίποτα, και όπως λένε στο χωριό μου, η ημιμάθεια είναι χειρότερη απ'την αμάθεια.
     
    Last edited: 2 Μαϊου 2007
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Απάντηση: whoring

    Τα “σκύλα” και “αντικείμενο” φυσικά δεν υφίστανται κυριολεκτικά (εφόσον δεν έχουν ανθρώπινη υπόσταση οι ρόλοι αυτοί) κι επομένως μόνο αλληγορικά θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν.
    Το “πόρνη του” όμως μιας και μιλάμε για whoring, αν κυριολεκτούμε είναι κάτι το σοβαρότατο. Δεν πιστεύω να διαφωνεί κανείς σε αυτό.
    Βέβαια ο καθένας φυσικά και είναι ελεύθερος να κάνει αυτά που θέλει κι επιθυμεί.
    Γι` αυτό πιστεύω πως είναι προσωπικές επιθυμίες δικές σου (και φυσικά σεβαστότατες) κι όχι γενικές των σκλάβων στο bdsm.

    Μιλάμε για κάποιον ή κάποιους μεμονωμένα ή για κάποιο συγκεκριμένο status;
     
  11. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: whoring

    Προς αποφυγη ολων των παρεξηγησεων μιλαω για whoring ΜΟΝΟ σαν bdsm κατασταση(οπως πολλες αλλες) και οχι για οτιδηποτε αλλο. Το ποσο αλληγορικο ειναι το σκυλα η το αντικειμενο σαν ιδιοτητα ειναι μαλλον το πως το βλεπει κανεις.
    Οσο για τις επιθυμιες των σκλαβων ειναι μια αλλη συζητηση για ενα αλλο θεμα.
    Οι ιδιοτητες που Επιθυμει ο Κυριος να εχει η σκλαβα ειναι πολλες μια απο αυτες ειναι και της "πορνης" οπως και πολλες αλλες. Οι καταστασεις οι οποιες Επιλεγει ο Κυριος για να την φτασει στα συγγεκριμενα πνευματικα επιπεδα ειναι επισης πολλες και διαφορετικες καθε φορα. Ολα μαζι κανουν το συνολο. Δεν μπορεις να παρεις κατι μεμονωμενο γιατι τοτε απλα δεν διακρινεις την ολη εικονα.
     
    Last edited: 3 Μαϊου 2007
  12. gaby

    gaby Guest

    ευχαρίστως  

    εννοούσα ότι υπάρχουν γυναίκες που μπαίνουν στο λαιφσταιλ έχοντας ζήσει πολύ ελεύθερα προηγουμένως και έχοντας συγκεντρώσει πολλές εμπειρίες ως βανίλλα, που είναι πιό απελευθερωμένες στην πράξη από άλλες έτσι ώστε ν αποδέχονται με ευκολία ή και να επιζητούν την χρήση τους από άλλους άντρες τώρα που είναι σκλάβες. Γιατί η νοοτροπία τους δεν το απέρριπτε εξαρχής και ίσως να μην το βλέπουν καν και ως σπουδαία ταπείνωση.

    για άλλες μπορεί να είναι πολύ δυσκολότερο... σκεφτείτε για παράδειγμα όσες μπαίνουν στον χώρο έχοντας πρωτίστως κατά νου να ερωτευτούν τον Τέλειο Κυρίαρχο... ή απλά τις καθ έξιν μονογαμικές όπως π.χ. μία μπελαλίδικη tender lilly