Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρερμηνείας το ανάγνωσμα (Αλτ! Τις ει;)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Nickname, στις 28 Ιουλίου 2020.

  1. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Καλλλλιτεχνς.
    Και το "ρομαντικΙα ψυχή" θα έκανε αλλά έχει πολλούς χαρακτήρες  
     
  2. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Όχι. Να μην κοροϊδευόμαστε ζήτησα. Το μιλάω άσχημα στον πληθυντικό είναι γελοίο.
    Να, αυτά μου κάνεις. Θα συμφωνήσω τώρα μαζί σου και μετά θα με κρίνεις γιατί συμφώνησα. Αυτό που έθιξα είναι ότι δημιουργείται η εντύπωση πως σε κάποια ποστ αφήνεται να εννοηθεί. Και ναι, μιλάμε για παράνοια.

    Δε νομίζω να έβρισα κανέναν ούτε να έκανα τον σπουδαίο. Ούτε έχω ασκήσει κριτική στη ζωή του οποιουδήποτε.

    Δε συνεχίζω γιατί είναι άτοπο να το κάνω. Οι μισές και παραπάνω απαντήσεις βασίζονται σε συμπερασματικές υποθέσεις.
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν ισχύει αυτό καθόλου και θα μιλήσω από προσωπική εμπειρία.

    Παρά το γεγονός ότι είμαι σχεδόν από την αρχή του φόρουμ, δεν ήμουν τακτικός, εμφανιζόμουν για λίγο καιρό και εξαφανιζόμουν για τεράστια χρονικά διαστήματα. Δεν ήμουν μέρος της "κοινότητας", αποφεύγω τις συναντήσεις όπως ο διάολος το λιβάνι, σχετίζομαι πολύ επιλεκτικά και με ελάχιστους και έχω τελείως διαφορετική αντίληψη περί BDSM απ' όσοι οι περισσότεροι των παροικούντων.

    Η διαφορά είναι ότι όπου και όποτε διαφωνούσα σε οτιδήποτε έγραφα αναλυτικά τη δική μου οπτική χωρίς γενικολογίες, χωρίς διακηρύξεις και χωρίς να προσβάλω την οπτική των άλλων.

    Θες να βοηθήσεις τον εαυτό σου να γίνει κατανοητός στους υπόλοιπους; Οι ερωτήσεις που σου έκανα είναι ένα καλό starting point.

    Δε θες; Δικαίωμά σου, κανείς δε σε υποχρεώνει με το ζόρι να γίνεις μέλος κάποιας κοινότητας ωστόσο ισχύει και αντίστροφα: καμιά κοινότητα δεν είναι υποχρεωμένη να σε δεχτεί με το ζόρι.
     
  4. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Γενικά μιλάς ή έχεις στο νου σου συγκεκριμένη κοινότητα;
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Γενικά
     
  6. Discerning

    Discerning Contributor

    @Arioch

    Εχεις τον δικό σου τρόπο, έχω τον δικό μου. Διαφέρουν. Ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε να ανταλλάξουμε απόψεις, όμορφα και χωρίς προσβολές και κατινίστικο υφάκι. Κάθε φορά μπήκες σε νήμα μου, και τοποθετήθηκες χωρίς flaming, off topic και λοιπές ανοησίες. Αντιθέτως, αρκετοί/ές άλλοι/ες...

    Γράφεις για κοινότητα. Φαντάζομαι, εννοείς το forum και αναφέρεσαι στα λίγα μέλη που είναι ενεργά στις συνομιλίες. Με τα άλλα, τα δεκάδες, τι πιστεύεις ότι γίνεται και που τα τοποθετείς; Εκτός κοινότητας; Αναρωτήθηκες γιατί δεν γράφουν, και αν ναι, ποια είναι η απάντηση που δίνεις;

    Μήπως γιατί δεν επιθυμούν ή δεν "αντέχουν" να γράψουν το οτιδήποτε, από τη μαλακία τους (για κάποιους), τη μεγαλοστομία τους (για άλλους) ή τις σκέψεις τους με τον δικό τους τρόπο, και να έχουν να αντιμετωπίσουν ορισμένους από τους παλιούς, που την έχουν δει επαΐοντες (sic) και θεματοφύλακες του BDSM?

    Εχεις μιλήσει σχετικά με αρκετές υ, για να σχηματίσεις ευρύτερη γνώμη; Εάν ναι, γράψε τι εικόνα πήρες, γιατί η δική μου θα θεωρηθεί κάπως πάλι...

    Υ.Γ Εχω την αίσθηση πως γνωρίζεις τη συμπεριφορά των φεμιναζί, των μισανδριστών και των χριστιανοταλιμπάν. Θα περίμενε κανείς, να μην συναντήσει τέτοιους τρόπους αντιμετώπισης, σε ένα χώρο ελεύθερης έκφρασης του ερωτισμού!

    Αυτά...
     
  7. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ακριβώς. Εφόσον δεν σε γνωρίζουμε προσωπικά ο μόνος τρόπος να κριθείς είναι τα γραπτά σου, ο τρόπος σου.

    Εγώ αντιδρώ όπως αντιδρώ και είναι ο δικός μου τρόπος, οι υπόλοιποι μπορεί να τον συμμερίζονται ή όχι, δεν κάνει ούτε εμένα καλύτερους ούτε εκείνους χειρότερους, δεν τους προσβάλλω με τον τρόπο μου και έτσι δεν με προσβάλλουν κι εκείνοι με το δικό τους.

    Γιατί οι πιο πολύ το βλέπουν ως tinder, τόσο απλά.

    Για τους περισσότερους που αποχώρησαν "life happened", δεν έρχονται όλοι εδώ για την παρέα. Υπάρχουν και άλλοι που έφυγαν ή για την ακρίβεια τους έφυγαν με τις κλωτσιές αλλά όχι γιατί την είπαν σε "θεματοφύλακες". Δεν υπάρχουν θεματοφύλακες εδώ, υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει να συζητάνε για πράγματα που αφορούν το BDSM, simple as that.

    Έχω μιλήσει με πάρα πολλές αλλά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ρωτάς. Εικόνα πάνω σε τι;
     
    Last edited: 31 Ιουλίου 2020
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Σαπορταρτγουόρκερς...
    Φήμες πως έχουν προταθεί και απορριφθεί τα "Τεχνωσμωτικός", "Φιλότεχνος", "DJ", "Τεχνοφιλικός" και "Μελίρρυτος", ελέγχονται ως "δοκάρι κι έξω"...
     
  10. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Τεχνοφιλος. Κάνει τίμια κινκια. Και τεχνολαγνος.
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Δεν κοροιδευόμαστε. Κοιτάξτε, ο πληθυντικός της ευγενείας μας τελείωσε όταν μας τελείωσαν οι ευγενείς και οι τίτλοι ευγενείας τους, αν και ίσως χρησιμοποιείται ακόμη από κάποιους δουλοπρεπείς. Μας απέμεινε ο πληθυντικός των αγνώστων, που δείχνει την μη οικειότητα. Επίσης δείχνει και την ίση απόσταση από τον Αινστάιν και τον μπετόβλακα. Εσείς, τουλάχιστον θα έπρεπε να το καταλαβαίνετε, αυτό με τις ίσες αποστάσεις. Είναι κάτι σαν το αγγλικό "you", με το οποίο οι Βρετανοί μιλούν και στον υπουργό και στον σερβιτόρο, εφ' όσον τους είναι άγνωστοι.

    Τώρα, όσον αφορά το αν μιλάω άσχημα, ας προσέξει κανείς πρώτα πώς μου μιλάει αυτός, και μετά ας έρθει να μου πει, να του εξηγήσω αν δεν κατάλαβε.

    Δεν φαντάζομαι να φαντάστηκε κανείς άλλος ότι εννοούσα εσάς, αν όμως το φαντάστηκε, τότε ξεκάθαρα όχι. Ρώτησα πώς προτείνετε εσείς να υλοποιήσουμε την αυτορρύθμιση που συμφωνήσατε με τον @Arioch στην περίπτωση που κάποιος/α έρχεται με αυτόν τον τρόπο στο φόρουμ. Δεκαπέντε χρόνια έχουν νομίζω δοκιμαστεί τα πάντα: αδιαφορία, χλεύη, ανασκευή, επιχειρήματα, διευκρινίσεις, ανοχή, μπανάρισμα, δούλεμα, "όξω απ'την παράγκα", κλπ. κλπ. Αν δείτε και στο "αδελφό" νήμα υπάρχει μες στο ίδιο το νήμα ένα μείγμα αυτών, που απεικονίζει και την ιδιοσυγκρασία του κάθε μέλους. Εχετε εσείς καμμιά φρέσκια ιδέα που θα δουλέψει; Ειλικρινώς ρωτώ, αν έχετε, είναι καλή στιγμή να την πείτε.
     
  12. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Κατανοητό και θεμιτό το δια ταύτα, καμία φορά όμως δεν είναι κακό να κοιτάμε -ειδικά αυτά που θεωρούμε λυμένα- με φρέσκια ματιά. Ας μην ξεχνάμε ότι το τοπίο αλλάξει, το πράγμα ανοίγει, οι άνθρωποι μεγαλώνουν, μπαίνει νέο αίμα.

    Προτού προβεί κάποιος σε νέες προτάσεις, δεν είναι και τόσο κακή η ιδέα της αναδρομής. Κι ας φαντάζει χιλιοειπωμένο, είναι μία αρχή προς την κατανόηση. Ακόμη κι όταν αυτή δεν έρχεται σε απτό χρόνο.
     
    Last edited: 31 Ιουλίου 2020