Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρερμηνείας το ανάγνωσμα (Αλτ! Τις ει;)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Nickname, στις 28 Ιουλίου 2020.

  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    @Discerning

    Μετάπτωση σε Plan B??? Τόσο γρήγορα; Από νέος Κόκορας στο κοτέτσι, που δεν είναι σαν τους άλλους, τους εγκλωβισμένους στα "κουτάκια" τους και καλεί σε "Χαμηλές Πτήσεις", κατευθείαν σε κότα λειράτη, και "Κορίτσια μας βιάζουνε"; (σόρι, Αρκάς μου έρχεται όταν σας διαβάζω, όχι Τζιμάκος)

    Θα μου πείτε λειρί ο ένας, λειρί κι η άλλη, εύκολη η μεταμφίεση.. Δε 'ν' κακό... μπορεί να τσιμπήσει κάποια, να στέρξει τον "αδικημένο" που είχε αστέρι αλλά το "σύστημα" και τα "κυκλώματα" τον "φάγανε"...

    Το περίμενα όμως σε λίγο πιο Σερνικό - εικάζω απ' τα γραπτά σας το '66 γεννηθείς; Σημαδιακή χρονιά, βγήκε "Ο Κατατρεγμένος" με το Βασίλη Ξανθόπουλο, έτσι κάπως να πλασαριστείτε... Χρόνια στην ξενιτιά, μα δίχως λυτρωμό, πίσω στην πατρίδα, μα δίχως δικιωμό... Απονη ζωή (κι ανίκητη βλακεία). Στο τέλος της ταινίας, θα βγουν βέβαια στη φόρα οι μηχανορραφίες κι οι παρεξηγήσεις, και θα το πάρετε το κορίτσι.. (ίσως #not) Μια φορά, πολύ πιο ταιριαστό για σας από το να παριστάνετε τη Μπλανς Επιφανί, τη μεγαλοκοπέλα που με αφέλεια μεν, αλλά με ήθος και υπομονή αντέχει τις κακοποιήσεις που της επιφυλάσσουν οι βάρβαροι κατακτητές βρίσκοντας την μονίμως αβοήθητη κι ανυπεράσπιστη ... (αστα διάλα, βούρκωσα..).

    Θέλω να πώ, δεν πάει στο ιματζ Μάνος Χατζιδάκις, βάλτε μια αντρίκια ζεμπεκιά, να γουστάρουμε...

    Για να μην μένει υποψία, είμαι η τελευταία που θα θελα να μην γράφετε - (σας) γλεντάμε, από τη μέρα που μπήκατε, εγώ λέω αν χρειάζεται ακόμη και να ακριβύνει η συνδρομή αλλά εσείς να συνεχίσετε!

    Ενα πραματάκι μόνο να προσέξετε: αυτό με την "ελεύθερη έκφραση" που δήθεν τους την στερούν ΑΦΟΥ δημοσιεύσουν την κάθε σάχλα τους αυτοί που τους λένε "ρε, α' πάγαινε από δω, με τις αηδίες σου" μόνο τα χρυσαύγουλα το επικαλούνται. Δεν σας εμπόδισε κανείς, ούτε εσάς ούτε κάποιον άλλο, να δημοσιεύσετε οτιδήποτε. Μόνο ΑΦΟΥ δημοσιεύσατε εξασκήσαμε το δικαίωμά μας να το σχολιάσουμε. Οπότε αφήστε τις κρυάδες με τα φεμιναζί και τους μασκιουλινοχαζοί, γιατί αν προκύψει κανά τέτοιο θέμα χρυσαυγουλισμού, είμαι σίγουρη ότι θα βρεθούν αρκετοί για να δείτε τη διαφορά της γλωσσικής μεταφοράς "είναι για μπάτσες" από την κυριολεξία της φράσης "είναι για μπάτσες". Με τρόπο που δεν θα επιδέχεται παρερμηνεία.

    Θα χρειαστεί βέβαια να ενηλικιωθείτε, για να μάθετε ότι όταν βγαίνετε δημόσια, μπορεί να σας περιμένει και η απόρριψη. Grow up, and live with it!
     
    Last edited: 31 Ιουλίου 2020
  2. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Ο ενικός αριθμός και ο ειρωνικός λόγος είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Θα το έχετε ακούσει.
    Τώρα το ξεκαθαρίσαμε και χαίρομαι. Αν θέλετε, κάποιες απορίες μόνο.
    Γράψατε τρεις σελίδες word απάντηση σε μένα για να μου πείτε τι σας απασχολεί γενικά και για τα πάντα;
    Ποιος σας είπε ότι θα έπρεπε να έχω γνώση και άποψη για το ιάσο κόκλα που αναφέρατε ή όποιον άλλο προβληματισμό σας που ποτέ δεν πήρα θέση;
    Τόσο πολύ σας ενδιαφέρει η άποψη μου;
    Γιατί δεν ανοίγετε ένα νήμα με το συγκεκριμένο θέμα; Ρωτήσατε και τους 18000 και έμεινα εγω;

    Καταλαβαίνετε ότι πολλές φορές δημιουργούνται εντυπώσεις από αυτά που γράφουμε ακόμα και αν δεν ονομάσουμε. Αυτό έγινε και τώρα. Το ξεκαθαρίσετε, ξαναλέω, όλα καλά.
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Τι μας λέτε;

    Δεν είναι, ὅπερ ἔδει δεῖξαι

     
     
  4. Discerning

    Discerning Contributor

    @elfcat

    Εχεις την πολυτέλεια να προσβάλλεις ξανά και ξανά και ξανά..., για το γνωστό λόγο (φαντάζομαι) 15 χρόνια από το 2008. Απεναντίας, κάποιο από τα σχόλιά μου στο παρόν νήμα, θεωρήθηκε προσβλητικό και ο λογαριασμός μου είναι προσωρινά περιορισμένος. Μπορείς να εικάζεις ό,τι θέλεις. Κι εγώ, όπως και άλλοι/ες να συμπεραίνουμε. Συνέχισε.
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Και εδώ τι λέει; Ποιο να πιστέψουμε από τα δύο;
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Μα σας έγραψα "μαγκιόρικος ενικός της αγενείας", ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ;

     

    Μα καλά, τί Word έχετε, το 1.1 σε wfw 3.11 και πιάνει το ποστ μου 3 σελίδες; Τέλος πάντων, ρωτάω για να υπολογίσω, δεν σας κάνω έλεγχο... Λοιπόν,

    1+2 Αν θυμάστε ΕΣΕΙΣ ανοίξατε το θέμα με τα στάτους. Γράψατε περίπου 6 σελίδες σε word για να μας πείτε ότι τα στάτους είναι βασικά άχρηστα και να κατηγοριοποιήσετε το πώς διαλέγουν τα μέλη στάτους. Δεν είπατε κάποια λύση στο πρόβλημα που διαπιστώνατε και σας πρότεινα 2-3 εγώ. Ούτε τις εγκρίνετε ούτε τις απορρίπτετε απ'ότι κατάλαβα. Το ιάσο κόκλα που θα παίρνετε στα ΠΜ είναι συνέπεια της "ολικής" λύσης μου, να μην ενημερώσω;

    3. Πού να ξέρω αν με ενδιαφέρει η άποψή σας πριν την διαβάσω; Μπορεί να είναι μια πολύ καλή νέα ιδέα, μπορεί να είναι άλλη μια μπαρούφα.

    4. Γιατί να ανοίξω νήμα, δεν κάνω γκάλοπ. Εσείς είπατε ότι συμφωνείτε με τον @Arioch, όποιος δεν "κολλάει" εδώ μέσα τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία, ε, λέω και γω, κάτσε μήπως αυτός έχει καμμιά καλή ιδέα για το πώς υλοποιείται αυτό, μπορεί και να του κόβει λίγο παραπάνω αφού σε δυό μήνες κατάλαβε ότι τα στάτους είναι αναξιόπιστα. Νέος είναι στο φόρουμ, όλο και κάποια νέα ιδέα θα έχει να μας πει.

    Εχετε; Αμα δεν έχετε κάτι καινούργιο να μας πείτε, δεν είναι κακό να μας το πείτε. Οτι δεν έχετε.

    Να ξέρουμε, αν κάποιος έχει κάτι νέο να πει ή απλώς έχει έρθει να πει "όχι-παλιό".
     
    Last edited: 31 Ιουλίου 2020
  7. elfcat

    elfcat . Contributor

    @Discerning


    Είναι αλήθεια ότι κι εγώ είχα υποψιαστεί εδώ και λίγες μέρες ότι είστε κάπως περιορισμένος. Λέτε προσωρινά, σας το εύχομαι.

    Υγιαίνετε
     
  8. Discerning

    Discerning Contributor

    Επίτρεψε στον εαυτό σου, το ενδεχόμενο να κάνεις λάθος...

    Καλό!
     
  9. Discerning

    Discerning Contributor

  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να κάνω λάθος αλλά 999.999 στις 1.000.000 κάτι που μοιάζει με πάπια, ακούγεται σαν πάπια και κολυμπάει σαν πάπια, είναι πάπια.

    Επίτρεψε στον εαυτό σου, το ενδεχόμενο να κάνεις λάθος.
     
  11. Discerning

    Discerning Contributor

    Αν έχεις μιλήσει, σε βαθμό να σου δώσουν την αλήθεια τους, με τη συντριπτική πλειοψηφία όσων μελών πέρασαν από εδώ... τότε οι πιο πολλοί το βλέπουν σαν tinder.

    Αναρωτιέμαι παρ΄ όλα αυτά, παίζει ρόλο για όλους το πως το βλέπουν;
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Τι-σκέφτεσαι-τώρα.5534/page-3268#post-1088675

    Φυσικά, ανάλογα με το πως το βλέπουν δρουν κιόλας. Όσοι το βλέπουν σαν ένα μέρος να μιλήσουν για θέματα BDSM, το κάνουν. Όσοι το βλέπουν σα νυφοπάζαρο πράττουν ανάλογα.