Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρερμηνείας το ανάγνωσμα 2

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Discerning, στις 30 Ιουλίου 2020.

  1. Discerning

    Discerning Contributor

    Που ακριβώς, θεωρείς ότι διαφωνούμε;

    Δεν το ανέφερα ως καθοριστικό ή όχι παράγοντα αντοχής, (γι αυτό και έγραψα το παράδειγμα με την αδύνατη-αθλήτρια, 14% ΠΛ...) αλλά ως σημαντικό παράγοντα τυχόν βλάβης, όταν απουσιάζει η γνώση και η εμπειρία.

    Ακόμα ένα μέλος που δεν γνωρίζει, (και δεν ενδιαφέρεται να μάθει) εάν υπάρχει γραπτό πρωτόκολλο.

    Και εδώ συμφωνούμε. Εγραψα

     
    Last edited: 31 Ιουλίου 2020
  2. tithon

    tithon Contributor

    οφείλει οπωσδήποτε να πέσει στην κλαψομουνιά οτι τον ρίχνουν, του επιτίθενται, τον αδικούν, τον χλευάζουν (όπως ταιριάζει, άλλωστε) οι κάκιστοι κι αισχροί κι ανήθικοι ψευδοροκάδες, αντί να μείνουν έκθαβοι ως μαλάκες, με την πεφωτισμένη σκέψη οτι δεν υπάρχει τίποτε πέρα απ το ασυνάρτητο σκυλοροκ, που δεν πέρασε ποτέ από κανενός το μυαλό στα 14, αντί να χειροκροτήσουν την απύθμενη επαναστατική ανοησία. αντί να εκστασιαστούν με την σύγχυση.
    πλησιάζουμε να συνεννοηθούμε.
     
  3. Discerning

    Discerning Contributor

    Πάλι εδώ βρε; Kαθόλου αναμενόμενο!

    τελικά για κάποιους/ες, η ουσία είναι να μη μυρίσουν τα σάβανα... Δώσ(τ)ε
     
  4. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Κάνατε μια ερώτηση, σε αυτή απάντησα.



    Αντοχή στον πόνο διαβάζω και επαναλαμβάνω ότι αυτός που Κυριαρχεί είναι σε θέση να ρυθμίσει μεταξύ άλλων και το πόσο πόνο θα αντέξει η υ.

    Είτε ψηλός είτε χαμηλός ΔΜΣ το ενδεχόμενο ατυχήματος υπάρχει όπως παντού άλλωστε. Μεγαλύτερο ή μικρότερο αναλόγως ΔΜΣ δεν γνωρίζω, δεν έχω στατιστικά.

    Δεν έχω δει κανένα μέλος, εκτός από εσάς, να αναφέρεται σε ύπαρξη ή όχι γραπτού πρωτοκόλλου. Σε κοινό κώδικα επικοινωνίας ναι, σε κοινά πατήματα ναι, σε κοινές παραδοχές ναι, σε κοινούς κανόνες ναι. Για γραπτό πρωτόκολλο μόνο από εσάς διάβασα. Εάν υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει ευχαρίστως θα το διαβάσω.


    Εσείς λέτε :

    Εγώ λέω ότι το TPE δεν βιωνεται έτσι. Μια χαρά μπορεί η CEO να είναι σ και να το βιώνει μέχρι το μεδουλι. Και το TPE να υφίσταται πραγματικά!
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Καθόλου απλά. Σε αντίθεση με το παράδειγμά σου που περισσότεροι γνωρίζουν τι είναι progressive rock ή τουλάχιστον μπορούν να το ψάξουν, εδώ δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς πρεσβεύεις πέρα από αόριστες -και στα μάτια πολλών αφοριστικές- γενικολογίες.

    Σου έκανα πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις προκειμένου να σου δοθεί η ευκαιρία να απαντήσεις συγκεκριμένα και χωρίς γενικότητες αλλά κατά τα φαινόμενα δε θες να απαντήσεις.

    It's ok by me.
     
  6. Discerning

    Discerning Contributor

    Είναι οι απόψεις σου. Σεβαστές.

    Πως προκύπτει πως η συγκεκριμένη ήταν υ; Επίσης πως εξάγεται το συμπέρασμα πως υπήρχε Κ/υ;

    Γενικό σχόλιο: Μήπως τελικά δεν είναι τα πράγματα τόσο συγκεκριμένα, όσο θέλουν κάποιοι να τα παρουσιάζουν; Μήπως οι κοινές παραδοχές, δεν είναι τόσο κοινές όσο διατείνονται ορισμένοι/ες; Σε άλλο νήμα, οι μεν υποστηρίζουν πως μπορεί να υπάρχει S/Μ χωρίς Κ/υ, οι δε πως όχι.

    Mε βάση τους κοινούς κανόνες και τον κοινό κώδικα επικοινωνίας που αναφέρθηκες, total = total. Με βάση τη δική μου οπτική, συμφωνούμε στη γενική αρχή της άποψής σου.
     
  7. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Το χοντραίνεις τώρα..  
     
  8. Discerning

    Discerning Contributor

    Η δική σου οπτική. Σεβαστή

    Oύτε εγώ γνωρίζω τι ακριβώς πρεσβεύεις. Για ποιο λόγο να γνωρίζεις "εσύ"; Σε προσέγγισα ή με προσέγγισες και χρειάζεται να τα πούμε πιο αναλυτικά για να υπάρχει ή όχι εκκίνηση; ! Για κανέναν και καμία δεν γνωρίζω τι ακριβώς πρεσβεύει. Για ποιo λόγο άλλωστε; Σε ότι διαβάζω απαντώ αν με ενδιαφέρει, προσπερνώ αν μου είναι αδιάφορο. Τόσο απλά. Εάν το θελήσω για κάποια, θα κινηθώ όπως εγώ κρίνω, και θα μάθουμε ή δεν θα μάθουμε τι ακριβώς πρεσβεύουμε. Επίσης τόσο απλά!
     
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν ήμουν εγώ που άνοιξα σωρηδόν τα topics και χωρίς κανείς μετά από 4 ή 5 να έχει καταλάβει πως *ακριβώς* εννοείς εσύ το bdsm.
     
  10. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    1. Συζήτηση σε bdsm φόρουμ, στο τοπικ bdsm discussion
    2. Σε όλο το πρώτο ποστ σας μιλάτε για Κ/υ και Μ/σ. Η απάντηση σας, από όπου πήρα το απόσπασμα, τόσο στην εισαγωγή της όσο και στο 1. Και 2. που εσείς γράψατε και στην κατακλείδα της αναφέρεστε σε Κ/υ και Μ/σ. Τι να συμπεραίνω? Ότι μιλάτε για προπόνηση σε πολεμικές τέχνες ή για θωρακοτομη χωρίς αναισθησία?

    Υ.γ. Αρεσκομαι πολύ σε πολλά παιχνίδια, ενηλίκων αλλά και κάποια παιδικά. Το γύρω γύρω όλοι δεν συγκαταλεγεται σε αυτά
     
  11. Discerning

    Discerning Contributor

    Αρχικά γιατί πιστεύεις πως εκεί που ήθελα να με καταλάβουν, δεν το πέτυχα; Και ποιον αφορά στη τελική; ! Στη συνέχεια υπάρχει κάποιος κανόνας του forum που να θέτει περιορισμό στον αριθμό των topics ή που να ορίζει τη προϋπόθεση στον κάθε νηματοθέτη να παρουσιάζει ακριβώς τι πρεσβεύει; Εσύ δηλαδή τόσα χρόνια απαντάς σε κάθε νήμα; Δεν έχεις αδιαφορήσει για κανένα; Και όταν διαβάζεις μια, κατά τη γνώμη σου μπαρούφα, συνεχίσεις να βολοδέρνεις στο συγκεκριμένο νήμα;

    Εκανα τη 4η δημοσίευση στο off topic, μια σκέψη άσχετη με το BDSM και έκαναν flaming και εκεί. Ναι, καλά πήγε το μυαλό σου σε συγκεκριμένα μέλη. Λες να έγινε για να μάθουν πως ακριβώς εννοώ το BDSM? Σοβαρά τώρα;
    Mόνο οι ανόητοι, οι αδιάφοροι και οι ανυποψίαστοι δεν έχουν καταλάβει γιατί έχω δεχτεί τόσες και τέτοιες επιθέσεις. Χαμογελάω.
     
  12. Discerning

    Discerning Contributor

    Περνάς το point σου, περνάω το δικό μου. Fair enough.

    Ο καθένας με τα γούστα του. Σεβαστό. Ωστόσο δεν σε κάλεσα να παίξουμε. Αν το έκανα, θα ήταν στο δικό μου παιχνίδι, με τους δικούς μου κανόνες. Το αν το αποδεχόσουν ή όχι, θα ήταν στη δική σου θέληση. Τόσο απλά.