Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εγκυμοσύνη και BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος astarti, στις 2 Ιουλίου 2015.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Υπάρχουν γυναίκες που όταν γεννάνε φωνάζουν «Μαλάκα Μανόλη τι μου έκανες» άλλες «Θεέ μου συγνώμη δεν θα το ξανακάνω» και άλλες που σφίγγουν το χέρι του άνδρα τους, που είναι μαζί τους στην αίθουσα του τοκετού, όπως ήταν και στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού και σε όλες τις επισκέψεις στον γυναικολόγο.

    Υπάρχουν άνδρες που αγαπάνε τις γυναίκες τους και τις ποθούν εγκυμονούσες και άλλοι που τις αποφεύγουν σαν να είναι άρρωστες.

    Η πρώτη συμβουλή που δίνουν οι σύμβουλοι στους άνδρες είναι να εκδηλώνουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον για τις εγκυμονούσες γυναίκες τους, γιατί αυτές νοιώθουν ότι γίνονται απωθητικές, με τις αλλαγές του κορμιού τους. Οι άνδρες που αγαπάνε τις γυναίκες τους τις ποθούνε πάντα. Οι άλλοι πάνε αλλού και αφήνουν τις εγκυμονούσες και τις λεχώνες στην ησυχία τους.

    Αυτοί που ποθούν τις εγκύους γυναίκες τους και έχουν αντίστοιχα γυναίκες που ποθούν τους ίδιους, παραμένουν για πολλά χρόνια (για πάντα συνήθως) μαζί.

    Όταν μιλάνε για έλλειψη ενσυναίσθησης γυναίκες που πηδιούνται με άλλους, εκτός από τον πατέρα των παιδιών τους και οι άνδρες που είναι πολυγαμικοί «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».
     
    Last edited: 1 Αυγούστου 2020
  2. mariosxl

    mariosxl Beautiful World

    Αν τη γουστάρεις την άλλη την παντρεύεσαι και κάνεις και κάνα παιδάκι αν μπορείτε.

    Πολύ το φιλοσοφήσαμε.

    Τώρα αν χαθεί και λίγο το σεξ ή σου έγινε η γυναίκα και λίγο σαν φάλαινα, άντρας είσαι, διόρθωσε με τρόπο την κατάσταση.

    Η άλλη σηκώνεται βραδιάτικα να ξεσκατίσει, θηλάσει και ότι άλλο προκύπτει. Σίγουρα θα σταματήσει να σηκώνεται επειδή της τρίβεις τον πούτσο σου βραδιάτικα να σου πάρει πίπα ή να σου κάτσει (αχ, ωραία εργένικη ζωή! ).

    Και τι έγινε; Παιδάκι έχετε. Είναι κάτι όμορφο. Και σαν πατέρας έχεις πλέον και εσύ αλλά αγγούρια στον κώλο (τρελά έξοδα, ξαφνικά!) να ασχοληθείς.

    Για να το κλείσουμε, να σας λυθούν οι απορίες.

    Αν σου πει καμία κουβέντα η άλλη παραπάνω πχ "Μάριε τι μου κανες" , σκέφτεσαι "καλά σου κανα" αλλά δε λες τίποτα. Μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά. Της δίνεις και κάνα φιλί όταν γκρίνιαζει έτσι. Να της πετάξεις τον πούτσο έξω όμως για παρηγοριά μάλλον δεν πιάνει πλέον.

    Μακριά από ειδικούς και συμβουλές, μην πετάτε λεφτά, θα τα φάνε μετά οι παιδίατροι και οι πάνες με τις παιδικές τροφές.

    Ο άντρας προσέχει τι μπαίνει στο ψυγείο μη σου γίνει και η δική σου ψυγείο.

    Στην πρώτη δυσκολία δεν ξενοπηδάμε να τα διαλύσουμε όλα. Τώρα αν δεν κρατιέσαι μόνο με ιερόδουλες. Όχι αλλού σχέσεις με συναισθήματα. Όποια θέλει να το σχολιάσει αυτό.

    Τέλος, ετοιμαστείτε και για το δεύτερο. Κρίμα να μεγαλώνει το παιδί μόνο.
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Το κάνεις επειδή έχεις καύλες, θες να παίξεις και/ή να γαμήσεις και η σύντροφός σου λόγω εγκυμοσύνης δεν μπορεί.

    Όπως δεν κόβεις το αλκοόλ ή το κάπνισμα επειδή η σύντροφος είναι έγκυος δεν είναι ανάγκη να κόψεις το σεξ.
     
  4. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Α;
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

      τρολλάρεις έτσι;
     
  6. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Αυτό που θα ήταν πραγματικά απορίας άξιο θα ήταν να γράφατε το εξής.

    Φίλη μου υπό γέννησε πριν κάποιους μήνες ένα πανέμορφο ζουζούνι, και ο κύριος της (αναφώνησα "σύζυγος πλέον!" και αυτή έκλαψε από τα γέλια, θα σας πω μετά) είναι πολύ χαρούμενος - τον αποκάλεσα χαζομπαμπά και μου απάντησε κάτι που δεν κατάλαβα, τύπου "οι χαζοεκφράσεις είναι για τους χαζούς", δεν ξέρω για ποιόν μιλούσε. Σε όλη την εγκυμοσύνη προς μεγάλη μου έκπληξη μου είπε πως η ασυμμετρία συνέχισε να είναι στη ζωή τους. Δεν κατάλαβα και τη ρώτησα αν εννοούσε το bdsm. Γέλασε πολύ, μου είπε ότι άλλο η πούτσα ξύλο που καταλαβαίνω εγώ και άλλο τελείως η κυριαρχία, αλλά ότι δεν πειράζει και την διασκεδάζει να επιμένω να μην καταλαβαίνω μετά από τόσα χρόνια και τόσες εξηγήσεις. Τη ρώτησα για το σεξ, γέλασε ξανά και με ρώτησε "Αυτό που καταλαβαίνεις εσύ; Το μέσα-έξω;", μετά αναστέναξε σαν να έκανε υπομονή και μου είπε ότι ήταν διαφορετικό και έλειπε για κάποιο διάστημα ("Α! να που το bdsm μπήκε εντελώς στην άκρη!!" αναφώνησα, "Εμ, τι άλλο θα 'λεγες;" απάντησε, δεν κατάλαβα γιατί), ότι η ουσία είναι ότι η θέση της και η χαρά της είναι να τον υπηρετεί με κάθε τρόπο, γιατί τον ακολουθεί, είπε. Τον ακολουθεί πού; Στα ψώνια; Στο ψάρεμα; Δεν καταλαβαίνω, τι χαζή που είναι, εγώ θα εκμεταλλευόμουν φουλ την ευκαιρία να κάνω κουμάντο και σε αυτόν και στους πάντες, ανοιχτά!!
    Και αυτό που μου 'πε μετά; Ότι η πίπα διώχνει τις αναγούλες; Μνήσθητί μου κύριε τι μου έμελλε να ακούσω η κακομοίρα!! Φτου κακά!!

    Ήμουν σίγουρη όμως ότι τουλάχιστον τώρα με το μπεμπάκι το bdsm μένει στην άκρη καθώς τα ωράρια είναι εξαντλητικά, ξυπνήματα κάθε λίγο το βράδυ κλπ, αλλά πάλι μου είπε να συνεχίσω να ασχολούμαι με πούτσα ξύλο μόνο - σάμπως είναι και κάτι άλλο το bdsm;;; Δεν κατάλαβα!!
    Τέλος πάντων, απ' ότι μου είπαν αυτό που κάνουν δεν χρειάζεται καμία παύση, γιατί είναι στον πυρήνα της σχέσης τους, και ότι καλό και ασφαλές είναι να είναι κανείς αληθινός και συνεπής σε αυτά που επιλέγει στις σχέσεις του. Εγώ πάλι δεν το κατάλαβα, αλλά ξέρω ότι δεν γίνεται αλλιώς απ' ότι καταλαβαίνω εγώ, οπότε λογικά αργότερα θα ξαναβρούν τους ρυθμούς μου! Ή μου λένε ψέματα από τώρα!!

    Α, ναι, μην το ξεχάσω: όταν της είπα για τον κύριό της "σύζυγος πλέον!" γέλασε πολύ, και μου εξήγησε ότι το γεγονός ότι βλέπω το γάμο σαν αναβάθμιση είναι λόγω ότι εγώ ακόμη είμαι αγκιστρωμένη σε στερεότυπα περασμένων δεκαετιών ή τριτοκοσμικων χωρών. Της είπα ότι δεν το κατάλαβα αυτό, ποιές περασμένες δεκαετίες, ποιές χώρες; Στην Ελλάδα το 2020 δεν ζω κι εγώ; Και απάντησε ότι σε πολλές περιπτώσεις οι περασμένες δεκαετίες και τριτοκοσμικές χώρες παραμένουν στο μυαλό. Αλλά πάλι δεν κατάλαβα.



    Να τους ζήσει το μωράκι.
     
    Last edited: 1 Αυγούστου 2020
  7. espimain

    espimain Contributor

    Δεν νομίζω ότι τρολάρει, η μοναξιά, του φταίει.

    Το πολύ το τάκου τάκου, κάνει το παιδί να υφαίνει.
    Το λέει και η Σ. Βέμπο από το 1950

    Τάκου τάκου ο αργαλειός μου
    τάκου κι έρχετ' ο καλός μου
     
  8. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Say no more.
     
  9. mariosxl

    mariosxl Beautiful World

    Μοναξιά; Τάκου τάκου; Λες δύο μέτρα κούκλος στα 35 να μην έχω καμία 20ρια αριθμούς που παίρνω τηλέφωνο και ούτε καν πάω αλλά έρχονται αυτές σπίτι μου;

    Τώρα κανε like.
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Τρυφερός καριόλης!
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Παρόλα αυτά, από τα λόγια σου φαίνεται ότι έχεις υφάνει πολλά κιλίμια.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    πολύ φυσικό τασκ το γκαστρωμα. με διάρκεια. ολοκληρωμένο τασκ. πηγαίο.