Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στα άδυτα της brattoσύνης ...!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 6 Αυγούστου 2020.

Tags:
  1. Just_Me

    Just_Me Contributor

    Κ εμένα μου άρεσε το σεντόνι σου choco  
     
  2. Καθόλου πολύ. It's perfectly fine by me αν αυτό σας κάνει να νιώθετε καλά.
    Αν και θεωρώ ότι δεν χρειαζόταν ο πρόλογος περί χαρακτηριστικών brat.. μπορούσατε απλά να αναφέρετε αυτό που επιθυμείτε η θεωρείτε σωστό /πρέπον χωρίς υπαινιγμούς για το στάτους.
     
  3. Ευχαριστώ πολύ!!!
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    πράγματι κάποιοι δυσφορουν ανεξέλεγκτα όταν κάποιος διατυπώνει σαφή άποψη για κάποιο συγκεκριμένο θέμα. κρεντιτς που το αντιληφθηκατε.
     
  5. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Η ερώτηση ήταν γνήσια,δεν συνηθίζω να υπαινίσσομαι.
     
  6. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Αν το brat πραγματικά
    τότε μάλλον είναι τόσο μακρινό ξαδελφάκι των υ που η συγγένεια έχει ουσιαστικά χαθεί, κάνω λάθος;

    Για τα υπόλοιπα, όπως είναι η "ωμή επιβολή", μπορεί το brat να έχει ομοιότητες με το υ ως προς την επιθυμία αλλά ο τρόπος μετράει. Άλλωστε, οι συμπεριφορές ορίζονται, τελικά, από το αποτέλεσμά τους. Αν έχει η brat συμπεριφορά αποτέλεσμα αυτό που θέλει το brat, την "ωμή επιβολή" από πλευράς Κ, να το καταλάβω ότι είναι ένα υ με χαριτωμένα twisted συμπεριφορές. Αλλά την έχει;

    Όσον αφορά δε το
    όλοι, ανεξαιρέτως όλοι στον χώρο, με την θέση που έχουν πάρει, κάνουν μια δική τους, συνήθως υπόρρητη, δήλωση εναντίον κάποιων στερεοτύπων. Επίσης, πολλοί που έχουν θέμα με στερεότυπα ή με κάποια στερεότυπα δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο.

    Σε κάθε περίπτωση, από κάποιον που τον καταπιέζουν τα στερεότυπα των σοβαρών κλπ κλπ ενηλίκων, περιμένω μεγαλύτερη ευαισθησία στο στερεότυπο
    στο στερεότυπο
    και σε πλείστα άλλα στερεότυπα, συχνά πυκνά διατυπωμένα.
     
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ισχύει για όλες τις μπρατοκαταστάσεις ανεξαρτήτως φύλου και αυτοπροσδιορισμού...
     
  8. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Εγώ τον αποκαλώ πληθυντικό απόστασης. Χρήσιμος σε πάρα πολλές καταστάσεις.

    Ως προς το θέμα τα μόνα που έχω να πω είναι οτι είναι ωραίο και θεμιτό να βλέπεις πως το αντιλαμβάνεται ένα άτομο που δηλώνει brat. Από την άλλη δεν βλέπω το λόγο για επιθετικούς χαρακτηρισμούς και λυκειακά αστεία σε κάθε διαφορετική άποψη όταν ειδικά αυτή είναι δομημένη και με επιχειρήματα. Το οτι δεν συμφωνούμε όλοι με όλους είναι εικάζω γνωστό σε όλους, και αν δεν είναι θα πρέπει να γίνει. Είναι λίγο πολύ σαν την εφορία...συμβαίνει!
    Η απορία μου είναι όμως μία, και μπορεί να μην τα έχω διαβάσει όλα σωστά οπότε συγχωρέστε με. Όταν λες "Δεν είμαι η Μυρτώ το brat. Είμαι η Μυρτώ που απαντά σε σχόλιά ανθρώπων σε ένα φόρουμ" πως το εννοείς; Brat δεν είναι κομμάτι σου; Δεν είναι μέρος της ψυχοσύνθεσης σου; Ασχέτως με το αν (προσωπικά πάντα) αναγνωρίζω τον όρο brat ή οχι, θεωρώ οτι όταν δηλώνεις κάτι, είσαι κιόλας, και όχι όποτε βολεύει και εξηγώ, μπας και δεν παραξηγηθώ.
    Το Μαράκι απο τις Τζιτζιφίες που δηλώνει υποτακτική, μπορεί μεν να μην υποτάσεται στον κάθε έναν που γνωρίζει, μιλάει, κλπ, αλλά όταν μιλάει, γνωρίζει, κλπ, παραμένει το Μαράκι απο τις Τζιτζιφιές που είναι υποτακτική. Δεν σταματά να είναι επείδη Χ συνθήκη. Είναι κομμάτι της, είναι μέρος του εαυτού της, της ψυχοσύνθεσης της. Δεν το 'φοράει' όταν πάει να πάιξει με τον Μπάμπη από τις Κουκουβάουνες, και το 'βγάζει' μετά.
     
  9. Την απάντηση στο ερώτημά που θέτεις την έχω δώσει ήδη. Σε παραπέμπω στο ανάλογο ποστ και σε ευχαριστώ για την τοποθέτησή σου.  
     
  10. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Η μικρή μου εμπειρία από κοπέλες που αυτοαποκαλούνταν brat φέρνει στο μυαλό μου ένα κοινό χαρακτηριστικό που μπορώ αβίαστα να εντοπίσω:

    τα brat πιέζουν για συναισθηματική κάλυψη. Δεν εστιάζουν στο να κυριαρχηθούν γενικά, μεσώ νοητικότητας ή στοιχείων της προσωπικότητας απλά. Θέλουν να αισθάνεσαι γι' αυτά και να αισθάνεσαι έντονα. Αν συντρέξει αυτή η προϋπόθεση, τα υπόλοιπα έρχονται και προστίθενται.

    Αυτό που παρατήρησα ότι διαφοροποιεί ένα brat από μία απαιτητική vanilla είναι ότι το να κυριαρχηθεί συνάδει με τον ενδιάθετο προσανατολισμό του. Αυτό που διαφοροποιεί ένα brat από ένα υποτακτικό μέλος ευρισκόμενο (ή επιθυμόν να βρεθεί) σε μία σαφή κατάσταση κυριαρχικής διαδικασίας είναι ότι απαιτεί (όπως ήδη προανέφερα) να καλύπτεται αδιαλείπτως το προαπαιτούμενο της συναισθηματικής ανάγκης (όπως την αντιλαμβάνεται αυτήν τη συναισθηματική κάλυψη).
     
  11. @Lucifer81 ίσως σε βοηθά κάπως και το παρακάτω.
    Αρα ..όταν συνομιλω σε ένα φόρουμ με κάποια άτομα δεν βγάζω τα χαρακτηριστικά του στάτους μου . Επικοινωνώ ακριβώς όπως θα επικοινωνούσα κι έξω σε μία βανίλα κουβέντα. Οι όποιες αντιδράσεις μου δεν έχουν να κάνουν με το τι δηλώνω σαν στάτους αλλά το τι μου δίνει ο συνομιλητής μου. Στους ευγενικούς φέρομαι ευγενικά με σεβασμό, στους ηλίθιους μιλάω στην γλώσσα τους για να με καταλάβουν!
     
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Υπάρχει και ο ευγενικός ηλίθιος. Mε αυτόν τί κάνετε;
     
    Last edited: 6 Αυγούστου 2020