Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στα άδυτα της brattoσύνης ...!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 6 Αυγούστου 2020.

Tags:
  1. Αχχ χ... λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να συζητήσω άλλο μαζί σας αφού δεν μπορείτε να τοποθετηθείτε σοβαρά με σταθερότητα.. έχουν προτεραιότητά άλλα μέλη που σέβομαι και με σέβονται!
    Σας ευχαριστώ και πάλι πολύ για την όποια συνεισφορά σας στο θέμα!!!
     
  2. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Ακριβώς τα ίδια είχα πει κι εγώ παλιά σχετικά με τον μπρατισμό.Ίσως δεν θέλουν να υποταχθούν τα μπρατ.Ίσως αρέσκονται στην επιβολή του άλλου απλώς.Να θέλουν δηλαδή συχνή επιβολή χωρίς να υπάρχει από μέρους τους υποταγή παρά μόνο στιγμές "ήττας".Έτσι διατηρείται ο αρκετά μεγάλος εγωισμός και παίρνουν σε δόσεις αυτό που επιθυμούν.Μοιάζει πάρα πολύ με το παιχνιδιάρικο υ,η διαφορά δεν είναι στο μέγεθος του "παιχνιδιού",είναι στα κίνητρα.Ένα παιχνιδιάρικο υ θα το κάνει για αστείο,ένα μπρατ θα το κάνει επίσης για αστείο αλλά πολλές φορές το αστείο αυτό θα είναι ύπουλο κατά μια έννοια,γιατί θα ενέχει αμφισβήτηση εξουσίας κατά βάση αφού μιλάμε για "πάλη" κι επικράτηση εξουσίας.Θα είναι ανυπακοή σε κάτι με πρόφαση το χιούμορ.Πιθανόν απλά και μόνο γιατί τους αρέσει να παίζουν με την φωτιά ή πιθανόν επειδή είναι πολύ υπερήφανα και δεν καταδέχονται να εκδηλώσουν την υποτακτική τους τάση και άρα προκαλούν για να έχουν αυτό που θέλουν χωρίς να τσαλακωθεί ο εγωισμός τους.
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Νομίζω περισσότερο συμφωνούμε παρά διαφωνούμε.

    Εγώ όμως χρησιμοποίησα τη φράση check-list: αυτή η λίστα, για ένα bottom είναι μια λίστα με το τί αναζητώ να μου κάνουν, επί ποινή "άντε γεια" συνήθως, όχι τί μου αρέσει και τί όχι. Αντίστοιχα για ένα top, τί αναζητά να κάνει, συχνά επί ποινή "άντε γεια". Αυτό ορίζει ένα έγκυρο "αλισβερίσι" διαπραγματεύσεων για ένα ή περισσότερα σέσσιονς, που κάνει και όπεν μάρκετ και είναι και της μοδός. Να καλυφθούν πρώτα τα "δικά μου" - κι απ τα "δικά σου", όσα δεν είναι no-no για μένα, με μεγάλη μου χαρά. Δεν θα το λεγα "δοτικότητα", άμα μιλάμε για συμπεφωνημένα. Αντε, κάποια μπότομ να είναι πιο γενναιόδωρα από τα άλλα.

    Τώρα, αν υπάρχουν και τα αλτρουι-μπότομ, όπως λέει ο @p0ltergeist , που νοιάζονται πάνω απ όλα να ευχαριστηθεί το Τοp αναρωτιέμαι τί τα ωθεί να ζουν ως "υ κατά ριπάς" και δεν ξεδιπλώνονται ως πλήρη υ. Αλλά από περιέργεια το λέω αυτό, όχι ως μομφή και ίσως αξίζει ένα δικό του νήμα.
     
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    Τώρα το 'δα αυτό!

    Στον Κ??? Ποιόν Κ??? Για σας λέτε???

    Και πού να ξέρω εγώ ότι είστε Κ, νόμιζα ότι είστε από τους άλλους, "τους περίπου Κ" που λέτε στο ποστ σας,.

    Στα σοβαρά τώρα (όσο μπορεί να γίνει αυτό στο συγκεκριμένο νήμα), είνια δυνατόν να ισχυρίζεστε ότι ο σωστός ο Κ είναι κάποιος Βόγλης που τρέχει και κυνηγάει στα βουνά την κάθε μεγαλομπεμπέκα που κάνει "αχ, καλέ δε θέλω" φωνάζοντάς της 'Στάσου, μύγδαλα" μπάς και του κάτσει, και πάρει κανονάκι, και όλοι οι άλλοι είναι οι περίπου Κ????

     
    Last edited: 7 Αυγούστου 2020
  5. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    (Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα να ανοίξω σχετικό νήμα γτ η φράση "τα μποτομ είναι παρτακηδες" δε μου έκατσε καθόλου καλά)

    Προσωπικά μιλώντας, είναι καθαρά βάσει των έως τώρα εμπειριών μου. Γνωρίζω ότι έχω την ανάγκη να παραδώσω τον έλεγχο στο σεξουαλικό κομμάτι, μου προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση το να γνωρίζω ότι μπορώ να φέρω σε οργασμό την παρτενέρ μου ακολουθώντας τις οδηγίες της, επίσης γνωρίζω πως σε ότι έχει να κάνει με επαγγελματικό ή οικονομικό κομμάτι, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να δεχθώ κατίσχυση. Ειδικά το findom είναι τρελό αντιφετιχ, να πας να δουλέψεις μανδαμ.
    Οπότε το θεωρώ πολύ τίμιο εκ μέρους μου να δηλώσω μποτομ, σε αντίθεση με γνωστό γειτονικό σάιτ που υπάρχουν αρκετά άτομα που απλά είναι ποδαρακηδες αλλά δηλώνουν υ, και μόλις τους ζητηθεί κάτι λίγο πιο δύσκολο από αυτό που ίσως περίμεναν, λακιζουν πιο γρήγορα και από τον Κεντέρη στα ντοπέ του, εεε... Στα ντουζενια του ήθελα να πω
     
    Last edited: 7 Αυγούστου 2020
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Όλα αυτά αξίζουν να συζητηθούν. Προσωπικά αναφερόμουν στα περιστασιακά session, μεταξύ ουσιαστικά αγνώστων.
     
  7. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Απο αυτους ειμαι αλλα εχω brat υποτακτικια που δεν ειναι, αλλα δεν της το λεμε, για να ειμαι εγω μαγκας Κ.
    So simple...
     
  8. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Ομιλωντας περί κατισχυσεως και δη... οικονομικής.

    Φρονω πως γνωρίζετε ότι το οικονομικό αλισβερισι απαντάται απείρως συχνότερα στο T/b απ' ότι στο D/s M/s, σωστά?
     
  9. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Όχι δεν το γνώριζα, δεν το κατακρίνω επίσης, υπάρχουν άτομα που τους αρέσει απίστευτα πολύ όλο αυτό και παρά πολύ καλά κάνουν. Απλώς it's not my cup of tea και κάποιες φορές που μέσω συνομιλίας είχε συμβεί να ζητηθεί κάτι τέτοιο (κυρίως με γυναίκες Κ του εξωτερικού), το "να πας να δουλέψεις μανδαμ" ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό.
    Είναι τελείως διαφορετικό το "σου κάνω δώρα, κερνάω κλπ" επειδή το θέλω από το να γίνει επιβολή αυτού
     
  10. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Απαντησα και παρακατω απο το δικο σας ποστ αλλα θα τα ξαναπω . Αν καποιος ειναι ή δηλωνει Κ δεν ειναι για ολους. Σε μια μπρατ, ναι, πρεπει να πεισει/αποδειξει οτι μπορει να Κυριαρχισει πανω της διοτι η μπρατ αμφισβητει την κυριαρχια του. Στην συγκεκριμενη μπρατ που τον ενδιαφερει για συγκεκριμενους/προσωπικους λογους. Αν νιωθει ο αλλος τοσο Κ που θα πεφτουν ολες στα ποδια του μπορει να μην το κανει, δεν ειναι υποχρεωτικο 
     
  11. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

     
  12. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Αυτού του είδους η οικονομική εκμετάλλευση, όπως και με τις γυναίκες του εξωτερικού που αναφέρετε, κατά κορον συνανταται σε T/b δοσοληψιες!
    Δεν αφορά κατισχυση...

    Γι αυτό και μου έκανε εντύπωση, στον συλλογισμο σας, η αναφορά όλων αυτών για να καταληξετε στο ότι δεν μπορείτε να δεχτειτε [sic] κατισχυση, θεωρώντας τιμιοτερο, λοιπόν, να δηλωνετε bottom...