Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στα άδυτα της brattoσύνης ...!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 6 Αυγούστου 2020.

Tags:
  1. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Θα έπρεπε να διαφέρουν αυτά τα δύο?
     
  2. Discerning

    Discerning Contributor

    Φυσικά και δεν θα έπρεπε να διαφέρουν. Σχετικά με την εικόνα που παρουσιάζουν οι άνθρωποι στα forum, για κάποιους ούτε λόγος σε σχέση με την πραγματικότητα.

    2 μόνο παραδείγματα, περιληπτικά, από forum στις ΗΠΑ.

    Α. female μέλος, με status slave. Είχε μεταφορικά 150 πτυχία, αλλά κυριολεκτικά 150 κιλά. Με τακτ, αισθητικά ήταν αποκρουστική, όχι μόνο λόγω παχυσαρκίας. Συγγραφέας στο επάγγελμα. Η εν λόγω λοιπόν έγραφε εκπληκτικά. Τόσο νήματα με τις απόψεις της (σταθερή πάντα) όσο και με τις εμπειρίες της. Εξαιρετική γραφή και στάση στο forum. Kοφτερό μυαλό από τα λίγα. Οι εμπειρίες της πολύ extreme, δοσμένες με τρόπο σαν να τις ζούσες. Ολες οι υ την θαύμαζαν. Ηθελαν να γίνουν σαν αυτή. Τελικά τη γνώρισα σε ένα meeting. Δεν είχε βιώσει δια ζώσης, ούτε ένα χαστούκι. Ολο της το "slavery" ήταν, είτε φαντασιακό στο μεγαλύτερο ποσοστό, είτε διαδικτυακό.

    Β. Male, με status Master. Σπουδαία Ακαδημαϊκή γνώση και καριέρα. Δυνατή γραφή και πολύγλωσσος. Τα κείμενά του τύγχαναν πάντα μεγάλης προσοχής. Ο λόγος του, αποφασιστικός και πάντα to the point. Η εικόνα που απέπνεε στο forum, ήταν τύπου "Αυτός είναι Μaster που σαν περπατά θα τρίζουν τα πεζοδρόμια". Είχε γράψει και αυτός κάποιες εμπειρίες. Από αυτές που οι s τις διαβάζουν και λιώνουν. Λόγω κυρίως της 2ης δεινότητας, έμπαινε σε Αγγλόφωνα, Γερμανόφωνα, Γαλλόφωνα forum και εξειδικευμένα site και είχε αποκτήσει τρελές θεωρητικές γνώσεις. Ο,τι και να τον ρωτούσε κάποιος, η απάντησή του άψογη μέχρι κεραίας. Απο σταθερότητα; Βράχος. BDSMική περσόνα υπόδειγμα. Στο διά ταύτα, τελικώς ήταν ένα ανθρωπάκι που εκ του σύνεγγυς, δεν τολμούσε να κοιτάξει γυναίκα στα μάτια και να της μιλήσει "ερωτικά" χωρίς να τραυλίζει. Διαδικτυακά, μέσω chat και ποτέ οn cam, είχε πολλές s. Βιωματικές εμπειρίες στο BDSM? μηδέν.

    Είναι αυτό που αποκαλώ, όλο λάδι και από τηγανίτα τίποτα. Eίναι αυτό που τονίζω στους νέους στο χώρο. Με προσοχή και τόλμη, αλλά με το βλέμμα στην πράξη.

    Υ.Γ Και τα δύο μέλη, συνέχισαν να είναι στις δόξες τους στο forum. Ο λόγος; Ηταν στις κατάλληλες ομάδες... Αλληλοκάλυψη και υποκρισία σε μέγιστο βαθμό.
     
    Last edited: 7 Αυγούστου 2020
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Αμ, να πεις ότι δεν τα λέω εγώ τόσα χρόνια, τα λέω αλλά ποιός με ακούει..

    Οι μορφωμένοι κι οι χοντρές, έχουν τις τύχες τις καλές!

    Τόσα χρόνια, έχει βρεθεί κανείς να ξεμπροστιάσει ταξιτζήδες και λιγνές; Οχι.

    Τυχαίο; Δεν νομίζω.

    Α, παρεμπιπτόντως επειδή έχετε αναφερθεί για τα διάφορα φόρουμ του εξωτερικού κυρίως, στα οποία πήγατε κλπ, αλλά δεν έτυχε να μπείτε εδώ, θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας και το πώς φύγατε από αυτά;
     
  4. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Τελικά αυτές οι... κατάλληλες ομάδες, κάνουν μεγάλη ζημιά.

    Άξιες... εμμονης!
     
  5. Πολύ όμορφα το έθεσες!
     
  6. hijra

    hijra Regular Member

      Brat γεννιέσαι η γίνεσαι τελικά?
     
    Last edited: 8 Αυγούστου 2020
  7. conner

    conner Contributor

  8. Dapom

    Dapom Contributor

    Δεν θα διαφωνήσει κανείς πιστεύω (ούτε η νηματοθέτης από τη στιγμή που μόνο αυτό αναφέρει ως χαρακτηριστικό του όρου) ότι ως Brat χαρακτηρίζεται η συμπεριφορά κάποιου/ας.

    Σε αντίθεση με τα status που η συμπεριφορά είναι μέρος του συνόλου των χαρακτηριστικών του.

    Για αυτό και η bratοσυνη δεν θα μπορουσε ποτε να χαρακτηριστεί ως ένα ξεχωριστό status.

    Δυστυχώς η brat συμπεριφορά απαιτεί τρομερό αυτοέλεγχο άρα και πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης ώστε να είναι και να παραμένει «εργαλείο διασκέδασης»

    Αντιθέτως βλέπουμε συχνά bratοειδείς συμπεριφορές οι οποίες δεν περιορίζονται εκεί όπου προκαλούν «διασκέδαση» αλλά επεκτείνονται και στις οποιεσδήποτε είδους κοινωνικές τους επαφές. Οι αντιδράσεις αυτών που αντιμετωπίζουν μια bratoειδή συμπεριφορά ποικίλουν.

    Μια αντίδραση μπορεί να είναι η αδιαφορία. Εκεί το brat ούτε που την αντιλαμβάνεται, περνάει σαν μην υπάρχει.

    Μια άλλη αντίδραση μπορεί να είναι η αποδοκιμασία. Εκεί το brat ισως να μπερδευτεί και να το εκλάβει αρχικά ως «παιχνίδι», όταν όμως αντιληφθεί ότι δεν είναι «παιχνίδι» ή το «παιχνίδι που θέλει» τότε ξυπνά «το τέρας» μέσα του και όρια και μαλακίες δεν υπάρχουν μέχρι τελικής πτώσεως. Συνήθως τέτοιες εμπειρίες διαγράφονται από τη μνήμη του άμεσα και δεν τα βάζουν σε προβληματισμό, για αυτό και επαναλαμβάνουν το ίδιο στο μέλλον. Για τα brat, τέτοιες περιπτώσεις καταγράφονται στη μνημη τους ως τζιχαντ χωρίς γιατι και πως.

    Μια άλλη αντίδραση μπορεί να είναι η αποδοχή, εκεί είναι ο παράδεισος του brat. Εκεί υπερτροφοδοτείται ο εγωισμός του και κάνουν πράξη το «δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ’ ανέβει στο κρεβάτι». Και αυτό για όσο βρίσκουν ευχαρίστηση, αν «βαρεθούν» ή όταν «βαρεθούν» είναι σαν την τσίχλα τους που έχασε τη γεύση ή δεν κάνει καλές φούσκες πλέον.

    Για πολλους λόγους (που δεν είναι του παρόντος) αλλά και με την άνοδο δημοτικότητας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η αντίδραση της αποδοχής της bratoειδής συμπεριφορας και του attention whoring έχουν ωθήσει πολλά «brat» (αν όχι τα περισσότερα) να φτιάξουν ένα ωραιο κοκτειλ και να το πλασαρουν ως κάποιο ιδιαίτερο status κατι μεταξύ του influencer και του sex symbol στην mainstream bdsm κοινοτητα, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί σήμερα.

    Προσωπικά τη brat συμπεριφορά ως χαρακτηριστικό μιας sub και υπο συνθήκες την βρίσκω διασκεδαστική και επιθυμητή, αν είναι όπως περιέγραψα πιο πάνω, μου είναι αδιάφορη.
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Κάτι σαν το: " μείνε μαζί μου έγκυος είμαι πολύ φερέγγυος"
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Θα μπορούσε να σημαίνει "Να με πείσεις ότι μπορείς να τον πάρεις και να τον διατηρήσεις"

    Από την άλλη, στο D/M/s έχει υπάρξει κατίσχυση οπότε η "ανάγκη για πειθώ" is a moot point, τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ.
     
  11. Kitten

    Kitten We monsters are necessary to nature also.

    Απο αυτά που λες όμως δείχνει ότι αυτή η συμπεριφορά θέλει αλλο χειρισμό, προς το τέλος λες την βρίσκεις διασκεδαστική και αδιαφορη, σε μία brat θα συμπεριφεροσουν διαφορετικα από ότι με τις αλλες υποτακτικες;
     
  12. Dapom

    Dapom Contributor

    Επειδή σαν ολόκληρη πρόταση όπως την έγραψες δεν την καταλαβαίνω, θα την σπάσω σε 3 κομμάτια γιατί έτσι μου βγάζει εμένα νόημα

    Αν και δεν αναφέρθηκα στο πως θα πρέπει να χειριζόμαστε τα brat, θα σου απαντήσω οτι κάθε διαφορετική συμπεριφορά έχει και διαφορετικό χειρισμό. Δεν βλέπω άλλον τρόπο.

    Απομονώνοντας αυτές τις δύο λέξεις απο την φράση μου αλλάζεις το νόημα αυτού που είπα. Ήμουν πιο συγκεκριμένος.

    Προφανώς και σε παραπέμπω στην πρώτη απάντηση μου.