Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στα άδυτα της brattoσύνης ...!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 6 Αυγούστου 2020.

Tags:
  1. Πολύ όμορφες οι σκέψεις σου σε ευχαριστώ που τις μοιράστηκες ..!!!! Μερικά δεν τα είχα σκεφτεί έτσι  
     
  2. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Άσχημη η λέξη γκομενος - α  
     
  3. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

       
     
  4. rea..

    rea.. Contributor

    Γελάω με την αφέλεια μου κάποτε να πλασάρομαι σαν να είμαι κάτι « Ξεχωριστό και άπιαστο» . Είχα μουνί από swarovski, (ιταλική φράση, πρόσφατα δανεισμένη από σοφό τσογλάνι) για τους λίγους και εκλεκτούς που θα κατάφερναν να το κατακτήσουν.

    Η έπαρση είναι το πιο χειραγωγήσιμο υλικό στον άνθρωπο. Μου άξιζε όλο το δούλεμα που έτρωγα και έτρωγα. Και δεν το λέω με καμία ενοχική διάθεση, αλλά με πλήρη κατανόηση συνολικά μιας κατάστασης που έζησα κάποτε και δεν μετανιώνω για τίποτα.

    ‘Έχω μόνο μια μικρή πίκρα, που με όλη αυτή τη δηθενιά και ποζεριά, κλείδωσα το μουνί μου και καθυστέρησα κάπως να ελευθερωθώ και να απολαύσω. Να χύσω και να καυλώσω όπως αξίζει στη φύση μου!

    Έχει πλάκα η ψευδαίσθηση του «ξεχωριστού» , μόνο μην ξεχαστείτε και την πιστέψετε για καιρό.

    Η μαγεία της καύλας, δεν βρίσκεται στις άμυνες και στις τσιριμόνιες, αλλά στην προσφορά μέχρι λάσπη.

    Κανείς δεν μπορεί να ποζάρει και να χύνει ποτάμια ταυτόχρονα. Το τρυπάκι της «κατάκτησης» είναι μια προσωρινή επιβεβαίωση σε μια ανασφάλεια που θυμίζει βαρέλι δίχως πάτο. Τα μεγέθη παραμένουν δυσανάλογα και ανικανοποίητα. Η αγωνία μεγαλώνει και ποτέ κανένας δεν μπορεί να σε πείσει για κάτι που δεν υπάρχει. Ένας τοξικός εγωισμός που γίνεται όλο και πιο αχόρταγος.

    Είμαστε εργοστασιακά δομημένες με υπέροχες μουνάρες με ικανότητες απίστευτης έκτασης απόλαυσης και ηδονής. Αυτό είναι το νόημα και αυτή η συνειδητοποίηση είναι η πιο σπουδαία κατάκτηση της ζωής μας!

    Καλή αρχή σε όμορφες συζητήσεις.


    Η «πρόκληση» σηματοδοτεί το σημείο που βρισκόμαστε. Σε μια ποιότητας χ ζωής, είναι πρόκληση να σκαρφαλώσεις το Everest και σε μια ποιότητα ψ ζωής είναι πρόκληση να ρίξεις την ταμία του everest για ένα μέτριο πήδημα.

    Για κάποιους είναι πρόκληση να αναλάβουν τον έλεγχο μιας ολόκληρης άλλης ζωής. Να έχεις και να ορίζεις ιδιοκτησιακά έναν άλλον άνθρωπο που χύνει για πάρτη σου και μόνο 24/7. Να φροντίζεις αυτήν την άλλη ζωή που ανέλαβες να την απελευθερώνεις, να την δυναμώνεις, να την ανοίγεις και μετά να απολαμβάνεις το δημιούργημά σου και αυτό να μην τελειώνει ποτέ. Όταν υπάρχει το συμβατό με τα γούστα σου, η δημιουργία δεν στερεύει. Να βιώνεις και να μοιράζεσαι αγάπη στο βάθος της ανθρώπινης σημασίας. Πέρα από τα τουρλωτά κωλαράκια και τα νόστιμα ναζάκια. Για το όλο που υπάρχει. Να μπαίνεις όλο και πιο βαθιά, στα σκοτάδια του, στις πληγές του και πιο βαθιά ακόμα, στα άδυτα της άγριας φύσης του εκεί που δεν πήγε ποτέ κανείς, να αφήνεται σε αυτήν την εισβολή και να πασχίζει να παραδίδεται σε σένα σαν να είσαι θεός.

    Να γαμάς πατόκορφα, ανελέητα και ακούραστα 24/7, χωρίς προσπάθειες, γιατί είσαι αυτό που είσαι και είναι αυτό που είναι. Να βιώνεις την απόλυτη αποδοχή και να ξέρεις ότι ακόμα και αυτή δεν είναι πραγματικά απόλυτη, γιατί αυτό που είσαι και αυτό που είναι, δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Νιώθεις και καταλαβαίνεις το αστείρευτο, το άπειρο.

    Υπάρχει χώρος να νιώθεις ακόμα πιο έντονα και ακόμα πιο έντονα αυτήν την μικρή ζωούλα μας.. με όση ψυχή μπορείς να βάλεις και πάλι να νιώθεις ότι είσαι στο μηδέν σε σχέση με αυτό που μπορείς να φτάσεις.

    ..Αυτή είναι πρόκληση!

    Φυσικά δεν χρειάζεται κανείς το bdsm για να τα νιώσει όλα αυτά. Είναι στον άνθρωπο και όχι στο είδος της σχέσης ή της θέσης. Είναι η ποιότητα ζωής που επιλέγουμε, εντός και εκτός βδσμ. Θεωρώ όμως, πολύ ανόητο κάποιον που μπαίνει στον κόπο να κάνει βδσμ και δεν στοχεύει σε αυτές τις «προκλήσεις» δεν έχει κανένα νόημα το bdsm αν δεν θες ή δεν πιστεύεις ότι μπορείς να νιώθεις έτσι. Αυτό κατάλαβα εγώ στο σύντομο πέρασμά μου σε αυτόν τον ιδιαίτερο κόσμο του βδσμ και το κράτησα.

    @gazza

    Σήμερα κλείνουμε δύο μαγικά χρόνια, με αυτό που είσαι και με αυτό που είμαι και με όλες τις υπέροχες «προκλήσεις» που έχω απολαύσει μαζί σου!
     
    Last edited: 10 Αυγούστου 2020
  5. bumblebee

    bumblebee Contributor

  6. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Αντιλαμβάνομαι την προσωπική αίσθηση μέσω του προσωπικού βιώματος και την σέβομαι. Διαφωνώ ως προς τον ορισμό του τι είναι μπρατ αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο. Η τοποθέτηση μου όμως αφορά την συνολική εικόνα που λαμβάνω μέσα από τα ποστ και όχι το το αρχικό ποστ του νήματος.

    p.s για εμένα το μπρατάρισμα δεν θα έπρεπε να αποτελεί στάτους αλλά συμπεριφορά και μόνο. Όπως επιλέγω να είμαι ευγενική έτσι θα επιλεξω να γίνω κωλόπαιδο όταν αυτό αξίζει κάποιος και αυτό ειναι ολο. But that is my opìnion... και ξέρετε τι λένε για τις απόψεις...όλοι έχουμε από μία !
     
  7. Συνάντησα και πιο άσχημες λέξεις από αυτήν διαβάζοντας σχόλιά  
     
  8. Κι εγώ σέβομαι οποιαδήποτε τοποθέτησή γίνεται καλοπροαίρετα.
    Σε ευχαριστώ για την συμμέτοχη σου στο νήμα μου!
     
  9. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε αυτό.

    Τα κουτάκια, καλά κάνουν και τα έχουν. Τα κουτάκια είναι τα όρια ενός ορισμού. Αν δεν υπήρχαν τα κουτάκια, τα όρια, οι ορισμοί θα είχαν αναμειχθεί, όπως το γάλα στο φραπέ. Ο φραπες μπορεί να είναι φραπες, αλλά αποτελείται από
    * νερο
    * καφέ, συγκεκριμένου τυπου
    * ζαχαρη
    * γαλα

    Ας πούμε λοιπόν, ότι σε ένα ορεινό χωριό, αντί για στιγμιαίο καφέ βάζουν αυτόν με τον παπαγάλο. Έλα μωρέ, καφές είναι. Είναι φραπέ? Όχι.

    Ημουν στη Γαλλία το94, νότια, μοιάζει με τα δικά μας. Ζήτησα φραπέ με τα Σάρρα Πάτρα γαλλικά μου. Ευτυχώς που μιλούσε η σύνοδος μου. Τι. Μας έφεραν? Κρύο καφέ (γαλλικό) με ζάχαρη και γάλα. Ήταν φραπες? Όχι.

    Ένα απλο παράδειγμα, σε αυτό που ονομάζεις αίρεση.

    Ο φραπες αποτελείται από 4 στοιχεία. Κι ο φρεντο καπουτσίνο απο4 στοιχεία αποτελείται. Αλλά έχει διαφορετική προέλευση, διαφορετική συνταγή, ας μου επιτραπεί, και διαφορετική εκτέλεση. Καφές είναι, με αφρό και γάλα, αλλά δεν ειναι φραπες.

    Θεωρητικά λοιπόν, μπορείς να φτιάξεις κάτι ανάλογο, παρόμοιο, που να μοιάζει, να έχει σαφή διαφοροποίηση απο κρύα σοκολάτα ή ice tea, και να το ονομάσεις φραπουτσινο. Η κρύο καφε(γαλλικό) με μια μπάλα παγωτό βανίλια.

    Είναι χρήσιμες οι ταμπέλες και τα κουτάκια. Ταξινομουν, ορίζουν, διαφοροποιουν και προσδιοριζουν.

    Ίσως να σε ενοχλεί, όπως κι εμένα, η χρήση των προσδιορίσων από μερικούς, προκειμένου να αυτο-προσδιοριστουν. Θυμίζουν σε ένα βαθμο τους Amish people κει στα βάθη της Αμερικής, που τους στείλανε για να τους ξεφορτωθούν. Αυτοί όμως, ζουν ευτυχισμένοι στην καρακοσμαρα τους...
     
  10. Το πως διαχειρίζεται ο καθένας το μουνί του η το καυλι του είναι δικό του θέμα και κανείς δεν είναι σε θέση να του υποδείξει τι θα κάνει. Το ίδιο ισχύει για το σώμα του, για την ψυχούλα του και την καρδούλα του!
    Είτε κάποιος θέλει να τα δώσει όλα αυτά η κάποια από αυτά αβίαστα και εύκολα, είτε θέλει να τα δώσει δύσκολα με ναζια και τσαχπινιες, είτε έχει το μουνί /πουλί του για στέμμα με διαμάντια και το δείχνει το καμαρώνει ,είτε για πατσαβούρι προς χρήση του οποιουδήποτε και λέει και ευχαριστώ που τον γαμησαν, είτε θέλει να πάει με πολλούς είτε με λίγους εντελώς επιλεκτικά είτε με έναν μόνο, δεν υπάρχει τίποτα λάθος σε όλα αυτά.. τίποτα από όλα αυτά δεν σε κάνει καλύτερό η χειρότερό. Τίποτα δεν σε κάνει πιο μέσα στον χώρο. Είναι θέμα επιλογής αυτοδιάθεσης.δεν είναι θέμα σύγκρισης.
    Είναι θέμα γούστου .είναι θέμα χαρακτήρα .είναι θέμα χρονικής περιόδου. Είναι θέμα όλων των παραπάνω και τίποτα από αυτά.
    Δεν εχω ακούσει μεγαλύτερη μαλακία από το να λέει κάποιος κανε "αυτό " γιατί εξελίσσεσε η γιατί αλλιώς καταπιέζεις την φύση σου η γιατί αυτό είναι το σωστό! Σωστό είναι ότι νιώθουμε και κινείται στα αυστηρά πλαίσια του ssc. Σωστό είναι ότι λέει η ψυχούλα μας.η δική μας. Οχι του κάθε κομπλεξικου ξερόλα .
    Την καύλα του την διαχειρίζεται ο καθένας όπως γουστάρει και επιθυμεί.
    Ολα τα άλλα να χαμε να λέγαμε.
    Αν κάποιοι θέλουν να πιστεύουν ότι ζουν μόνο αυτοι το όνειρο ,την απόλυτη ευτυχία ,έχουν βρει την γαλήνη και όλοι οι υπόλοιποι οι καημένοι ούτε νιώθουν ούτε βιώνουν ούτε χύνουν ούτε λιώνουν από καύλα και συναισθήματα (γιατί το ζουν διαφορετικά) ας το πιστεύουν.
    It's fine by me!!
     
     
  11. Discerning

    Discerning Contributor

    Tόσο απλό, και ταυτόχρονα τόσο "δύσκολο" να κατανοηθεί από κάποιους/ες!

    Αυτό.
     
  12. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Μην μας κουφαινετε άλλο ότι είναι υποτακτική οποία κάνει τη ζωή μαρτύριο του Κ μέχρι να του επιτρέψει να κατακτήσει το πολύτιμο βραβείο και ότι Κυρίαρχος είναι όποιος θέλει να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο.