Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. Discerning

    Discerning Contributor

    Δεν διαφωνούμε στη γενική αρχή του, ωστόσο πιστεύω πως είναι καθαρά θέμα ερμηνείας. Και από τη στιγμή που υπάρχει συναίνεση και ενημέρωση, όπως και να το ερμηνεύσει κανείς, το όποιο θέμα γεννάται μόνο σε κολλημένους και δογματικούς.

    Εχω διαβάσει πολλά νήματα, σε εποχές που δεν ήμουν μέλος, που έχει γίνει χαμός. Το γεγονός αυτό, αποκλείει τον ισχυρισμό σου, ότι φταίει το ύφος μου. Αντιθέτως συνηγορεί με το συμπέρασμά μου, πως υπάρχουν αρκετοί/ες παρωπιδικοί/ές και ιδεοληπτικοί/ές.

    Οχι. Το ύφος μου, για να χρησιμοποιήσω τη δική σου έκφραση, είναι Α. Δεν θα μου υποδείξει κανείς το τι μπαλίτσα θα παίξω, κάνω τις επιλογές μου και ξέρω καλά τι με ικανοποιεί, σεβόμενος τις επιλογές των άλλων. Β. Οποια μπαλίτσα κι αν ξέρω, αφορά εμένα και όσους έχω αλληλεπίδραση. Κανέναν άλλον. Αρα οι κραυγές μόνο θόρυβο προκαλούν. Και πονόλαιμο σε όσους/ες τις βγάζουν.

    Η βεβαιότητα;! Χαμογελάω Α. Δηλαδή ο τύπος άφησε τόσο έντονα το στίγμα του, που όποιος μετά από αυτόν έχει παρόμοιο ύφος ή απόψεις, είναι αυτός?! Για γέλια είναι μια τέτοια "οπτική"! Το αντιλαμβάνεσαι.
    Υποτίθεται πως σε κάθε νήμα, απαντάμε στα γραφόμενα, και όχι στον/ην νηματοθέτη/τρια. Οχι; Πολλώ μάλλον αν μυρίζουμε τα νύχια μας πως είναι πρώην μέλος, φάντασμα ή ότι άλλο! Oσοι/ες δεν το τηρούν, δείχνουν το επίπεδό τους. Δικό τους θέμα.

    Στο αρχικό σου post, έγραψες πως διατηρούσες φιλικές σχέσεις μαζί του (το συγκεκριμένο σχόλιο γιατί αφαιρέθηκε?) παρ΄ όλο που έτρεφε γενικής αποδοκιμασίας. Αυτό στη λογική μου, σημαίνει αυτό που σχεδόν συμφωνείται καθολικά. Δεν κάνουν όλοι με όλους. Φιλικές σχέσεις, ερωτικές κλπ. Τόσο απλά.

    Στις απαντήσεις στα νήματα που άνοιξα, συγκεκριμένα άτομα, ανοήτως επαναλαμβανόμενα και συνεχώς τα ίδια, έχουν εχθρική αντιμετώπιση. Προτείνω 2ο ράφι της κουζίνας δεξιά, είτε νομίζουν ότι είμαι συγκεκριμένο ή μη πρώην μέλος, είτε ενοχλούνται από τις απόψεις μου. Δεν ενόχλησα κανενός το νήμα, όσο κι αν διαφωνώ ή γελάω με αυτά που διαβάζω. Αντιθέτως με άλλα μέλη, μια χαρά ανταλλάξαμε απόψεις.

    Θα συμφωνήσω πως τα πλαίσια του BDSM είναι πολύ γενικά, (κατά τη γνώμη μου έχουν ξεχειλώσει τα μάλα, κακώς) και κάθε άλλο από απολύτως καθολικά, με την έννοια πως όποιος παρεκκλίνει από όσα θεωρούν πολλοί ή λιγότεροι, πέφτει σε ασυγχώρητο αμάρτημα και πρέπει να καεί στην κόλαση.

    Η άποψή μου παραμένει ως έχει

     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Quacks like a duck, walks like a duck, swims like a duck, νομίζω ότι μπορείς να κάνεις τη σύνδεση. On the other hand, στίγμα δεν θα ήταν η λέξη που θα χρησιμοποιούσα, σκόνη θα ήταν πιο ταιριαστή λέξη. Me being me, ομολογώ ότι διασκέδαζα με τη χλαπαταγή, άλλοι πάλι καθόλου.
    Γιατί το σχόλιο ήταν άνευ σημασίας, δεν μιλάμε για το σπίτι μου αλλά για μια κοινότητα. Το αν εγώ τα πήγαινα καλά μαζί του ελάχιστη σημασία έχει στη γενική εικόνα.

    Τα γραφόμενα ποτέ δεν είναι αποκομμένα από το συγγραφέα τους, όποτε η υπόθεση σου είναι λαθεμένη.

    Παίξε ο,τι μπαλίτσα θες, οι κοινότητες αυτορυθμίζονται δαρβινικά.

    Ει μη ήλθον και ελάλησα αυτοίς, αμαρτίαν ουκ είχον.
     
  3. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Γι αυτό ο Μεγάλος Φαραώ, τους εβαλε να κόβουν πετρες, να τις κουβαλάνε, να τις στοιβαξουν κσι να κάνουν ένα βουνό από πέτρες στη μέση του Πουθενά.

    Γιατί αν δεν είχαν κάτι να κάνουν, σπό την ανία και βαρεμάρα θα τρωγωντουσαν οι διαφορές φυλές και καστες αναμεταξύ τους.

    Σοφός ο Μεγάλος Φαραώ. Γι αυτό κι έμεινε.

     
     
  4. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Θέλω κι εγώ ένα δικό μου BDSM!    Θα πω του μπαμπά μου να μου πάρει ένα!  
     
  5. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Πόσο να κάνει άραγε;
     
  6. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Δεν πρέπει να είναι ακριβό, βλέπω όλοι έχουν από ένα!  
     
  7. Ως γνωστόν, ο έχων δυο μπουντουσουμου μεταδότω τω μη έχοντι. Κι αν δεν το κάνει τα απαλλοτριώνουν οι κομμουνιστές και τα μοιράζουν στο λαό, γι' αυτό έχουν όλοι από ένα  
     
  8. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Με ΠΑΣΟΚ θα παίρναμε τις σχετικές επιδοτήσεις.
     
  9. Meido_

    Meido_ Ιδιοκτησία Του

    @Discerning
    Έχει ειπωθεί πολλάκις οτι φταίει το ύφος σας και εγώ η ίδια σας το εχω αναφέρει ξανά.

    Παίξτε λοιπόν "μπαλίτσα" ή οτι άλλο σας αρέσει αλλά μην γκρινιάζετε και κατηγορείτε τα άλλα παιδάκια που δεν σας παίζουν.
     
    Last edited: 11 Αυγούστου 2020
  10. Αχ, δεν μπορώ να σχολιάσω για το μπατσοκ, θα πέσει βουρδουλιά  
     
  11. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Τι μου θύμησες τώρα   
     
  12. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    ---
    Μπορώ να παραθέσω και τις εννιά αναφορές σας σε μπάτσες ή/και τις οκτώ για τον κυριαρχικό σαδισμό που επανέλαβε ανοήτως και συνεχώς συγκεκριμένο άτομο με το nickname σας.

    Σας προτείνω να απαντήσετε ξανά με "πάλι εδώ;" γιατί για να προλάβω την έτερη αγαπημένη σας αποπροσανατολιστική κλάψα, ξεκαθαρίζω ότι σχολιάζω γιατί ΔΕΝ αδιαφορώ για την ασυναρτησία και την υστερόβουλη προσπάθεια διαστρέβλωσης που καταβάλλετε συνέχεια.

    Όσες φορές χρειαστεί.
     
    Last edited: 11 Αυγούστου 2020