Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στα άδυτα της brattoσύνης ...!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 6 Αυγούστου 2020.

Tags:
  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Διάφανα σαν το νεράκι της πηγής είναι.
    Προφανώς, αλλά μην υποτιμάς την πιθανότητα να υπάρχουν κάποιοι που καταλαβαίνουν περισσότερα από όσα νομίζεις ότι επικοινωνείς.
     
    Last edited: 11 Αυγούστου 2020
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Όχι, δεν είναι μεταλλάξεις. Είναι η βρωμιά που έχουμε απορρίψει μέσα σε αυτό το φόρουμ, χρόνια τώρα και δεν πρέπει να την δεχόμαστε. Προκαταλήψεις, δεισιδαιμονίες, καθυστερημένες αντιλήψεις ανακατωμένες με ανερμάτιστη βλακεία.
     
    Last edited: 12 Αυγούστου 2020
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Be that as it may πολλές μεταλλάξεις προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες που αρχικά ξεκινούν ως ασθένειες. Αν ο οργανισμός έχει καλή άμυνα θα τις εκδιώξει.
     
  4. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Συγνώμη τώρα... από οοοολα αυτά που έχουν δει τα ματάκια μας εδώ μέσα κατά καιρούς, η σοκολάτα και το νήμα της δείχνει τη βρωμιά, την προκατάληψη, την δεισιδαιμονία και την ασθένεια στο φόρουμ;!
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    ως συλλεκτικό δείγμα.
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Κατά καιρούς υπάρχουν υπερχειλίσεις...
    Υπάρχουν κάμποσες παροιμίες γι' αυτό, μερικές, εκφραστικώς, λίαν απρεπείς...
     
  7. Καλέ ναι!!! Ξεκάθαρα!!!
     
  8. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Πολλές φορές ξεχνάνε ότι πίσω από τα nickname υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους εμείς αδειάζουμε πάνω τις "υπερχειλίσεις" μας κι όποιον πάρει ο διάολας.

    Λίγο ψυχραιμία με τους χαρακτηρισμούς. Όλοι μας. Χωρίς καμία διάθεση να πουλήσω εξυπνάδα κι υπονοούμενο. Για όλο αυτό που βλέπω να παίζεται μέρες τώρα θα έπρεπε να ντρεπόμαστε.

    Και για να μην γίνω πάλι μαλλί κουβάρι, το σχόλιο δεν απευθύνεται σε εσένα αλλά το παίρνω ως πάσα χωρίς να βγάζω τον κώλο μου απ'έξω.
     
  9. elfcat

    elfcat . Contributor

    Eμ, βασικά, ναι: η σοκολατα (που δεν έπεσε χτες με αλεξίπτωτο, όπως ο άλλος) και το νήμα της, σχηματοποιούν, με προσωπείο την ιδεολογικοποίηση του κωλοπαιδισμού, τις πιο βαθιά συντηρητικές, μισογυνικές - και στην τελική μισανθρωπικές - απόψεις. Και δεν είναι η πρώτη φορά που η ανοχή του φόρουμ επιτρέπει στη σοκολάτα να "σοκολάρει"... Αν κάποιος μισεί το bdsm και τους ανθρώπους του, ας πάει αυτά να τα ξεράσει στους οικείους του που ίσως δείξουν κατανόηση.

    Δεν ξέρω αν εσείς έχετε μια ελευθεριακή ερωτική ζωή και δέχεστε ως γυναίκα για σας το χαρακτηρισμό "κάνει το μουνί της πατσαβούρι, αλλά δικαίωμά της", σαν να συζητάνε χωροφύλακες του '50 που βρέθηκαν ξαφνικά στη μεταπολίτευση και κρατάνε και πισινή. 'Η αν δεν έχετε τέτοια ζωή, δεν ξέρω αν τον προσυπογράφετε το χαρακτηρισμό, για άλλες γυναίκες που την έχουν.

    Κι όπως (ξανα)βλέπετε όλες αυτές τις μέρες, την ιδεολογικοποίηση του κωλοπαιδισμού (γιατί αυτό ζωγράφισε το νήμα, την by default άθλια συμπεριφορά "ως άποψη", με ιδιαίτερο όνομα, και τίποτα παραπάνω) το φόρουμ την επισημαίνει όχι μόνο για υ αλλά και για Κ, που μου βαρυγκομούν "στα πλαίσια" και τους "κανόνες" επειδή ψάχνουν τρόπο να κωλοπαιδίζουν με ακαταλόγιστο.

    Τέλος, αυτό το επιχείρημα του νεοέλληνα που διπλοπαρκάρει (αφού το κάνουν κι άλλοι γιατί εμένα; ) ούτε το συμμερίζομαι ούτε το βλέπω να ξεπλένει κάποιον.
     
  10. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Καταλαβαίνω αυτά που λέτε, παρολαυτά θεωρώ ότι αυτό που βλέπω να συμβαίνει εδώ και μέρες είναι παραπάνω από υπερβολικό.

    Ένα από τα πρώτα πράγματα που ειπώθηκαν στο αρχικό ποστ είναι το μπράτ ως role play, κι επειδή εμένα δεν μου κάνει ως τέτοιο role play δε σημαίνει ότι θα συνυπογράψω σε χαρακτηρισμούς όπως ο παρακάτω.

    Ούτε τα μπράτ έπεσαν με αλεξίπτωτο κι υπάρχουν διάφορα αμφιλεγόμενα kinks κάτω από την bdsmική ομπρέλα. Κάπου εδώ μέσα - in fact - έχω διαβάσει για σταύρωση, rape play και παρθενοραφή. Ναι τα δύο τελευταία ειδικά, ως γυναίκα μου είναι αδιανόητα. Ως άνθρωπος αυτό που είπα ήταν ότι οι χαρακτηρισμοί είναι πολύ χοντροί, από όλες τις πλευρές. Είδα προσωπικές επιθέσεις, από όλες τις πλευρές.

    Είμαι της άποψης ότι ο όποιος κωλοπαιδισμός δεν αντιμετωπίζεται με μεγαλύτερο κωλοπαιδισμό.
    Δεν μας τιμά.
     
  11. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Θα ήθελα πραγματικά να ξανασκεφτείτε προσεκτικά την συγκεκριμένη πρόταση και το πόσο εύκολο είναι το οτιδήποτε. Αυτό το "ετοιμο στο πιάτο" μόνο σε εστιατόριο κατά παραγγελίαν συμβαίνει και πουθενά αλλού. Δεν βγαίνουμε και λέμε "είμαι Κ, είσαι υ, σκύψε ευλογημένη" (me tarzan you jane φάση)

    Εγώ προσωπικά έχω nachos με τυρί και σάλτσα. Είμαι χοντρός και άσχημος αλλά απολαμβάνω τέτοιες συζητήσεις όσο δεν φαντάζεστε, και μπρατ δύσκολα με λες.

    Μην το πάρετε στραβά...αλλά ποιός ασχολείται μαζί σας; (εννοώ στο παρών νήμα που προσπαθεί να αποδείξει σε σας)

    Αν διάβαζατε όλη την πρόταση και κατανοούσατε τι γράφτηκε θα βλέπατε οτι όντως, ο συγκεκριμένος δεν κάνει

    Ίσως διαβάζετε πολύ επιλεκτικά, και καλά κάνετε, αλλά σε αυτό το δικο μου BDSM έχουν γραφτεί όργια  

    Δεν είναι θέμα χλευασμού όσο κοινωνικου σχολιασμού και εξακρίβωσης.

    Παρακαλώ. Ποιόν παίρνω;;;
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    ξαφνικά είδατε "απ όλες τις πλευρές" , με χρονοκαθυστέρηση κι επιλεκτική θυματοποίηση των θλιμμένων και θλιβερών ευαίσθητων χαρακτήρων πίσω απ τα πληκτρολόγια.

    κυρίως, κυριότατα, παραλείψατε, βάσιμα πάντως, την ατερμάτιστη βλακεία, και ανερμάτιστη, προσθέτω εγώ, από τον κατάλογο των διαπιστώσεων που με μεγάλη επιλεκτικότητα σας εξέπληξαν.