Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στα άδυτα της brattoσύνης ...!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 6 Αυγούστου 2020.

Tags:
  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Καλά και κάνεις και παίρνεις πάσα, χαρά μου and no prob, u welcome...
    Επί της ουσίας, δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί, τους αποφεύγω, εκτός αν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να απυθθνθώ σε κάποιον προσωπικά και δημοσίως, που έχει γίνει στο παρελθόν κάμποσες φορές, αλλά μόνο στις περιπτώσεις ατόμων που είχαν έστω τις ελάχιστες προϋποθέσεις στοιχειώδους αντίληψης εαυτού και γίγνεσθαι.

    Παραμένει εξαιρετικά δύσκολο, για πάρα πολλά άτομα, η αντίληψη της στοιχειώδους αξιοπρέπειας, όχι εδώ, εδώ απλώς τονίζεται το γεγονός λόγω διατήρησης έστω κάποιων προσχημάτων, αλλά στο σουπερμάρκετ, στο τρένο, στον δρόμο, σε κάθε δουλειά που απασχολούνται πάνω από τρία άτομα, ποιο διαδίκτυο και μαλακίες, απλώς στα ΜΚΔ βοηθάει μια κάποια ανωνυμία σε συνδυασμό με μιαν ευρύτερη χαλαρότητα μιας κοινωνίας που προσπαθώντας να ντιλάρει τις ενοχές της και τις μαλακίες της, τις αναπαρήγε και με σχολαστικότητα, αλλά και με αυτήν την διακριτική εσάνς της Μεσογειακής κοινωνίας -παλιά πουτάνα μάνα μ'- για να καλύψει τα σουσούμια κανακάρηδων και πριγκιπισών...

    Κι αυτό βλέπουμε, δυο γενιές σε ένα, το ένα λούζει το άλλο ξεμπλέκει, αλλά στο δηθεν, κάνει πως λούζει το ένα, κάνει πως τα ξεμπλέκει το άλλο -η σειρά είναι τυχαία, δεν παίζει κάποιο ρ'ολο προφανώς- και προφανώς δεν τα μέλλει και κάτι άλλο, μόνον ένας δεκάρικος λόγος με καμουφλάζ και αφορμή το ακροατήριο, δηλαδή για να λειτουργήσει το ακροατήριο ως αιτιατό ανάθεμα, κάτι σαν που πηγαίνουν τα κανάλια σε τίποτε φάπες σε κανά επιμελητήριο και μόλις σκάσει μύτη, όλοι μιλούν στον πληθυντικό.
    Ναι, μια πλάκα δεν λείπει σε αυτές τις περιπτώσεις, γιατί περί πλάκας μπότομ-λάιν πρόκειται, ακόμα κι αν ισχυρίζονται διαφορετικά μερικοί -συγγνωστόν διάολε, αλλιώς δεν θα ασχολούνταν, με εξαιρεση τις περιπτώσεις των "είδα φως και μπήκα"...

    Το γιατί διαιωνίζεται, γιατί ενισχύεται, γιατί οτιδήποτε, η οποιαδήποτε φάλτσα -όχι πρέπουσα/συντεταγμένη/υπαγορευμένη/χουτέβα, φάλτσα σκέτο (φραγκοδίφραγκα τα πρόδηλα δεν γίνονται) συμπεριφορά στα μίνιμα, δεν μπορεί εξ αντικειμένου να με αφορά, αλλουνού/'ων παππά/δων ευαγγέλιο, μεγάλα παιδιά είναι...
    Όπως και το γιατί δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί, με τις δεδομένες συνθήκες, με άλλες ευκολότατα.

    Και δεν λέω και παροιμίες...
    Θα πονέσουν, αφού...

    Κουλ... Και ...πάσα έδωσες, πάσα πήρα... Γουιτς ιζ γκουντ!
     
  2. Εδώ και 40 σελίδες αναρωτιόμουν γιατί κάποια που κάνει νάζια, κόνξες και παιχνίδια την αποκαλούμε brat και εκείνον που προσπαθεί να κατακτήσει το δήθεν πολλών καρατίων μουνί, τον θεωρούμε Κυρίαρχο, όταν οι παραπάνω τακτικές είναι συνηθέστατες στην αραχνιασμένη, παλαιάς κοπής βανιλοπροσέγγιση.

    Φτάνοντας στον απόπατο της μπρατοσύνης δεν εκπλήσσομαι που το αράχνιασμα προτείνεται γενικά ως τρόπος σχετίζεσθαι.
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Ξαναελέγξτε, αν θέλετε συνολικά την κρίση σας και τον ισαποστακισμό σας.
    Μην προσπαθείτε επί ματαίω και όψιμα να εξισώσετε τον μισογυνισμό και το μίσος της σοκολάτας για τους bdsmers με τις δράσεις και αντιδράσεις σχεδόν όλων μας. Λυπάμαι. Η σοκολάτα είναι θύτρια. Οι υπόλοιποι δεν είμαστε θύματα. Απέναντι στο μισανθρωπισμό και στον κωλοπαιδισμό η απάντηση είναι μια "Ούστ από δω και άντε γαμίσου" Ως ευχή σε αυτούς του μαύρους καιρούς της αγαμίας.
     
  4. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Πάντα προσπαθώ να βλέπω όλες τις πλευρές, όχι πάντα με επιτυχία.

    Την χρονοκαθυστρέρηση την χρεώνομαι εγώ. Απλά είπα, κάπου φτάνει.

    Έχουμε διαφωνήσει στο παρελθόν, έχουμε ανταλλάξει διάφορες σπόντες. Πότε δε δήλωσα θύμα, ούτε είμαι εγώ αυτή που βλέπει θύματα παντού. Είναι γνωστό ότι οι απόψεις μας διαφέρουν.

    Η βλακεία είναι μία στάσιμη κατάσταση στην οποία προσπαθώ να μη συνεισφέρω, πάλι, όχι πάντα με επιτυχία.
     
    Last edited: 11 Αυγούστου 2020
  5. espimain

    espimain Contributor

    Τόσα καλά κορίτσια υπάρχουν που κάνουν κακά πράγματα.
    Τι να κάνω ένα κακό κορίτσι, που δεν κάνει κακά πράγματα;
     
  6. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Οίσιν ο τρόπος εστίν εύτακτος, τούτοισι και ο βίος συντέτακται.
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Όποιος αυτοπροσδιορίζεται σαν κωλόπαιδο κάτι ξέρει και το κάνει.
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    δεν έχουμε διαφωνήσει εκ θεού, έχουμε διαφωνήσει επι αντικειμένου και συνολικά, κι εξ αυτού δεν είναι εκπληξη οτι διαφωνούμε. αντικείμενο της τωρινής συζήτησης δεν είναι η συνεισφορά σας κι η συνεισφορά μου στο συζητούμενο διαπιστωμένο στάσιμο χαρακτηριστικό. είναι, μάλλον, η διολίσθηση της συζήτησης στα ευαίσθητα θύματα της απάνθρωπης ειλικρίνειας και ευθύτητας, που απαξιώσατε ως υπερχείλιση, και σπεύσατε να καλέσετε να ενσυναισθανθούμε

    ισομερώς!



    δεν είναι προσωπικές οι διαφωνίες μας, δεν διαφωνούμε τα πρόσωπα με υπερφυσικό τρόπο. διαφωνούν και συγκρούονται οι απόψεις, οι οπτικές, οι θεάσεις. συνολικά.
    η μετατροπή σε προσωπικό, η επίκληση του προσωπικού, είτε αμυντικά είτε επιθετικά, είναι γλίστρημα μιας στριμωγμένης γνώμης. ο μισάνθρωπος είναι μισάνθρωπος, ο κλάψας είναι κλάψας, ο βλάκας βλάκας. η ευαισθησία οτι δεν πρέπει να ονομάζουμε τον κλάψα κλάψα είναι υπεκφυγή. είναι ξεγλίστρημα απ τη συζήτηση. τα εμέσματα διαλέξατε να τα δείτε απ τη λάθος κατεύθυνση, κι ευτυχώς ξαναδιαφωνήσαμε. πάντως όχι εκ θεού.
     
  9. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Όπως κι εσείς αγαπητέ μου έτσι κι εγώ  
    Αν ίσχυε το αντίθετο θα είχατε ήδη ενημερωθεί ότι έχω απαντήσει σε όλα όσα κοουταρατε  

    Ps είμαι άνθρωπος που βαριέται ευκολα.
    Το συγκεκριμένο θρεντ δεν με αφορά πχια.
    Δεν προσεφερα τπτ με την συμμετοχή μου παρά μόνο οφτοπικ.  
    Ας μιλήσουν οι έχοντες εμπειρία.
     
  10. Traveler

    Traveler New Member

    Άσχετα με τα όσα διάβασα στο συγκεκριμένο νήμα, άσχετο με ποιους συμφωνώ η διαφωνώ, είδα πολλούς να διαφωνούν και με ωραίο τρόπο αλλά είδα και κάτι άλλο που με προβλημάτισε. Οταν έκανα εγγραφή στο φόρουμ δεν διάβασα στους κανονισμούς και στους όρους κάτι που να λέει για απόψεις που προσβάλλουν το φόρουμ σχετικά με προκαταληψεις, πως βλέπει ο καθένας το BDSM, είτε κάτι άλλο. Όπως δεν είδα και απαγορεύεται η είσοδος και ουστ από εδώ σε μπρατ η κάποιο άλλο παρακλάδι η μη του χώρου. Θα ξαναδιαβάσω βέβαια μήπως κάπου μου ξέφυγε κάποια παράγραφος και είναι φόρουμ για λίγους. Το να διαφωνώ με κάποιους είναι λόγος αντιπαράθεσης, το ότι λόγος για να φύγω δεν το περίμενα και θα χρειαστεί να το ψάξω.
     
  11. Το μουνί για *πατσαβούρι προς χρήση του οποιουδήποτε* από μπρατ, δεν το είδατε;
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    @Traveler
    Δεν απαγορεύεται ούτε η είσοδος ούτε η παραμονή σε κανένα ενήλικα που δεν παραβιάζει τους κανόνες του φόρουμ.

    Από την άλλη είναι ένα πράγμα η ανοχή των κανόνων και ένα άλλο πράγμα η ανοχή των συμμετεχόντων.
     
    Last edited: 12 Αυγούστου 2020