Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στα άδυτα της brattoσύνης ...!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 6 Αυγούστου 2020.

Tags:
  1. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Eπιλεκτική ανάγνωση λέγεται  
     
  2. Maria Tpoiy

    Maria Tpoiy Premium Member

    ΑΝ διαβάσετε προσεχτικά θα καταλάβατε ποιος ασχολείτε μαζί μου.. Και φυσικά πόσο ξεφεύγει της πορείας του νήματος σε προσωπικές επιθέσεις (όχι μόνο σε μένα) και πέρα του αν συμφωνούμε ή όχι βλέπω ένα μένος που δεν είναι όμορφο και ως καινούργια εδώ μέσα νιώθω άσχημα που πήρα πρωτοβουλία να απαντήσω.. για πρώτη φορά ίσως και τελευταία.. Εσείς έχετε τους κανόνες σας μη σας το χαλάσω..Έχετε δίκαιο όλοι..Τροπους δεν έχετε όμως.. Συμπεριφορά σαν αυτήν που κατηγορείτε... ευτυχώς δεν είμαι ετσι.
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Με την υποσημείωση...
    Βεβαίως και όλα τα μπρατ -γκαγκάν γκαγκάν- δεν είναι υποχρεωτικό να έχ'νι μ'νί, ιν φακτ, αυτά με το π'λί είν' πιο μπρατ γιατί δεν είναι σκέτα, το μπρατ είναι επιθετικός προσδιορισμός στο καπάκι, πιο "πλούσιο ρε παιδί μου το πράμα, πα να πεί πως ιέχ'μι και μάστερ μπρατ (η μέιν πληθυσμιακά κατηγορία, ακούγεται πιο νταντάν, ένεκα σάμπως κοστίζει κάτι να το γράφ'ς) και ντομ μπρατ (είναι πιο λίγοι αυτοί, το "λαλάνε" όμως πιο καλά, είν' οι "ψαγμένοι") και διάφοροι υπόλοιποι κάτω από μονοψήφια ποσοστά.
    Βιβαίους και σχηματικώς θα μπορούσαν να αποκληθούν βανίλαι (χημικαί και Μαδαγασκάρης), αλλά και μαστίχαι και κλημεντίναι και νεκταρίνια όλο γλύκα, που όμως δεν τιμώνται δεόντως στο ρομέικο και τη "ψάχνουν" στα "εξωτερικά", είσοδος 25 ευρά, έχει και πέντε ντάντζιον μάστουρες ο μαγαζίς σήμερις, είμεθα και πολίτικλ)ι)ι κορέκτ...
     
  4. Elgreko

    Elgreko Unregular member

    Όλο αυτό έχει κουράσει , ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται στην σχέση του όπως του αρέσει….οι αφορισμοί και οι προσβολές δεν έχουν θέση.

    Όσο και αν ενοχλεί κάποιους στο βδσμ υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που ονομάζεται brat και υπάγονται στην μεγάλη ομάδα των υποτακτικών. Όπως και οι αντίστοιχοι τους brat Tamer οι οποίοι ανήκουν στην μεγάλη ομάδα των Κυρίαρχων.

    Έτσι ας αφήσουμε τον κάθε ένα να εκφραστεί στην σχέση του όπως νιώθει χωρίς ταμπέλες.
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Έκανα αναζήτηση στο google για εικόνες brat και έβγαλε αυτό.  

     
     
  6. Traveler

    Traveler New Member

    Το είδα, εσείς διαβάσατε τι εγραψα στην αρχή.?
     
  7. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Ο πληθυντικός εδώ δεν είναι σύμμαχος σας.
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Τα ίδια δεν καταλάβαινε κι ένας άλλονας που μπήκε σε ένα μπόαρντ για μουσική και ζήταε να μάθει για στερεοφωνικά, κι εκεί δεν λέγανε στη ταμπέλα κάτι για στέρεο κιετς...
    Με μουσική ασχολιούνταν οι άνθρωπες, όχι με μηχανήματα αναπαραγωγής ήχου... Μουσική, εε..?
     
  9. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    υπάρχει απάντηση

     
  10. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    θα σου πρότεινα βαθύτερη ανάγνωση, χωρίς παρωπιδική σκέψη, όλου του νήματος εκ θεμελίων..
     
  11. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Θα quotarw μια πολύ αγαπημένη μου φίλη... δεν είναι παιδική χαρά εδώ μέσα και πουθενά εκεί έξω στη ζωή. Έχει κανόνες, έχει ποινές, έχει λάθη και πάθη. Δεν οφείλεις σε κανέναν τίποτα, αλλά κυρίως δεν σου οφείλει και κανείς τίποτα.

    Και αφού θέλετε και επι του θέματος απαντήσεις...διάβασα (δεν κάνω quote I'm too bored for this and toooo sober for it) που λέει κάπου οτι τα brat θέλουν να τους κυριαρχήσεις/πηδήξεις τον εγκέφαλο πρώτα. Με φόβο οτι θα κουράσω, θα σας απογοητεύσω μάλλον λέγοντας οτι η χαοτική πλειοψηφία των ανθρώπων γενικά...αυτό θέλει. Αλλά πρέπει να υπάρχει και εγκέφαλος για να γίνουν όλα αυτά.
     
  12. Discerning

    Discerning Contributor

    Sο? Ηρθε η νηματοθέτρια να σου βάλει το μαχαίρι στον λαιμό να της κυριαρχήσεις τον εγκέφαλο; Το έκανε σε κάποιον άλλον και δέχτηκε τέτοια επίθεση; Και ας πούμε, προς χάρη της συζήτησης, πως έγραψε κάτι που δεν στέκει κατά γενική ομολογία. So? Ο αντίλογος είναι επίθεση και προσβολές;