Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν άφησα κάτι αναπάντητο, ήταν μέρος της ίδιας ερώτησης οπότε είτε θα μου δώσεις τις περισσότερες εξηγήσεις που σου ζήτησα είτε το αναφερθέν αναπάντητο θα γίνει αυτοεκπληρούμενη προφητεία.
     
  2. Discerning

    Discerning Contributor

    Το απέσυρα, άρα η ερώτηση είναι πλέον συγκεκριμένη

     
  3. Discerning

    Discerning Contributor

    Καμία απολύτως!
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Όχι, δεν είμαστε αναμάρτητοι, όλοι λίγο ή πολύ έχουμε φάει τις πέτρες μας. It is what it is.
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    1. σε μιά άποψη, όπως κι αν είναι εκφρασμένη, απαντάς με την ευθεία αξιολόγηση της άποψης ή "άποψης"
    2. ποιά εικόνα; οι κανόνες μη μου άπτου; πώς προέκυψαν τέτοιοι κανόνες; ποιός ξαφνικά επιχειρεί να κρύψει τον διασυρμό του πίσω από επίκληση κανόνων;
    3. δεν το βουλώνει κανένας για να κάνει τη χάρη σε οποιονδήποτε άσχετο ή δυσφορικό, ούτε οφείλει, η "εικόνα" είναι μιά στρέβλωση που βολεύει τους δογματικούς. τους δήθεν και καθωσπρέπει
    4. έχει μεγάλη ανοχή το φορουμ συλλογικά στην δυσκολία έκφρασης. στο ηλίθιο περιεχόμενο μικρότερη.
    5. αντίθετα, κραυγάζουν κανα δυό νεοεισερχόμενοι επι του παρόντος, συνήθως κανένας, και σπάνια κάποιοι πιό τακτικοί. οι δικές σου αναρτήσεις είναι κραυγές, για παράδειγμα, και μάλιστα άναρθρες.
     
  6. Traveler

    Traveler New Member

    Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό, ισχύει από όλες τις πλευρές και για όλες τις πλευρές. Και μια που σας αρέσουν τα στατιστικά θα ήθελα να σας ρωτήσω έχετε δει τα στατιστικά αυτών που απαντάνε και πως απαντάνε όταν δουν κάτι γραμμένο που δεν είναι του γούστου τους?

    Το να ρωτάς για να μάθεις δεν είναι χαζό ακόμα και αν ρωτήσεις λάθος ή μπερδεύτηκες. Τώρα αν δεν ξέρουν πως να σου απαντήσουν ώστε να πας στο σωστό μέρος να μάθεις το πρόβλημα είναι δικό τους.

    Θα σας πρότεινα πρώτα να μου μιλάτε στον πληθυντικό της ευγενείας η της αποστασεως αν προτιμάτε και μετά να μου επισημάνετε την βαθύτερη χωρίς παρωπίδες ανάγνωση.

    Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση σας, και φυσικά έχετε όλο το δικαίωμα ανοχής, αυτό το ουστ από εδώ ξεπέρασε την δικιά μου όμως και πάνω σε αυτό τοποθετήθηκα. Όπως έγραψα και στο μνμ μου, άσχετο με το ποιους συμφωνώ και αν συμφωνώ προς πληροφόρηση σας λοιπόν, συμφωνώ απόλυτα με την αγανάκτηση σας, μπορώ επίσης να καταλάβω και τα κρούσματα. Μήπως θα έπρεπε αυτή την αγανάκτηση να την βγάλετε στους moderator για την ανεκτικότητα τους και να αναλάβουν αυτοί την τήρηση των κανόνων και τα κείμενα τα οποία προσβάλουν αυτά που πρεσβεύει ο χωρος και αυτό το φόρουμ..??

    Και ακούστε και κάτι από κάποιον που κάνει επιλεκτική ανάγνωση και αυτή με παρωπίδες μέσα σε 48 σελίδες (και ας έπραξαν κάποιοι το ίδιο σε ένα μνμ) όταν κάποιος θέλει να φύγουν οι ζητιανοι από το μαγαζί τους ή φροντίζει να μην τους επιτρέπετε η είσοδος η να μην τροφοδοτούν τους ζητιανους οι παρευρισκομενοι με λεφτά.

    Καλό σας βράδυ και καλή σας συνέχεια.
    Ξέρω που είναι η πόρτα  
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Σε ποιους αναφέρεστε; Αν δεν ορίσετε το δείγμα οποιαδήποτε απόπειρα στατιστικής δεν έχει νόημα.
     
    Last edited: 12 Αυγούστου 2020
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Είναι έγκυρη και σωστή κατά τη γνώμη μου η παρατήρησή σας. Από πλευράς μου, έχω προκρίνει την κλασική αυτορρύθμιση των δικτυακών και μη κοινοτήτων όπως έχει εξηγήσει και ο @Arioch.

    Διατηρώ το δικαίωμά μου να σχολιάζω δημόσια τα δημόσια αναφερόμενα καθόσον θεωρώ ότι σε ένα χώρο συζήτησης ιδεών και απόψεων η ρήξη και η σύγκρουση είναι ουσιώδη συστατικά της πάλης των ιδεών και των απόψεων.

    Οσον αφορά το "ουστ" το οποίο ξεπέρασε την ανοχή σας, αφορούσε ολοκάθαρα νομίζω κάθε άποψη που προωθεί το μίσος, μιας που υποστηρίζω την θέση "το άλλο μισό του μίσους, είναι να το ανέχεσαι". Πόσο μάλλον επί μακρόν και κατ' επανάληψη.
     
  9. Discerning

    Discerning Contributor

    1. Απαντάς σε νήμα, άποψη, σχόλιο... αν σε ενδιαφέρει, και εκφράζεις την διαφωνία σου, ή την διαφορετική οπτική σου. Σε κάθε περίπτωση αν δεν είσαι άξεστος και στερημένος, απαντάς με ευγένεια και πολιτισμένα ως ενήλικας.
    2. Η εικόνα του κάθε νήματος, αναφέρεται σε αυτό που μπορεί να μην προκαλεί το ενδιαφέρον του ενός, αλλά να προκαλέσει του άλλου. Ας το διαβάσει, χωρίς να συναντά συνεχώς flaming, off topic, chat... Aυτή είναι η εικόνα που αναφέρθηκε. Του σεβασμού στις επιλογές του άλλου.
    3. Αλλο πράγμα να το βουλώσει κάποιος, και άλλο να προσπεράσει από ανωτερότητα, αδιαφορία ή άρνηση για τοξικότητα. Οσοι μπορούν, αντιλαμβάνονται τη διαφορά και πράττουν ανάλογα. Οσοι δεν μπορούν εκτίθενται.
    4. Το φόρουμ συλλογικά, δεν είναι 10-15 μέλη, αλλά πολύ περισσότερα. Ας μη συγχέουμε λοιπόν τη συλλογικότητα της ομάδας ή της "ομάδας", με τη συλλογικότητα του φόρουμ*
    5. Το ποιοι/ες κραυγάζουν, το αντιλαμβάνεται ο καθένας σύμφωνα με την υποκειμενικότητα και την ποιότητα της κρίσης του. Εχω την αίσθηση πως έξω από τη "λογική" της ομάδας, η αντίληψη λειτουργεί ορθότερα.

    *Μέλη που διάβασαν το Θέμα τις τελευταίες 30 Ημέρες (Σύνολο: 192)

    Μέλη που τοποθετήθηκαν με πάνω από 2 post, λιγότερα από 30. Do the math.
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Kara-like! Και κάποια στιγμή πρέπει να λυθεί και η παρεξήγηση ότι αν κάποιος σχολιάσει σε ένα ποστ λέγοντας "τί μπαρούφες είναι αυτές και πως σου ήρθανε;" αναβιβάζεται αυτομάτως το συγκεκριμένο ποστ που σχολιάστηκε σε "άποψη" που είναι και ταχα μου "υπό διωγμόν" - έλεος δηλαδή...
     
  11. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Δεν είναι χαζό, χαζό είναι όταν αφού ρωτήσεις για να το ξεκαθαρίσεις, να επανέρχεσαι στα ίδια στο σκεπτικό "όλα ήχος είναι ρε παιδιά"...
    - Δεν είναι, απαντούν, για hifi αλλού, εδώ μουσική,...
    - Δεν μιλάτε σωστά, λες εσύ, μια χαρά "συνεννόηση" μωρέ, γιατί να χαλάμε τις καρδιές μας?
    Διασκεδαστικό είναι, κυρίως τα Σαββατοκύριακα, που έχει και μουσικά γκαλά...
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    είμαι ευγνώμων που ήρθες και διαπιστωσες την ανυπαρξία κανονων κι έσπευσες να μας προσφέρεις την πρώτη πεντάδα. αν σπάσει η μιά απ τις τρεις πλάκες θα αρκεστούμε στη δεκάδα.

    δεν είναι αδιάφορα όσα γράφεις, είναι για μπάτσες, όπως δίνονται οι μπάτσες σε ένα ηλεκτρονικό φόρουμ.