Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Τιμώ τα παντελόνια που φοράω (που λέμε και στο χωριό μου, αν και είναι βρεμουδίτσα σήμερα, έχει ζέστη). Επιλέγετε να υπεκφεύγετε (ξανά) σε ότι σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Τουλάχιστον απαντήσατε και σε κάτι.

    Το πως εκλαμβάνει ο καθένας τις απαντήσεις που παίρνει είναι δικό του θέμα. Εκεί που κάποιος βλέπει επιθετικότητα άλλος βλέπει challenge. Εκεί που βλέπει τρολλάρισμα, βλέπει οξυδέρκια κ.ο.κ.
    Το υπογραμμισμένο (για να μην κάνω διπλό quote) το γνωρίζετε βάση κάποιου στατιστικού στοιχείου ή έχετε μιλήσει με όλα τα μέλη;
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Αν εσύ "κουτράς" γιατί να φταίνε οι άλλοι;
    Γιατί το πρόβλημα του μπούφου είναι δικό τους;
    Κοινωνική πολιτική για αναξιοπαθούντες κάνουν;
     
  3. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Το φόρουμ, και όταν λέω φόρουμ εννοώ τα άτομα που γράφουν σταθερά δημόσια, σε καμία περίπτωση δεν είναι τέλειο. Απαρτίζεται από διαφορετικές προσωπικότητες.

    Κι εγώ όταν πρωτομπηκα ένιωσα επίθεση κι αυτό έγινε για δύο λόγους: ο πρώτος είναι ότι κάποιοι είναι πράγματι απότομοι και ο δεύτερος ότι σε αρκετά σημεία έλεγα μαλακίες. Συμβαίνει, δεν είχα ζήσει πράγματα και προσπαθούσα να βγάλω άκρη με την θεωρία. Και τώρα πιθανόν να λέω μαλακίες αλλά έχω ζήσει μερικά πράγματα και όταν έχει συμβεί αυτό τα βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά.

    Κλίκα δεν πιστεύω ότι υπάρχει πλέον, υπάρχουν άνθρωποι που πάνω κάτω βλέπουν τα πράγματα έτσι διαφορετικά και ψιλοσυμφωνουν.

    Εμένα προσωπικά δεν με αφορά το βδσμ και οι κινκυ εκδοχές του, με ενδιαφέρει η Κυριαρχία και η υποταγη και ναι το φόρουμ αυτό είναι πιο στοχοκεντρικο γύρω από αυτο. Για εμένα αυτό βοηθάει στο να μην γίνουμε φετ. Καλό είναι και το φετ για ο,τι ειναι, εξυπηρετεί κι αυτό τους σκοπούς του.

    Τι συζητάμε όμως; Ότι στο φόρουμ υπαρχουν και κακοτροποι ή και ηλίθιοι; Μα φυσικά υπάρχουν, σε μια ομάδα πάντα ο καθένας αργά η γρήγορα παίρνει το ρόλο του. Κι εγώ γίνομαι πλέον κακοτροπη γιατί αν γράφεις και διαβάζεις καιρό εδώ μέσα κάποια στιγμή σε κουράζουν οι μαλακίες. Μακάρι να ήμουν τόσο τέλεια που να είχα μετά από τρία ή τέσσερα χρόνια, δεν θυμάμαι, την υπομονη να απαντάω παντα με κατανόηση.
    Επίσης θυμάμαι κάποιες φορές που πήγα κι εγώ να υπερασπιστω κάποια άτομα και μετά γυρνούσαν και έλεγαν "α, δεν πειράζει, πλάκα έχει που μου μιλάνε άσχημα" και έβγαινα εγώ ο μαλακας. Δεν θα ξαναπάρω.

    Κι εγώ θα ήθελα ένα φόρουμ με περισσότερη ευγένεια (και από αυτούς που γράφουν σταθερά αλλά και από τους καινούργιους), έναν κόσμο γεμάτο δικαιοσύνη, ειρήνη και αγάπη παντού. Επειδή όμως δεν είναι έτσι αποδεχόμαστε ότι σε μια ομάδα ανθρώπων συναντάμε τα πάντα και επιλέγουμε αν θα γράψουμε γνωρίζοντας ότι θα δεχτούμε από όλα. Αυτό θα γινόταν παντού. Μα παντού.
    Ή το αποδέχεσαι και προχωράς ή κάθεσαι και χτυπιεσαι ότι δεν "θα έπρεπε" να είναι έτσι.
     
  4. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Δικαιολογουμαι, συγχωρουμαι, γιατί μου έχουν ανέβει τα τριγλικεριδια, έχει σταματήσει ο εγκέφαλος μου και το σώμα μου έχει ήδη καταρρεύσει....

    Μα δεν βλέπετε την υποκρισία, τα δύο μέτρα και σταθμά?

    Όταν η @sokolata τα βγάζει στη φόρα, τρέχετε /τρέχουν κι όταν γράψει κάτι που δεν συμφωνειτε/συμφωνουν, γίνεται επικλιση στην Ιερά Εξέταση.

    Οσο συμφωνείτε είναι όλα καλά. Μετά βγαίνουν τα μαχαίρια. Κυκλικές εναλλαγές σε τακτά χρονικά διαστήματα.

    Οι ίδιοι άνθρωποι που εχθές μου έβαλαν like σε μια μαλακία που έγραψα που φαινομενικά ήταν ενάντια στον προσωρινό εχθρό τους, έβαλαν λίγες ώρες μετά like σε κάποια ψυχή που έγραψε κάτι εναντίων μου (είπαμε, ομερτα), γιατί κι αυτή πρέπει να έχει έναν εχθρο, αλλιώς κόβει η μαγιονέζα και δεν πετυχαίνει το Κ/υ, λες και είναι online και του στραβώνει το κάρμα (*)

    Καληνύχτα Βυζάντιο....

    Αντίστροφα τώρα, για να πάρει πόντους η κάθε μία, βγάζει κι από ένα πέπλο. Εγώ τι να βγάλω? Τη γούνα μου την μπαλωμένη?
    Μόλις τα πράγματα στριμωχνουν, τσουπ, φώτο, like και φτου κι από την αρχή. Νέα μοιρασιά τράπουλας.

    (*) ναι, μια και μόνη φορά έμπλεξα με μια από δω μέσα, και ήταν το κάρμα.... Χάρμα. Όλες τις άλλες δεν τις ήξερε κάνεις, λειτουργούσαν για χρόνια οι σχέσεις. Όπου μπλέκουν πολλοί μαστοροι, όχι απλά αργεί να ξημερώσει... Δεν έχει στον ήλιο μοίρα.
     
    Last edited: 12 Αυγούστου 2020
  5. espimain

    espimain Contributor

    Πάρε ένα τρικό μαζί σου θα έχει υγρασία σήμερα.
     
  6. espimain

    espimain Contributor


    Δεν ξέρεις τι υπάρχει από πίσω. Οπότε δικαιολογημένα να κάνεις λάθος.
    Θα μπορούσες κι εσύ να δένεσαι μόνος σου και να δείχνεις τον τριχωτό σου κώλο, θα μπορούσαν να βρεθούν διάφοροι να κάνουν like στις φωτογραφίες σου.
    Αυτό δεν θα σου έδινε ούτε γνώσεις ούτε εμπειρία, για να έχεις σωστή θεώρηση της ασυμμετρίας που μετά βδελυγμίας θα αποτασσόσουν
    Ευτυχώς όμως εσύ έχεις εμπειρία, είσαι αξιοπρεπής, είσαι πραγματικός άνθρωπος, σε ξέρουν όλοι από τις συναντήσεις που οργανώνεις, σε ξέρω ακόμι κι εγώ που σε συνάντησα από κοντά και τα είπαμε και προπαντός δεν κάνεις μπρατιλίκια.
    Μην συντάσσεσαι με κάτι που δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτά που πρεσβεύεις.
     
  7. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ημουν 100% ότι ήταν προσωπική επίθεση.  
     
  8. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Δεν μπορώ με αυτή την έκφραση ... 
     
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ξέρεις, τα likes μπορεί να μπαίνουν ως συμφωνία σε αυτά που γράφονται και όχι γιατί σου αρέσει αυτός που τα γράφει.

    Επίσης μια χαρά γίνεται να "σκοτωθεί" κάποιος με τη σοκολάτα -και την όποια σοκολάτα- για τις απόψεις της αλλά να κάνει like σε μια ή περισσότερες φωτογραφίες της γιατί του αρέσουν ή like σε άλλες απόψεις της γιατί δεν διαφωνεί μαζί τους.

    Υπάρχουν και αυτοί που δεν απαντούν στο πρόσωπο αλλά στις φερόμενες από αυτό απόψεις και/ή στη μανιέρα του.
     
  10. Ούτε εγώ, γιατί μέσα στον καύσωνα δεν τα τιμάω καθόλου τα παντελόνια, μούσκεμα γίνομαι.  
     
  11. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

     
     
  12. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Πιθανό.

    Εγώ δε συμφωνώ με αυτό.

    Παρακαλώ να γραφτεί στα πρακτικά.