Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Με αυτή τη διατύπωση η προσαρμογή φαίνεται ως συνειδητή πράξη ενώ δεν είναι. Η προσαρμογή είναι μηχανική διαδικασία, αν ευνοείσαι αφήνεις απογόνους αν όχι, όχι.
     
  2. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Όχι δεν μίλησα για συνειδητή πράξη, αναφερθηκα στις πιθανότητες.
     
  3. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Εχετε δικιο, θα προσπαθησω με λιγα λογια να γινω πιο σαφης. Ο δαρβινος ελεγε οτι ενα ειδος πχ ενας πιθηκος αλλαζει σιγα σιγα ο ιδιος. Πχ μικραινουν τα δοντια του, μεγαλωνει το κρανιο του κλπ (τυχαια παραδεγματα) και αυτα συμβαινουν μεσα στο ιδιο ειδος και στους απογονους του διοτι εχει αναγκη να προσαρμοστει. Δηλαδη γεννιουνται συνεχως πιθηκοι με μικροτερα δοντια διοτι ολοι οι πιθηκοι πρεπει να προσαρμοστουν στο περιβαλλον. Οι επιστημονες ομως που ασχολουνται δεν καταφεραν να αποδειξουν γενετικα οτι συμβαινει ετσι ακριβως αυτο (εδω ειναι το μεγαλειο της επιστημης : η αποδειξη των θεωριων).
    Η νεοδαρβινικη θεωρια λεει οτι στην πορεια του χρονου γεννιουνται ταυτοχρονα πιθηκοι με μικροτερα η μεγαλυτερα δοντια η κρανιο σε τυχαιες μεταλλαξεις. Καταφερνουν να επιβιωσουν οσοι προσαρμοστουν καλυτερα (πχ μικροτρεα δοντια) διοτι αυτοι βρισκου ευκολοτερα τροφη και επομενως αναπαραγονται καλυτερα και περισσοτερο. Επομενως οι πιθηκοι με μεγαλυτερα δοντια δεν αναπαραγονται και ετσι εξαφανιζονται
    ελπιζω να εγινα περισοτερο κατανοητη.....
    Το ρεζουμε της ιστοριας στην πεπερασμενη μας ζωη ειναι κατα ποσον εμεις οι ιδιοι επιτρεπουμε σε "τυχαιες" μεταλλαξεις των ομοειδων μας, στη ζωη μας δηλαδη, να υπεισερχονται και να μεταλλασσουν την επομενη γενια μας. Ειναι επιθυμητη η ζυμωση και η "αλλοιωση" των πιστευω μας? Πρεπει να ζουμε ως Amish? Η μηπως η μεταλλαξη μας μετατρεψει σε κατι μη επιθυμητο και "χασουμε τον εαυτο μας" ? Δεν ξερω αν μπορουν ευκολα να απαντηθουν αυτα τα ερωτηματα. Ειναι αναποφευκτα ομως. Και αυτα και η ζυμωση.
     
  4. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Πολυ στη φιλοοφια τοριξα....διακοπες ενεκα......
     
  5. Maria Tpoiy

    Maria Tpoiy Premium Member

    Δεν ήθελα να προσβάλω το @Lucifer81 στο πρώτο σκέλος απαντώ στο@Lucifer81 πιστεύω το κατάλαβε. Έπρεπε να το βάλω χώρια το υπόλοιπο. Αν ειναι προσβλητικό πήγε σε αυτούς που έχουν την μύγα και μυγιαζονται ξέρουν αυτοί. Οπότε όποιος έχει τρόπους δε πρέπει να προσβάλλεται.
     
  6. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Πραγματικά μιλάω με επιφύλαξη αλλά αυτό νομιζω ότι λέει και η Δαρβινικη θεωρια. Έχουμε ένα είδος που γεννάει διαφορετικές παραλλαγές, μικρά δόντια μεγάλα δόντια, τυχαια. Οποίο έχει το κατάλληλο χαρακτηριστικό επιβιώνει ενώ όσα δεν το έχουν πεθαίνουν και επομένως δεν παράγουν απογόνους.
     
    Last edited: 12 Αυγούστου 2020
  7. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    @NewKatrin

    Μπορει απλά να μην καταλαβαίνω ή να μην γνωρίζω αρκετά, δεν πειράζει.
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας  
     
  8. Meido_

    Meido_ Ιδιοκτησία Του

    @Discerning
    Ισχυρίστηκες σε απάντηση σου προς τον @Arioch οτι δεν φταίει το ύφος σου και εγώ απλά σου επισήμανα αυτό ακριβώς, οτι φταίει το ύφος σου. Και αυτός είναι ένας βασικός λόγος που δεν σε παίζουν τα άλλα παιδάκια.
    Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν είχα ποτέ διάθεση να παίξω μαζί σου σε οποιοδήποτε επίπεδο.

    Τόση αποτυχία καθώς προσπαθείς να ξεγλιστρίσεις και να μπουρδουκλώσεις τα ίδια σου τα γραφόμενα δεν έχω ξαναματαδεί. Οπότε τα όσα γράφεις δεν τα προσπερνάω γιατί τα βρίσκω άκρως διασκεδαστικά. Keep going, το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ...
     
    Last edited: 12 Αυγούστου 2020
  9. anmaya

    anmaya Enjoying, learning, living

    Πες και άλλα, τα βρίσκω άκρως βοηθητικά !
     
  10. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Έχω την υποψία ότι η σύγκρουση που υπάρχει τελευταία σε πολλά νήματα είναι στην πραγματικότητα σύγκρουση μεταξύ των lifestyle bdsmers και των kinksters bdsmers . Και ενω οι lifestyle έχουν κάποια ανοχή στους κινκστερς , οι τελευταίοι θεωρούν αδιανόητο να υπάρχουν κάποιοι που ζουν ετσι . Από εκει πιστεύω ξεκίνα η σύγκρουση και δεν πιστεύω ότι είναι κατι που λύνεται .
     
  11. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Υπήρχε πάντα
     
  12. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Ψοφάς για τζερτζελέ!