Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Δανεισμός του υ σε άλλον - η Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Θρυαλλίς, στις 5 Νοεμβρίου 2016.

  1. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Συμφωνώ.

    Αλλά είναι μέρος του τίτλου του
    θέματος.

    Σαν ιστορία όμως, μη Κ/Κ/υ, είναι καλή. Πάλι καλά, που σου επέτρεψε ο πρώην της, να γαμησεις την νυν δικιά σου. Καλωσυνη του. Αναρωτιέμαι στην τελική, ποιος δάνεισε ποιον...
     
    Last edited: 11 Αυγούστου 2020
  2. estarian

    estarian New Member

    Ναι... Νομιζω κατα 75% ειμαι εντος θεματος.
    Στα υπολοιπα που αναφερεις ισως και να εχεις δικιο, αλλα δεν καθησα να το σκεφτω τοσο αναλυτικα...
    Ωραια περασαμε, εγω (γενικα) δεν ζηλευω οποτε... Ειναι win win η κατασταση.
     
  3. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ότι αφορά την εμπειρία που έζησες, σου δίνω 100%. Είναι προσωπικές στιγμές και πρέπει να τις απολαμβάνεις.

    Οτι αφορά το θέμα, αντικειμενικά, Κ/Κ/υ δεν υφίσταται. Εγώ βλέπω ένα Κ εδώ. Αν διαφωνείς, ίσως να πρέπει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα ή αντιλήψεις. Το πράγμα μιλάει μόνο του.
     
  4. Darkangelef

    Darkangelef Dark Side Angel

    Δεν γίνεται ένας κυρίαρχος να δανείσει το δημιούργημα του αυτό πιστεύω. Γιατί η υπο/σκλάβα είναι το δημιούργημα του είναι το κάρβουνο που το πήρε και το έκανε διαμάντι. Είναι το μαργαριτάρι του που το κρατάει ζωντανό πάση θυσία ... Όχι δεν θα δεχόμουν σαν υπο να με δανείσει θα ήταν την ίδια στιγμή Και το τέλος της σχέσεις μας...
     
  5. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Το χουν δει σε μια ταινία, η ιστορία της Ο νομίζω λέγεται.

    Έχει περίπου την ίδια προβοκατορικη αξία, μ εκείνο το γαλλικό τραγούδι Monaco, που στεναζει η άλλη λες και χυνει. The World's Famoust fake orgasm...  

    Απλά, έχουν περάσει κοντά 50 χρόνια από τότε. Η απόσταση τότε - σήμερα είναι 50 χρόνια, η απόσταση τότε όταν βγήκε με τις κραυγές του Χίτλερ, μόλις 30. Και το 70ς πίστευαν ότι ήταν, τι άλλο, ποοοοοοοοοοοολυ προχω!

    50. Να τ αφήσω?

     
     
  6. Darkangelef

    Darkangelef Dark Side Angel

    Αλήθεια ε; δεν το ήξερα ευχαριστώ για την πληροφορία... καλές διανομες
     
  7. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ουδέποτε θα δάνειζα την υπό μου.  

    Αν ηθέλε να φύγει, στο καλό και τα Σκυλια δεμένα.
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Χωρίς αυτό να είναι επίκριση στην κοσμοθεώρησή σου, ποτέ μη λες ποτέ.
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    γίνεται.
     
  10. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Να ξεκαθαρίσουμε ότι αν πρόκειται να κάνουμε ομολογία πίστης, δεν έχει το παραμικρό νόημα να διαλεγόμαστε. Η δήλωση "πιστεύω" είναι δογματική και δεν επιτρέπει την παραμικρή λογική ανάλυση του ισχυρισμού που συνοδεύει.

    Επειδή ωστόσο, βλέπω ότι ακολουθείται από μία προσπάθεια "επεξήγησης/τεκμηρίωσης", θα αντικαταστήσω το "αυτό πιστεύω" που έγραψες με το "αυτό νομίζω" ή ότι άλλο θεωρείς δόκιμο για να προκύψει δυνατότητα διαλόγου επιχειρημάτων.


    Πόθεν η σκλάβα είναι το κάρβουνο που το έκανε διαμάντι ο κυρίαρχος; Προκύπτουν κάποια ερωτήματα από αυτή σου τη δήλωση:

    Γιατί η σκλάβα πρέπει να είναι "κάρβουνο"; (ύλη χαμηλής αξίας θα πει αυτό). Γιατί να μην είναι εξ αρχής διαμάντι; κι επιπλέον ποιός εχέφρων Κ θα καθόταν να ασχοληθεί με κάποια "χαμηλής" αξίας για να την μετατρέψει σε κάποια "υψηλής" αξίας; Ένας μαζοχιστής κυρίαρχος ίσως (αυτά τα 2 δεν πάνε μαζί να ξέρεις), ένας χασομέρης κυρίαρχος (ούτε αυτά πάνε μαζί κανονικά) ή ένας μη κυρίαρχος που απλά θα αναλάμβανε οποιοδήποτε προσφερόμενο υλικό για να παραστήσει τον "κατασκευαστή" πολύτιμων λίθων; (παρεμπιπτόντως το επάγγελμα αυτό το κρατά "κλειστό" η μητέρα Φύση).

    Ο Κυρίαρχος δεν είναι κάποιος που οφείλει να διακατέχεται από το σύνδρομο του Πυγμαλίωνα, τουναντίον μάλιστα θα πρέπει να είναι απαλλαγμένος παντελώς από το φόρτο της "βελτίωσης" του ανδράποδού του. Το ανδράποδο οφείλει να προβαίνει σε οποιαδήποτε πιθανή βελτίωση απαιτεί η χρήση του από τον Κ. Όταν αυτό γίνεται καθ΄υπόδειξη από τον Κ συνηθίζουμε να το ονομάζουμε "εκπαίδευση", κατά τη γνώμη μου όρος ατυχής. Στην πραγματικότητα γνωρίζεις τι θέλει και πως να το υπηρετείς σωστά και κόβεις τον κώλο σου να το κάνεις. Αυτό δεν σε κάνει διαμάντι, σκλάβα σε κάνει.

    Αποτελεί τουλάχιστον κλισέ (και μάλιστα κακής ποιότητας) κάμποσων wanna be υποταχτικών, η απόδοση στον "κυρίαρχο" μυθικών ικανοτήτων και πρόθεσης να τις μετατρέψει από "ταπεινά χαμομηλάκια", σε υπέροχα θηλυκά, πιο όμορφα, πιο αδύνατα, πιο σέξι, πιο ψηλά, πιο τσαχπίνικα, πιο έξυπνα, πιο μορφωμένα και ότι άλλο το προσωπικό τους έλλειμμα και το φαντασιακό τους τις κάνει να επιθυμούν για την πάρτη τους. Λυπάμαι, δεν είναι αυτό δουλειά (δουλεία) κανενός Κυρίαρχου. Από τη στιγμή που θα κατισχυθείς και θα υποταχθείς και θα αναγνωρίσεις κάποιον ως Κυρίαρχο θα συμβούν 2 απλά πράγματα με γενική ισχύ:
    1. Θα υπηρετείς (θα έχεις κάποια χρήση θα πει αυτό, όποια εκείνος ορίζει)
    2. Θα του ανήκεις (πάλι εφόσον το επιθυμεί αυτός)

    Και για να απαντήσουμε κάπως και στο ρημάδι το ζήτημα του νήματος, ας σταθούμε λιγάκι σε αυτό το τελευταίο, το ότι δηλαδή ανήκεις. Αυτό σημαίνει ότι αποτελείς ιδιοκτησία. Σε αυστηρούς όρους M/s (μια και μίλησες και για u και για σκλάβους) σημαίνει ότι για τον Κυρίαρχο, λόγω, έργω και διανοία αποτελείς μία χρηστική ιδιόκτητη οντότητα, πιθανά πολύ ολιγότερο "πολύτιμη" από το αυτοκίνητό του ή τη χρυσή καδένα με το δολάριο στο λαιμό του (αν είναι rapper πχ)...
    Ως ιδιοκτησία λοιπόν, δεν φέρεις γνώμη για τη χρήση σου, ούτε ποιοτικά ούτε ποσοτικά. Συνεπώς και δανείζεσαι και χρησιμοποιείσαι από κοινού κι ένα σωρό άλλα που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε. Αυτά βέβαια για τις σκλάβες.
    Τώρα αντιλαμβάνομαι ότι το κουστουμάκι που μόλις σου περιέγραψα πιθανόν δεν αποτελεί παρά μία "ακρότητα" στο μυαλό σου και προφανώς θα προτιμούσες να φορέσεις κάτι πιο ανάλαφρο, χαριτωμένο, πολύχρωμο κι αεράτο... Είναι γνωστό ότι στο βδσμιο από όλα έχει ο μπαχτσές και για όλα τα γούστα και τις καυλάντες, αλλά τουλάχιστον να ξέρουμε τι νόημα αποδίδουμε σε κάποιους όρους για να υπάρχει συνεννόηση, κατανόηση των όσων γράφουν κι οι άλλοι και ολιγότερες ομολογίες πίστης.
     
  11. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    Πολλοί προσπαθησαν να μετατρέψουν το κάρβουνο σε διαμάντι... Guess what... Έμειναν με το κάρβουνο.. (Ψαξτο στο YouTube)
    Κάποιοι άλλοι προσπαθησαν να μετατρέψουν το μολυβι σε διαμάντι...
    Οι περισσοτεροι ανατίναξαν τους φουρνους μικροκυμάτων τους...

    Conclusion... Μην προσπαθείτε να αλλάξετε την φυση ενός πράγματος αν δεν είστε ειδικοί και κυρίως αν δεν έχετε τα κατάλληλα εργαλεία  
     
    Last edited: 13 Αυγούστου 2020
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    On the other hand, diamond is carbon in its pure form

    just saying